Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Costa Rica-i játékosunk még úgysem volt...lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... l-campbell
Valószínű igazolás, kíváncsi vok Game mit gondol róla![]()
Én személy szerint, Bartont is elküldtem volna zuhanyozni... Ahogy a mezénél fogva felrántotta Gervinho-t... hát mint a sitten, aki nem ad neki cigit.Initom írta:Songnak sem kellett volna a pályán maradni!Bobberto írta:Hűű, van ám keménység a Newcastle - Arsenal meccsen. Gervinho piros, de Bartont sem kell félteni...
Ez a legigazságosabb eredmény.Arsenal kézilabdázott,passzolgattak a tizenhatoson, a szarkáknak meg tökéletes volt az x.
Songnak sem kellett volna a pályán maradni!Bobberto írta:Hűű, van ám keménység a Newcastle - Arsenal meccsen. Gervinho piros, de Bartont sem kell félteni...
Itt Romániában igen, de gondolom Magyarországon is a digin megy.zozó írta:A digi sport adja a meccset?
hazard vagy mata,illetve valbuena az én tippem. nem rossz játékosok,de nem cserélném le a nasri-cesc duótGame90 írta: Nasri és Fabregas helyettesei ebből az ötösből kerülhetnek ki: Mata, Jádson, Valbuena, Hazard, Marvin Martin.
Egyetértek. Lényegében az a két játékos távozhat, aki a játékért felelős, Wilshere, Arshavin, Van Persie jó-jó, de playmaker nélkül nem tudnak mit kezdeni.noname írta:Wngert ismerve nem biztos h el akarja majd költeni az 55 millió fontot. Mata is már legalább 25-be kerülne, továbbá a Vale se akarja eladni és Mata se hiszem h túlzottan menni akarna. Nem vagyok Arsenal szurkoló, de azért láttam jópár meccsüket. Mi is nagyon megszenvedjük Xavi,Ini,Messi hiányát, de a többi játékos van olyan minőségi h ne omoljon össze a játék teljesen. Ha Nasri és Fabregas távozik, az Arsenal játéka véleményem szerint teljesen összeomlik. Legfeljebb Mata tudná ezt orvosolni, de ahhoz meg legalább fél szezon kell h kézbe tudja venni a fonalakat(ha egyáltalán megy), márpedig szezon végére az Arsenal mindig összeomlik, csak a szezon eleji jó játékuknak köszönhetik a jó helyezésüket. Ha szezon elején se megy a játék, akkor nagy baj lesz, ugaynis a Pool biztató, a Tottenham változatlanul elég erős, az MU,Cselzi,MC triót meg úgyse tudják befogni.Game90 írta:Ha minden jól megy, legkésőbb hétvégére lesz kb. 55 millió fontunk (Fabregas és Nasri), azt jó lenne elkölteni egy CB-re és Matára és jövőre így nézhetne ki a csapat: Szczesny/Fabianski - Sagna/Jenkinson, Cahill/Koscielny, Vermaelen/Djourou, Gibbs/Traoré - Song/Diaby, Wilshere/Ramsey - Walcott/Oxlade-Chamberlain, Mata/Rosicky, Gervinho/Arshavin - van Persie/Vela/Chamakh.
Semmi bajom az Arsenallal, persze felhúz a Wnger féle pedofília gránátvörös-kék irányzata, de tetszett mindig is a játék, sok szimpatikus játékosuk van/volt, de most úgy érzem hatalmas bajban lesznek. Nálunk is katasztofális következményei lennének ha Xavi és Ini lelépne, náluk ez még látványosabb lehet. Ha Wenger nem költi el az utolsó centig erősítésekre azt az 55 milliót, akkor harcolhat majd az 5-6. helyért.
Wngert ismerve nem biztos h el akarja majd költeni az 55 millió fontot. Mata is már legalább 25-be kerülne, továbbá a Vale se akarja eladni és Mata se hiszem h túlzottan menni akarna. Nem vagyok Arsenal szurkoló, de azért láttam jópár meccsüket. Mi is nagyon megszenvedjük Xavi,Ini,Messi hiányát, de a többi játékos van olyan minőségi h ne omoljon össze a játék teljesen. Ha Nasri és Fabregas távozik, az Arsenal játéka véleményem szerint teljesen összeomlik. Legfeljebb Mata tudná ezt orvosolni, de ahhoz meg legalább fél szezon kell h kézbe tudja venni a fonalakat(ha egyáltalán megy), márpedig szezon végére az Arsenal mindig összeomlik, csak a szezon eleji jó játékuknak köszönhetik a jó helyezésüket. Ha szezon elején se megy a játék, akkor nagy baj lesz, ugaynis a Pool biztató, a Tottenham változatlanul elég erős, az MU,Cselzi,MC triót meg úgyse tudják befogni.Game90 írta:Ha minden jól megy, legkésőbb hétvégére lesz kb. 55 millió fontunk (Fabregas és Nasri), azt jó lenne elkölteni egy CB-re és Matára és jövőre így nézhetne ki a csapat: Szczesny/Fabianski - Sagna/Jenkinson, Cahill/Koscielny, Vermaelen/Djourou, Gibbs/Traoré - Song/Diaby, Wilshere/Ramsey - Walcott/Oxlade-Chamberlain, Mata/Rosicky, Gervinho/Arshavin - van Persie/Vela/Chamakh.
Minek nektek Chris Bosh?:DGame90 írta:azt jó lenne elkölteni egy CB-re
Azért más megoldás is létezik.Game90 írta: Ha elfogy Abramovics és Manszur sejk pénze ill. SAF visszavonul![]()
Ha elfogy Abramovics és Manszur sejk pénze ill. SAF visszavonulBarcaman14 írta: Más kérdés hogy mikor lehet majd arról beszélni hogy az Arsenal komoly esélyekkel vág neki a PL-nek, BL-nek?!
Jól hangzó nevek, de az utóbbi időkben egyik sem mutatott túl sokat, bár láttam, írtad lejjebb, h te Torres-tól most sokat vársz. De Anelkat és Drogbát sztem nem lesz túl nehéz kiszorítani. Bár ki tudja, ők is megtáltosodhatnak, de én nem várok tőlük sokat.kanty írta: Aki még számomra érdekes, az Lukaku, bevallom még életembe nem láttam játszani, de ilyen mutatókkal nem lehet rossz. Bár nem lesz valami könnyű dolga, Torres, Drogba, Anelka is az ő posztján van.
Nekem is eszembe jutott a híreket olvasgatva. A válogatott meccset már elhalasztották, és ha nem tudják megfékezni a zavargásokat, alighanem a halasztás mellett döntenek.Lionel85 írta:Szerintetek lehetséges, hogy az utcai zavargások miatt elmarad az első forduló?