2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát én az első gólon is jót röhögtemFecooo írta:0-2, de a 2. gól kabaréba illő védelmi hiba után született...
bajnokavatás még odébb van, nyernünk kell ma...
Látszik, hogy Mou is feladta már a bajnokságot és minden erejével a BL-re készül, hogy ott is ők nyerjenek. Ez látszik a kezdőn is(nincs CR, Özil, Pepe, Alonso) és hogy pár játékost el sem vitt magával(Ramos, Di Maria, Adebayor).Leomessi14 írta:Casillas; Albiol, Carvalho, Garay, Nacho Fernández; Lass, Granero; Higuaín, Canales, Kaká; y Benzema[/size]
Most tudtam megnézni ezt az összevágást!Valóban szigorúbb bírónál Arbeloa piros, sőt szerintem minden bírónál, de nem fújta be!Viszont azért a videóban is feltűnt, hogy minden labdára mentek!Van egy jelenet, mikor Pique ÁLLVA várja a labdát, s Ramos 4 méterről ugrik előre, s elfejeli, van testi kontaktus, de semmi extra!És sok olyan van, amikor testtel elnyomják a "kicsiket", ezek fújhatóak is meg nem is!De Arbeloa, alattomos taposása az durva, Pepe el-el késett ő nálam narancssárgás!De sajnos látszódott ha nem hagyják átvenni a labdákat, hanem testtel arébb pakolják az emberkéket "nincs" mit tenni!GYorsabban kellene passzolni, s nem forgolódni!Messi is elindul persze, hogy 4 emberből aki üldözi valaki elnyomja, könyék ki lenyomom, ahogy tanítják!FtcSikiHun írta:http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5c ... dded#at=62
Azért vicces, hogy csak a végén lett kiküldve egy Real játékos.
Szerintem arra gondolt, hogy nekünk kéne most sorfalat állni a kupagyőzelmük miatt, ha most lenne a bajnoki Clasico.Sanama írta:Ezt én valahogy nagyon nem értem. Miért lett volna sorfal? Tudom mit jelent a sorfal,de akárhogy számolok nem jön ki nekem.socio66 írta:azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.
arra céloz, h a kupagyőztest a következő bajnoki ellenfél sorfallal szokta fogadni, most éppen a Valenciának jutott ez... ennyi az egészSanama írta:Ezt én valahogy nagyon nem értem. Miért lett volna sorfal? Tudom mit jelent a sorfal,de akárhogy számolok nem jön ki nekem.socio66 írta:azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.
Ezt én valahogy nagyon nem értem. Miért lett volna sorfal? Tudom mit jelent a sorfal,de akárhogy számolok nem jön ki nekem.socio66 írta:azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.
És miért ne adta volna fel? Teljesen logikus döntés. 8 pont az sztem ez ellen a Barca ellen behozhatatlan. De nekünk sem kell nagyon erőltetni a dolgokat, remélem mi is pihenünk a BL-re. Remélem azért azok a meccsek felülmúlják színvonalban az utóbbi kettőt, meg gólokban is.LM10 írta:A Real Madrid kerete: Casillas, Adán, Dudek; Albiol, Garay, Pepe, Carvalho, Marcelo, Nacho Fernández; Lass, Özil, Xabi Alonso, Kaká, Pedro León, Canales, Granero, Juanfran; C.Ronaldo, Benzema és Higuaín. Kimaradt: Gago, Khedira, Di María, Adebayor sérülés, Arbeloa eltiltás, S.Ramos technikai döntés okán.
Nem is tudtam Di Maria és Adebayor sérüléseiről, meg Ramos direkt kimaradt. Hát José feladta a Ligát...
SZERK: A jó formában lévő Valencia remélem megveri ma a Realt.
Nem írható a számlájára a vereség, ne is írjuk. De ettől függetlenül jó lenne, ha legközelebb a bíró nem lenne "elnéző". Egyik oldalon se. Pusztán azért mert csontzene helyett jobb lenne ha foci folyna a pályán.Dave87 írta: 1. A bíró mindkét oldalon elnéző volt, nem írható fel a számlájára a vereség.
ha már mindig itt okoskodsz, akkor mar lathattad volna, hogy minimum 6x volt mar erről szózsírosdeszka írta:http://www.rtlklub.hu/most/20561_fokusz ... lek_miklos
A Madrid megnyerte a spanyol bajnokságot, Sergio Ramos kapus meg leejtette a kupát...