ozsimiki írta:Viszont ez nyílt titok volt, legalábbis páran, köztük én is leírtam meccse előtt,hogy valószínű első 20-30percben tudtok komoly veszélyt jelenteni,és támadni, aztán jövünk mi,mert azt annyi ideig lehet kb bírni.
Szerintem Mourinhonak lehetne annyi esze,hogy ezt a 20-30perc aktívitást átkonvertálná/elosztaná 90perccé, több szufla maradna,mert csak rajtunk múlt a 2.félidő legnagyobb részében,hogy mennyi az eredmény. Igaz ehhez kellett egy zseniális Iniesta.
Szóval erre eddig is jók voltatok, látszott a szuperkupán (ott azért tartott tovább,mert a nyaralásból jöttek a srácok,1edzéssel a hátuk mögött,mármint mi) is,hogy 20-30perces agresszív letámadást és ezzel együtt nyomást tudtok gyakorolni.
ezzel nem teljesen értek egyet. az tény, hogy 90 percig nem bírjuk 4-2-3-1-ben ezt a letámadást, de 30 percnél lényegesen tovább kéne mennie. a kupadöntőben például 45+10 (hosszabbítás egyes részei) percig sikerült. 
meglőttük azt a gólt az elején, aztán 20 percig még mi irányítottunk. Cristiano Ronaldo pedig tett róla, hogy ma se tudjunk győztesen levonulni a pályáról. nem tudom mennyire rémlik nektek, de volt először egy távoli lövése 25-ről, majd az a másik, amikor Benzema letette neki, ő pedig 16 méterről tüzelt kapu mellé/fölé. nos, mindkét esetben teljesen üresen volt a szélen Di María. (Messi ezt észrevette volna (pedig nem szeretem dicsérni...)) a második félidőben pedig volt egy jó csele, ami után szembe volt a kapuval, ő mégis megpróbálta letenni a támadónak. lényeg a lényeg, hogy folyamatosan rossz döntéseket hozott. 
azt pedig továbbra is tartom, hogy ezt a meccset nem fizikálisan, hanem mentálisan veszítettük el. ebben nagyon messze vagyunk a Barcától.
herlius írta:Már bocs, de a tavaszi kupagyőzelem mégis mi a túró volt? Az idegek harcát nyertétek meg a hosszabítás utolsó perceiben. Ha az nem volt egy pszichés tuning a csapatnak, akkor mégis mi lenne?
a tavaszi kupagyőzelmet a BL odavágóján kellett volna kamatoztatni, mi viszont beálltunk egy kényelmes 4-3-3-ra, gyakorlatilag arra játszva, hogy otthon 0-0, idegenben meg maj' találunk egy gólt, aztán továbbmegyünk. ott tényleg nálunk volt a lélektani előny, de a BL kiesés és a Szuperkupa elvesztése már rég elfeledtette ezt a srácokkal. 
most viszont megyek vissza a saját oldalamra, nem akarom, hogy még a végén miattam legyen lezárva a topik.