Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tavaly pl. sztem számított. Sneijder a pocsék ősze miatt nem volt még a dobogón sem. Messi meg ősszel is ontotta a gólokat, ez sztem neki mindenképp kellett a győzelemhez, mert tavasszal nem játszott közel sem akkorát.recrea írta:Amióta én figyelem ezt a szavazást, sosem döntött semmiről az őszi idény. De ahogy írod, max. a szuperkupa.LG írta:Azért még várjuk meg az őszt, elvégre az Aranylabdát naptári évre adják. Pl. nyáron spanyol szuperkupa, ott is érdemes lesz figyelni mit alkot CR és Messi.
Én is úgy gondolom, h most is a legesélyesebb, de még sok minden történhet. Lehet, h lesérül egész őszi szezonra, CR meg rúg 50 gólt.
Amióta én figyelem ezt a szavazást, sosem döntött semmiről az őszi idény. De ahogy írod, max. a szuperkupa.LG írta:Azért még várjuk meg az őszt, elvégre az Aranylabdát naptári évre adják. Pl. nyáron spanyol szuperkupa, ott is érdemes lesz figyelni mit alkot CR és Messi.
Én is úgy gondolom, h most is a legesélyesebb, de még sok minden történhet. Lehet, h lesérül egész őszi szezonra, CR meg rúg 50 gólt.
Odafog, rúgott kb. 60 gólt a szezonban, a sok sügér meg csak úgyis ezt látja, plusz 3 döntő gólt az EB-n. Arra amúgy kíváncsi lennék, ha csak az újságírók szavaznának, kit hoznának ki.Capon írta:Messi, Ini, Ronaldo lesz a sorrend szerintem.
Igaz hogy Ronaldo bajnok lett, de megint minden Messiről szólt egész idényben (talán jobban mint eddig bármikor). Ininek meg ez az EB a 2. helyre lesz elég szerintem.
Nagyon meglepődnék ha Ronaldo akár a 2. helyre is odaférne.
őszintén,minek foglalkozol az ilyen emberekkel?bali 15 írta:Én remélem, hogy nem Messi kapja.
Soha nem fogják befogni az őt gyűlölők ha megkapja negyedszerre is....
Akik gyűlölik,azoknak ez már csak egy hab lenne a tortán.Nem osztana- szorozna sztem,uh kapja csak meg,h az ilyen idiótáknak hadd liluljon a feje még jobbanbali 15 írta:Én remélem, hogy nem Messi kapja.
Soha nem fogják befogni az őt gyűlölők ha megkapja negyedszerre is....
Milyen Torres???
Valóban kegyetlen csajszi, 5 aranybogyómat odaadnám érteBányász írta: Antonella Rocuzzo.
Az könnyen meglehet, mert arcra tiszta Messi.csababarca írta: hát nem rá gondoltam![]()
de a baloldali meg az édesanyja Messinek ha jól tudom.
Antonella Rocuzzo.Ilúvatar írta:Az a barátnője, nem tudom a nevét!
zsuni írta:a bal oldali?Messi barátnőjére tippelnék.
de ha nem,akkor is egy atombomba a hölgy
Antonella RoccuzzoIlúvatar írta:Az a barátnője, nem tudom a nevét!
a bal oldali?Messi barátnőjére tippelnék.
de ha nem,akkor is egy atombomba a hölgy