La Liga / Copa del Rey
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... dzoje.html
Sokkal beljebb nincsenek, ő is egy középszerű edző, csakúgy mint az elődje.
Sokkal beljebb nincsenek, ő is egy középszerű edző, csakúgy mint az elődje.
Az igaz, de kárpótolna egy Barca B -RealLG írta:Nem szomorú, így jogos. Egy Barca-Barca Atlethic meccs azért kényelmetlen lenne.

Nem szomorú, így jogos. Egy Barca-Barca Atlethic meccs azért kényelmetlen lenne.
:S Szomorú.. köszLG írta:Nem.enzoo írta:Segítsetek!Barca B indul a copa del rey-ben v sem?
Nem.enzoo írta:Segítsetek!Barca B indul a copa del rey-ben v sem?
Az jó, ha van pénz, de a Citynél is azért évek kellettek, mire összeraktak egy vmira való csapatot. Már az igazán nagy sztárok egyből nem fognak egy spanyol kis csapatba menni, fokozatosan lehet csak egy komoly csapatot felépíteni. Sztem a Citynek előnye a Malagával szemben, h ott azért egy erősebb alap volt, a Malaga előnye, h azért Spanyoloroszágban pl. könnyebb 4-be kerülni, mint Angliában, a Barcát és Realt leszámítva nincsenek annyira komoly riválisok.Katari befektető, és kb ugyanannyi a vagyona, mind Mansur (nem biztos hogy így kell írni) sejknek. Szóval pénz az van, már csak tehetségek és csapategység kell. Mindenesetre szurkolok a Malagának hogy végre oda érjenek a 2 nagy utáni mezőnybe, a Villareal,Valencia és Sevilla trióhoz.
De az is kérdéses, h a Malaga tulajdonosa akar-e annyit befektetni, mint amennyit a Citybe beletettek. Mert azért azt ő is tudja, h a futballcsapatok csak viszik a pénzt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2011.06.05. 20:13:56-kor.
Segítsetek!
Barca B indul a copa del rey-ben v sem?

Ne legyen kétséged afelől, hogy mindenki pénzből él. Nyilván Messi szívesen maradna pályafutása végéig itt a Barcánál. Évi 12 millás fizuval nyilván nekem sem viszketne a seggem.(Ne érts félre, biztosan szívügye a Barca meg minden, nem is ezt vonom kétségbe de azért illik tisztán látni, itt nem zsoldosok vs csak a csapatért dolgozók állnak szemben egymással, mindenki a munkáját végzi, amiért fizetést kap.) Eto'o még 2 év után is visszajön bulizni a volt csapattársaival, mégis anno azért kellett elmennie, mert nem volt hajlandó ugyan azokkal az anyagi feltételekkel szerződést hosszabbítani. Itt van Alves is, ugye neki is mindene ez a klub, meg 1 nagy család meg minden, de ez nem akadályozta meg abban, hogy addig küzdjön, még magasabb fizetést nem kapott. Másrészt a Madridnak miért fogyna el a pénze? Pont most kezdtek el ők is egy járható modellt kiépíteni, szal nem hiszem, hogy nagy probléma lenne náluk a jövőben.messiisten írta:Olvasgatom itt a "2 nagy" jelzőket, de ezért szerintem nagyok közt is van különbség. A Real Nem csapatot vesz hanem sztárokat. Milesz ha elfogy a pénz? Egy tök középszintű csapat lesz. Szerintetek CR7 fog akármit tenni a madridért ha nem jön a lé. Itt nálunk ha elfogy a pénz Xavi, Puyol, Piqe,Messi és a többiek ugyanúgy mindent megtesznek a klubért. Ott csak Cassillas és Ramos a Madridi. A többiek zsoldosok. Mindenesetre szorítok a Valenciának, hogy kiüsse onnan a Realt. A Barca az más galaxis. Erre egyenlőre nem látok esélyt h a Barcát vagy a Madridot kiüssék. Bár ki tudja.
-
- Entrenador del Barça
Ez hulyeseg.Egy Real szintu csapatnal soso fog ugy elfogyni a penz,hogy kozepcsapat legyen.Mivel socio rendszer van ott is es meg melle van egy Perez(majd kesobb mas) nem fognak olyan latvanyosan legyengulni.Nalunk inkabb fennall ez a veszely.Es ne feledd nekik is lehet egyszer egy ilyen jo generaciojuk,vagy fiatalokra tamaszkodo edzojuk.Es nalunk is 10 eve meg hollandok rohangaltak.messiisten írta:Olvasgatom itt a "2 nagy" jelzőket, de ezért szerintem nagyok közt is van különbség. A Real Nem csapatot vesz hanem sztárokat. Milesz ha elfogy a pénz? Egy tök középszintű csapat lesz. Szerintetek CR7 fog akármit tenni a madridért ha nem jön a lé. Itt nálunk ha elfogy a pénz Xavi, Puyol, Piqe,Messi és a többiek ugyanúgy mindent megtesznek a klubért. Ott csak Cassillas és Ramos a Madridi. A többiek zsoldosok. Mindenesetre szorítok a Valenciának, hogy kiüsse onnan a Realt. A Barca az más galaxis. Erre egyenlőre nem látok esélyt h a Barcát vagy a Madridot kiüssék. Bár ki tudja.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- messiisten
- Barça B
Elfelejtettem leírni, hogy ez a Barca addig Barca amíg Guardiola itt van. Utána is jó csapat lesz, de azért ezt meg fogjuk érezni.
- messiisten
- Barça B
Olvasgatom itt a "2 nagy" jelzőket, de ezért szerintem nagyok közt is van különbség. A Real Nem csapatot vesz hanem sztárokat. Milesz ha elfogy a pénz? Egy tök középszintű csapat lesz. Szerintetek CR7 fog akármit tenni a madridért ha nem jön a lé. Itt nálunk ha elfogy a pénz Xavi, Puyol, Piqe,Messi és a többiek ugyanúgy mindent megtesznek a klubért. Ott csak Cassillas és Ramos a Madridi. A többiek zsoldosok. Mindenesetre szorítok a Valenciának, hogy kiüsse onnan a Realt. A Barca az más galaxis. Erre egyenlőre nem látok esélyt h a Barcát vagy a Madridot kiüssék. Bár ki tudja. 

- sjay
- Entrenador del Barça
Katari befektető, és kb ugyanannyi a vagyona, mind Mansur (nem biztos hogy így kell írni) sejknek. Szóval pénz az van, már csak tehetségek és csapategység kell. Mindenesetre szurkolok a Malagának hogy végre oda érjenek a 2 nagy utáni mezőnybe, a Villareal,Valencia és Sevilla trióhoz.Barcaman14 írta:Egyelőre többet nem is nagyon lehet elvárni tőlük. De az a fontos hogy az építkezés megkezdődött, elvégre valahol mindent el kell kezdeni. Végülis ugyanaz megy mint a Citynél, jött egy arab emberke, aki pumpálja a pénzt a csapatba, persze közel sem annyit. de úgy tűnik hogy okosan akarnak építkezni és nem hallani olyan híreket hogy több száz millát ajánlanak egy játékosért.LG írta:Erősödik a Malaga, Valancia stb... , de már lassan évek óta mindig igy futunk neki, h most talán ez v. ez a csapat megszorithatja a 2 nagyot, aztán soha semmi. Idén sem lesz másképp. A Malaga meg sztem hiába vásárol, sztem egy nyár alatt nem tudnak ütős csapatot építeni. Én max azt tudom róluk elképzelni, h 10-ben végezzenek, többet egyenlőre nem nagyon.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egyelőre többet nem is nagyon lehet elvárni tőlük. De az a fontos hogy az építkezés megkezdődött, elvégre valahol mindent el kell kezdeni. Végülis ugyanaz megy mint a Citynél, jött egy arab emberke, aki pumpálja a pénzt a csapatba, persze közel sem annyit. de úgy tűnik hogy okosan akarnak építkezni és nem hallani olyan híreket hogy több száz millát ajánlanak egy játékosért.LG írta:Erősödik a Malaga, Valancia stb... , de már lassan évek óta mindig igy futunk neki, h most talán ez v. ez a csapat megszorithatja a 2 nagyot, aztán soha semmi. Idén sem lesz másképp. A Malaga meg sztem hiába vásárol, sztem egy nyár alatt nem tudnak ütős csapatot építeni. Én max azt tudom róluk elképzelni, h 10-ben végezzenek, többet egyenlőre nem nagyon.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Amíg az európai élcsapatok is ilyen távolságra vannak a 2 spanyol óriástól, addig a többi spanyol csapattal szemben szerintem nem lehet elvárás, hogy egy olyan hosszú és sok meccsből álló sorozatban, mint a bajnokság, felvegyék a versenyt velük. Azért szurkolhatunk, hogy erősödjenek meg annyira, hogy az igazi top csapatoknak is méltó ellenfele tudjanak lenni a nemzetközi kupákban, mert ebből a bohócligázásból már nagyon kezd elegem lenni...
-
- Jugador del Barça
Senki sem vonta kétségbe, hogy erősödnek, de túlságosan is nagy a különbség. Valenciában már idén is jó csapat volt, a Pep érában nem sok csapat tudta egy félidőn át többet birtokolni a labdát nálunk, nekik ez sikerült. A BL-ben is jobbak voltak, mint a Schalke, csak nem volt szerencséjük.
A Málaga már idén is simán jó lehet egy Európa-ligás helyre, Pellegriniben megvan a potenciál, hogy egyből egy jó csapatot rakjon össze.
A Málaga már idén is simán jó lehet egy Európa-ligás helyre, Pellegriniben megvan a potenciál, hogy egyből egy jó csapatot rakjon össze.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Erősödik a Malaga, Valancia stb... , de már lassan évek óta mindig igy futunk neki, h most talán ez v. ez a csapat megszorithatja a 2 nagyot, aztán soha semmi. Idén sem lesz másképp. A Malaga meg sztem hiába vásárol, sztem egy nyár alatt nem tudnak ütős csapatot építeni. Én max azt tudom róluk elképzelni, h 10-ben végezzenek, többet egyenlőre nem nagyon.
- noname
- Llegenda del Barça
Azért a Valencia erősödik szép lassan. Idén se voltak már kimondottan bénák, most pedig jön még a védelembe Rami és végre lesz egy jó kapusuk(remélhetőleg). Ha még vesznek 1-2 embert, akkor a Blben is feljebb juthatnak. Az 1-2 ember alatt még egy védőt és még 1 kreatív kp-t értek. Most h a kölcsönöket törlesztették és a stadionjuk is megépült, szép lassan meg fognak erősödni. Persze a 2 nagyot nem fogják utolérni, de legalább a BL-ben lesz még egy csapat, amivel számolni kell.
A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
Tényleg jó lenne, de akkora a különbség, hogy jelenleg elképzelni sem tudom, hogy szólhatna bele más is. Talán ezek az irreális 99, 96 pontok a bajnokság végén csökkenhetnek.Game90 írta: De jó lenne, ha a többi csapat (Sevilla, Valencia, AMadrid, Villareal) is erősödne, egy kicsivel izgalmasabb, nem egyértelműen kétesélyes bajnokságnak jót tenne a Ligának.
-
- aka Game90
Jaja, ezekkel az igazolásokkal jövőre akár EL-helyen végezhetnek. Lucho-t meg kifejezetten bírommaki írta:Sőt, Lucho Gonzalez is elég valószínű. Jó kis csapat lesz ott.Ibrahim Afellay írta:ugy nézz ki h toulalan is malaga-ba megy!!de még vele jol is járnak sztem!

Most olvasom, lehet, hogy Joaquin-t is megszerzik.
De jó lenne, ha a többi csapat (Sevilla, Valencia, AMadrid, Villareal) is erősödne, egy kicsivel izgalmasabb, nem egyértelműen kétesélyes bajnokságnak jót tenne a Ligának.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Jugador del Barça
Sőt, Lucho Gonzalez is elég valószínű. Jó kis csapat lesz ott.Ibrahim Afellay írta:ugy nézz ki h toulalan is malaga-ba megy!!de még vele jol is járnak sztem!
- Ibrahim Afellay
- Barça C
ugy nézz ki h toulalan is malaga-ba megy!!de még vele jol is járnak sztem! 

Fc Barcelona : Més que un club

- ab1daL
- Director del Fútbol
van Nistelrooy
Malaga
César Sánchez (Valencia)
Villarreal

César Sánchez (Valencia)

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
a kezdőbe 1,max 2 ember jön. van egy kb 15 fős mag,a többi cserélődik. ezt nem nevezném összevásárlásnak. kell a változatosság,illetve a cserélődő padosokból aki jól teljesít,az úgyis megmarad. elmegy 6-7 ember,de azok nem is szerepeltek. ez nem hiba.csababarca írta:LG írta:Sztem meg Coentrao igenis jó igazolás a RM számára, vele kész lenne a védelem. Coentrao-Ramos, Carvallho-Marcelo. Nem is rossz. Jó csapat készül Madridban.
Azért egy ilyen védelemmel kiállni egy komolyabb csapat ellen merész.
Még akkor is ha Pepe "szűr" előttük.
Megint tele igazolják magukat, aztán majd lehet mondani, hogy "épülő madrid"...minden évben ez van.
- Ibrahim Afellay
- Barça C
De minden évbe mondhatni szarok is!!!csababarca írta:LG írta:Sztem meg Coentrao igenis jó igazolás a RM számára, vele kész lenne a védelem. Coentrao-Ramos, Carvallho-Marcelo. Nem is rossz. Jó csapat készül Madridban.
Megint tele igazolják magukat, aztán majd lehet mondani, hogy "épülő madrid"...minden évben ez van.

Fc Barcelona : Més que un club

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
LG írta:Sztem meg Coentrao igenis jó igazolás a RM számára, vele kész lenne a védelem. Coentrao-Ramos, Carvallho-Marcelo. Nem is rossz. Jó csapat készül Madridban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."