Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ez szerintem neki felér egy szívlapáttal agyoncsapássalCapon írta:Hát még mindig nem tudok napirendre térni ezek felett.
UEFA vizsgálatot indít Mourinho ellen.
A Barca hírnévrontásért feljelenti Mourinhot.
A Real feljelenti tisztességtelen játék miatt a Barcat.
Milyen szép történet nem, és ki tudja hol lesz ennek a vége?
Az oké hogy az UEFA magától vizsgálatot indított Mou ellen a nyilatkozata után ennek talán lesz valami következménye, de a két klub mit vár egymástól a feljelentgetősdi után? Max Mou-nak nyilvánosan bocsánatot kell kérnie a Barcától ennyi. A másik esetben pedig ha beállítanak a Realosok a videóikkal meg képeikkel a színészkedő játékosokról az UEFA-nál kb sírógöcsöt fognak kapni. Azt fogják hinni hogy valami CR-es top 100 válogatás lesz a legnagyobb színészi teljesítményeivel.

Az 5-0-ból tanult a kis Special Patkány, és mivel bejött neki nagyjából az első két meccsen, így nem nagyon érdekli, hogy a 15. percben már fújolta a "játékukat" a saját közönségük. Ez a gusztustalan. Inkább játszat egy Pepét a középpályán, úgy, hogy közben másik két vkp is a pályán van, minthogy Kakával kezdene. Egy Realnál ez azért elég ciki. Eredmény mindenekelőtt.Fecooo írta:mondok egy példát: a Valencia vezetett ellenünk, de nem bírta sokáig... a jobb fizikai állapotban levő Madrid lehet, h képes lenne erre, ha nem lenne besz@ri az edzője...
Akár voltak Barca durvaságok akár nem, Mourinho nagyon rosszul látja a dolgokat és önmagától teljesen el van ájulva. Az ilyen ember lehet hogy jó edző, de semmi más. Jobb lett volna ha nem ő nyilatkozik míg a Real edzője.Messa írta:Óriási videó, mindent összefoglal. Ezért.SuperMessi írta:Ui: Ja és itt a válasz a miértre: http://www.youtube.com/watch?v=8cAJYAfc ... r_embedded
Óriási videó, mindent összefoglal. Ezért.SuperMessi írta:Ui: Ja és itt a válasz a miértre: http://www.youtube.com/watch?v=8cAJYAfc ... r_embedded
Teljesen jogos felvetés, ezt nehéz lekövetni, ehhez kell egy szisztematikus védekezés, s átadni az embereket!Villa is sokszor visszalép, megnyitva a mögötte lévő területet a felfutó hátvédnek!Én tartom magam ahhoz, hogy lehet beszélni arról ki akar támadni, meg ki nem, de egyszerűen lehetetlen irányítani a meccset ellenünk!Elveszítjük a labdát, rögtön 3 ember 3szögben zavarja a labdásat, aki vagy elkezd cselezni vagy továbbadja, s ez így tovább, de olyan jól működik a zavarás, hogy egyre pontatlanabbak a passzok, egyértelmű mindenki próbálja kihozni a bolyból, de csak nézzétek ha a legutóbbi meccset nézem, elveszítettük, s 5 passzal később Diarra olyan labdát adott ki szélre amit már nem tudott Marcelo lekezelni, folyamatosan zavar 2-3 ember, s labdaszerzésből spricc előre!Visszatérve az eredetire Samunak is volt rengeteg erőssége és Villának is van, 2 külön stílus, s lehet Villának rosszabbul megy, de úgy gondolom jó úton jár a beilleszkedéshez, mert valljuk meg nem egyszerű, itt nem ő van középpontban, nem őt keresik folyamatosan, mind védekezésben mind támadásban rengeteget kell mozogjon, s ez felőrli, s el-el tűnöget a meccseken!De pl Szerdán nagyon hasznos megmozdulásai voltak!samy85 írta:kedves Bob!
teljesen korrekt amit leírsz, én is így gondolom!
annyit tennék hozzá ha megengeded hogy egy kicsit Villa-Eto'o párosra kitérjek.. a csapat mozgása adott... ezt tudjuk, viszont Eto'o rengeteget lépett visszafele labdáért Xavi, vagy Ini irányába... és mindig meg tudtak csinálni, egy feleslegesnek tűnő passzt, de ezzel kijjebb jött a védelem is.. és megnyíltak folyosók is. Villa pedig inkább mozog keresztbe "csak".
Mondjuk emlékszünk Samu mozgásai jobban bejöttek a csapatnak tömörülős védelem ellen! vagy csak én látom így?

így van. egy villarrealnak, meg egy atletico madridnak sok vesziteni valoja nincs ellenunk.Bob_Marley írta:Az jogos, viszont azért azt sem szabad elfelejteni, hogy irányítani a meccset én sem emlékszek a közelmúltban csapatra amely képes lett volna ezt végrehajtani!Valencia feljebb tolta a védekezést, s már tudtak a félpályánál labdát szerezni!Talán valóban az Atletico Madrid azon a 4:3-as meccsen, de ott is inkább sokat nyomott a latba, hogy Aguerot nem tudtuk lekövetni!És úgy általában mikor valaki megpróbált kijjebb jönni, nem úszta meg 2-3 gólnál kevesebbel!Egy oda-visszavágós párharcban kapni 2-3 gólt a végét jelenti!De valóban próbáltak már meg csapatok „játszani”, de óriási kockázat, szinte lehetetlen kihozni a labdát, s egy a kapudtól 50-6a méterre elvesztett labda végzetes lehet, Xavival, Messivel 2-3 mp és gólhelyzet van!Óriási erénye a csapatnak, hogy labdanélkül nagyon precíz a csapat mozgása!

Ez jogos, viszont azért azt sem szabad elfelejteni, hogy irányítani a meccset én sem emlékszek a közelmúltban csapatra amely képes lett volna ezt végrehajtani!Valencia feljebb tolta a védekezést, s már tudtak a félpályánál labdát szerezni!Talán valóban az Atletico Madrid azon a 4:3-as meccsen, de ott is inkább sokat nyomott a latba, hogy Aguerot nem tudtuk lekövetni!És úgy általában mikor valaki megpróbált kijjebb jönni, nem úszta meg 2-3 gólnál kevesebbel!Egy oda-visszavágós párharcban kapni 2-3 gólt a végét jelenti!De valóban próbáltak már meg csapatok „játszani”, de óriási kockázat, szinte lehetetlen kihozni a labdát, s egy a kapudtól 50-6a méterre elvesztett labda végzetes lehet, Xavival, Messivel 2-3 mp és gólhelyzet van!Óriási erénye a csapatnak, hogy labdanélkül nagyon precíz a csapat mozgása!samy85 írta:nem akarok bele kotnyeleskedni a beszélgetésbe, de ezt én már mióta hajtogatom azoknak a Madrid szurkolóknak, kik azt mondják, hogy "ellenetek csak így lehet játszani"....Fecooo írta:mondok egy példát: a Valencia vezetett ellenünk, de nem bírta sokáig... a jobb fizikai állapotban levő Madrid lehet, h képes lenne erre, ha nem lenne besz@ri az edzője...

nem akarok bele kotnyeleskedni a beszélgetésbe, de ezt én már mióta hajtogatom azoknak a Madrid szurkolóknak, kik azt mondják, hogy "ellenetek csak így lehet játszani"....Fecooo írta:mondok egy példát: a Valencia vezetett ellenünk, de nem bírta sokáig... a jobb fizikai állapotban levő Madrid lehet, h képes lenne erre, ha nem lenne besz@ri az edzője...

murinnyó kidolgozta ezt a taktikát, és lám az első meg masodikon bejött. nem értsen félre senki, nekem se szimpatikusak, de nem kellenene ezt az antifocit tul lihegni ennyire.gergo9 írta:Fuss neki még1x hátha akkor megérted miről van szó.
A Barca ellenfeleinek a játékfelfogásáról volt szó mindkét csapat rendre jobb és reményteljesebb eredményeket ér el mint a hasonló kategóriájú ám teljesen deffenzív társai.
Ezt meg arra írtam hogy vki szerint ez az egyetlen járható út amit a Madrid képvisel.

Atletico és Betisvisca el barca írta: mikor gyozott ellenuk utoljára olyan csapat, aki abszolut tamadolag lépett fel.

hol, ki szorongat meg ezek közül minket? max játszunk velük egy 5-2-t.gergo9 írta:Ennek ellenére Valencia,Villareal rendre megszorongat minket akárhol is játszunk nem éppen defenzív focival hanem miénkhez hasonló rövidpasszos attraktív focival.

Ezenkívül még a félidőben történt incidensek miatt is!Tomsa írta:Hát ez kész, a Real feljelent minket, sportszerűtlen játék miatt

na igen, ezt mindig elfelejtem, hogy az a vb annyira csúnya volt. inkább nem is emlékszek rámondjuk ez természetesen saját ízlés kérdése. Nekem a mai jobban tetszik. Van azonban a fórumon is olyan barcás, akinek az tetszett jobban. Persze R10 ebben a csapatban is elférne, de asszem sok lenne a jóból Az Eto'o-Villa kérdésbe nem megyek bele, nekem mindkettő a szívem csücske. Azért Ronnie vagy Deco sem volt szent, főleg a portugál hajlamos volt a színészkedésre, benne volt a vér , szóval így nem tudom kijelenteni a dolgot, mint te. Elnézve az Európa ligát, az angol bajnokságot, nem mindenhol jellemző ez és szerencsére nálunk sem. Viszont csalások mindig voltak, emlékezz vissza a 78-as vb-től folyamatosan, a net miatt lett ekkora visszhangja ( gondolom a 2002-es vb-re emlékszel, aminél rondább csalás nem volt a futballtörténelemben, még akkor is, ha a legjobb nyerte végül.....)