Barça vs. Real - El Clásico
-
- Barça C
Sajnos ettől ő (Pepe) még ugyan úgy fog aludni mint tegnap, jó lenne ,ha nem csak mi, hanem Jo5e is beszélne a fejével, illetve nálunk is el kéne 1-2 óra, hogy mik is azok az "emberi viselkedési normák", mi hiába tépjük a szánkat.
- shutterisland
- Director del Fútbol
mondjuk ezt a videót visszanézve, ez is most igen csak gyök.r cselekedet volt ismét tőle.
de ahogy olvasom, a madridisták is elég csúnyán kikezdték emiatt.
de ahogy olvasom, a madridisták is elég csúnyán kikezdték emiatt.
-
- Entrenador del Barça
Ha ez nem szándékos, akkor mi?Lampiao írta:http://www.youtube.com/watch?v=e9eJtjwvHV4mess2009 írta:
kissé zavar ugyan, hogy senki nem említi a fejbe rugást, de a meccs ismétlésében háromszor lassították ki az esetet és teljesen egyértelműen látszik, hogy eltalálta a fejét! mellesleg a srác fogta is a fejét és oda kiáltotta a bírónak aki nyilván nem látta! persze lehet hogy az én szemem csalt akkor elnézést, ha alkalmam lesz újra megnézem.
eltalálta a fejét igazad van. de ez abszolút nem szándékos... és szerintem itt záruljon le a vita...
Simán kikerülhette volna, és a bokájára is véletlenül lépett rá.
-
- Jugador d'estrella
http://www.youtube.com/watch?v=e9eJtjwvHV4mess2009 írta:
kissé zavar ugyan, hogy senki nem említi a fejbe rugást, de a meccs ismétlésében háromszor lassították ki az esetet és teljesen egyértelműen látszik, hogy eltalálta a fejét! mellesleg a srác fogta is a fejét és oda kiáltotta a bírónak aki nyilván nem látta! persze lehet hogy az én szemem csalt akkor elnézést, ha alkalmam lesz újra megnézem.
eltalálta a fejét igazad van. de ez abszolút nem szándékos... és szerintem itt záruljon le a vita...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
-
- Entrenador del Barça
Most olvastam, hogy Jose felajánlotta a tavalyi edzői aranylabdáját a Bobby Robson alapítványának egy árverésre.
Igazan szép gesztus tőle. Egy jó pontot szerzett nálam.
Nagyon tiszteltem Bobby Robsont. A szememben a legnagyobb edzők egyike igazán rosszul esett, hogy egy év után távozott tőlünk.
Igazan szép gesztus tőle. Egy jó pontot szerzett nálam.
Nagyon tiszteltem Bobby Robsont. A szememben a legnagyobb edzők egyike igazán rosszul esett, hogy egy év után távozott tőlünk.
- shutterisland
- Director del Fútbol
én fernit sajnálom, ez egy szélmalomharc, és neki sem lesz itt igaza (még ha amúgy van is a mondandójában elég sok realitás) mint ahogy pl nekem sem volt "ott", mert mindenhol vannak elfogult (nem kell itt sok mindenre gondolni, csak az egészséges húzás a csapatod felé) emberek, na meg persze idióták is.
a madridisták jól tudják, hogy pepe egy idegbeteg, brutális védő, mourinho cselekedeteiről tudják, hogy egy elég nagy pa....t, vagy azt is tudják, hogy di maria, marcelo, arbeloa, vagy éppen cr képes bevetni ugyanolyan undorító színészi cselekedetet, mint a mi fiaink közül páran.
mi is látjuk, hogy irritáló lehet az őrjöngő valdes kirohanása, hogy dobálja magát busquets(aztán kukucskál) vagy éppen alves, vagy hogy gyökér volt messi mikor kibombázta a közönségbe a labdát.
ezek mind olyan dolgok, amit a madridisták és barcások 90%-a TUD (a maradék 10% okleveles idióta, vagy nincs internete, hogy ezeket visszanézze,stb.) viszont ez a 90% bontható egy IGAZÁN ELFOGULT csoportra (ők belőlük kevés van, ők általában igazi anti-madridisták vagy anti-barcások is egyben, vagy primitív emberek,vagy épp ide tartozik a divatdrukkerek nagy része..jellemző, hogy többet foglalkoznak ez ellenfél dolgaival, mint a saját csapatukkal), van egy KISSÉ ELFOGULT kategória, ahova pl. én is tartozom, vagy a legtöbb barcás és realos, akit ismerek...mi próbáljuk megvilágítani mind a két oldalát a dolgoknak, de azért picit mégis a saját oldalunk felé húz a szívünk, de teljesen egészséges ez annál, aki igazi szurkoló.
a harmadik kategória az ELFOGULATLAN, ahova nagyon kevés ember fér be, ők általában nagyon intelligens, nyugodt, tapasztalt emberek, és kevésbé utálják a másik oldalt, mint a drukkerek nagy része.
én valahogy így érzem, és így is van ez valahol helyén.
a madridisták jól tudják, hogy pepe egy idegbeteg, brutális védő, mourinho cselekedeteiről tudják, hogy egy elég nagy pa....t, vagy azt is tudják, hogy di maria, marcelo, arbeloa, vagy éppen cr képes bevetni ugyanolyan undorító színészi cselekedetet, mint a mi fiaink közül páran.
mi is látjuk, hogy irritáló lehet az őrjöngő valdes kirohanása, hogy dobálja magát busquets(aztán kukucskál) vagy éppen alves, vagy hogy gyökér volt messi mikor kibombázta a közönségbe a labdát.
ezek mind olyan dolgok, amit a madridisták és barcások 90%-a TUD (a maradék 10% okleveles idióta, vagy nincs internete, hogy ezeket visszanézze,stb.) viszont ez a 90% bontható egy IGAZÁN ELFOGULT csoportra (ők belőlük kevés van, ők általában igazi anti-madridisták vagy anti-barcások is egyben, vagy primitív emberek,vagy épp ide tartozik a divatdrukkerek nagy része..jellemző, hogy többet foglalkoznak ez ellenfél dolgaival, mint a saját csapatukkal), van egy KISSÉ ELFOGULT kategória, ahova pl. én is tartozom, vagy a legtöbb barcás és realos, akit ismerek...mi próbáljuk megvilágítani mind a két oldalát a dolgoknak, de azért picit mégis a saját oldalunk felé húz a szívünk, de teljesen egészséges ez annál, aki igazi szurkoló.
a harmadik kategória az ELFOGULATLAN, ahova nagyon kevés ember fér be, ők általában nagyon intelligens, nyugodt, tapasztalt emberek, és kevésbé utálják a másik oldalt, mint a drukkerek nagy része.
én valahogy így érzem, és így is van ez valahol helyén.
kissé zavar ugyan, hogy senki nem említi a fejbe rugást, de a meccs ismétlésében háromszor lassították ki az esetet és teljesen egyértelműen látszik, hogy eltalálta a fejét! mellesleg a srác fogta is a fejét és oda kiáltotta a bírónak aki nyilván nem látta! persze lehet hogy az én szemem csalt akkor elnézést, ha alkalmam lesz újra megnézem.ferninho írta:neee... ezt te se gondolod komolyan sztem...még a brutalitáshoz: Pepe miután kétkézzel fellökte, elgáncsolta a srácot még JÓL LÁTHATÓAN fejbe is rúgta!!!
el hiszem, hogy nektek Pepe egy hülye favágó, amibe van is igazság tartalom, de amikor tényleg nem csinál semmit a meccsen, megint be van állítva egy paraszt favágónak...
hozzá nem ért az ember fejéhez, ha meg tényleg odarúg az az ember nem marad élve a pályán...
szóval lehet itt Pepézni, amikor meg is érdemli, de ezen a meccsen nem csinált egy kis túlzással semmit...én a madridistán olvastam a nyilatkozatot, itt sztem egy kicsit normálisabb fordítanak, mint máshol, ahol az a cél, hogy legyen olvasottság...Ezek a madridi nyilatkozatok már megint vérlázítóak. De komolyan, hogy lehet ezt gyomorral bírni, kedves madrid drukkerek? Félelmetes, amit már megint megengednek maguknak a sajtószobában.
én már máshol nem is olvasok nyilatkozatokat, mert egyszerűen akkora ferdítések és csúsztatások vannak hogy az hihetetlen...
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11158
és én ezekben a nyilatkozatokban semmi kivetni valót nem találtam.
- Capon
- Llegenda del Barça
TALÁN akkor fordult ilyen utoljára elő (hogy ők voltak a felelősek egy vesztett meccs után és nem a bíró, UEFA, csaló, színészkedő ellenfelek) amikor kaptak egy szép 6-ost odahaza.recrea írta:Rátapintottál a lényegre...nincs ebben semmi ironikus, ez egy teljesen jogos kérdés. Ez egyértelműen Mou hozadéka, az ő csapata még sosem kapott ki önhibájából. Egyedülálló a sportban, h valaki ennyire ne tudja normális módon elviselni a vereséget. A sok birka meg megy utána Perezestül.bence-barca írta:Srácok amúgy azon gondolkodtam, hogy a Real kapott-e már ki valaha tisztán? Ha igen, legutóbb mikor? Értem itt azt, hogy saját hibájukból és nem a külső tényezők (pl: bírók) miatt. Szegényeknek mindig közbejön valami, ha kikapnak és sosem azért kapnak ki, mert van egy rossz napjuk a játékosokna, hanem mert elfújják stb...
{ezalatt az igencsak ironikus megjegyzés alatt azt értem, mikor kaptak ki úgy utoljára, h a szurkolók is elismerték a tényt, hogy nem lehetnek mindig a topon és nem bíróztak utána vagy éltek egyéb kifogásokkal...(tisztelet a kivételnek!) }
Semmivel nem jobb a mai Real, mint az elmúlt években, ,csak' tele vannak klasszisokkal, akik képesek eldönteni - akár nagy gólaránnyal is- a meccseket. Hangzatosan mondták, h (mű)balhé csak a Barca elleni meccseken fordul elő...na tegnap ezt cáfolták.
Meddő vita ez, amiben nincs vita, h melyik a jobb csapat. Nagyon fáj ez nekik, ezért megy a károgás...UNICEF, UEFA, Villár, bírók. A 2000-res Realt ugyanígy nyalták, ahogy most minket, mégis magunkkal voltunk elfoglalva. Kellett is, mert még kieső helyen is álltunk anno.
Azóta már más szelek fújnak. Az egész világ csak a real ellen van. Ez egy nagyon kényelmes dolog hogy rajtuk kívül mindenki hibás és hülye.
Zseniálisan el lett ez adva és látjátok úgy benyalták ezt sokan, hogy megkérdőjelezhetetlen lett. Ki a hibás? Bárki, mindenki csak mi nem.
Mára már ott tartanak, hogy "minden" volt Real ikon szemét áruló lett, mert nem feltétlen elégedettek a Madridban kialakult új trenddel.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
hagyd abba. provokálni nem kell,más célod meg tuti nincs,mert sok értelmeset nem írtál be mellé
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Viszont a legszimplább és legpraktikusabb az, ha nem is reagálsz egy ilyen bugyutaságra. Hidd el, mi se tesszük...ferninho írta:nem is kell velem egyetérteni, de amikor belinkeltek egy olyat, hogy Pepe fejberúgja a csávót, meg José megrúgja Fabregast az már nekem is kicsit sok...Amúgy tök jó, hogy egy madridista dirigál a Barcás fórumon
amúgy nálam az a mondat, amiben benne van egy légyszíves nem igen dirigálás...
azt akartam elkerülni szimplán, hogy ne jöjjön olyan videó, hogy amikor Mourinho körbeadatott egy papírt a Realosok között azzal elakarták vágni a sporinak az ütőerét...
nem is kell velem egyetérteni, de amikor belinkeltek egy olyat, hogy Pepe fejberúgja a csávót, meg José megrúgja Fabregast az már nekem is kicsit sok...Amúgy tök jó, hogy egy madridista dirigál a Barcás fórumon
amúgy nálam az a mondat, amiben benne van egy légyszíves nem igen dirigálás...
azt akartam elkerülni szimplán, hogy ne jöjjön olyan videó, hogy amikor Mourinho körbeadatott egy papírt a Realosok között azzal elakarták vágni a sporinak az ütőerét...
madridista
9Dave, ezt a stílust remélem gyorsan elfelejted... 
nincs szükség rá, h égesd az Eurobarcát ilyen kommentekkel
nem értek egyet a druszámmal, de azért nah, az illemet tartsuk be...

nincs szükség rá, h égesd az Eurobarcát ilyen kommentekkel

nem értek egyet a druszámmal, de azért nah, az illemet tartsuk be...
Rátapintottál a lényegre...nincs ebben semmi ironikus, ez egy teljesen jogos kérdés. Ez egyértelműen Mou hozadéka, az ő csapata még sosem kapott ki önhibájából. Egyedülálló a sportban, h valaki ennyire ne tudja normális módon elviselni a vereséget. A sok birka meg megy utána Perezestül.bence-barca írta:Srácok amúgy azon gondolkodtam, hogy a Real kapott-e már ki valaha tisztán? Ha igen, legutóbb mikor? Értem itt azt, hogy saját hibájukból és nem a külső tényezők (pl: bírók) miatt. Szegényeknek mindig közbejön valami, ha kikapnak és sosem azért kapnak ki, mert van egy rossz napjuk a játékosokna, hanem mert elfújják stb...
{ezalatt az igencsak ironikus megjegyzés alatt azt értem, mikor kaptak ki úgy utoljára, h a szurkolók is elismerték a tényt, hogy nem lehetnek mindig a topon és nem bíróztak utána vagy éltek egyéb kifogásokkal...(tisztelet a kivételnek!) }
Semmivel nem jobb a mai Real, mint az elmúlt években, ,csak' tele vannak klasszisokkal, akik képesek eldönteni - akár nagy gólaránnyal is- a meccseket. Hangzatosan mondták, h (mű)balhé csak a Barca elleni meccseken fordul elő...na tegnap ezt cáfolták.
Meddő vita ez, amiben nincs vita, h melyik a jobb csapat. Nagyon fáj ez nekik, ezért megy a károgás...UNICEF, UEFA, Villár, bírók. A 2000-res Realt ugyanígy nyalták, ahogy most minket, mégis magunkkal voltunk elfoglalva. Kellett is, mert még kieső helyen is álltunk anno.
a féreg az aki itt már a legalsó szinteken vanferninho írta:shawn írta:http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCek nem tudom ez volt e, de nem csak marcelo akarta elintézni Fabregast..![]()
![]()
jóvan, elhiszem hogy jó buli linkelgetni folyamatosan a videókat meg ilyeneket, de azért egy szint alá ne menjetek már légyszíves....
shawn írta:http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCek nem tudom ez volt e, de nem csak marcelo akarta elintézni Fabregast..

jóvan, elhiszem hogy jó buli linkelgetni folyamatosan a videókat meg ilyeneket, de azért egy szint alá ne menjetek már légyszíves....
madridista
http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCek nem tudom ez volt e, de nem csak marcelo akarta elintézni Fabregast..
- 9Dave
- Capitá del Barça
Figyelj, azért ez még Pepéhez képest tényleg nem volt olyan durva...Chino írta:Ha ezt nálunk csinálja vki, akkor hentes favágók vagyunk, Pepénél meg még elmegy?

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
A tavalyi 5.0-ra szerintem egy szavuk se volt!bence-barca írta:Srácok amúgy azon gondolkodtam, hogy a Real kapott-e már ki valaha tisztán? Ha igen, legutóbb mikor? Értem itt azt, hogy saját hibájukból és nem a külső tényezők (pl: bírók) miatt. Szegényeknek mindig közbejön valami, ha kikapnak és sosem azért kapnak ki, mert van egy rossz napjuk a játékosokna, hanem mert elfújják stb...

De amúgy szerintem még nem volt ilyen eset!
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
hát nekem ebből a nyilatkozatból minden lejön, csak az nem hogy negatívan állítaná be a Levantét, sőt....Lehet, hogy nem látsz kivetnivalót, de azt nem veszed észre hogy megint a bíró van a középpontban meg a csúnya Levante. És nem csak zsozénál, hanem mindenkinél.
ha 10 emberrel is vagyunk, akkor is kéne egyet kapura rúgni...Srácok amúgy azon gondolkodtam, hogy a Real kapott-e már ki valaha tisztán? Ha igen, legutóbb mikor? Értem itt azt, hogy saját hibájukból és nem a külső tényezők (pl: bírók) miatt. Szegényeknek mindig közbejön valami, ha kikapnak és sosem azért kapnak ki, mert van egy rossz napjuk a játékosokna, hanem mert elfújják stb...
alapból, nem lehet ezt szimplán sporira fogni, mert ezt a levantét még 10 emberrel is lazán verni kellett volna, nem hogy kikapni tőlük... ebbe jobban benne volt a Real mint a spori...
kár hogy kötelező neki...Inkább semmit
max Karanka nyilatkozna helyette... ami volt pár alkalommal.
madridista
Bezzeg ha ezt Busquets csinálta, vagy bárki Mourinho csapata ellen, akkor már hemzseg tőle az összes médium... http://www.youtube.com/watch?v=puyDsF2t ... re=related
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Chino
- Llegenda del Barça
ferninho írta: szóval lehet itt Pepézni, amikor meg is érdemli, de ezen a meccsen nem csinált egy kis túlzással semmit...
és én ezekben a nyilatkozatokban semmi kivetni valót nem találtam.
Hát az hogy nem csinált kis túlzással semmit egy kicsit erős. Ha ezt http://www.youtube.com/watch?v=uqrIgftsrU8 nálunk csinálja vki, akkor hentes favágók vagyunk, Pepénél meg még elmegy?
Meccs közben sem volt azért olyan kíméletes, megúszott 1-2 sárgát. Az egy dolog, hogy nem volt szép amit Torres csinált, de nem ez a módja. Nem azt mondom, hogy ilyeneket kell tenni, mint ahogy a Levante húzta az időt, de gondolj már bele egy ilyen kis csapat akinek annyi az éves költségvetése mint Cr fizuja vezet a madrid ellen, nyílván foggal-k9örömmel védik az eredményt, emiatt nem ítélem el őket. Ha egy Barca, Vale, Chelsea, Man.u. vagy hasonló csinálja akkor Ok, megértem a josé háborgását, de nehogy már ez indok legyen.
Amúgy nem értem ezt "jobban megérdemeltük, mert több helyzetünk volt" dumát. Tény, hogy az első félidőben igen, de 10 emberrel sokkal több helyzete volt a Levantének, nem tudom egyáltalán volt-e nektek. Egy realnak emberhátrányban is sokkal jobbnak kell lenni.
Lehet, hogy nem látsz kivetnivalót, de azt nem veszed észre hogy megint a bíró van a középpontban meg a csúnya Levante. És nem csak zsozénál, hanem mindenkinél.
Azért azt is megemlíthetnéd, hogy mit is értett a csapda alatt, mert az is kicsit paranoiásan hangzik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2011.09.19. 16:13:03-kor.
Forca Barca!!!!
he?mes írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11158
Olvassatok el ezeket a nyilatkozatokat, majd egy Barca vereseg utani nyilatkozatokat. Nagyon nagy kulonbseg van meg a mentalitasban is.
Egyik csapat, ha veszit, elismeri, hogy nem jatszott jol, ezzel ellenben a masik minden okot megtalal, csak ne kelljen belassa, hogy azert nem nyert, mert nem tudott golt rugni. NA itt kezdodnek a problemak.
mondta itt valaki, hogy csak a bírón ment el a meccs? meg hogy jól játszottunk?
meg milyen kifogások?
az hogy elszabta a spori tény, meg is lett említve, de ha végig olvasnád és ami fontosabb értelmeznéd, közel sem csak ráfogják a vereséget....
had idézzek egy kicsit
-Az egyik csapat csak védekezett, a másik támadni akart, de nem volt elég potenciál a támadásokban.
-Nagy lehetőségeink voltak a gólszerzésre, de mi nem tudtuk ezt kihasználni, mert mindig a rossz megoldást választottuk, a Levante pedig vadul védekezett.
-"A játékosaim ismerik ezeket a szituációkat és beleestek a csapdába. Ezért részben enyém a felelősség, és ezzel nincs is problémám. De a játékvezető is a hibás. Túl megbocsájtó volt a büntetőnél és a piros lapnál. Ez szintén a mi hibánk, az enyém és a játékosaimé. Fontos része volt a mai megbeszélésnek a játékosaimmal az olyan szituációk elemzése, mint a Khedira féle piros lap. Nem gondoltam, hogy egy játékosom beleeshet ebbe a csapdába. Próbálsz a legjobban felkészülni a mérkőzésre és ezt kapod vissza. Ez egyrészről normális, mert nem gyakoroljuk ezeket a szituációkat. A játékosoknak pedig kellően intelligensnek kell lenniük ahhoz, hogy tudják, hogyan kell az ilyen helyzeteket kezelni. Érezned kell, hogy a játékvezető mit enged meg.”
-Cristiano Ronaldo 14 órakor azt mondta, nem alkalmas a játékra. Azt mondta, segíthet, de nem volt optimális formában, mert nem javult tegnap óta. Nem volt kész a játékra, nem is edzett tegnap.
(gyakorlatilag lenyilatkozta, hogy Mou erőltette CR-t)
mit kéne még nyilatkoznia?
madridista