Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
korrekt hsz!MyStiQ írta:először is gratulálnék a győzelemhez, megérdemeltétek.
másodszor: ezzel nyilván nem fogtok egyetérteni, de én úgy látom, hogy a Madrid utolérte a Barcelonát. nyomást tudunk gyakorolni rátok, képesek vagyunk ráerőltetni a saját játékunkat a tietekre, és nem sikerült felborítanotok a pályát, pedig 4-2-3-1 volt. VISZONT!
ez sajnálatos módon csak időszakos, a mai este során egészen pontosan 20-25 percig sikerült. utána pedig jött az, ami miatt mégis azt kell mondanom, hogy előttünk jártok. vagyis egészen pontosan 2 dolog van:
1, Cristiano Ronaldo vs Messi. míg előbbi a kiscsapatok Aranylabdása, addig Messi képes a kicsik és nagyok ellen is ugyanazt hozni. ez döntő, még akkor is, ha ma nem lőtt gólt a kis argentin.
2, a mentális dolgok. a 22. másodpercben rúgtunk el gólt, aminek köszönhetően ideiglenesen elhitték a srácok, hogy nyerhetnek. viszont Alexis góljánál ez végképp eltűnt. előjött az, amitől tartottam. TV-n keresztül is látszik a játékosokon, hogy FÉLNEK a Barcelonától. egész egyszerűen FÉLNEK. fejben leblokkolnak, nem tudják függetleníteni magukat a múltbeli meccsektől, míg a Barcelona játékosai egész egyszerűen szétrobbannak az önbizalomtól és magabiztosságtól. mindent bevállalnak, nem félnek a következményektől.
következtetés: tény, hogy ez a 2 csapat a világ 2 legjobbja, viszont amíg a Madrid játékosai fejben nem hiszik el, hogy lehet keresnivalójuk, addig a Barcelona egyeduralkodó lesz. át kell törni ezt a gátat, méghozzá úgy, hogy 90 percben verjünk meg titeket. az, hogy hogyan, az egyáltalán nem számít: akár egy Messi öngóllal, akár úgy, hogy kiállítanak tőletek 3 játékost, vagy akár úgy, hogy befújnak nekünk két kamutizit. a hogyan nem számít.
+1: a játékvezető jó volt, én legalábbis elégedett voltam vele.
Csak egy apró megjegyzés, bár tudom, hogy ezzel sokan vitatkoznak. A 2007-es Real szvsz jobb volt nálunk. Nem csak papíron és pontszámban, hanem a pályán is (2-0 és 3-3). Ennyit azért illik megjegyezni, még ha a végén a mi butaságaink is kellettek a címükhoz, semmiképpen sem érdemtelenül nyerték azt meg.ozsimiki írta:NAH FORCA BARCAAA!!! Ne játszuk el azt,amit 07ben, jobbak vagyunk, de oda kell tenni magunkat minden meccsen, legyen bármi is a csapat neve, és akkor nem lesznek Getafei,meg Sociedadi vicc eredmények,és nem lesz Madrid bajnoki cím úgy,hogy sanszos,h két Klasszikust veszítenek egy bajnokságban...
KösziLeomessi14 írta:Hogy tudsz ilyenkor tanulni? Nekem sajnos sose jön össze....Enjoy írta:Nah még két tételt megtanulok, aztán kezdődhet xD
Visca el Barcaaa! Tots unit fem forca!
Szerk: Amúgy hatalmas az aláirásképed![]()
akárhányszor meglátom,mindig sikítozokLeomessi14 írta: Szerk: Amúgy hatalmas az aláirásképed![]()
Hogy tudsz ilyenkor tanulni? Nekem sajnos sose jön össze....Enjoy írta:Nah még két tételt megtanulok, aztán kezdődhet xD
Visca el Barcaaa! Tots unit fem forca!
Szerintem meg 0-10 mert JimmyJump is lő egyet.szajko írta:Puyol csak 8-at bólint,mert Pinto is ollózik majd egyet.visca el barca írta:a srácokhoz hasonloan lassan én is megyek melegiteni
jo szurkolást mindenkinek!
0-9 lesz a vége! puyol bólintja mindet!
Puyol csak 8-at bólint,mert Pinto is ollózik majd egyet.visca el barca írta:a srácokhoz hasonloan lassan én is megyek melegiteni
jo szurkolást mindenkinek!
0-9 lesz a vége! puyol bólintja mindet!
Aztamocskos... Kirázott a hideg. Egy ilyen beszéd után én végigrohannám azt a 120 yardot majd a végén összeesnék, de megérnégergo9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs (powered by dark side)
Küldeném azoknak akik az elmúlt 3év alapján sem bíznak a csapatban hogy Madridban is tarthatunk egy komolyabb oktatást.
1000%-ig bízom a csapatban hogy megfogjuk csinálni.