2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Meglehet, hogy a labdarúgás szabályait felrúgva jutottunk be a döntőbe.Nem írtam semmit arról, hogy ki a XX. század legjobb csapata, nem élveztem el a Ronaldón feszülő fehér meztől, csak feltettem egy kérdést, hogy vajon ha Mourinho miatt annyira megutálhatja a világ a Mardidot, akkor ezek miatt a színészi teljesítmények miatt mi lesz a Barcelonával.
Ohh, de rendes vagy, köszönöm. Már olvastam őket. Megjegyzem, a másra mutogatás már óvodában sem működött, szerinted itt fog?zizou fan írta:Ez esetben ajánlom figyelmedbe Rinku, jelwaz és zsoltfree hozzászólásait.
Nem pont a nagyképűségre gondoltam, az nem érdekel. Magasabbról nagyobbat lehet esni. Inkább azt kifogásolom, hogy a médiában az elsők között nyilatkozta le, hogy a Barca a bíró, a szerencse, meg micimackó segítségével ment tovább. A csúnya rossz Barca végig színészkedett, persze a szegény Real csak focizni akart, de hát nem hagyták őket...a szívem szakad meg. Gyakorlatilag Mou nyilatkozatának finomított verzióját mondta el.zsoltfree írta:...
Amíg ilyen stílusban írogatsz egy Barca fórumon, addig nem tudom mit remélsz... Ráadásul a személyeskedés szerintem teljesen fölösleges itt. Az általánosítás meg pláne, persze ez a könnyebb út.zizou fan írta:...
Az állatkertben tapasztalt gondozót keresnek a makákó (igen, tudom, ugyanolyan fasiszta, rasszista, náci, Ku Klux Klán ivadék vagyok én is, mint Busquets, sajnálom...) ketrec mellé, talán elvállalhatnád. A hófehérke társaid biztos szívesen mennének veled! Honnan ugrálnak ki ezek?zizou fan írta:...
Én valahogyan úgy vagyok az ilyenekkel hogy ha már egy pali ilyen szinten játszik évekig és több csapatban (bajnokságban) mint a Ronaldo, akkor az nyugodtan lehet nagyképű is:) Nézzünk meg mennyi beképzelt magyar NB1-es focista van. Akár külföldön is mennyi nagy arcú játékos van. Ronaldo már akkora teljesítményt letett az asztalra hogy ő már felőlem (Barca drukkerként is) lehet beképzelt. Emlékeztek például hogy amikor a Barca sorfalat állt a Realnak, és a Gago hogy ment végig a sorfal mellett? Na ez a gusztustalan, amikor a nagy arc mögött 0 teljesítmény van. egyébként szerintem a Ronaldo nagyképűségének háromnegyedét csak a média aggasztja rá. Nem tartom különösen nagyképűnek. Eszméletlen jól játszik és azért ilyen tudáshoz párosulni kell bizonyos mértékű magabiztosságnak is. Van elég nagy arcú a Realban, ne pont azt találjuk meg aki jó játékos.looka írta:Amíg olyan tahók rohangálnak fehér mezben, mint a kopka portugál, vagy az Arbeloa nevezetű, illetve Ramos, addig nem mondhatod azt, hogy ez a csapat szentek gyülekezete. Azt sem írom, hogy a miénk az.daffy írta:ronaldo mostanság normális lett és adebayor tett egy olyan gesztust,amivel egész szimpatikussá vált. a henteskedést nem kell összetéveszteni a nagyképűséggel(ezt nem neked szántam)
Ronaldo azt hiszem felnőtt, ideje volt már, na de vannak "szép" nyilatkozatai még mindig. Adebayor IQ-ja a nullához konvergál, de azért sosem volt az a megtestesült gonosz...
A henteskedés pedig nem a nagyképű, hanem a tahó, normálatlan vadb*rom kategória nálam, és aki ilyeneket művel azt nem engedném a pályára, akár madridi, akár nem.
Amíg olyan tahók rohangálnak fehér mezben, mint a kopka portugál, vagy az Arbeloa nevezetű, illetve Ramos, addig nem mondhatod azt, hogy ez a csapat szentek gyülekezete. Azt sem írom, hogy a miénk az.daffy írta:ronaldo mostanság normális lett és adebayor tett egy olyan gesztust,amivel egész szimpatikussá vált. a henteskedést nem kell összetéveszteni a nagyképűséggel(ezt nem neked szántam)
Adebayorral igazából akkor voltak bajok, amikor az Arsenalból elment a Citybe, akkor művelt, + meg nyilatkozott undorító dolgokat. Akkor elég nagyképű volt. Aztán nálatok visszavett az arcából, ami érthető, hisz összeteheti a két kezét, h kapott lehetőséget a bizonyításra. Ronaldo nagyképűségét is inkább régebbi nyilatkozatai, dolgai igazolják, de mostanában tényleg pozitív irányba kezd változni.daffy írta:ronaldo mostanság normális lett és adebayor tett egy olyan gesztust,amivel egész szimpatikussá vált. a henteskedést nem kell összetéveszteni a nagyképűséggel(ezt nem neked szántam)LG írta:És kik azok a nagyképű tahók, akikkel tele van a RM? Ronaldot tudnám mondani, másról nem nagyon jut ez eszembe, még esetleg Ramosra lehet ráfogni. + Adebayor, de sztem ő nem marad már sokáig ott.
Még mindig nem bírod emészteni mi?zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.
De inkább csak ajánlanám figyelmedbe este háromnegyed kilenctől kezdődő mérkőzést, amit Európa legjobbjai játszanak. Valószínűleg két olyan együttest látsz majd akik mindketten sokkal jobban játszanak mint a Madrid. Kikapcsolódásnak kiváló lesz, és ha szereted a szép focit (bár neked nem hiszem lenne ilyen igényed, neked szerintem elég ha meglátod a Ronaldon feszülni a fehér hosszú ujjú mezét, a többi nem számít) akkor egy kötelező program lesz.zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
ronaldo mostanság normális lett és adebayor tett egy olyan gesztust,amivel egész szimpatikussá vált. a henteskedést nem kell összetéveszteni a nagyképűséggel(ezt nem neked szántam)LG írta:És kik azok a nagyképű tahók, akikkel tele van a RM? Ronaldot tudnám mondani, másról nem nagyon jut ez eszembe, még esetleg Ramosra lehet ráfogni. + Adebayor, de sztem ő nem marad már sokáig ott.
Nem tudom,h egyesek miért gondolják úgy,h ha egy szabálytalanságnál nem folyik a vér,nem törik a csont,akkor az már nem is ér lapot? Mikor a szabálykönyvben is benne van,hogy a szándékot is büntetni kell. Legalább ugyanennyi téves ítéletet össze lehetne válogatni a Barca ellen is,uh szerintem azt lehet mondani,hogy az ilyen tévedések hosszútávon kiegyenlítődnek. Az elmúlt időszakban divat lett utálni a Barcát mivel az újságírók nagyon elvitték egy rossz irányba a Barca ajnározását,amit a többi csapat szurkolói már nem tolerálnak. Ez fordult most a visszájára,mivel már többségben vannak a Barca utálók,ezért az újságírók is kezdenek abba az irányba tolódni. Nem más ez az egész,mint hangulatkeltés a média részéről, éppen azzal amivel jobban el lehet adni egy újságot vagy éppen többen kattintanak oda.zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
Megnézném veled egymás után az akkori MINDKÉT párharcot, tehát az odavágót és a visszavágót is. Az idei klasszikusokról pedig a te oldaladról a pozitív csengésű összefoglaló videókon egyedül a Ronaldo fejese lenne, ami legyen 5 mp, de össze lehetne vágni egy 90 perces anyagot amire úgy gondolom egy Madrid sem lehet igazán büszke, persze az olyan magadfajta elvakult drukkereken kívül.zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
Becsülendő dolog az, hogy azért vannak még normális, reálisan gondolkodó szurkolók. Sokan elfogultak a csapatukkal kapcsolatban, ezért átjöttek anno ide (Nem tudom mi volt a srác neve) és osztották az eszet, illetve a rasszizmust.kimber írta:..
nem tudom,hogy sagna mennyire mozdítható,de nálam ő megfelelő lenne. van der wiel még zöldfülű,de lehet belőle valami. ő lenne a b tervem,de ramos csak legvégső esetben maradna szélenkimber írta:Na, ezekből nem sok szaladgál mostanság, aki elérhető, és minőségi megoldást jelentene.
Köszönöm, igazán otthonosan érzem magam ezen az oldalon, nagyon kellemes csalódás volt számomra igazi barca fanatikusokkal találkozni, mert sok divatdrukker nagyon durván tudja előadni. Az ellenfél tisztelete pedig alapvető.Fecooo írta:kimber, nagyon szimpatikusan írogatsz, ilyen madridistákkal jó az eszmecsere
tényleg, szerinted nagyon rossz hasonlattal éltem a tegnapi hsz-emben?
sokkal rosszabb idényre számítok nyilatkozat szempontból, mert eddig legalább Valdano vmilyen szinten korlátozni tudta... eldurvult a két klub közötti viszony, de ez még tud romlani, és sajnos jó eséllyel fog is
daffy véleményét ismerem már jó ideje, ezért téged kérdezlek most
fontossági sorrend:noname írta:...