szajko írta:ozsimiki írta:Iniesta viszont tuti kapni fog vmikor a közeljövőben

Eldöntött már pár "aprócska" meccset, játékáról nem is beszélve. És Ő még fiatal is.
csak azért nem fog kapni,mert eldöntötte a VB döntőt másfél évvel ezelőtt vagy a chelsea ellen 2 és fél évvel ezelőtt...az nem az ez évi választáshoz tartozik vagy a 2 év múlva tartandóhoz. és amíg Messi így nyomja sansza nem lesz se Iniestának,se másnak. de remélem,h Messi így fogja nyomni vagy 38 éves koráig.

igen, ez igaz, nem is így értettem konkrétan,de valóban félreérthetően írtam.
Szóval ezzel csak azt akartam kifejezni,hogy még a jövőben is részese lesz nagy valószínűséggel sorsdöntő meccseknek, ahogy Messi is ez igaz, viszont szerintem ahogy nem szerez egy idényben 50+ gólt Leo, mondjuk """csak""" 30at,és nyerünk komolyabb trófeát, úgy fogja egyből megkapni Iniesta, vagy ha még lesz,akkor Xavi
bár nekem a lényeg elsősorban a csapat,így ha bárki a Barcások közül goldlasztis lesz,az már jó,mert azt jelenti,h a csapat is kiemelkedőt nyújtott, de azt is aláírnám,h Messi még kapjon 3-4 et

az a szép benne,h Xaviék is, nincs bennük féltékenység,meg ilyesmik.
Bányász írta:Persze tudjuk! Úgy látszik a D. Alves-féle attitűd az összeesküvés elméleteivel együtt sok Barca-fant megfertőzött már!
Azért ez kicsit erős,h Barca szurkolók lettek megfertőzve összeesküvés elméletekkel...

hát igen, ez volt a 2. röhögőgörcsöm oka ma
amúgy hogy tisztába tegyem, nekem édesmind1, hol lesz Mourinho, örülök ha nem látom a fejét, csak az ő válaszát minősítettem, de ha a Madridisták a szívükre teszik a kezüket,és azt állítják,h ha lenne annyi esélye most megnyerni a díjat,vagy díjakat, neki és csapatának mint Pep-éknek, akkor sem lenne ott,akkor éljenek rózsaszín ködben. Magánrepcsivel mennyi lehet az út? láttunk már komolyabb utazást, úgy,h másnap kicsit nehezebb meccset vívott, pl a Barca.