Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
lijacska
Jugador del Barça

2011.06.17. 00:24:14

daffy írta:
Barcaforever írta: Kinek az edzője meg stábja mondta el mindennek a Barcát, h az unicef, bírók stb....
miért kell ide keverni a realt? rosellről van szó. tisztelettudóan nyilatkozgat állandóan? a nagy lóf...
a real más téma. igen,lehordták a barcát,de arra az a válasz,hogy visszaköpök? a bácsi nem tudja,hogy mit irányít
Egy problémát látok, hogy Rosell tett néhány magánvéleményt amit nem kellett volna elmondjon(az 5-o eredmény). A mostani ténykedés ugyanannyira szükségszerű lépés, mint anno amit a Real tett, hogy eltiltsák Alvesséket.
Muszáj meglépni.Amit sajnálok, hogy nem akkor lépték meg.Most meg volt,remélem nem lesz több utóhangja.
S ez a helyzet, hogy Rosell,Pep+játékosok+mindenki akit fel kellen sorolni=Barcelona.
Ne akard ilyen alapon Mourinhot kihúzni. Egyik 19 másik egy híján 20.

A lényeg számomra: mindenki megmutatta, hogy mit tud.Mindenkét részről voltak többé kevésbé alattomos köpések.
http://www.totalbarca.com/2011/news/abi ... an-a-club/
Ameddig így van addig nem számít a többi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lijacska 2011.06.17. 00:24:57-kor.
daffy
Madridista

2011.06.16. 23:58:29

Barcaforever írta: Kinek az edzője meg stábja mondta el mindennek a Barcát, h az unicef, bírók stb....
miért kell ide keverni a realt? rosellről van szó. tisztelettudóan nyilatkozgat állandóan? a nagy lóf...
a real más téma. igen,lehordták a barcát,de arra az a válasz,hogy visszaköpök? a bácsi nem tudja,hogy mit irányít
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.06.16. 23:41:29

daffy írta:
Barcaforever írta:...
egy olyan ember ne akarja megmondani a tutit és tiszteletet követelni,aki maga sem ad.
a videóknak közük nincs rosellhez.
Hóhahó!

Tisztelet!? :roll: Most akkor mi volt hamarabb a tyúk vagy a tojás!?Kinek az edzője meg stábja mondta el mindennek a Barcát, h az unicef, bírók stb....Erre reagált az elnök úr.A videók azt bizonyítják, h rendes hadjárat indult ellenünk.

Elhiszed, h egy Sir Alex féle nyilatkozatok után, nem született volna meg ez a válasz!?Majd ha egyszer azt látom, h José egy ilyet mondd, h jobb volt a katalán egyesület, akkor azt mondom, h tiszteli a csapatot, addig semmiféle tiszteletről ne beszéljünk sztem.

Ez a bíró téma kezd már lerágott csont lenni, jövőre jöhet, a fű minősége (bár ezzel a portugál már befürdött egyszer) világítás gyengesége vagy esetleg a túl sok hangos szurkoló!? :roll:

És még annyi, h keserű most a valóság, mert a portugál nem szokott hozzá, h reagálnak a vádaskodásaira, keményen, olyan keményen, ahogy ő osztja a krtikákat!A bírók, ugye nem reagálhatnak, a többi csapat és edző meg nem akart, mert minden kupát vitt, nem volt kibe belekötni, aztán most megfordult a kocka, ez fájó.

Ez is, h addig nem nyilatkozik, amíg az UEFA nem magyarázza meg, h miért tiltották el!?Ki vagy mi ő?Álljunk már meg azért, és szálljon le szépen a földre, nem törvényen kívüli ember ő.(bár természetesen az lesz a vége, h nem kellesz letölteni az 5 meccset)
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.06.16. 23:35:53

tudod amiből lett a nagy "háború" Mourinho a KI... ott sajtószobák főnöke... vagy ő itt a Ki...ott főnök, v ilyesmi volt.... na ebben a sajtótájékoztatóban mondta pep hogy Jm-el nem akar versenyezni a sajtószobában, és hogy ő a sajtótájékoztatók nagy bl győztese örökös bl gőztese.. vagy valami ilyesmi, ő pedig(pep) a csapattal a Wembleyben szeretne ynerni...
lényeg hogy azt mondta a pályán kl jó eredményt elérni, nem a sajtószobában....(ilyen sokzor nem ismételtem szót mint ebben a hsz-ben...sajtó) :oops: :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
daffy
Madridista

2011.06.16. 23:29:50

Barcaforever írta:...
egy olyan ember ne akarja megmondani a tutit és tiszteletet követelni,aki maga sem ad.
a videóknak közük nincs rosellhez.
1., a Cadena riportere, a Bíroságon azt vallotta hogy a Real Madridtól jött a hír/vád, vagyis azon belülről...

2., a másik Pep is ezt mondta Jm-el kapcsolatban.... Very Happy
1.média... :roll:

2. mit is?
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.06.16. 23:26:12

Nem tudom miért kell ennyire osztani most Rosellt. :roll:

Idén a Real tényleg elszállt, minden fronton.Legyen ez a játék képe, nyilatkozatok, vádaskodások.Van egy szint, amikor okosabb az ember, ha csendben marad, de ez az idei év már nagyon túlnyúlt ezen.

Igen is Rosell a jövőben is álljon fel és tudassa a fővárosi bandával, h attól, h a spanyol vezetés őket preferálja, nem engedhetnek meg maguknak, akármit, rájuk is vonatkoznak a szabályok. Laporta, idején, hol volt ilyen, vergődött a Madrid jobbra balra közük nem volt semmihez, leszámítva a 2 gyenge szezonunkat és az elvesztett bajnoki címinket.(mert így volt)

Aki meg ebbe is bele tud kötni nézze meg ezeket, és utána mondja, h ezek normális dolgok:

http://www.youtube.com/watch?v=tbqTv5Y7 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=KGopYRbsmr4
http://www.youtube.com/watch?v=l00O6OKf ... re=related
http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/15 ... _jatekosai
Mourinho botrányos nyilatkozatai....

Senki se jöjjön a színészkedő játékosainkkal, mert ha ki van adva, h a földön lévő játékosokat tápossátok, vhogy én is másképp reagálnám le a szituációt....

Ramosról úgy látom egy külön mappát lehet összehozni a youtuberól.
:shock:
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.06.16. 23:18:38

daffy írta:
Mihu írta:Az edzésen váratlanul? :roll: Szerintem akkor a szerkesztők nem foglalkoztak volna külön kishírben azzal, hogy doppingellenőrzés volt a tréningen. Vannak olyan barcelonai forrásaik, hogy tudnának arról ha minden héten megjelennénk valamelyik gyakorláson.
ezt nem tudom,de gondolom ez lehet a véletlenszerű ellenőrzés. minden esetre meglepne,ha a madrid miatt lett volna az egész hercehurca.
Tetszik Rosell hozzáállása de most inkább foglalkozzon fontosabb dolgokkal. Nem kell mindig a Reallal foglalkozni. Majd csak akkor legyen a Madridi csapatról szó, ha ellenük fog játszani a csapat.
akkor sem kell,a tabellán kell elöl végezni,nem a sajtószobában.
1., a Cadena riportere, a Bíroságon azt vallotta hogy a Real Madridtól jött a hír/vád, vagyis azon belülről...

2., a másik Pep is ezt mondta Jm-el kapcsolatban.... :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Subinho
Director del Fútbol

2011.06.16. 22:28:37

a laporta időszakban egy egész elfogadható kapcslatot sikerült kialakítani a 2 csapat között... most megint az a szitu mint régebben: megy az egymás utálása!!! OK, hogy utáljuk a margitot, de ezt nem kéne még fokozni fentről is... nekem laporta sokkal szinpatikusabb volt...
daffy
Madridista

2011.06.16. 22:26:28

Mihu írta:Az edzésen váratlanul? :roll: Szerintem akkor a szerkesztők nem foglalkoztak volna külön kishírben azzal, hogy doppingellenőrzés volt a tréningen. Vannak olyan barcelonai forrásaik, hogy tudnának arról ha minden héten megjelennénk valamelyik gyakorláson.
ezt nem tudom,de gondolom ez lehet a véletlenszerű ellenőrzés. minden esetre meglepne,ha a madrid miatt lett volna az egész hercehurca.
Tetszik Rosell hozzáállása de most inkább foglalkozzon fontosabb dolgokkal. Nem kell mindig a Reallal foglalkozni. Majd csak akkor legyen a Madridi csapatról szó, ha ellenük fog játszani a csapat.
akkor sem kell,a tabellán kell elöl végezni,nem a sajtószobában.
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.16. 22:24:31

daffy írta:
barcabandi72 írta:Szerintem meg jogos Rosell válasza, a madrid nem adott ki nyilatkozatot a doppingvádnál, sehol nem olvastam, hogy megtették volna.
ez nem a real hibája,hanem a tiér,már elnézést
Ugyan miért volt 3 doppingellenőrzés kb. 2 hónap alatt, ha nem a madridi vádakra
mert fordulónként kötelező

elsőre talán elég ennyi válasz is.
Az edzésen váratlanul? :roll: Szerintem akkor a szerkesztők nem foglalkoztak volna külön kishírben azzal, hogy doppingellenőrzés volt a tréningen. Vannak olyan barcelonai forrásaik, hogy tudnának arról ha minden héten megjelennénk valamelyik gyakorláson.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.06.16. 22:19:30

cunos írta:"Nyolcadszor:

Lehet,hogy nem kellene most megszólalnom,de mégis megteszem,HOGY JÓL FELKEVERJEM A MARADÉK 'mit is' ?!!"

ISTENEEEM!

Inkább maradt volna csendben....tulajdonképpen el kellene kezdeni már felejteni nem egy ilyet lenyilatkozni....

GRAT az elnökötökhöz!
ha valakit fikázni kell, vagy valamibe bele lehet kötni, te vagy itt az első jelentkező. ezért felesleges volt regisztrálnod
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.16. 22:14:55

daffy
Madridista

2011.06.16. 22:07:32

barcabandi72 írta:Szerintem meg jogos Rosell válasza, a madrid nem adott ki nyilatkozatot a doppingvádnál, sehol nem olvastam, hogy megtették volna.
ez nem a real hibája,hanem a tiér,már elnézést
Ugyan miért volt 3 doppingellenőrzés kb. 2 hónap alatt, ha nem a madridi vádakra
mert fordulónként kötelező

elsőre talán elég ennyi válasz is.
barcabandi72
Barça C

2011.06.16. 22:04:07

Szerintem meg jogos Rosell válasza, a madrid nem adott ki nyilatkozatot a doppingvádnál, sehol nem olvastam, hogy megtették volna. Valamikor válaszolni kellett a ránk "hányt" dolgokra, és kell egy útmutatás nekik a jövőre nézve. Mi szerinted a példátlan? Szerintem a kupadöntő volt az, ahol nem volt jogos bíráskodás, nagyon szemet szúróan részrehajló volt a spori.
Nem nagyon szoktam megszólalni, meg lehet nem is fogok, mert ban-t kapok érte, de nem szeretem ha olyan mond véleményt, akinek nem inge.
Ugyan miért volt 3 doppingellenőrzés kb. 2 hónap alatt, ha nem a madridi vádakra, megnézném náluk mennyi volt, vagy mennyi a megszokott. Ugyanennyit látogatták meg vajon pl. a MU is? Csak hogy olyan csapatot vegyünk aki legalább a bl döntőben volt. Remélem jövőre sem nyer semmit ez a brigád odaát, és duplázunk a bl-ban. Az igazság idén is hozta magát, és rendet tett, jövőre is legyen így.
"Nem alkuszom, nem adok egyetlen falut sem,
a máséból nekem nem kell egy falat sem,
de mi a miénk egy szép napon visszajár,
mert az én fajtám nem lesz birkanyáj!"
FankaDeli
Iniesta_1986
Barça B

2011.06.16. 21:58:57

...úgy kezdődött, hogy visszaütött...

Ennyit erről. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.16. 21:57:17

cunos írta:"Nyolcadszor:

Lehet,hogy nem kellene most megszólalnom,de mégis megteszem,HOGY JÓL FELKEVERJEM A MARADÉK 'mit is' ?!!"

ISTENEEEM!

Inkább maradt volna csendben....tulajdonképpen el kellene kezdeni már felejteni nem egy ilyet lenyilatkozni....

GRAT az elnökötökhöz!
nektek meg a teljhatalmú edzőfejedelemhez ;)

ismered a mondást, amely egy verekedésért elkapott embertől származik: "úgy kezdődött, hogy visszaütött..."

daffy, mindjárt megy egy pü
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.06.16. 21:59:20-kor.
cunos
Barça C

2011.06.16. 21:53:35

"Nyolcadszor:

ISTENEEEM!

GRAT az elnökötökhöz!
daffy
Madridista

2011.06.16. 21:45:05

d írta:Csak Mourinho lelép 1-2 év múlva, Rosellt itt fogja enni a fene még évekig, pláne ha újraválasztják...
a nyilatkozatok alapján egyiküknek sem lenne helye a kluboknál és ez volna a lényeg,felesleges provokátorok
d
Entrenador del Barça

2011.06.16. 21:43:58

Csak Mourinho lelép 1-2 év múlva, Rosellt itt fogja enni a fene még évekig, pláne ha újraválasztják...
daffy
Madridista

2011.06.16. 21:30:40

„Először: Nekünk kluboknak különösen nagy a felelősségünk a szociális területen, aminek mindenfajta rivalizálással szemben meg kell felelnünk, mert példát jelentünk rengeteg embernek, beleértve a gyerekeket. A Real Madrid ebben az évben a rivalizálás mindenfajta határát átlépte.”

„Másodszor: Azzal próbálták alátámasztani a teljesítményünket, hogy sajnálatos módon doppingvádakkal illették a játékosainkat és az orvosainkat. Pert indítottunk a Cadena Cope ellen a bíróságon. Az újságíró azt mondta, hogy a forrása a Real Madridon belül van. Ha valaki ilyet tenne nálunk a Real Madriddal szemben, azon nyomban cáfolnánk ezt. Megköszöntünk volna egy ilyen reakciót a Real Madrid részéről, amire nem került sor.”

„Harmadszor: A Real Madrid egyik alkalmazottja is felülmúlt minden határt. Mourinho azt mondta, hogy Guardiolának szégyellnie kellene magát. Ennek a sajtótájékoztatónak kellett volna igazán szégyenérzetet kelteni. Megvédtük magunkat az UEFA-nál, mely hivatalból megbüntette őt”

„Negyedszer: Meglepetten tapasztaltuk, hogy a Real Madrid játékosa összesen nyolc játékosunkat vádolta meg sportszerűtlen magatartással, és még rasszizmussal is. Szintén magunkat védtük.”

„Ötödször: Nem fogjuk megengedni, hogy ismét túllépjék a sportszerűség határait, és ha szükséges, ismét az illetékes bírósághoz fordulunk. De senki ne várja tőlünk, hogy mi is ilyen messzire menjünk, mert ezt az értékeink nem engedik meg.”

„Hatodszor: Ha a sportszerűség határait ismételten átlépik, kötelességünk lesz megszakítani a klubok közötti kapcsolatokat, amit nem szeretnénk megtenni, de ha szükséges, nem is félnénk így dönteni.

„És hetedszer: A Real Madrid elnöke azt mondta, hogy nem fog megállni addig, amíg el nem érik a tizedik BL-címüket. Remélem, hogy a törvényesség oldaláról próbálják majd megtenni.”
1. jogos,viszont a barca nem ment messzire az elnök "úr" szerint,ugye?
2. a real hivatalos közleményben cáfolta,így jogtalan a vád
3. bagoly mondja... ez tipikus óvodás dolog,mou azt mondta,hogy pep csúnya,most rosell teszi ugyan ezt. mindkettő nevetséges,de bevallom,hogy josé "kezdte" :) :roll:
4. mivel szemben védték magukat?
5. nem mentek messzire,csak olyat tettek,ami eddig példátlan
6. milyen kapcsolatot? egymást dobálják szharral,mint pl most.

írják a hír után sokan,hogy milyet nőt ettől rosell a szemükben. hát hogyne. sokkal jobban illik ez és az ez előtti nyilatkozatok a barcához,mint az előző elnököké? semmit nem ér el vele,csak provokál,felesleges. ha a real szabálytalan,bírósághoz kell fordulni és ha jogos(bár az uefát ismerve kitudja?),akkor büntetés lesz. sok a fiatal szurkoló,aki szerint elvből kell utálni a rivális klubot és tapsolnak az ilyeneknek,de ettől nem lesz több,mint egy klub...
ez sima gyerekes egymásra mutogatás és fölösleges provokáció mind roselltől,mind mourinhotól. a megoldás: el kell tiltani őket mindenféle nyilatkozattól. nem kellenek ezek,még akkor sem,ha van benne igazság.
madmushroom
Capitá del Barça

2011.06.16. 18:24:57

Piqué írta:
Barcaforever írta:Kíváncsi leszek Neymarra, de maradjunk annyiban, h Robinho sokkal jobban be volt harangozva. :roll:
Csak annyi,hogy mikor Robinho még a Santosba volt,akkor nem kapott lehetőséget a válogatottba.Neymar azért már villantott pár dolgot ebbe az ujraformált brazil csapatba.A skótok ellen is kiválóan játszott úgy ahogy Ganso és a többi fiatal is.
Nézd meg nyugodtan az akkori Brazil válogatottat amibe nem fért be Robinho és nézd meg a mostanit. A régi Robinho is beférne most.
daffy
Madridista

2011.06.16. 12:29:18

lluisllach89 írta: Kupadöntőben illetve a Bl visszavágón is ő adta a gólpasszt, utóbbin elküldte Mascheranot és szétlőtte a kapufát, azért nagyon nem csíped a srácot, valld be :D
mert sok meccsét látom és ostoba,mint a főőőd. nem akarok leállni vitázni,van egy véleményem róla,amivel természetesen nem kötelező egyetérteni. szerintem nem való a real madrid kezdőjébe. nálam benzema,özil is előtte van a sorban
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.16. 12:27:00

daffy írta:
Kalap1988 írta: Dm pedig ellenünk is irtó jó és hasznos védőmunkát végzett, nem egyszer a ti tizenhatosotoknál szerelt becsúszva....
és ezzel kifújt,semmi többet nem tett hozzá a meccshez.
egyébként jogos,amit előtte írtál,nem jött más nagy csapat. mou-nál az első évben felmérő szokott jönni. most tudja,hogy hányadán áll a csapat,lehetne reménykedni a focis jövőben,csak az esélye kicsit.
Kupadöntőben illetve a Bl visszavágón is ő adta a gólpasszt, utóbbin elküldte Mascheranot és szétlőtte a kapufát, azért nagyon nem csíped a srácot, valld be :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2011.06.16. 12:00:20

Kalap1988 írta: Dm pedig ellenünk is irtó jó és hasznos védőmunkát végzett, nem egyszer a ti tizenhatosotoknál szerelt becsúszva....
és ezzel kifújt,semmi többet nem tett hozzá a meccshez.
egyébként jogos,amit előtte írtál,nem jött más nagy csapat. mou-nál az első évben felmérő szokott jönni. most tudja,hogy hányadán áll a csapat,lehetne reménykedni a focis jövőben,csak az esélye kicsit.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.16. 11:53:41

daffy írta:
Kalap1988 írta: Szerintem az első évben nem lesz DM helyén fontos meccseken kezdő, mert ez a srác nem Mou stílusa. Biztos bedobja majd sok meccsen és kisebb csapatok ellen kezdő is lesz, de a Mou-s védekezéshez pont a DM típusú szélsők passzolnak, akik addig futnak, amíg össze nem esnek. Persze, ha a kis brazil ezt megcsinálja, akkor lehet esélye, de kétlem.
Egyébként leigazoltátok már, hogy ennyire biztosan beszéltek róla?
azért pár dolgot hozzátennék:
- az első év szerintem nem most lesz
- mou csak a barca ellen tolta azt a védekező játékot
- dm sem híres a védőmunkájáról,csak ész nélkül rohangál a szélen,de a hasznos munkája kb annyi,mint benzemának,ha ott játszik
- még nem hivatalos,de én és mindenki más is 99%ra veszi.
Azért, mert a bl-ben sem volt egy akkora ellenfél. Persze más csapatok ellen nem biztos, hogy 10-0-0-át játszottatok volna, mint ellenünk, de ettől függetlenül Mou-nál majdnem mindenkinek, mindenki ellen védekezni kell, mégpedig jól. Szerintem nem lesz nála alap kezdő jövőre sem... Dm pedig ellenünk is irtó jó és hasznos védőmunkát végzett, nem egyszer a ti tizenhatosotoknál szerelt becsúszva....
Válasz küldése