ab1daL írta:
A francia L'Équipe értesülései szerint az angol élvonalbeli Arsenal francia labdarúgója, Samir Nasri megegyezett a Manchester Cityvel, így már csak a két klubnak kell megállapodásra jutnia.
Állítólag 25 millió fontot adna érte a ManCity. Nem rossz, főleg, hogy jövőre ingyen mehetne...
levproff írta:Hivatalos: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenal játékosa.
10M fontról írnak. Eskü sirok.

Én már olvastam 12ről és 15ről is. Az a 15 úgy lehet, hogy 7 most, 5 részletekben ill. 3 millió bónusz.
Olyan rossz azért nem lehet, ha a Liverpool és a két manchesteri klub is meg akarta őt venni + már 17 évesen U21-es válogatott

Megnéztem
EZT a videót róla, labdakezelésben, cselezésben és beadásban már most jobb, mint Walcott. Csak egy gondom van a leigazolásával, hogy ha ehhez a 10-15 millióhoz hozzácsaptunk volna még 10-et, akkor már Matát is el lehetett volna hozni.
1. Bajnok: ManUnited
2. 2-3-4. (szóval a BL-helyezettek): ManCity, Chelsea, Liverpool/Arsenal (de inkább a 'Pool)
3. EL: Arsenal/Liverpool, Tottenham
4. Kiesők: Wigan, Norwich, Swansea
5. Meglepetéscsapat(ok): QPR, Newcastle
6. Alulteljesítő(k): AVilla, Fulham
7. Meglepetésember(ek): Gervinho, Cleverley, Demba Ba
Arsenal az utóbbi 6 évben nem volt ennyire rossz helyzetben, mint most. Nasri 99%, hogy eligazol, Fabregas is közelebb van az eligazoláshoz, mint a maradáshoz. Szóval nagy kakiban vagyunk, nem is tudom, hogy melyik verziónak örülnék jobban:
1. 3-4. hely, jövőre BL-szereplés.
2. 5. hely, jövőre csak EL és Wenger lemondana.
ManUnited egy kicsit kiemelkedik a mezőnyből, ManCity és a Chelsea kb. egy szinten vannak, a 3. vonal pedig az Arsenal, Liverpool, Tottenham, Everton négyes. Wigan-nek már tavaly is ki kellett volna esnie, Norwich-nak és a Swansea-nek pedig olyan gyenge a kerete, hogy nincs helyük a PL-ben. QPR kiemelkedett tavaly a másodosztályban, szerintem a középmezőnyben fognak végezni, Newcastle jól igazolt, szerintem a 7-8. helyre jók lehetnek.
OFF: még utoljára reklámozom itt ezt a játékot, aztán mostantól a Gamez-ben folytatjuk a beszélgetést
http://fantasy.premierleague.com/
100 millióból kell összeállítani egy csapatot (15 fő), a játékosaid a PL-ben nyújtott teljesítményük után kapnak pontokat (gól, gólpassz, kapott gól nélküli meccs stbstb.), szóval értelemszerűen 38 fordulón keresztül fog tartani a játék. Fordulónként 1 játékost ki lehet cserélni. Több infó-t a Rules menüpontban lehet találni, nagy angol tudás nem szükséges hozzá
EuroBarca League-hez szükséges kód: 143411-47434.