Barça vs. Real - El Clásico
- ab1daL
- Director del Fútbol
Lényeg a lényeg: el lehetett volna kerülni a pirosat, ha nem így megy oda Pepe, ráadásul még csak nem is a saját térfele előtt történt az eset, hogy elmondhassa, hogy muszáj volt odalépni. Meg ha előbb vissza húzza a lábát (aminek még csak a törekedését sem látom a mozdulatban) akkor nincs semmi, max sárga.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bahh. És itt a pont. Mindennek a lényege. Innentől nincs miről beszélni.zsuni írta:be kell látni a Barca sem különb semmiben, mint a többi csapat, csak a játékukban.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Deus
- Boixos Nois
ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol

ezt kiragadom, mert ekkora böszmeséget elég ritkán látok bárhol. kiprovokálta ezt a viselkedést? fura hogy amikor szorul a hurok, mindig ez megy, akkor ezek szerint csak pont akkor provokálják ki, amikor nem megy a szekér? be kell látni a Barca sem különb semmiben, mint a többi csapat, csak a játékukban. ugyanaz a szimuláns pofázós brigád, mint az atletico vagy a bőcs. ennyi a titkanem hiszem, h jobban meg lehetne ragadni a lényeget... murinnyó kiprovokálta ezt a mieinkből,
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
hát szerintem viszont nincs!ha vmelyik elöbb volt pár mp-vel,akkor a sorredn úgy helyes ahogy aképek vannak,de akkor azt nem értem,hogy került a labdárol alves térdére pepe stoplisa???nah meg ami nekem szemet szúrt aképen,kehet h ez hülyeség,de az első képen marcelo alves mögött van, a másodikon meg pepe mögül nézi h milesz!!!ez hogy van?Andris írta:Abszolút igazad van.palesz77 írta:Most nézzetek naivnak, de szerintem ez nem megbuhert kép. Hanem konkrétan pár tized másodperccel előbb készült az egyik mint a másik, a szög is teljesen más, és ezért tűnik úgy, hogy mégis az... Aztán lehet tévedek, de első látásra így tűnt.ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol

- ab1daL
- Director del Fútbol
Lehet igazad van, de szerintem a más szög zavar meg téged.palesz77 írta:Most nézzetek naivnak, de szerintem ez nem megbuhert kép. Hanem konkrétan pár tized másodperccel előbb készült az egyik mint a másik, a szög is teljesen más, és ezért tűnik úgy, hogy mégis az... Aztán lehet tévedek, de első látásra így tűnt.ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Andris
- Adminisztrátor
Abszolút igazad van.palesz77 írta:Most nézzetek naivnak, de szerintem ez nem megbuhert kép. Hanem konkrétan pár tized másodperccel előbb készült az egyik mint a másik, a szög is teljesen más, és ezért tűnik úgy, hogy mégis az... Aztán lehet tévedek, de első látásra így tűnt.ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Erre csak ennyit mondok:ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol

(ha nekik így könnyebb elviselni...)
-
- Entrenador del Barça
Na, itt kezdődik el az egész. Amikor tudatosan mocskolják a focit. Büntetlenül. Ez már a sokadik ilyen az AS-tól.ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol
Ezek a manipulált képek, nagyon sokat rontanak a labdarúgáson. A FIFA és az UEFA ez ellen nem tehet semmit, pedig kellenne, mert ez csak dúrvább lesz.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Most nézzetek naivnak, de szerintem ez nem megbuhert kép. Hanem konkrétan pár tized másodperccel előbb készült az egyik mint a másik, a szög is teljesen más, és ezért tűnik úgy, hogy mégis az... Aztán lehet tévedek, de első látásra így tűnt.ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol

- Sztilo
- Jugador d'estrella
pfff nem semmiab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol
- samy85
- Capitá del Barça
ez jókor jött most... pont 2-3 komival lejjebb említettem a Marca nevét... de a AS is "megállja a helyét" pfujjjjab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol
- barca2010
- Jugador d'estrella
De szép!!!Fecooo írta:a som un-on az egyik hozzászóló tökéletesen fogalmazta meg ezt a helyzetet, amiben tegnap a mieink voltak...
"olyan ez, mint amikor megkínzod-e a terroristát, hogy információt szerezz a közelgő terrortámadásról, és meg tudd akadályozni. Ha nem teszed meg, ő nyer, mert a társai robbantanak. Ha megteszed, ő nyer, mert lesüllyedtél az ő szintjére.
Ha Pep nem szól vissza a bunkónak, akkor az nyer, mert a sok birka benyalja a f.ságait, és igazat ad neki. Ha visszaszól, akkor a bunkó nyer, mert a birkák Pep-et tartják bunkónak, mert szájkaratézik.
Ha a játékosok nem fetrengenek, akkor agyonrugdalják őket, mert a bíró nem védi meg őket, és az IrReal megnyeri a meccset (vagy a következőt, amikor nem tudnak játszani sérülés miatt). Ha fetrengenek, akkor lealacsonyodnak az ellenfél szintjére, és a birkák az ellenfelet fogják erkölcsi győztesnek tartani, mert benyalják a médahisztit, hogy az aljas nagycsapat bírói közreműködéssel győzte le a szegény kicsit."
nem hiszem, h jobban meg lehetne ragadni a lényeget... murinnyó kiprovokálta ezt a mieinkből, abban egyetértek, h erkölcsi győztesként idén nem tudtunk volna döntőzni, egyszerűen olyan helyzetet teremtett a tolmács... rohadt érzés volt a látni színészkedést, Busit, Pedrot és Danit fejbe vágtam volna, de lehet választani: lábtörés vagy színészkedéssel megakadályozni a mészárlást... egyiket se veszi be alapesetben a gyomrom, de ha ez a két lehetőség van, akkor a játékosaink inkább válasszák ezt, mint a hentelést...
ha azt mondják a madridisták, h csak így lehet megverni a Barcát, akkor erre azt mondom, h ezt a madridot ennyi hiányzóval, ilyen mentális állapotban(amiért szintén a luzitán senkiházi a felelős...) csak így lehetett jelenleg megállítani... aljas módszer, de ha odaát az eredmények érdekében minden megengedett, akkor most viseljék el, h visszanyalt a fagyi...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- Deus
- Boixos Nois
Annyira szánalmasak egy-két madridista hogy az már fáj:
Pepe pirosról van szó.
B.P: Egyértelműen szabályos szerelés. Alvesnek kellett volna sárgát adni színészkedésért.
S.M: Csalóka a kép. nézd meg a videót amit kitettem, egyértelműen látszik, hogy nem ért hozzá a lábához. max. veszélyes játékért sárga.
ezektől elvenném a tévét egy egész életre át.
Pepe pirosról van szó.
B.P: Egyértelműen szabályos szerelés. Alvesnek kellett volna sárgát adni színészkedésért.
S.M: Csalóka a kép. nézd meg a videót amit kitettem, egyértelműen látszik, hogy nem ért hozzá a lábához. max. veszélyes játékért sárga.
ezektől elvenném a tévét egy egész életre át.

- samy85
- Capitá del Barça
erről tehet gazdagon a Marca is...LG írta:... Úgy érzem, ez a rivalizálás a közeljövőben csak tovább fog mérgesedni.
marcelo is annyira alattomos volt, mint Alves... Pedro meg... ugye az tényleg fájhatott neki, mert rálépett a Brazil, de elötte amit csinált?... csoda ha nem hisznek neki a játékvezetők? Keitától féltem, és az első 15 percben elég tré volt, de aztán összekapta magát....
szerintem mi most már csak focizzunk a visszavágón... egy életre elég volt a Színészkedésből!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Akik a tegnapi meccs kapcsán bíróznak és szemet húnynának az ámokfutások felett, azoknak ajánlom ezt a videót:http://www.youtube.com/watch?v=0VSYpypw3So
Lehet szépítgetni a dolgokat, de hogy Alves nem így végezte a tegnap este, az csak centiken múlott.
Lehet szépítgetni a dolgokat, de hogy Alves nem így végezte a tegnap este, az csak centiken múlott.
a som un-on az egyik hozzászóló tökéletesen fogalmazta meg ezt a helyzetet, amiben tegnap a mieink voltak...
"olyan ez, mint amikor megkínzod-e a terroristát, hogy információt szerezz a közelgő terrortámadásról, és meg tudd akadályozni. Ha nem teszed meg, ő nyer, mert a társai robbantanak. Ha megteszed, ő nyer, mert lesüllyedtél az ő szintjére.
Ha Pep nem szól vissza a bunkónak, akkor az nyer, mert a sok birka benyalja a f.ságait, és igazat ad neki. Ha visszaszól, akkor a bunkó nyer, mert a birkák Pep-et tartják bunkónak, mert szájkaratézik.
Ha a játékosok nem fetrengenek, akkor agyonrugdalják őket, mert a bíró nem védi meg őket, és az IrReal megnyeri a meccset (vagy a következőt, amikor nem tudnak játszani sérülés miatt). Ha fetrengenek, akkor lealacsonyodnak az ellenfél szintjére, és a birkák az ellenfelet fogják erkölcsi győztesnek tartani, mert benyalják a médahisztit, hogy az aljas nagycsapat bírói közreműködéssel győzte le a szegény kicsit."
nem hiszem, h jobban meg lehetne ragadni a lényeget... murinnyó kiprovokálta ezt a mieinkből, abban egyetértek, h erkölcsi győztesként idén nem tudtunk volna döntőzni, egyszerűen olyan helyzetet teremtett a tolmács... rohadt érzés volt a látni színészkedést, Busit, Pedrot és Danit fejbe vágtam volna, de lehet választani: lábtörés vagy színészkedéssel megakadályozni a mészárlást... egyiket se veszi be alapesetben a gyomrom, de ha ez a két lehetőség van, akkor a játékosaink inkább válasszák ezt, mint a hentelést...
ha azt mondják a madridisták, h csak így lehet megverni a Barcát, akkor erre azt mondom, h ezt a madridot ennyi hiányzóval, ilyen mentális állapotban(amiért szintén a luzitán senkiházi a felelős...) csak így lehetett jelenleg megállítani... aljas módszer, de ha odaát az eredmények érdekében minden megengedett, akkor most viseljék el, h visszanyalt a fagyi...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.28. 13:41:12-kor.
Kapj te, amikor hemperegtek senki se rúgta meg őket,,, a többi mellébeszélés.Andris írta:Márpedig a ti hibátok, eltelt két meccs úgy, hogy hentesbárddal és húsdarálóval értetek el eredményt ellenünk labda helyett, és mindezt megúsztátok minimális szankciókkal.Antifoci írta:Vito ! Ez szép jó, csak azt mondod nem tetszik hogy színészkednek mégis úgy állítod be hogy ez is a mi hibánk...
Sztd nem vicces már arról is a madrid tehet hogy színészkednek ...
Alves és busketsz csak : a real , inter , cselzi ellen csinálja ezt?
Én nem így látom.
Szó se róla, nem minden játékosunk szent, de elképesztően rossz duma ezt felhozni a tegnapiak után.
Lilára rúgjátok az embereinket és még azért sír a szátok mert valaki többet hempereg mint amennyi indokolt volna? Kapjatok már a fejetekhez.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én megint vitatkoznék pár emberrel, én is már csak ilyen kötekedős vagyok ma!Nem volt kirívóan sok szabálytalanság, szóval egyáltalán nem érzem jogosnak, hogy hú de szét lett volna tördelve a játék!Mi megint tökéletesen működtünk letámadásban, s egyszerűen rá van kényszerítve az ellenfél, hogy védekezzen!
Öröm nézni, ahogy labdavesztésből milyen tökéletsen zárjuk a területeket, s folyamatosan megy a zavarás, LEHETETLEN kihozni!Ezek a kis apróságok teszik széppé a játékot!Egyáltalán nem éreztem olyan tragikusnak a tegnapi mérkőzést, mint ahogy már sokan a foci hanyatlásának, s stb nevezik!Majd 20 éve nézek focit, átalakult a játék, sokkalta többet számít a fizikum!És valóban több a taktika is, de ez ugyanúgy élvezetessé tudja tenni a meccset!
Kalapnak volt egy jó mondata, hogy mi sem akartunk támadni 8 emberrel mert féltünk a kontragóltól, ezt fordítsuk meg, minek nyíljak ki, hogy kapjak gólt?Mourinho 0:0-ra játszott, el lehet emiatt ítélni, de egy oda-visszavágós sorozatban nem butaság, egy erősebb csapat ellen!
Nem attól jó egy meccs mert 3:3 a végeredmény, kupáról van szó, "nicns kegyelem"
Öröm nézni, ahogy labdavesztésből milyen tökéletsen zárjuk a területeket, s folyamatosan megy a zavarás, LEHETETLEN kihozni!Ezek a kis apróságok teszik széppé a játékot!Egyáltalán nem éreztem olyan tragikusnak a tegnapi mérkőzést, mint ahogy már sokan a foci hanyatlásának, s stb nevezik!Majd 20 éve nézek focit, átalakult a játék, sokkalta többet számít a fizikum!És valóban több a taktika is, de ez ugyanúgy élvezetessé tudja tenni a meccset!
Kalapnak volt egy jó mondata, hogy mi sem akartunk támadni 8 emberrel mert féltünk a kontragóltól, ezt fordítsuk meg, minek nyíljak ki, hogy kapjak gólt?Mourinho 0:0-ra játszott, el lehet emiatt ítélni, de egy oda-visszavágós sorozatban nem butaság, egy erősebb csapat ellen!
Nem attól jó egy meccs mert 3:3 a végeredmény, kupáról van szó, "nicns kegyelem"

murinho nem tud vesziteni egyszer sem olvastam volna hogy gratulált volna a csapatnak ! ( nem bisztos lehet hogy monta)

Botrányos volt ez a meccs, de attól tartok a visszavágó még inkább az lesz. Sztem még több durva szabálytalanság, alattomosság, és színészkedés várható, szinte fogadni mernék, h ismét lesz legalább egy kiállítás. Remélem verekedésig nem fajul a dolog, de akár az is benne van... Rég éreztem olyan rosszul magam egy győztes El Clasico után, mint tegnap. A visszavágótól sem várok semmi jót, az sem a futballról fog szólni, de cáfoljanak rám. Sztem vagy egy x lesz, vagy nyerünk egy két góllal, és tovább fogunk menni. Aztán remélem a döntőben lesz már foci is.
Mind2 csapat ludas abban, h idáig fajult a dolog, de ebben a helyzetben, ekkora tétnél ez szinte garantálgató volt. Rég volt már ekkora versenyfutás a két csapat között, + ez a sok El Clasico, meg Mourinho v. pl. a mi oldalunkról Rossel személye, az állandó odaszólogatások stb... Úgy érzem, ez a rivalizálás a közeljövőben csak tovább fog mérgesedni.
Mind2 csapat ludas abban, h idáig fajult a dolog, de ebben a helyzetben, ekkora tétnél ez szinte garantálgató volt. Rég volt már ekkora versenyfutás a két csapat között, + ez a sok El Clasico, meg Mourinho v. pl. a mi oldalunkról Rossel személye, az állandó odaszólogatások stb... Úgy érzem, ez a rivalizálás a közeljövőben csak tovább fog mérgesedni.
szerintem ezt a clásico-sorozatot speciálisan kell kezelni, nem szabad ezekből a meccsekből kiindulni egyik csapat kapcsán sem.
a madrid részéről a bekkelő foci és az agresszió jött elő,részünkről pedig a nagyképűség és a szimulálás.
egyik sem jobb mint a másik,mindkettő kimeríti az unfair play fogalmát.
ennek következménye,hogy az összes eddigi találkozó mindenről szólt,csak a fociról nem.
a sorozat előtt még a foci ünnepéről beszéltek,de ez még viccnek is rossz, kb. minden ocsmányságot elkövetett már a két csapat egymás ellen,amit csak lehet.
egyébként részemről az öröm a győzelem után sem teljes,mert jogtalan volt a piros, lehet itt magyarázni hogy így szabály,úgy szabály,de ilyenre ilyen szituban nem szabad pirosat adni és kész.
és valljuk be,véleményes volt a van persie-féle eset is és még mindig ott van a 2009-es stamford bridge-i furcsaság.
ha nem lett volna tavaly az inter elleni párharc,kezdeném azt hinni hogy valóban van némi hátszelünk,de az azért elég rendesen megcáfolja.
de azt kell mondjam,megértem a madridiak csalódottságát.
én is elfogult vagyok,ki nem állhatom őket,de van,amit el kell ismerni.
a madrid részéről a bekkelő foci és az agresszió jött elő,részünkről pedig a nagyképűség és a szimulálás.
egyik sem jobb mint a másik,mindkettő kimeríti az unfair play fogalmát.
ennek következménye,hogy az összes eddigi találkozó mindenről szólt,csak a fociról nem.
a sorozat előtt még a foci ünnepéről beszéltek,de ez még viccnek is rossz, kb. minden ocsmányságot elkövetett már a két csapat egymás ellen,amit csak lehet.
egyébként részemről az öröm a győzelem után sem teljes,mert jogtalan volt a piros, lehet itt magyarázni hogy így szabály,úgy szabály,de ilyenre ilyen szituban nem szabad pirosat adni és kész.
és valljuk be,véleményes volt a van persie-féle eset is és még mindig ott van a 2009-es stamford bridge-i furcsaság.
ha nem lett volna tavaly az inter elleni párharc,kezdeném azt hinni hogy valóban van némi hátszelünk,de az azért elég rendesen megcáfolja.
de azt kell mondjam,megértem a madridiak csalódottságát.
én is elfogult vagyok,ki nem állhatom őket,de van,amit el kell ismerni.
- Andris
- Adminisztrátor
Márpedig a ti hibátok, eltelt két meccs úgy, hogy hentesbárddal és húsdarálóval értetek el eredményt ellenünk labda helyett, és mindezt megúsztátok minimális szankciókkal.Antifoci írta:Vito ! Ez szép jó, csak azt mondod nem tetszik hogy színészkednek mégis úgy állítod be hogy ez is a mi hibánk...
Én nem így látom.
Szó se róla, nem minden játékosunk szent, de elképesztően rossz duma ezt felhozni a tegnapiak után.
Lilára rúgjátok az embereinket és még azért sír a szátok mert valaki többet hempereg mint amennyi indokolt volna? Kapjatok már a fejetekhez.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Vito ! Ez szép jó, csak azt mondod nem tetszik hogy színészkednek mégis úgy állítod be hogy ez is a mi hibánk...
Én nem így látom.
Én nem így látom.