Internet.Firefox írta:Nem tudja valaki, hogy este közvetíti-e valamelyik csatorna az Argentína-Albánia barátságos mérkőzést?

Internet.Firefox írta:Nem tudja valaki, hogy este közvetíti-e valamelyik csatorna az Argentína-Albánia barátságos mérkőzést?
nah hát most az a nagy helyzet, h minden karaktereddel tökéletesen egyetértek... én is arra a Hajduk elleni sikerre mondom azt, h "ez igen!"LG írta: Nem, h nem lesz egyszerű, hanem sztem sima osztrák siker várható. Azért a Sturm-nak a közelmúltból is vannak szép eredményei. Egyszer lepődtem meg eddig csak magyar csapat sikerén, amikor a Loki oda-vissza kiütötte Hajduk Split-et, na az tényleg komoly eredmény volt, most kb. ugyanennyire lepődnék meg, ha a Videoton tovább tudna lépni az osztrákokon.
egy listát kérnék a magyar csapatok által elhódított trófeákról. ezen hsz alapján megszámlálhatatlannak kell ugyan lennie,de hátha sikerül összeírnod.Barcaman1993 írta: Az osztrák csapatok soha nem értek el semmit.
Sokkal többet értek el az elmúlt 15 évben, mint a magyarok... az osztrák liga erősebb a magyarnál. A Gráz ettől még verhető, de nem egyértelmű a győzelem.Barcaman1993 írta:Az osztrák csapatok soha nem értek el semmit. Én nem féltem a Videotont. Ha továbbmennek később lesz ennél a csapatnál is erősebb ellenfele..
Az osztrák csapatok soha nem értek el semmit. Én nem féltem a Videotont. Ha továbbmennek később lesz ennél a csapatnál is erősebb ellenfele.daffy írta:szerintem pedig nagyságrendekkel jobb.Barcaman1993 írta:de azért valljuk az osztrák bajnokság is olyan színvonalú, mint a mienké. Ha nem rosszabb.
szerintem pedig nagyságrendekkel jobb.Barcaman1993 írta:de azért valljuk az osztrák bajnokság is olyan színvonalú, mint a mienké. Ha nem rosszabb.
Ez a Sturm Graz is egy nokedli csapat. Ha rajtuk nem megy át a Vidi, akkor megérdemli, hogy ne jussanak a csoportkörbe. Elhiszem, hogy kaphattak volna gyengébb ellenfelet is, de azért valljuk az osztrák bajnokság is olyan színvonalú, mint a mienké. Ha nem rosszabb. Én a Viditől 2 dologra számítok. Sousa vagy nagyon összerakja ezt a csapatot és akkor tényleg van reális esély a csoportkörbe jutáshoz, vagy egy ugyanolyan gagyi edző, mint akik a többi klubnál vannak.LG írta:Nem, h nem lesz egyszerű, hanem sztem sima osztrák siker várható. Azért a Sturm-nak a közelmúltból is vannak szép eredményei. Egyszer lepődtem meg eddig csak magyar csapat sikerén, amikor a Loki oda-vissza kiütötte Hajduk Split-et, na az tényleg komoly eredmény volt, most kb. ugyanennyire lepődnék meg, ha a Videoton tovább tudna lépni az osztrákokon.P.U.Y.O.L. írta:Azért az oszták csapatot se lesz egyszerű megverni.Cumbee írta:Azt tudja valaki esetleg, hogy h a Vidi megveri az osztrákokat, akkor a következő körben kiemelté válik, vagy marad nem kiemelt?
Banga (litván)–Qarabag (azeri) meccs győztese lesz a KTE ellenfele, sztem verhetőek, bár nem ismerem egyiket se.danianevem írta:Hát azért a Fulham, Red Bull Salzburg, CSZKA Szófia, Austria Wien,... is ott van a lehetséges ellenfelek között, de bízzunk a legjobbakban.visca el barca írta:épp hogy a kte-nek van a legjobb sorsolasa, foleg ugy hogy egy korrel késobb kezd... 2., 3. körös ellenfél siman verhető, ha playoffon is kap vmi [auto_cenzúra] siman csoportkoros lehet
Hát azért a Fulham, Red Bull Salzburg, CSZKA Szófia, Austria Wien,... is ott van a lehetséges ellenfelek között, de bízzunk a legjobbakban.visca el barca írta:épp hogy a kte-nek van a legjobb sorsolasa, foleg ugy hogy egy korrel késobb kezd... 2., 3. körös ellenfél siman verhető, ha playoffon is kap vmi [auto_cenzúra] siman csoportkoros lehet
Nem, h nem lesz egyszerű, hanem sztem sima osztrák siker várható. Azért a Sturm-nak a közelmúltból is vannak szép eredményei. Egyszer lepődtem meg eddig csak magyar csapat sikerén, amikor a Loki oda-vissza kiütötte Hajduk Split-et, na az tényleg komoly eredmény volt, most kb. ugyanennyire lepődnék meg, ha a Videoton tovább tudna lépni az osztrákokon.P.U.Y.O.L. írta:Azért az oszták csapatot se lesz egyszerű megverni.Cumbee írta:Azt tudja valaki esetleg, hogy h a Vidi megveri az osztrákokat, akkor a következő körben kiemelté válik, vagy marad nem kiemelt?
danianevem írta:Na a Fradi és a Paks is jól jött ki a sorsolásból, mindkettőnek kötelező a továbbjutás, szerintem nem is okoz majd gondot egyiknek sem....
A KTE bárkit is kap, elég nehéz dolga lesz. A Vidi, ha komolyan gondolja a BL-csoportkörbe jutást, akkor az osztrák bajnokot le kell tudniuk verni.
Sok sikert a magyar csapatoknak!!!!
Azért az oszták csapatot se lesz egyszerű megverni.Cumbee írta:Azt tudja valaki esetleg, hogy h a Vidi megveri az osztrákokat, akkor a következő körben kiemelté válik, vagy marad nem kiemelt?
Az eslo ket gol nagyon brutalis volt, ma Argentina - Albania, Messi vajon jatszik e?lluisllach89 írta:http://www.youtube.com/watch?v=UBhuv-XEpccWesley írta:Chile - Esztorszag 4-0:D Sanchez is betalalt
Itt a meccs 4 gólja. Azért a 3. gól előtt - ami 11-es volt - Sánchez műesése valami brutális volt, szakadok
http://www.youtube.com/watch?v=UBhuv-XEpccWesley írta:Chile - Esztorszag 4-0:D Sanchez is betalalt
Nem a sportklub, hanem a Sport 1-2 közvetíti majdkakasugynok007 írta:Sziasztok!
Szeretném megnézni a Copa Amricát,de a sportklub nem jó.Mindig ilyen színes képet ad.Zöld,piros sárga meg ilyesmi csíkozású a kép.