Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Mou meg még énekelt is volna.
Pedig már 10 éve biztos használatban van ez a szó. Úgyhogy kár ezen kiakadni.LG írta: Wáááá!!! Ha ezt a hentelés hülyeséget nem hagyjátok abba, biztos, h nem jövők többet erre fórumra! Nincs ilyen szó a magyar nyelvben fogjátok már fel végre!!!
persze, a "hentelés" rövidítése, nem tudtad?Sanama írta:off:
LG,
olyan hogy "h", van?![]()
Wáááá!!! Ha ezt a hentelés hülyeséget nem hagyjátok abba, biztos, h nem jövők többet erre fórumra! Nincs ilyen szó a magyar nyelvben fogjátok már fel végre!!!bence-barca írta:Azért az elég fail, ahogy a videó címében benne van, milyen kupameccsen is történt ez...L.Messi 10 írta:Azért Zdenek Grygera is elférne a padon az Álomhent FC-ben.
http://www.youtube.com/watch?v=rkn8iCMoMi4![]()
Mellesleg, mindenki tud kapásból több esetet, ahol egy nagy hentelés látható, szóval, most ne kezdjen itt mindenki videókat linkelgetni...
Ott már többször olvastam én is korrekt cikket. De például, amit a chris nevű alany szokott írni, abba bele nézni sem szabad...samy85 írta:Azért a korona mögött a Mourinho-Tito affért korrekten kezeli, s az egész szuperkupa történését lefolyását is, valamint elítélik Mou tettét... azért vannak még Casillas árnyékában:) objektív látókörű szurkolók...
recrea írta:Abszolút: az, h folyamatosan mi nyerünk!ALEXDP írta: Igen, ez ettől szép, pedig ha végignézzük a történteket az elmúlt 6-7 meccsről, asszem több mint egyértelmű az egész saga mibenléte...
Tehát Vilanova szemébe vágyik mind?LPKeke írta:azért ez nem semmi:
http://www.google.hu/imgres?q=mou,+tu+d ... x=50&ty=27
szabad fordításban kb azt jelenti hogy "Mou, az ujjad a helyes irányt mutatja nekünk"
Azért az elég fail, ahogy a videó címében benne van, milyen kupameccsen is történt ez...L.Messi 10 írta:Azért Zdenek Grygera is elférne a padon az Álomhent FC-ben.
http://www.youtube.com/watch?v=rkn8iCMoMi4
Szerintem Mourinho azóta már hozzáidomult Balotellihez és zenekarral várná.sjd írta:Na ő még Mourinhonak is túl csökött agyú volt, sztem Jo5é azonnal feltenné az első manchesteri repülőreab1daL írta:De leginkább Balotellit nézegetném el habfehérben.
Van Bommel meg szerintem EZZEL a kézmozdulatával egyértelművé tette, hogy játszana-e Madridban
Na ő még Mourinhonak is túl csökött agyú volt, sztem Jo5é azonnal feltenné az első manchesteri repülőreab1daL írta:De leginkább Balotellit nézegetném el habfehérben.
Figo és Saviola után, pláne ahogy Ibra távozott, simán...Van Bommelről szintén simán elképzelemNazario írta:Meglehet. Kérdés, hogy az egykori Barcások játszanának-e Madridban.Tocy írta:Különben szerintem abszolút beleillene még Ibrahimovic, De Jong és Van Bommel is a képbe. Igazából egy Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo-Xabi, De Jong, Van Bommel-CR,Ibrahimovic,Adebayor kezdő tökély lenne Mounak.
Tim Wiese az emberünk.visca el barca írta:hahahaTocy írta:Igazából egy Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo-Xabi, De Jong, Van Bommel-CR,Ibrahimovic,Adebayor kezdő tökély lenne Mounak.és tényleg
igazából már csak egy jó kapus kellene, ha jol tudom anno toldonak volt egy jó pár kungfu mozdulata...