Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem attól lesz egy utánpótláscsapat hatékony (értsd: jó tapasztalatszerzés és belerázódás a ligába), hogy Betis szintű csapat-e az ellenfél, vagy sem. A Barca B utoljára 98-99-ben volt 2. igás, azóta csak 3. ligás (plusz 1 alkalommal 4.). És mindeközben, ez alatt a 10 év alatt kerültek ki onnan azok a tehetségek, akik most az A csapat meghatározó alakjai: Xavi, Puyol, Valdés, Iniesta, Messi, Bojan, Busi, Pedro, Jeffren, stb.daffy írta:az utánpótlás jelenleg ítéletre vár,mert a feljutásért játszik a castilla a második ligába. ha feljutnak,akkor betis szintű csapatokkal meccselhetnek,ami hadd ne mondjam,óriási lépés lenne. ott kiderülhet,hogy ki az,aki alkalmas az első keretben való játszatásra. azt be kell látni,hogy a 3. vonalban nem "nehéz" kitűnni,de attól még a nagyoknál nem biztos,hogy megállja a helyét a játékos. canales is edződhetne adott esetben ott.
a másik dolog: a real utánpótlása jó ideje nem az igazi,talán a mostani castillás csapat villant.
az utánpótlás jelenleg ítéletre vár,mert a feljutásért játszik a castilla a második ligába. ha feljutnak,akkor betis szintű csapatokkal meccselhetnek,ami hadd ne mondjam,óriási lépés lenne. ott kiderülhet,hogy ki az,aki alkalmas az első keretben való játszatásra. azt be kell látni,hogy a 3. vonalban nem "nehéz" kitűnni,de attól még a nagyoknál nem biztos,hogy megállja a helyét a játékos. canales is edződhetne adott esetben ott.ozsimiki írta:Ezek érthetetlen dolgok, nagy ívben sz.rnak ott már jó ideje az utánpótlások beépítésére, bár nem lepődök meg nagyon, elég sok hagyományt megtiportak arra fele mostanában, Mourinho ilyen szempontból is a legjobb személy....d írta:Altintip nem sok sót fog megenni Madridban, de lesz egy bevethető csereember. Ingyér' volt és inkább ő ne játsszon, mint egy Pedro León, aki fiatal, tehetséges és igényli a játékperceket.
Ezek érthetetlen dolgok, nagy ívben sz.rnak ott már jó ideje az utánpótlások beépítésére, bár nem lepődök meg nagyon, elég sok hagyományt megtiportak arra fele mostanában, Mourinho ilyen szempontból is a legjobb személy....d írta:Altintip nem sok sót fog megenni Madridban, de lesz egy bevethető csereember. Ingyér' volt és inkább ő ne játsszon, mint egy Pedro León, aki fiatal, tehetséges és igényli a játékperceket.
bali 15 írta: Amúgy remélem,hogy a BL döntő után mi is igazolunk legalább 2 embert.
Jobb lenne a Madrid CR nélkül? A csapat góljainak a felét a Portugál rúgta.Főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem lenne még jobb csapat ez a mostani reál Cr nélkül. Mondom ezt úgy, hogy a világ egyik legjobbjának és korszakos játékosnak tartom a portugált, de ennyi a pénzből, ésszel egy utolsó falusi csapatból is BL negyeddöntős csapatot lehetne összerakni.
Ha úgy nézzük meg minek adnák el?Cumbee írta: Amúgy a Ronaldo-s témához hozzászólva, 227 millióért 1 másodpercig nem szabadna gondolkodni az eladásán. Főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem lenne még jobb csapat ez a mostani reál Cr nélkül. Mondom ezt úgy, hogy a világ egyik legjobbjának és korszakos játékosnak tartom a portugált, de ennyi a pénzből, ésszel egy utolsó falusi csapatból is BL negyeddöntős csapatot lehetne összerakni.
Barca__15 írta:Sahin, Altintop...margiték bekezdtek
reméljük a szezonbeli forgatókönyv hasonlóan alakul mint máskor hogy mienk a bajnokság és/vagy a BL a kupát visszaszerezni
ez a bagázs mindig ezt fogja csinálni? aztán jönnek azzal h doppingolunk amikor észre sem veszik h nem képes egy teljesen új keret egy nyár alatt összeszokni...
komolyan undorodom ettől :/
Gonosz leszek, de volt neki egyáltalán helye?:D Én úgy képzeltem el, hogy a kispad mögött kellett ülnie szerencsétlen gyereknek, amennyire nem kedvelte Mourinho.daffy írta:pedro leon helyét veszi át a padon.
pedro leon helyét veszi át a padon.
az hát. miért menne el a citybe? semmi értelme nem lenneab1daL írta:Akármennyiért is butaság lenne eladni Cét. Nemhiszem, hogy ennyire kellene a pénz a Madridnak, egy húzóemberért cserébe, meg főleg nem adnám el. De szerintem komolytalan az egész.
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy CR nélkül nem volna, aki gólt rúgna a Madridban.CsacsMate írta:185 Kelet-Timor Kelet-Timor 370Bob_Marley írta:227 millió, na az még leírva is borzasztó sok, annyiból egy kezdőt összeraksz ami esélyes a bajnokságban!Szerintem is kamu a hír, de egyszerűen felfogni is hihetetlen, hogy valakinek ilyen eszébe jusson!Ez több pénz mint 1-2 ország éves GDP-je……
186 Mikronézia Mikronézia 277
Mikronézia GDP-jét tényleg eléri
Amúgy remélem igaz és el is megy. Akkor legalább 50 gólt rúg csak a bajnokságban a Real egy szezon alatt és úgy esélyük lehet a 4-dik helyre is akár.
120 millió fölötti összegért eladnám cé-t. akár mennyire is húzza a csapatot,az irdatlan összeg.Bob_Marley írta:227 millió, na az még leírva is borzasztó sok, annyiból egy kezdőt összeraksz ami esélyes a bajnokságban!Szerintem is kamu a hír, de egyszerűen felfogni is hihetetlen, hogy valakinek ilyen eszébe jusson!Ez több pénz mint 1-2 ország éves GDP-je……
nekem nem kell aguero. több rossz meccse van,mint jó. nem tudom,hogy ez mennyire írható az ő és mennyire a csapat számlájára,de nem kell. kaka 30+-ért felőlem mehet akárhova. higuain és dm is távozhatna megfelelő ajánlat esetén. a csapat magja így néz ki nálam:Ui:daffy ezekben a delikvens, de az ő véleménye előre borítékolható:
„Ganso-Neymar jöhet többi kuka Laughing "
cé és messi nélkül is ugyan így ütné a teljes mezőnyt a real és a barca is,efelől ne legyen kétséged.Amúgy remélem igaz és el is megy. Akkor legalább 50 gólt rúg csak a bajnokságban a Real egy szezon alatt és úgy esélyük lehet a 4-dik helyre is akár.
185 Kelet-Timor Kelet-Timor 370Bob_Marley írta:227 millió, na az még leírva is borzasztó sok, annyiból egy kezdőt összeraksz ami esélyes a bajnokságban!Szerintem is kamu a hír, de egyszerűen felfogni is hihetetlen, hogy valakinek ilyen eszébe jusson!Ez több pénz mint 1-2 ország éves GDP-je……