Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Egy problémát látok, hogy Rosell tett néhány magánvéleményt amit nem kellett volna elmondjon(az 5-o eredmény). A mostani ténykedés ugyanannyira szükségszerű lépés, mint anno amit a Real tett, hogy eltiltsák Alvesséket.daffy írta:miért kell ide keverni a realt? rosellről van szó. tisztelettudóan nyilatkozgat állandóan? a nagy lóf...Barcaforever írta: Kinek az edzője meg stábja mondta el mindennek a Barcát, h az unicef, bírók stb....
a real más téma. igen,lehordták a barcát,de arra az a válasz,hogy visszaköpök? a bácsi nem tudja,hogy mit irányít
miért kell ide keverni a realt? rosellről van szó. tisztelettudóan nyilatkozgat állandóan? a nagy lóf...Barcaforever írta: Kinek az edzője meg stábja mondta el mindennek a Barcát, h az unicef, bírók stb....
Hóhahó!daffy írta:egy olyan ember ne akarja megmondani a tutit és tiszteletet követelni,aki maga sem ad.Barcaforever írta:...
a videóknak közük nincs rosellhez.
egy olyan ember ne akarja megmondani a tutit és tiszteletet követelni,aki maga sem ad.Barcaforever írta:...
1.média...1., a Cadena riportere, a Bíroságon azt vallotta hogy a Real Madridtól jött a hír/vád, vagyis azon belülről...
2., a másik Pep is ezt mondta Jm-el kapcsolatban.... Very Happy
1., a Cadena riportere, a Bíroságon azt vallotta hogy a Real Madridtól jött a hír/vád, vagyis azon belülről...daffy írta:ezt nem tudom,de gondolom ez lehet a véletlenszerű ellenőrzés. minden esetre meglepne,ha a madrid miatt lett volna az egész hercehurca.Mihu írta:Az edzésen váratlanul?Szerintem akkor a szerkesztők nem foglalkoztak volna külön kishírben azzal, hogy doppingellenőrzés volt a tréningen. Vannak olyan barcelonai forrásaik, hogy tudnának arról ha minden héten megjelennénk valamelyik gyakorláson.
akkor sem kell,a tabellán kell elöl végezni,nem a sajtószobában.Tetszik Rosell hozzáállása de most inkább foglalkozzon fontosabb dolgokkal. Nem kell mindig a Reallal foglalkozni. Majd csak akkor legyen a Madridi csapatról szó, ha ellenük fog játszani a csapat.
ezt nem tudom,de gondolom ez lehet a véletlenszerű ellenőrzés. minden esetre meglepne,ha a madrid miatt lett volna az egész hercehurca.Mihu írta:Az edzésen váratlanul?Szerintem akkor a szerkesztők nem foglalkoztak volna külön kishírben azzal, hogy doppingellenőrzés volt a tréningen. Vannak olyan barcelonai forrásaik, hogy tudnának arról ha minden héten megjelennénk valamelyik gyakorláson.
akkor sem kell,a tabellán kell elöl végezni,nem a sajtószobában.Tetszik Rosell hozzáállása de most inkább foglalkozzon fontosabb dolgokkal. Nem kell mindig a Reallal foglalkozni. Majd csak akkor legyen a Madridi csapatról szó, ha ellenük fog játszani a csapat.
Az edzésen váratlanul?daffy írta:ez nem a real hibája,hanem a tiér,már elnézéstbarcabandi72 írta:Szerintem meg jogos Rosell válasza, a madrid nem adott ki nyilatkozatot a doppingvádnál, sehol nem olvastam, hogy megtették volna.
mert fordulónként kötelezőUgyan miért volt 3 doppingellenőrzés kb. 2 hónap alatt, ha nem a madridi vádakra
elsőre talán elég ennyi válasz is.
ha valakit fikázni kell, vagy valamibe bele lehet kötni, te vagy itt az első jelentkező. ezért felesleges volt regisztrálnodcunos írta:"Nyolcadszor:
Lehet,hogy nem kellene most megszólalnom,de mégis megteszem,HOGY JÓL FELKEVERJEM A MARADÉK 'mit is' ?!!"
ISTENEEEM!
Inkább maradt volna csendben....tulajdonképpen el kellene kezdeni már felejteni nem egy ilyet lenyilatkozni....
GRAT az elnökötökhöz!
ez nem a real hibája,hanem a tiér,már elnézéstbarcabandi72 írta:Szerintem meg jogos Rosell válasza, a madrid nem adott ki nyilatkozatot a doppingvádnál, sehol nem olvastam, hogy megtették volna.
mert fordulónként kötelezőUgyan miért volt 3 doppingellenőrzés kb. 2 hónap alatt, ha nem a madridi vádakra
nektek meg a teljhatalmú edzőfejedelemhezcunos írta:"Nyolcadszor:
Lehet,hogy nem kellene most megszólalnom,de mégis megteszem,HOGY JÓL FELKEVERJEM A MARADÉK 'mit is' ?!!"
ISTENEEEM!
Inkább maradt volna csendben....tulajdonképpen el kellene kezdeni már felejteni nem egy ilyet lenyilatkozni....
GRAT az elnökötökhöz!
a nyilatkozatok alapján egyiküknek sem lenne helye a kluboknál és ez volna a lényeg,felesleges provokátorokd írta:Csak Mourinho lelép 1-2 év múlva, Rosellt itt fogja enni a fene még évekig, pláne ha újraválasztják...
1. jogos,viszont a barca nem ment messzire az elnök "úr" szerint,ugye?„Először: Nekünk kluboknak különösen nagy a felelősségünk a szociális területen, aminek mindenfajta rivalizálással szemben meg kell felelnünk, mert példát jelentünk rengeteg embernek, beleértve a gyerekeket. A Real Madrid ebben az évben a rivalizálás mindenfajta határát átlépte.”
„Másodszor: Azzal próbálták alátámasztani a teljesítményünket, hogy sajnálatos módon doppingvádakkal illették a játékosainkat és az orvosainkat. Pert indítottunk a Cadena Cope ellen a bíróságon. Az újságíró azt mondta, hogy a forrása a Real Madridon belül van. Ha valaki ilyet tenne nálunk a Real Madriddal szemben, azon nyomban cáfolnánk ezt. Megköszöntünk volna egy ilyen reakciót a Real Madrid részéről, amire nem került sor.”
„Harmadszor: A Real Madrid egyik alkalmazottja is felülmúlt minden határt. Mourinho azt mondta, hogy Guardiolának szégyellnie kellene magát. Ennek a sajtótájékoztatónak kellett volna igazán szégyenérzetet kelteni. Megvédtük magunkat az UEFA-nál, mely hivatalból megbüntette őt”
„Negyedszer: Meglepetten tapasztaltuk, hogy a Real Madrid játékosa összesen nyolc játékosunkat vádolta meg sportszerűtlen magatartással, és még rasszizmussal is. Szintén magunkat védtük.”
„Ötödször: Nem fogjuk megengedni, hogy ismét túllépjék a sportszerűség határait, és ha szükséges, ismét az illetékes bírósághoz fordulunk. De senki ne várja tőlünk, hogy mi is ilyen messzire menjünk, mert ezt az értékeink nem engedik meg.”
„Hatodszor: Ha a sportszerűség határait ismételten átlépik, kötelességünk lesz megszakítani a klubok közötti kapcsolatokat, amit nem szeretnénk megtenni, de ha szükséges, nem is félnénk így dönteni.
„És hetedszer: A Real Madrid elnöke azt mondta, hogy nem fog megállni addig, amíg el nem érik a tizedik BL-címüket. Remélem, hogy a törvényesség oldaláról próbálják majd megtenni.”
Nézd meg nyugodtan az akkori Brazil válogatottat amibe nem fért be Robinho és nézd meg a mostanit. A régi Robinho is beférne most.Piqué írta:Csak annyi,hogy mikor Robinho még a Santosba volt,akkor nem kapott lehetőséget a válogatottba.Neymar azért már villantott pár dolgot ebbe az ujraformált brazil csapatba.A skótok ellen is kiválóan játszott úgy ahogy Ganso és a többi fiatal is.Barcaforever írta:Kíváncsi leszek Neymarra, de maradjunk annyiban, h Robinho sokkal jobban be volt harangozva.
mert sok meccsét látom és ostoba,mint a főőőd. nem akarok leállni vitázni,van egy véleményem róla,amivel természetesen nem kötelező egyetérteni. szerintem nem való a real madrid kezdőjébe. nálam benzema,özil is előtte van a sorbanlluisllach89 írta: Kupadöntőben illetve a Bl visszavágón is ő adta a gólpasszt, utóbbin elküldte Mascheranot és szétlőtte a kapufát, azért nagyon nem csíped a srácot, valld be
Kupadöntőben illetve a Bl visszavágón is ő adta a gólpasszt, utóbbin elküldte Mascheranot és szétlőtte a kapufát, azért nagyon nem csíped a srácot, valld bedaffy írta:és ezzel kifújt,semmi többet nem tett hozzá a meccshez.Kalap1988 írta: Dm pedig ellenünk is irtó jó és hasznos védőmunkát végzett, nem egyszer a ti tizenhatosotoknál szerelt becsúszva....
egyébként jogos,amit előtte írtál,nem jött más nagy csapat. mou-nál az első évben felmérő szokott jönni. most tudja,hogy hányadán áll a csapat,lehetne reménykedni a focis jövőben,csak az esélye kicsit.
és ezzel kifújt,semmi többet nem tett hozzá a meccshez.Kalap1988 írta: Dm pedig ellenünk is irtó jó és hasznos védőmunkát végzett, nem egyszer a ti tizenhatosotoknál szerelt becsúszva....
Azért, mert a bl-ben sem volt egy akkora ellenfél. Persze más csapatok ellen nem biztos, hogy 10-0-0-át játszottatok volna, mint ellenünk, de ettől függetlenül Mou-nál majdnem mindenkinek, mindenki ellen védekezni kell, mégpedig jól. Szerintem nem lesz nála alap kezdő jövőre sem... Dm pedig ellenünk is irtó jó és hasznos védőmunkát végzett, nem egyszer a ti tizenhatosotoknál szerelt becsúszva....daffy írta:azért pár dolgot hozzátennék:Kalap1988 írta: Szerintem az első évben nem lesz DM helyén fontos meccseken kezdő, mert ez a srác nem Mou stílusa. Biztos bedobja majd sok meccsen és kisebb csapatok ellen kezdő is lesz, de a Mou-s védekezéshez pont a DM típusú szélsők passzolnak, akik addig futnak, amíg össze nem esnek. Persze, ha a kis brazil ezt megcsinálja, akkor lehet esélye, de kétlem.
Egyébként leigazoltátok már, hogy ennyire biztosan beszéltek róla?
- az első év szerintem nem most lesz
- mou csak a barca ellen tolta azt a védekező játékot
- dm sem híres a védőmunkájáról,csak ész nélkül rohangál a szélen,de a hasznos munkája kb annyi,mint benzemának,ha ott játszik
- még nem hivatalos,de én és mindenki más is 99%ra veszi.