Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
melyiket? a clichy-set a nasri-sat vagy a fabregas-ost?messideco írta:
WTF
Na ez nem jó hír. Hol olvastad?
hát clichy biztos megy, meg cesc is elég biztos, de nasri szerintem még menthető.messideco írta:Sem Fabre sem Nasri nem fog maradni, de félő h Clichy sem...
a 3 közül pont a kiemelt írt már alá a mancicihez...messideco írta:Sem Fabre sem Nasri nem fog maradni, de félő h Clichy sem...
szvsz: ha a gervinho, cahill, baines 3-ast meg szerezzük illetve, fabregast és nasrit meg tartjuk akkor már mehetünk a bajnoki címért, 3 ilyen igazolással is.messideco írta:Wenger nem fog sokat költeni szerintem. Gervinho, Cahill talán érkeznek, a többi 15-18 éves lesz szerintem. Bár ne legyen így...
A cikkben is euróban volt, direkt megnéztemmatador írta: Amúgy átszámítottad? Mert ugye Spanyolországban euróban van a fizetés, Angliában fontban, a kettő pedig eléggé eltér egymástól...
Nyilván nem szegények, az adósság ellenére sincsenek bajok, de azért nincsenek a két általad említett csapat szintjén.LG írta: De a MU-nak azért messze jobb anyagi lehetőségei vannak. Sokan a Chelseat meg a Man. Cityt tartják csak pénzeszsák csapatnak, pedig ők is azok.
De a MU-nak azért messze jobb anyagi lehetőségei vannak. Sokan a Chelseat meg a Man. Cityt tartják csak pénzeszsák csapatnak, pedig ők is azok.matador írta:Igen, ez elég érdekes. Mondjuk elég durva adat, de a MU-ban O'Shea 80 ezret kap hetente (nem kommentálnám, hiába jelent a jelenléte - ugye MU-nevelés, tűri a padot, sablont bármikor hozza), míg Nasri az Arsenalban most 60-at...sjd írta:Most nézem, hogy Nasrinak heti 111 ezret nem akartak megadni, nálunk meg a fél kezdőcsapat többet keres ennél... (más kérdés, hogy próbálják lenn tartani a fizetéseket, mert lehet h ha Nasri többet kapna, akkor mások is többet kérnének - ld. Dani Alves -, de azért nálunk a horribilis fizetésekért csak összehoztak 10 kupát a játékosok)
Amúgy átszámítottad? Mert ugye Spanyolországban euróban van a fizetés, Angliában fontban, a kettő pedig eléggé eltér egymástól...
Gondolom az ott való szereplése sem volt alaptalan, hanem már korábban cikkeztek róla. És hát elképzelték, hogy milyen lenne, ha Barton odaigazol.sjd írta:
Barton meg![]()
![]()
![]()
Sokat elmond, hogy ő volt a sportgéza poénkodó cikkében az Arsenal-t tönkretevő igazolás
Igen, ez elég érdekes. Mondjuk elég durva adat, de a MU-ban O'Shea 80 ezret kap hetente (nem kommentálnám, hiába jelent sokat a jelenléte - ugye MU-nevelés, tűri a padot, sablont bármikor hozza), míg Nasri az Arsenalban most 60-at...sjd írta:Most nézem, hogy Nasrinak heti 111 ezret nem akartak megadni, nálunk meg a fél kezdőcsapat többet keres ennél... (más kérdés, hogy próbálják lenn tartani a fizetéseket, mert lehet h ha Nasri többet kapna, akkor mások is többet kérnének - ld. Dani Alves -, de azért nálunk a horribilis fizetésekért csak összehoztak 10 kupát a játékosok)
Lehet, de nem is véletlenül lett felvéve 150 millió euró kölcsön.sjd írta:Most nézem, hogy Nasrinak heti 111 ezret nem akartak megadni, nálunk meg a fél kezdőcsapat többet keres ennél... (más kérdés, hogy próbálják lenn tartani a fizetéseket, mert lehet h ha Nasri többet kapna, akkor mások is többet kérnének - ld. Dani Alves -, de azért nálunk a horribilis fizetésekért csak összehoztak 10 kupát a játékosok)
Ez így van, de szerintem pont, hogy nem a kezdőcsapatukat kellene erősíteni, mert az így is elég erős, hanem cserepadra kellene vinni embereket, mert ott viszont rém gyengék. A szezon felénél kidől majd 2 klasszisuk, akiket nem fognak tudni pótolni, mert csak 17 éves francia gyerekek, és Bendtner féle kutyaütők vannak a cseresorban. Szerintem ezt kellene nekik megoldani, ( a mentális problémákat hagyjuk máskorra ).scott neal írta: Ha baiines jön a helyére, akkor nem bánom, hogy clichy eligazol.Hiszen clichy
már nem a régi, volt ennél sokkal jobb is, egy baines sokkal jobb lenne a helyére,hiszen fiatal illetve, remek játékos megállná a helyét az arsenalba, és fele annyiért el hozhatnánk mint amennyiért meg vették clichyt, és akit le írtál 3 játékost azok közül egyedül tourét sajnálom, mert adebayor helyére itt van rvp nem is kérdés ki a jobb illetve, clichy helyére jöhet baines.
Ha baiines jön a helyére, akkor nem bánom, hogy clichy eligazol.Hiszen clichyStalkyard írta:Szegény Arsenal. Mi lesz velük, ha neadjisten Fabregas is elmegy?Komolyan, néha nem értem Wengert. Szép sorjában "nevelik ki" a profi-klasszis játékosokat, de mire egy csapatuk beérne, a zászlóvivőket hagyják elmenni, és kezdenek újra mindent elölről. Gondolok itt Adebayorra, Clichire, Touréra stb.
Szegény Arsenal. Mi lesz velük, ha neadjisten Fabregas is elmegy?
Gyakorlatilag bárhol máshol eltudtam volna képzelni Clichyt, csak ott nem. Am a City is elég jól gyengíti az Arsenalt az elmúlt években: Touré, Adebayor, Clichy, és még akár Nasri is megeshet

Tegnap még arról olvastam hogy szinte már megegyeztek a MU-val és a napokban bejelenthetik Nasri átigazolását. Legalábbis az ügynöke, és az nso.hu szerint....Game90 írta:Nasrit most a ManCity vinné. Csalódnék, ha oda igazolna.