Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eboué...messideco írta:Mi folyik itt Gyöngyösön?!
Az Arsenal Ebouét eladja, Velat kölcsönbe, elment Fabre, Nasri is távozóban, és akkor Arshavinról nem is beszéltünk. Te jó ég! Wengernek elment az esze?
Ameddig ezt az önfenntartó modellt erőltetik Wengerék, addig nem sok jóra számítok, a két manchesteri csapat, a Chelsea, de még a Liverpool is előttünk jár. Néhány éve még az 1-3. hely volt a cél, mostanra eljutottunk oda, hogy a 4-5. hely. A játékosok pedig csak ugródeszkának használnak minket, jövőre ebből a 3 játékosból 2 biztos, hogy el fog igazolni: Vermaelen, Sagna, Arshavin...albicelesteX írta:
Korrekt írás.Érdekelne egyébként mondjuk Tőled,mint az Arsenal szimpatizánstól,hogy milyen jövője lehet vagy van az Ágyúsoknak?Mind Európában mind a Premier League-ben?Ha off akkor jöhet másik topicba is.
Lehet belátták, hogy egy olyan klubnál, ahol a fél játékoskeret kicserélődik minden évben legalább a managernek állandónak kell lennie az építkezéshez. Mancini előtt egyik edző se húzta egy évnél tovább az arabok uralma alatt, nem is jutottak egyről a kettőre.Tdavid írta:Itt a baj...![]()
Szerintem egy jobb képességű edző kellene oda.Nagyra tartom azt a munkát amit eddig a City-nél véghezvitt, de úgy érzem hogy nem ő az az edző akivel a City annyira sikeres lehetne.
Így van.Én is arra leszek kíváncsi hogy egy nagyobb csapat ellen mire fognak menni.De tény hogy nem lesz rossz ez a csapat.Bobberto írta: Ez is igaz. Sokat ebből nem lehet levonni. Frissen feljutón végül átgázolt a City. Egy komolyabb ellenfél ellen leszek kíváncsi mire képesek. Aguero-nak pedig már megvan a kellő önbizalma, ha eddig nem volt
Ez is igaz. Sokat ebből nem lehet levonni. Frissen feljutón végül átgázolt a City. Egy komolyabb ellenfél ellen leszek kíváncsi mire képesek. Aguero-nak pedig már megvan a kellő önbizalma, ha eddig nem voltTdavid írta:Értem amit mondasz és igazad is van.Bobberto írta: Azért tegyük hozzá, hogy a City játékosok között van bőven, akire ráférne egy alapos terápia... Ezt nem lehet könnyű kezelni, persze ez nem mentség, de láthatjuk nálunk milyen nagy az összetartás és tökéletes a morál. Amíg edzésen megy a bunyó, a flegmaság és néhol a lázadás, kemény lehet![]()
![]()
Csak számomra pont ezért nem olyan nagy edző...egy jó edzőnek tekintélye van a csapatnál és az ilyen dolgokat kezelni tudja.
De mindenkinek megvan a maga gyenge pontja...
Értem amit mondasz és igazad is van.Bobberto írta: Azért tegyük hozzá, hogy a City játékosok között van bőven, akire ráférne egy alapos terápia... Ezt nem lehet könnyű kezelni, persze ez nem mentség, de láthatjuk nálunk milyen nagy az összetartás és tökéletes a morál. Amíg edzésen megy a bunyó, a flegmaság és néhol a lázadás, kemény lehet![]()
Azért tegyük hozzá, hogy a City játékosok között van bőven, akire ráférne egy alapos terápia... Ezt nem lehet könnyű kezelni, persze ez nem mentség, de láthatjuk nálunk milyen nagy az összetartás és tökéletes a morál. Amíg edzésen megy a bunyó, a flegmaság és néhol a lázadás, kemény lehetTdavid írta:Itt a baj...Bobberto írta:
Mancini megtalálná a legjobb felállást + kezdőt nem lesz gond.
![]()
Szerintem egy jobb képességű edző kellene oda.Nagyra tartom azt a munkát amit eddig a City-nél véghezvitt, de úgy érzem hogy nem ő az az edző akivel a City annyira sikeres lehetne.
Itt a baj...Bobberto írta:
Mancini megtalálná a legjobb felállást + kezdőt nem lesz gond.
Teljességgel látszik, hogy mint csapat nem állt össze a City, de igen jó előjel Aguero és Silva összhangja. Ezt nem csak a gól+gólpassz miatt mondom, de az persze a mérvadó. Ha végre összeállna egy stabilabb kezdő és Mancini megtalálná a legjobb felállást + kezdőt nem lesz gond.Tdavid írta: Játék most se nagyon van a City-nél.Egyéni megmozdulások vannak csak...plusz kapushiba.
Silva valóban nagyon jó.Agüero pedig hamar közönség kedvenc lesz így.
Dzeko meg hááát...
Játék most se nagyon van a City-nél.Egyéni megmozdulások vannak csak...plusz kapushiba.Bobberto írta:Nézem én isTdavid írta:Agüero rendesen bekezdett...gól+gólpassz.A Swansea szépen tartotta magát, bár az első gólt előtt is volt helyzete bőven a City-nek, két kapufa is ha jól emlékszem.
Silva nagyon jól mozgatja a csapatot. Többek között még Touré is pazar. A frissen beállt Aguero pedig fűt a bizonyítási vágytól és nagyon érzi a ritmust. Talán elöl Dzeko még, aki nem az igazi. Én a következő meccsen biztos Aguero-t tenném a kezdőbe.
Nézem én isTdavid írta:Agüero rendesen bekezdett...gól+gólpassz.