Ez a liga góllövőlista. De mi most az összetett gólokról beszélünk, amibe minden sorozatot beleszámolnak. Minden sorozatot tekintve pedig52-52 gólnál tart mindkét játékos.emtivi írta: http://eurorivals.net/top-scorers.html

Ez a liga góllövőlista. De mi most az összetett gólokról beszélünk, amibe minden sorozatot beleszámolnak. Minden sorozatot tekintve pedig52-52 gólnál tart mindkét játékos.emtivi írta: http://eurorivals.net/top-scorers.html
http://eurorivals.net/top-scorers.htmlStalkyard írta:Összetettben CR most ugyanúgy 52 gólnál jár, ha jól tudom. Nem örülnék, ha megelőzné Messit, de el kell ismerni, hogy hihetetlen évet tolt a portugál is. Hihetetlen ez a két játékos, magasan a legjobbak a világon.ozsimiki írta:Cr máris gólt rúgott![]()
Messi még CR előtt van ha minden tét meccset nézünk?
És melyiknek mennyi van eddig?
Remélem azért az "összetettet" Messi nyeri.
ozsimiki írta:Cr máris gólt rúgott![]()
Összetettben CR most ugyanúgy 52 gólnál jár, ha jól tudom. Nem örülnék, ha megelőzné Messit, de el kell ismerni, hogy hihetetlen évet tolt a portugál is. Hihetetlen ez a két játékos, magasan a legjobbak a világon.ozsimiki írta:Cr máris gólt rúgott![]()
Ja értelek. Én szeretném, ha Fabregas itt lenne, nekem úgy lenne teljes a csapat, és szerintem szükségünk is van rá. Dos Santos szerepét nem értem, előszezonban vkp-t játszott, amolyan hátsó irányítót, idén meg ha kapott szerepet, akkor szinte Alves helyén, jobb oldali középpályást játszott. Miközben igazából Xavi posztja fekszik neki...szerintem belőle nem lesz itt nálunk nagy játékos. Fontás sem győzött meg engem, mióta az első csapatban játszik, lemarad, hibázik, persze ez majd javul idővel. Thiago sok labdát elszór, még nem érett játékos, ezért szeretném én mindenképp Fabregast a csapatban tudni. Ibráért 24 millió van asszem, hozzáteszünk 15-20-at és el is lehet hozni...szerintem ilyen igazolások kellenek, nem pedig elhozni vkit mer ingyé van, oszt majd valamire csak jó lesz...mint Altintop a Realnak.Bob_Marley írta:Tocy nem úgy értettem, hogy hozzunk 2 embert, hogy többen legyünk!
Úgy gondoltam, hogy ne dobáljunk ki 30-40 milliókat!Pl tavaly Cazorlát egész olcsón megszerezhettük volna, helyette jött Afellay „bagóért”, na ilyen igazolások kellenek, véleményem szerint!Alapcsapat megvan, a lyukakat kell befoltozni, amihez feleslegesnek érzem Fabregasok, Pastorék stb leigazolását!Persze mindenre az uborkaszezonban kapunk választ!Többször leírtátok, középső védő kell, s egy esetleges középpályás!De Fontás, Thiago, Dos Santos beépítésével megoldhatóak a problémák!De eddig a vezetésben nem csalódtam, s ha kapunk Ibráért X milliót, akkor abból tudunk venni 1-2 játékost, s akár plusszosra is hozhatnánk egy átigazolási iődszakot!
de,mert egyrészt változik a játékrendszer 4-3-3ra és lass-gago páros eleve eligazol,így mindjárt 4 játékos marad 3 posztra.noname írta:A Madridnak jelenleg nem középpályásokra van szüksége. Csatáruk annyi mint a szemét, kp úgyszintén. Védőre szükségük lenne, de elköltik a pénzt másra. Sahin egy mélységi irányító, Xabi Alonso úgyszintén. Egyik se a tipikus labdaszerző kp. Tipikus labdaszerző kp-t játszott Pepe néhány meccsig és javult is a játékuk. 2 mélységi irányító sok egy csapatba! Nem mondom h Sahin rossz igazolás. Remekül tud passzolni, de nem hiszem h a lehető legjobban ki tudnák aknázni a benne rejlő lehetőségeket. Nálunk egy Xavi-féle poszton már hasznosabb lenne Sahin, de a Realnál nincs ilyen poszt és a jelenlegi felállásuk mellett nem is lesz. Sztem ez amolyan Canales-féle igazolás. Legyenek eggyel többen, aztáán majd 2 év múlva ingyen lepasszolják. Altintop leigazolása röhej és értelmetlen.
Lass,Xabi Alonso,Sahin,Khedira,Granero,Gago. 6 játékos 2 posztra. Nem fog ebből semmi jó kisülni!
Nem attól lesz egy utánpótláscsapat hatékony (értsd: jó tapasztalatszerzés és belerázódás a ligába), hogy Betis szintű csapat-e az ellenfél, vagy sem. A Barca B utoljára 98-99-ben volt 2. igás, azóta csak 3. ligás (plusz 1 alkalommal 4.). És mindeközben, ez alatt a 10 év alatt kerültek ki onnan azok a tehetségek, akik most az A csapat meghatározó alakjai: Xavi, Puyol, Valdés, Iniesta, Messi, Bojan, Busi, Pedro, Jeffren, stb.daffy írta:az utánpótlás jelenleg ítéletre vár,mert a feljutásért játszik a castilla a második ligába. ha feljutnak,akkor betis szintű csapatokkal meccselhetnek,ami hadd ne mondjam,óriási lépés lenne. ott kiderülhet,hogy ki az,aki alkalmas az első keretben való játszatásra. azt be kell látni,hogy a 3. vonalban nem "nehéz" kitűnni,de attól még a nagyoknál nem biztos,hogy megállja a helyét a játékos. canales is edződhetne adott esetben ott.
a másik dolog: a real utánpótlása jó ideje nem az igazi,talán a mostani castillás csapat villant.
az utánpótlás jelenleg ítéletre vár,mert a feljutásért játszik a castilla a második ligába. ha feljutnak,akkor betis szintű csapatokkal meccselhetnek,ami hadd ne mondjam,óriási lépés lenne. ott kiderülhet,hogy ki az,aki alkalmas az első keretben való játszatásra. azt be kell látni,hogy a 3. vonalban nem "nehéz" kitűnni,de attól még a nagyoknál nem biztos,hogy megállja a helyét a játékos. canales is edződhetne adott esetben ott.ozsimiki írta:Ezek érthetetlen dolgok, nagy ívben sz.rnak ott már jó ideje az utánpótlások beépítésére, bár nem lepődök meg nagyon, elég sok hagyományt megtiportak arra fele mostanában, Mourinho ilyen szempontból is a legjobb személy....d írta:Altintip nem sok sót fog megenni Madridban, de lesz egy bevethető csereember. Ingyér' volt és inkább ő ne játsszon, mint egy Pedro León, aki fiatal, tehetséges és igényli a játékperceket.
Ezek érthetetlen dolgok, nagy ívben sz.rnak ott már jó ideje az utánpótlások beépítésére, bár nem lepődök meg nagyon, elég sok hagyományt megtiportak arra fele mostanában, Mourinho ilyen szempontból is a legjobb személy....d írta:Altintip nem sok sót fog megenni Madridban, de lesz egy bevethető csereember. Ingyér' volt és inkább ő ne játsszon, mint egy Pedro León, aki fiatal, tehetséges és igényli a játékperceket.
bali 15 írta: Amúgy remélem,hogy a BL döntő után mi is igazolunk legalább 2 embert.
Jobb lenne a Madrid CR nélkül? A csapat góljainak a felét a Portugál rúgta.Főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem lenne még jobb csapat ez a mostani reál Cr nélkül. Mondom ezt úgy, hogy a világ egyik legjobbjának és korszakos játékosnak tartom a portugált, de ennyi a pénzből, ésszel egy utolsó falusi csapatból is BL negyeddöntős csapatot lehetne összerakni.
Ha úgy nézzük meg minek adnák el?Cumbee írta: Amúgy a Ronaldo-s témához hozzászólva, 227 millióért 1 másodpercig nem szabadna gondolkodni az eladásán. Főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem lenne még jobb csapat ez a mostani reál Cr nélkül. Mondom ezt úgy, hogy a világ egyik legjobbjának és korszakos játékosnak tartom a portugált, de ennyi a pénzből, ésszel egy utolsó falusi csapatból is BL negyeddöntős csapatot lehetne összerakni.
Barca__15 írta:Sahin, Altintop...margiték bekezdtek
reméljük a szezonbeli forgatókönyv hasonlóan alakul mint máskor hogy mienk a bajnokság és/vagy a BL a kupát visszaszerezni
ez a bagázs mindig ezt fogja csinálni? aztán jönnek azzal h doppingolunk amikor észre sem veszik h nem képes egy teljesen új keret egy nyár alatt összeszokni...
komolyan undorodom ettől :/
Gonosz leszek, de volt neki egyáltalán helye?:D Én úgy képzeltem el, hogy a kispad mögött kellett ülnie szerencsétlen gyereknek, amennyire nem kedvelte Mourinho.daffy írta:pedro leon helyét veszi át a padon.