Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ilyet azért ne mondjál, mert Horváth végig a Realt nyomta. A Clásicón is, amikor ő közvetítette, azt hittem felrobbanok attól a csávótól.ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()
na, mi ezt éltük át az egész tavalyi szezonban
A különbség az,hogy ez enyhe túlzás...ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()
barca-meccseken...madrid-meccseken meg ugyanaz ment mint most...ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()
Farkas Norbi..."Emberemlékezet óta nem láttam ilyen kombinatívan futballozó Real Madridot" Úristen...most vettem le a hangot...ki ez az "ember"...mindezt egy olyan gól után, ami előtt csináltak 3 passzt, volt egy beadás, Ronaldo luftot rúgott, Marcelo meg bevágta. Micsoda játék, tényleg...szó se róla, jól játszik a Madrid, de ez 1000szeres túlzás, amit ez művel...Sanama írta:Ki ez a kommentátor aki ennyire tövig nyomja a Reálnak?
Most komolyan? Erre a részre reagálsz?Ilúvatar írta:a döntőt szerintem Villa döntötte ellluisllach89 írta: Messi zsinórban 3-szor lett a Bl gólkirálya, és egyértelműen a legjobb játékos is volt, eldöntötte az elődöntőt, meg a döntőt, nincs is miről beszélni.
Messi góljával még 2-1 volt az állás, és az még nem dönti el a meccset, mivel MU bármikor beakaszthatott volna. Mondjuk igaz, hogy semmi esélyük nem volt ellenünk, de foci az foci.
Szval Villa volt az aki eldöntötte
a döntőt szerintem Villa döntötte ellluisllach89 írta: Messi zsinórban 3-szor lett a Bl gólkirálya, és egyértelműen a legjobb játékos is volt, eldöntötte az elődöntőt, meg a döntőt, nincs is miről beszélni.
Ahogy mondod, senkit nem érdekel hogy a bajnokságban mit csinált, itt is a Bl teljesítményt nézték. Előbbire majd ott lesz az Aranylabda.ozsimiki írta:Ez nincs így.d írta:Nem tudom mennyire valósak a nyilatkozatok, de nincs ezekben semmi különös. Cében van annyi ego, hogy ne fogadja el, hisz több gólt lőtt, mint Messi, sőt, több gólt, mint bárki korábban (azért ha pár éve azt mondja valaki nekem, hogy Hugo Sanchez rekordjának megdöntése nem elég ahhoz, hogy valaki az idény legjobbja legyen, de még második se, hát kiröhögöm), nyilván elfogult önmagával szemben, más kérdés, hogy úriember nem mond ilyet a riválisra.
Egyrészről, ez egy UEFA rendezvény volt, ha csak ezt nézzük, Leo ott több gólt lőtt, bajnokságban CR lőtt többet, összesen meg ugyanannyit. Szóval nem lőtt többet CR, csak a bajnokságban. Emellett Leo nyert bajnokságot és Bl-t a góljaival,és assistjaival. De lehet nem is nyilatkozott ilyet, ha igen, inkább megértem őt, mint Mourinho-t. Tiszta ovis dolog,h az ő csapatában játszik mindig a legjobb, és ezt írta Riva is,h így fogja fel, de akkor ne mondjon (ha mondott) olyat,h "MINDENKI TUDJA, h CR a legjobb" jah a családjából,meg mou családjából kb. talán így gondolják.
Ez nincs így.d írta:Nem tudom mennyire valósak a nyilatkozatok, de nincs ezekben semmi különös. Cében van annyi ego, hogy ne fogadja el, hisz több gólt lőtt, mint Messi, sőt, több gólt, mint bárki korábban (azért ha pár éve azt mondja valaki nekem, hogy Hugo Sanchez rekordjának megdöntése nem elég ahhoz, hogy valaki az idény legjobbja legyen, de még második se, hát kiröhögöm), nyilván elfogult önmagával szemben, más kérdés, hogy úriember nem mond ilyet a riválisra.
nem lőtt több gólt, mint Messi, mindketten 53 góllal fejezték be a szezont, csak a bajnoki gólok számában volt jobb Leonál... vagy most nem az EU legjobb játékosa díjról beszéltek?d írta:Nem tudom mennyire valósak a nyilatkozatok, de nincs ezekben semmi különös. Cében van annyi ego, hogy ne fogadja el, hisz több gólt lőtt, mint Messi, sőt, több gólt, mint bárki korábban (azért ha pár éve azt mondja valaki nekem, hogy Hugo Sanchez rekordjának megdöntése nem elég ahhoz, hogy valaki az idény legjobbja legyen, de még második se, hát kiröhögöm), nyilván elfogult önmagával szemben, más kérdés, hogy úriember nem mond ilyet a riválisra.
Mourinho pedig mindig ezt csinálta, de ezt alattam Rivaldo11 már leírta.
ezt mondom én is...de még mou nyilatkozata is fura nekem, abban sem vagyok biztos...ziipp írta:http://twitter.com/#!/cristianoFtcSikiHun írta:Bocsi ha már volt róla szó:
Cristiano Ronaldo a Twitterén nyilatkozott a Bajnokok Ligája sorsolás után:" Gratulálok Leo-nak de nem érdemelte meg.
José Mourinho: BBC-tv-nek adott interjúban így nyilatkozott: Ronaldonak nem kellenek egyéni díjak mindenki tudja hogy ő a legjobb. Messi csak azért kap egyéni díjakat hogy vigasztalódjon valamivel ha már a válogatottba nem tud eredményes lenni.
Nem is trógerek az a lényeg
Megnéztem CR twitterét, és szó sincs ilyesmiről.
http://twitter.com/#!/cristianoFtcSikiHun írta:Bocsi ha már volt róla szó:
Cristiano Ronaldo a Twitterén nyilatkozott a Bajnokok Ligája sorsolás után:" Gratulálok Leo-nak de nem érdemelte meg.
José Mourinho: BBC-tv-nek adott interjúban így nyilatkozott: Ronaldonak nem kellenek egyéni díjak mindenki tudja hogy ő a legjobb. Messi csak azért kap egyéni díjakat hogy vigasztalódjon valamivel ha már a válogatottba nem tud eredményes lenni.
Bocs, de én ezt nem hiszem el. Mourinhoról még csak-csak, ő tud ekkora értelmetlen hazugságokat nyilatkozni, de CR nem hiszem, hogy ilyet írt. Meg a twitterén én nem is láttam ilyet...FtcSikiHun írta:Bocsi ha már volt róla szó:
még szerencse, hogy ronaldo olyan sokat elért válogatott szinten.FtcSikiHun írta:Bocsi ha már volt róla szó:
Mert a cicafiú annyi mindent föl tud mutatni a portugál válogatottal...FtcSikiHun írta:Bocsi ha már volt róla szó: