Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ez jókor jött most... pont 2-3 komival lejjebb említettem a Marca nevét... de a AS is "megállja a helyét" pfujjjjab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol
De szép!!!Fecooo írta:a som un-on az egyik hozzászóló tökéletesen fogalmazta meg ezt a helyzetet, amiben tegnap a mieink voltak...
"olyan ez, mint amikor megkínzod-e a terroristát, hogy információt szerezz a közelgő terrortámadásról, és meg tudd akadályozni. Ha nem teszed meg, ő nyer, mert a társai robbantanak. Ha megteszed, ő nyer, mert lesüllyedtél az ő szintjére.
Ha Pep nem szól vissza a bunkónak, akkor az nyer, mert a sok birka benyalja a f.ságait, és igazat ad neki. Ha visszaszól, akkor a bunkó nyer, mert a birkák Pep-et tartják bunkónak, mert szájkaratézik.
Ha a játékosok nem fetrengenek, akkor agyonrugdalják őket, mert a bíró nem védi meg őket, és az IrReal megnyeri a meccset (vagy a következőt, amikor nem tudnak játszani sérülés miatt). Ha fetrengenek, akkor lealacsonyodnak az ellenfél szintjére, és a birkák az ellenfelet fogják erkölcsi győztesnek tartani, mert benyalják a médahisztit, hogy az aljas nagycsapat bírói közreműködéssel győzte le a szegény kicsit."
nem hiszem, h jobban meg lehetne ragadni a lényeget... murinnyó kiprovokálta ezt a mieinkből, abban egyetértek, h erkölcsi győztesként idén nem tudtunk volna döntőzni, egyszerűen olyan helyzetet teremtett a tolmács... rohadt érzés volt a látni színészkedést, Busit, Pedrot és Danit fejbe vágtam volna, de lehet választani: lábtörés vagy színészkedéssel megakadályozni a mészárlást... egyiket se veszi be alapesetben a gyomrom, de ha ez a két lehetőség van, akkor a játékosaink inkább válasszák ezt, mint a hentelést...
ha azt mondják a madridisták, h csak így lehet megverni a Barcát, akkor erre azt mondom, h ezt a madridot ennyi hiányzóval, ilyen mentális állapotban(amiért szintén a luzitán senkiházi a felelős...) csak így lehetett jelenleg megállítani... aljas módszer, de ha odaát az eredmények érdekében minden megengedett, akkor most viseljék el, h visszanyalt a fagyi...
erről tehet gazdagon a Marca is...LG írta:... Úgy érzem, ez a rivalizálás a közeljövőben csak tovább fog mérgesedni.
Kapj te, amikor hemperegtek senki se rúgta meg őket,,, a többi mellébeszélés.Andris írta:Márpedig a ti hibátok, eltelt két meccs úgy, hogy hentesbárddal és húsdarálóval értetek el eredményt ellenünk labda helyett, és mindezt megúsztátok minimális szankciókkal.Antifoci írta:Vito ! Ez szép jó, csak azt mondod nem tetszik hogy színészkednek mégis úgy állítod be hogy ez is a mi hibánk...
Sztd nem vicces már arról is a madrid tehet hogy színészkednek ...
Alves és busketsz csak : a real , inter , cselzi ellen csinálja ezt?
Én nem így látom.
Szó se róla, nem minden játékosunk szent, de elképesztően rossz duma ezt felhozni a tegnapiak után.
Lilára rúgjátok az embereinket és még azért sír a szátok mert valaki többet hempereg mint amennyi indokolt volna? Kapjatok már a fejetekhez.
Márpedig a ti hibátok, eltelt két meccs úgy, hogy hentesbárddal és húsdarálóval értetek el eredményt ellenünk labda helyett, és mindezt megúsztátok minimális szankciókkal.Antifoci írta:Vito ! Ez szép jó, csak azt mondod nem tetszik hogy színészkednek mégis úgy állítod be hogy ez is a mi hibánk...
Sztd nem vicces már arról is a madrid tehet hogy színészkednek ...
Alves és busketsz csak : a real , inter , cselzi ellen csinálja ezt?
Én nem így látom.
Igazad van, csak dühítenek a dolgok! Egyébként nem szoktam ócsárolni senkit, de be is fejeztem mára, mert már teljesen lerágott csont! Hétvégén nyerni kell, és akkor tuti megvan a bajnokság!Kalap1988 írta:Egyetértek veled, de tanuljunk már végigolvasni és értelmezni mindent, mert Antifoci azt írta, hogy nála Pepe eztán nem léphetett volna pályára. Kritizáljuk a reálosokat, de igaztalanul ne, mert magunkról állítunk ki bizonyítványt.barca2010 írta:Ennyi! Ez még súlyos testi sértésben is megállná a helyét! Elmegyógyintézetbe kéne zárni ezt a barmot!Gauchomester írta:http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4r ... re=related
Csupán egy utolsó adalék részemről és abbahagytam a felesleges vitát, mert ezek a madridi nyilatkozatok képesek elrontani az ember örömét. Szóval itt ez a videó. Sajnos nem ülök semmi előkelő pozícióban az UEFA-nál, de nálam ez az ember ez után soha nem húzhatott volna magára futballmezt, az egyszer szent. Erről az "emberről" beszélünk. Ha felém jönne nyújtott lábbal éles stoplival, én sem hagynám ott a lábam.
Antifoci szerinted itt mire gondolt?
Tudom a válaszod! A Getafe játékosa volt a szemét, mert pont ott feküdt ahol ez az angyal rugdalózott ugye?
Egyetértek veled, de tanuljunk már végigolvasni és értelmezni mindent, mert Antifoci azt írta, hogy nála Pepe eztán nem léphetett volna pályára. Kritizáljuk a reálosokat, de igaztalanul ne, mert magunkról állítunk ki bizonyítványt.barca2010 írta:Ennyi! Ez még súlyos testi sértésben is megállná a helyét! Elmegyógyintézetbe kéne zárni ezt a barmot!Gauchomester írta:http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4r ... re=related
Csupán egy utolsó adalék részemről és abbahagytam a felesleges vitát, mert ezek a madridi nyilatkozatok képesek elrontani az ember örömét. Szóval itt ez a videó. Sajnos nem ülök semmi előkelő pozícióban az UEFA-nál, de nálam ez az ember ez után soha nem húzhatott volna magára futballmezt, az egyszer szent. Erről az "emberről" beszélünk. Ha felém jönne nyújtott lábbal éles stoplival, én sem hagynám ott a lábam.
Antifoci szerinted itt mire gondolt?
Tudom a válaszod! A Getafe játékosa volt a szemét, mert pont ott feküdt ahol ez az angyal rugdalózott ugye?
Ennyi! Ez még súlyos testi sértésben is megállná a helyét! Elmegyógyintézetbe kéne zárni ezt a barmot!Gauchomester írta:http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4r ... re=related
Ezért kérdezem itt mi az arány, mert megint csak nem kötekedésből ha csak egy lett volna, akkor nem mondanám...Antifoci írta:Szerintem mindegyikünk beismerte és leírta, hogy nem volt jó dolog a színészkedés és járt volna a sárga. Mindenesetre őket nem fenyegette kiállítás veszély..... Ettől függetlenül nem akarok tőlük ilyet látni többet. Pedrotól eddig nem is láttam, remélem az első és utolsó volt.
Antifoci írta:
Pepe egy patkány én is tartom, de a tegnapi nem kiállítás...
Szal az megvolt torolva..