2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem írható a számlájára a vereség, ne is írjuk. De ettől függetlenül jó lenne, ha legközelebb a bíró nem lenne "elnéző". Egyik oldalon se. Pusztán azért mert csontzene helyett jobb lenne ha foci folyna a pályán.Dave87 írta: 1. A bíró mindkét oldalon elnéző volt, nem írható fel a számlájára a vereség.
ha már mindig itt okoskodsz, akkor mar lathattad volna, hogy minimum 6x volt mar erről szózsírosdeszka írta:http://www.rtlklub.hu/most/20561_fokusz ... lek_miklos
A Madrid megnyerte a spanyol bajnokságot, Sergio Ramos kapus meg leejtette a kupát...
ezzel nem értek egyet... nagyon sok korábbi saját nevelésű játékos angliában topcsapatokban játszott vagy a középmezőny "első" csapatainak a meghatározó emberei.... a Barcelona 2000-es évek elején kezdte el felépíteni ezt a csapatot.. mire összegyúrták.... 09-re lett elég jó csapat....daman írta:...Ugye most itt vannak a sikerek, raadasul kijott egy olyan garnitura a sajat nevelesu jatekosokbol, amilyen meg nem volt es nem is hiszem, hogy lesz sok ideig.
Jobban örültem volna ha Pepe vagy Ramos marad távol. De így is csökken 10%al annak esélye hogy valamelyik kulcsemberünknek eltörik a lábát.Xanthor írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... et-2074297
Nem illik ilyennek örülni és nem is szoktam, de most kicsit boldog vagyok, hogy kiesett egy vkp-juk. Bár sajnálom, hogy ő mert a legkevésbé favágó talán. Lass-al mi van? Játszhat már ellenünk a BL-ben vagy ő is hosszabb időre van még távol? Remélem az utóbbi (vagy ha nem max megint kioszt egy gólpasszt nekünk)(Tudom, nagyon gonosz vagyok)
Azon ott volt faterom is, főleg Cruyff miattTörök Dara írta:Sziasztok!Régóta olvaslak benneteket.
Csak egy kiigazitás. A Vasas -Barca meccsen nem játszott Simonsen
Ő a Mönchengladbach csapatával volt itt a 0-3-mas meccsen.
A 0-1-en kint voltam /1975 dec/. azóta vagyok Barca drukker is, pedig fájt nagyon...
Ne aggódjatok, megnyerjük a Bl, -t!! Ez a csapat MINDENIDŐKLEGJOBBJA!!!!
1) Akar elhiszed, akar nem, a focit gyozelemre es cimekre jatsszak.zsulter írta:Mindegy Kutyából nem lesz szalonna...Véleményem szerint Perez óta csak a külsőségek és a felszínesség jellemzi a madridot, az hogy hány aranylabdás érkezik, meg hány címet kell nyerni, hogy ki hogyan fog nekik sorfalat állni....Amiért a legkevésbé szimpatikus nekem, az a felsőbbrendű demagóg duma, amit marketingolnak magukról, pedig semmivel sem jobbak mint a többi nagy csapat...sőt: ezekkel az értékekkel inkább még hátrébb sorolandóak...Szerintem az utolsó CSAPAT madridban az a Hierro-Redondo-féle madrid volt, a többi csak kirakat....a mostani sem más....
Kit érdekel hogy ünnepelnek, már mindenért csesztetitek a Madridot, az előttem szólóhoz csatlakoznék, volt 5 év kényeztetés, és most nyert a Madrid. Megérdemelték szerintem, gratuláljunk nekik, és méltósággal fogadjuk. Antifoci nem antifoci, az utókor nem azt fogja kivesézni.zsulter írta:Nem tudom, de nekem nagyon furcsának tűnik a madrid hozzáállása a profi labdarugáshoz.... nagyon szemet szúrt hogy a kupa megnyerése után rögtön mentek buszozgatni, meg hajnalig ünnepelni, pezsgőzni stb....
Istenem már, minek kell mindenbe belekötni???Barcaman1993 írta:madridronie írta:Csak a szemléltetés végett, azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, néhány adat. A Real ebben az idényben pl. a Bajnokok Ligájában 24 gólt szerzett (2,4-es gólátlag), e mellé 3 gólt kaptak (0,3-as átlag) – ez az antifoci jellemzője lenne, miközben olyan ellenfeleken mentek át, mint a Lyon, a Milan, az Auxerre, az Ajax, a Tottenham? Másik szemléletes adat az elkövetett szabálytalanságok száma (összesen 124, 12,4-es átlag) és az elszenvedetteké (141, 14,1-es átlag), vagy épp a labdabirtoklás mutatója (62%, ez totálban 1%-al jobb, mint a Barcáé). Vagy vegyük a kaput nem talált (83, 8,3-as átlag), és az azt ténylegesen eltalált lövésekét (82, 8,2-es átlag)… forrás: http://www.uefa.com Ez osztán a deffenzív csapat, nohát!
Nagycsapatnak nagycsapat, csak a játékuk messze nem méltó a nevükhöz. Van 3-4 jó csatáruk és egy Thiago Silvájuk. Ebben ki is fulladt a csapat ereje. Ha nincs akkora szerencséjük, akkor a Real ellen is 2 zacskó lett volna.Real Madrid 5 írta:Amikor az előző szezonban ősszel találkoztunk ugyanezzel a Mialnnal és nem szerepeltünk fényesen akkor az "nagycsapat"-nak lett titulálva, hogy a Madrid ha találkozik egy ilyennel rögtön megáll a tudomány. No, hát ilyen csapatok ezek.Barcaman1993 írta:Hát azért ez szép és jó, de milyen csapatokkal játszott a Real?
KösszRewolution5 írta:HA ezt nehezedre esett megtalálnikakasugynok007 írta:Mikor lesznek a BL meccsek?
Amikor az előző szezonban ősszel találkoztunk ugyanezzel a Mialnnal és nem szerepeltünk fényesen akkor az "nagycsapat"-nak lett titulálva, hogy a Madrid ha találkozik egy ilyennel rögtön megáll a tudomány. No, hát ilyen csapatok ezek.Barcaman1993 írta:Hát azért ez szép és jó, de milyen csapatokkal játszott a Real?
Barcaman1993 írta:Egyébként a Real eddig nem játszott antifocit, csak most, ...madridronie írta: ...azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, ...
Hát azért ez szép és jó, de milyen csapatokkal játszott a Real? Mindegyik hulla gyönge, egyedül a Spurs lehetett volna veszélyes, de azt meg a pálcika ember elrendezte. Aztán az a rengeteg kapura lövés nagy része abból származik, hogy Ronaldo állandóan 30 méterekről lő kapura. Egyébként a Real eddig nem játszott antifocit, csak most, úgyhogy ezek a statisztikák teljesen más körülmények közt születtek.madridronie írta:Csak a szemléltetés végett, azok kedvéért, akik José taktikai repertoárját az antifocival teszi egyenlővé, néhány adat. A Real ebben az idényben pl. a Bajnokok Ligájában 24 gólt szerzett (2,4-es gólátlag), e mellé 3 gólt kaptak (0,3-as átlag) – ez az antifoci jellemzője lenne, miközben olyan ellenfeleken mentek át, mint a Lyon, a Milan, az Auxerre, az Ajax, a Tottenham? Másik szemléletes adat az elkövetett szabálytalanságok száma (összesen 124, 12,4-es átlag) és az elszenvedetteké (141, 14,1-es átlag), vagy épp a labdabirtoklás mutatója (62%, ez totálban 1%-al jobb, mint a Barcáé). Vagy vegyük a kaput nem talált (83, 8,3-as átlag), és az azt ténylegesen eltalált lövésekét (82, 8,2-es átlag)… forrás: http://www.uefa.com Ez osztán a deffenzív csapat, nohát!