Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
én is örültem volna ha 0-1 marad az állás de én akár hogy is nézem ez piros lapos mozdulat volt...Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
nem szoktak mindig hát. De most a Realról van szó...ferninho írta:azért nem szoktak, hogy a játékos (Benzema) elviszi a kapus mellett az meg tisztán elviszi a lábát és a labda már sehol?Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
ugye ezt te sem gondolod komolyan...
nem szoktak ezért pirosat adni... jah...
videó
http://www.youtube.com/watch?v=B9wj4IJd ... r_embedded
azért nem szoktak, hogy a játékos (Benzema) elviszi a kapus mellett az meg tisztán elviszi a lábát és a labda már sehol?Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
Sztem is...még csak a gólarány se számít a La Ligában, tehát még ilyen szempontból se érdekes. Magunkra kell figyelni, a Real eredménye csak egy plusz információ a tabellán elfoglalt helyezésünk szempontjából.Bob_Marley írta:Túl sokat foglalkozol a Reallal hidd elshutterisland írta:megússza 4 alatt az atletico ?![]()
És ha 1:0ra nyernek akkor mi van?Ha 3450:0ra akkor sincs semmi!
Mi 22:00től játszunk ez a lényeg!A madridiak meg intézzék el egymás között a rangadón!Akár iksz is lehet, de mivel a Bernabeuban van a meccs, hazai győzelemre van sansz, s akkor sem történik semmi, nekünk továbbra is CSAK MAGUNKRA KEL FIGYELNI!!!!!!
szerk: ez nem egy ellened irányuló hsz volt, csupán úgy gondolom túl liheged ezt a RM témát!És igen ezért van RM-Barca topik, de ez az ember érzése!
talán mi megússzuk..shutterisland írta:megússza 4 alatt az atletico ?

Túl sokat foglalkozol a Reallal hidd elshutterisland írta:megússza 4 alatt az atletico ?

PriNcE27 írta:Ezt nem lehet tudni, szerintem vagyunk olyan jók mint a Real, ezt szerintem tegnap este megmutatta a csapat, a csatárokkal ténleg gond van, messi-n kivűl, Villa egy hasonló időszakot él most túl, mint Torres, és Pedro sem a tavalyi formáját mutassa. De ettől függetlenül szerintem lesz esélyünk 3 pontot szerezni!bingyi26 írta:Fiuk szerintem a Barca most ki fog kapni a realtol nem mondom hogy siman de jobb formaban van a Real ezt el kell ismerni es szerintem tavasszal indul a Barca a regi kerekvagas szerint es ujra a Real fole fog noni ez tuti''''
egyetértek Csabával, Mú túl gyáva ahhoz, h beleszaladjon a késbe, mégha a Barca jelenlegi formájából kiindulva egyértelműen jól jöhetnének ki belőle, akkor is max 10-15 percekre "fordul ki magából".zsuni írta:nem lesz defenziv taktika a klasszikuson, ez a Madrid már nagyon érzi a támadásokat is. Szuperkupán is megtehette volna Mourinho, de támadott végig a csapat. Ez lesz most már, nincs értelme védekezni, ha olajozott a támadás is. november közepe-vége van és 58! gólnál jár a csapat.
szerintem pedig 100,hogy nem fogunk támadni. 3 pont előnynél nem fog kinyílni a csapat,ha elég az "x" iszsuni írta:nem lesz defenziv taktika a klasszikuson, ez a Madrid már nagyon érzi a támadásokat is. Szuperkupán is megtehette volna Mourinho, de támadott végig a csapat. Ez lesz most már, nincs értelme védekezni, ha olajozott a támadás is. november közepe-vége van és 58! gólnál jár a csapat.
Mondjuk a szuperkupás meccsből kár kiindulni. Ismerjük a körülményeket, ott evidens volt,hogy a real megpróbál nekimenni a barcának.zsuni írta:nem lesz defenziv taktika a klasszikuson, ez a Madrid már nagyon érzi a támadásokat is. Szuperkupán is megtehette volna Mourinho, de támadott végig a csapat. Ez lesz most már, nincs értelme védekezni, ha olajozott a támadás is. november közepe-vége van és 58! gólnál jár a csapat.
Ezt nem lehet tudni, szerintem vagyunk olyan jók mint a Real, ezt szerintem tegnap este megmutatta a csapat, a csatárokkal ténleg gond van, messi-n kivűl, Villa egy hasonló időszakot él most túl, mint Torres, és Pedro sem a tavalyi formáját mutassa. De ettől függetlenül szerintem lesz esélyünk 3 pontot szerezni!bingyi26 írta:Fiuk szerintem a Barca most ki fog kapni a realtol nem mondom hogy siman de jobb formaban van a Real ezt el kell ismerni es szerintem tavasszal indul a Barca a regi kerekvagas szerint es ujra a Real fole fog noni ez tuti''''
Ezzel igazából a Real adott ellenfelének szurkolói állítanak ki magukról szegénységi bizonyítványt. Más csapat játékosával provokálni egy nekik ellenszenves játékost elég gyerekes, és csak a tehetetlenséget mutatja. Ennél szánalmasabb dolgot pedig nem könnyű elképzelni. Az meg szerintem elég nyilvánvaló, hogy nem Messi iránti tiszteletből kántálják a nevét, hanem mert azt hiszik, hogy ezzel felidegesíthetik Cét. Lám Boszniában és Valenciában is rendre góllal hálálta meg a "bíztatást", úgyhogy ez a taktika eddig nem vált be.G.Gabe írta:Nekem az tetszik a legjobban, hogy CR ellenében állandóan éltetik a szurkolók Messit. Legutóbb is a Valencia meccsen. Ellenben ez eddig fordítva még sosem fordult elő. Hát nem érdekes?
Ez a Real megnyerheti sorozatban öt éven át az összes trófeát minden évben, akkor sem fogják őket úgy szeretni, mint a Barcát.
Hány Real meccsen lehet hallani, hogy éltetik a játékosaikat?
Max megtapsolják őket.
Ezen el lehet gondolkodni.
Én mindkét félidőben az első 5-10 perc,illetve az utolsó 5-10 percre számítok,hogy akkor fognak menni mint a güzü. meggyőződésem,hogy a félidők nagy részében mi fogunk dominálni, de az elejét-végét megpróbálják majd megnyomni.ab1daL írta:Kiindulva a Valencia elleni kezdőjükből (4-3-3, 3 vkp, 7 sárga lap) hasonlóra számítok. Nem hiszem hogy nekünk esnek majd ahogy tették a szuperkupán, ha mégis, max a meccs elején. Egy valamiben reménykedem mindenesetre: Pepe nem a középpályán fog játszani.