Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

pedig ma szerény véleményem szerint nem igazán ment a madridnak...megköszönheti az atletico courtois alakításának, aztán asenjo is a rokonok elé jőttkrumplibogár írta:az a szerncsétlenkedés tényleg vicces voltshutterisland írta:jólvan, igazatok van, tényleg nem kéne néznemsőt, ezen csak nevetni lehet már (aki látta a 3. gólt, érti)
![]()
az a szerncsétlenkedés tényleg vicces voltshutterisland írta:jólvan, igazatok van, tényleg nem kéne néznemsőt, ezen csak nevetni lehet már (aki látta a 3. gólt, érti)
![]()
nem a nagyok ellen fognak pontot veszíteni, ez egyértelmű. majd mikor senki sem számít rá, akkor hullajtanak valamelyik kis csapat ellen. ha meg ott se, akkor megérdemlik a bajnoki címet. főleg ha minket is ütnek majd.shutterisland írta:mert sz.rt sem érünk a clasicókon a 6 ponttal (ami kisebb csoda lenne amúgy is..) , ha azon kívül nincs, aki pontot raboljon tőlük.Robcsyy írta:nem értem minek kell ezen rugózni...shutterisland írta:annyira elegem van már ebből... nem igaz, h nem lehet megfogni őket.
És akkor mi van? Akkor mi van ha nem nyerünk idén semmit?shutterisland írta:mert sz.rt sem érünk a clasicókon a 6 ponttal (ami kisebb csoda lenne amúgy is..) , ha azon kívül nincs, aki pontot raboljon tőlük.Robcsyy írta:nem értem minek kell ezen rugózni...shutterisland írta:annyira elegem van már ebből... nem igaz, h nem lehet megfogni őket.
mert sz.rt sem érünk a clasicókon a 6 ponttal (ami kisebb csoda lenne amúgy is..) , ha azon kívül nincs, aki pontot raboljon tőlük.Robcsyy írta:nem értem minek kell ezen rugózni...shutterisland írta:annyira elegem van már ebből... nem igaz, h nem lehet megfogni őket.
De miért hergeled magad?shutterisland írta:annyira elegem van már ebből... nem igaz, h nem lehet megfogni őket.

nem értem minek kell ezen rugózni...shutterisland írta:annyira elegem van már ebből... nem igaz, h nem lehet megfogni őket.
nem, hanem akkor "benne van a fociban" ...ab1daL írta:Jókat mosolygok most a szomszéd fórum ezen hszein: "favágók, csak arra mennek hogy valakit lerúgjanak" stb.Bezzeg amikor ezeket a dolgokat Pepe, Khedira, Ramos, Marcelo és társai adják elő, akkor tapsolnak nekik..
Rühellem a Madridot, Josét meg a fél keretet, az se tetszik, ahogy pattog Mourinho, mert faragják a játékosait, mintha nem ezt csinálták volna ők is ellenük.Tobias88 írta:ez a meccs nevetséges, én a kiállítással se értek egyet ami a 22. percben eldöntötte a meccset (és lesgyanús volt), de hogy az óta is minden megmozdulásért sárgát ad az atletikósoknak a bíró, nevetséges
ferninho írta:na jóvan... ezt már én se bírom....Tobias88 írta:ez a meccs nevetséges, én a kiállítással se értek egyet ami a 22. percben eldöntötte a meccset (és lesgyanús volt), de hogy az óta is minden megmozdulásért sárgát ad az atletikósoknak a bíró, nevetséges![]()
![]()
![]()