Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez tény, viszont látványosan javult Mascherano hozzáállása. Attól, hogy jobb csapatban vagy, még nem feltétlenül csúszol oda máshogy...daffy írta:jó csapatban könnyű jól játszanishutterisland írta: erre meg mondjuk ellenpélda lehet mascherano, aki angliában rendre kapta a kártyákat, itt kevesebbet kap...pedig elvileg angliában többet engednek.
kérlek, mondd, hogy a real madrid nem azdaffy írta:jó csapatban könnyű jól játszanishutterisland írta: erre meg mondjuk ellenpélda lehet mascherano, aki angliában rendre kapta a kártyákat, itt kevesebbet kap...pedig elvileg angliában többet engednek.
jó csapatban könnyű jól játszanishutterisland írta: erre meg mondjuk ellenpélda lehet mascherano, aki angliában rendre kapta a kártyákat, itt kevesebbet kap...pedig elvileg angliában többet engednek.
erre meg mondjuk ellenpélda lehet mascherano, aki angliában rendre kapta a kártyákat, itt kevesebbet kap...pedig elvileg angliában többet engednek.daffy írta:angliában a harmadát nem kapta volna megMessiFan írta:Igen, ez így van. A meccs közepén nyújtott lábbal "repül" Alves felé, aki elhúzza a lábát és színészkedik. De semmivel nem lett volna más a szitu ha elkapja a lábát. Ugyan úgy fetrengett volna. Szóval piros.
Amúgy 16 piros lap durván 1 év alatt? Mivel elég sok tétmeccset játszottak szerintem ez nem olyan vészes adat. Más csapatoknál szerintem nincs teljesen másképp.
15-nél tartunk a "Pep éra" alatt. Le van írva az alábbi cikkbe.S.Agüero írta: nekünk 3 év alatt sem jött ennyi össze sztem ...
angliában a harmadát nem kapta volna megMessiFan írta:Igen, ez így van. A meccs közepén nyújtott lábbal "repül" Alves felé, aki elhúzza a lábát és színészkedik. De semmivel nem lett volna más a szitu ha elkapja a lábát. Ugyan úgy fetrengett volna. Szóval piros.
Amúgy 16 piros lap durván 1 év alatt? Mivel elég sok tétmeccset játszottak szerintem ez nem olyan vészes adat. Más csapatoknál szerintem nincs teljesen másképp.
szerintem meg az elég sok...MessiFan írta:
jaja, de ott élesben látva a szitut, kutya sem gondolta volna, hogy alves színészkedik...feszült meccsen, pont pepe ugrott oda nyújtott lábbal.Firefox írta:Vagy az a vitatott piros Alves és Pepe közöttshutterisland írta:hát elég erős ez a stat, elég buta pirosakat szoktam amúgy kapni, most hirtelen a marcelo műesés, vagy a mostani khedira lökdösődés jutott eszembe, de mondjuk az 5-0nál ramos ámokfutása,
vagy a ramos és xabi féle kierőszakolt pirosról a bl csoportkörben ne is beszéljünk.
tehát ilyen tök idióta pirosak...![]()
Vagy az a vitatott piros Alves és Pepe közöttshutterisland írta:hát elég erős ez a stat, elég buta pirosakat szoktam amúgy kapni, most hirtelen a marcelo műesés, vagy a mostani khedira lökdösődés jutott eszembe, de mondjuk az 5-0nál ramos ámokfutása,
vagy a ramos és xabi féle kierőszakolt pirosról a bl csoportkörben ne is beszéljünk.
tehát ilyen tök idióta pirosak...
ha én abból indulok ki, hogy nb2-es játékosok (a technikásabb fajta) akiket ismerek elég sokat személyesen, már javarészt meg tud olyan dolgokat csinálni, hogy sípcsonton dekázik, csomó crossover trükköt, tök látványos labdafelvételeket, vagy egyéb, a freestlye fociban alapnak számító trükköket, akkor véleményem szerint messi annál sokkal többet tud a labdával megcsinálni.kanty írta:A gyerek lealázza.18Barca99 írta:http://www.cliparea.de/video-252.html
egyszer megnézném hogy ketten megmutatják mit tudnak a labdával ilyen formában (Messivel)![]()
Amúgy Ronaldo ebben jobb Messinél. Messit még nem láttam trükközni, szerintem max dekázni tud.![]()
A foci és a freestyle teljesen más, mindkettőben jónak lenni elég nehéz. Mondjuk, azért Ronaldinho egy-két dolgot tud a labdával.
A gyerek lealázza.18Barca99 írta:http://www.cliparea.de/video-252.html
egyszer megnézném hogy ketten megmutatják mit tudnak a labdával ilyen formában (Messivel)
Mint edző a szerepkörénél fogva tudna változtatni, de Mou mint ember képtelen túltenni magát ezen. Ez is a pökhendi, beképzelt, bunkó személyiségéből adódik.Barca Norbi írta:...
Na és mit mondana neki Mourinho? Csak így tovább fiam?? Ez nála az elvárt hozzáállás, ne vicceljél. Nem ezt csinálná még a csapatból is kikerülne...Barca Norbi írta:Sajnos ettől ő (Pepe) még ugyan úgy fog aludni mint tegnap, jó lenne ,ha nem csak mi, hanem Jo5e is beszélne a fejével, illetve nálunk is el kéne 1-2 óra, hogy mik is azok az "emberi viselkedési normák", mi hiába tépjük a szánkat.
Ha ez nem szándékos, akkor mi?Lampiao írta:http://www.youtube.com/watch?v=e9eJtjwvHV4mess2009 írta:
kissé zavar ugyan, hogy senki nem említi a fejbe rugást, de a meccs ismétlésében háromszor lassították ki az esetet és teljesen egyértelműen látszik, hogy eltalálta a fejét! mellesleg a srác fogta is a fejét és oda kiáltotta a bírónak aki nyilván nem látta! persze lehet hogy az én szemem csalt akkor elnézést, ha alkalmam lesz újra megnézem.
eltalálta a fejét igazad van. de ez abszolút nem szándékos... és szerintem itt záruljon le a vita...
http://www.youtube.com/watch?v=e9eJtjwvHV4mess2009 írta:
kissé zavar ugyan, hogy senki nem említi a fejbe rugást, de a meccs ismétlésében háromszor lassították ki az esetet és teljesen egyértelműen látszik, hogy eltalálta a fejét! mellesleg a srác fogta is a fejét és oda kiáltotta a bírónak aki nyilván nem látta! persze lehet hogy az én szemem csalt akkor elnézést, ha alkalmam lesz újra megnézem.