Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek, de bármiben lemerem fogadni, hogy még csak meg sem fogja említeni a spanyol szövetség az eseteket. ?k is asszisztálnak ehhez, bármit meg lehet csinálni, ha real madrid vagy. Kompany a Cityb?l 4 meccset kapott egy fele ilyen belép?ér !!! Itt meg sem fogják említeni. Gusztustalan ez az egész, és lassan a szándékos testi sértés kategoriába tartozik, nem piros lap meg sárga lap...Andris írta:Egy pillanatra figyelmen kívül hagyva a tényt hogy folyamatosan porba van alázva általunk a madrid:
Én mostmár minden madridista helyében irtózatosan szégyellném ezt a csapatot, és nagoyn sajnálnám hogy pont ?k viselik most a kedvenc klubom mezét.
Undorító már az is ahogy felmentek, kb 7 véd?vel, de az hagyján.
Az, hogy mit m?vel Coentrao, Carvalho, Lass, Alonso...
Pepe pedig megér egy külön misét. Totálisan egyértelm? az hogy direkt tapos bele Messi kezébe, persze csak miután meg is rúgja a már amúgy is földön lév? játékost. Az hagyján h el?tte és utána is több sárgás belép?je volt. Vagy hogy meglegyintették a vállát és 10 percig próbálta el?adni a nyílt és szilánkos orrtörést a partvonalon fetrengve.
Semmi túlzást nincs benne szerintem, úgy érzem hogy utólag ezért el kéne tiltani. Normál esetben 1-2 meccsre. De neki ez ugye már súlyosan halmozati lenne. Én simán eltiltanám a pályáról erre az idényre. Nem belép?kkel vagy ilyesmivel veszélyezteti a társakat, hanem szándékos játékid?n kívüli súlyos testi sértéssel, méghozzá nem el?ször. Ha ilyet nem a gyepen csinálna, már els?re lecsuknák. stoplikkal taposni......
Ja, ez az volt amit szerintem a szövetségnek illene megtenni.
Ha rajtam múlna és a labdarúgó szövetségeknek érdekében állna javítani a foci min?ségét, és el?segíteni a fair playt ugye, akkor örökre eltiltanám ezt az embert. Végleg. De ugye a szövetségeknek csak addig fontos az a Fair Play dolog, amíg táblán kell hirdetni. Ha már vitázni kéne érte, vagy jogi lépéseket tenni, vagy esetleg anyagi megterhelést jelentene az el?segítése, akkor már le van sz.arva. De ez ugye senkinek sem új.
Igaza van daffynak, nem azon múlik, hogy te mennyire akarsz támadni ha az ellenfél nem engedi!Annak kell örülni, még mindig nicns ellenszer bárki legyen az ellenfél, ha mindenki odafigyel és a feladatára koncentrál, s működik a letámadás!Gali írta:Lehet, hogy a Barca lebecsülte a Betist, de a sevillai alakulat a Madriddal ellentétben nem állt be a saját kapuja elé 10 emberrel védekezni, hogy csíkos lett a hátuk a hálótól. A világ második legjobb csapatának legalább hazai pályán illene fociznia. Ez ma nem jött össze.daffy írta:a kis betist úgy lebecsültétek,mint annak a rendje. nem gondolod,hogy ha a barca odateszi magát rendesen,akkor megismétlődik az eredmény?!
Ha lenne itt egy LIKE gomb, nyomnék neked egyetmiihii írta:A meccs után stílszerű a viasat 3-on a Véres játék![]()
Ebben is megy a rugdosódás,de legalább itt nem zavarja a labda az eseményeket...
Lehet, hogy a Barca lebecsülte a Betist, de a sevillai alakulat a Madriddal ellentétben nem állt be a saját kapuja elé 10 emberrel védekezni, hogy csíkos lett a hátuk a hálótól. A világ második legjobb csapatának legalább hazai pályán illene fociznia. Ez ma nem jött össze.daffy írta:a kis betist úgy lebecsültétek,mint annak a rendje. nem gondolod,hogy ha a barca odateszi magát rendesen,akkor megismétlődik az eredmény?!Gali írta: Ezért becsülöm a Betist. "Kis" csapat létére játszott egy élvezetes meccset a Barcával és nem utolsó sorban bevert 2 gólt. A "nagy" Real meg hazai pályán előadta a futball paródiáját, fűszerezve a favágással.
Nem figyelnek annyira?Minden idők egyik legnagyobb klubjában játszanak ,ha nem tudnak minden helyzetben ennek megfelelni akkor semmi keresni valójuk nincs itt.szilamer írta:
Persze Én erről beszéltem amiről te... A kéztaposás az tényleg [auto_cenzúra]ég volt. És nem arról beszéltem, hogy rugják agyon, hanem mikor idegesek nem figyelnek annyira meg minden.
Mindegy nem érted.
Lehet en vagyok hülye, de nem Benzema adta a gólpasszt CR-nek?Bob_Marley írta:Azért jelwaz néha kiszoktad csapni a biztosítékot, de ez tökéletes hsz volt!jelwaz írta:Srácok!
Tudjátok, hogy híve vagyok a szájkaraténak, egy pillanatig nem kell rám várni, ha idejön egy madridista piszkálódni. De ahogy veszíteni, úgy győzni is tudni kell!
felesleges ez a sok hulladékozás, meg férgezés. csak az nem látja, aki vak. Pepéről a Marca (!!!) írta az élő közvetítésben, hogy nem először tompítja a Real Madrid fényét (finomabban fogalmaztam). magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt, azzal, hogy ha pattogunk, szerintem még mi tompítjuk. had égjenek!
Mit lehet kezdeni azzal, aki azt állítja, hogy mi öljük meg a futballt a tiki-takával? Semmit. Nyilván azért szerette meg a madridot, mert úgy "játszottak", ahogy ma...
A legcsattanósabb választ adtuk erre, amit a fociban lehet: legyőztük őket. Ismét. Fordítottunk.
De a saját házunk táján is szét kell nézni! Nem szabad alapot adni a visszavágásra.
Ugyanezt gondolom, Mourinho-t megint férgezi mindenki, miközben mostanában tényleg (magához képest) úriemberként viselkedik!
Pepe rendben ellenünk elgurul agyilag gyenge!Ezt rendre bizonyítja, de ettől függetlenül remek képességű játékos, ezt az első félidőben meg is mutatta sajnos a gólpasszával, még"szerencse", hogy 90 percig ezt nem képes nyújtani!
Azért jelwaz néha kiszoktad csapni a biztosítékot, de ez tökéletes hsz volt!jelwaz írta:Srácok!
Tudjátok, hogy híve vagyok a szájkaraténak, egy pillanatig nem kell rám várni, ha idejön egy madridista piszkálódni. De ahogy veszíteni, úgy győzni is tudni kell!
felesleges ez a sok hulladékozás, meg férgezés. csak az nem látja, aki vak. Pepéről a Marca (!!!) írta az élő közvetítésben, hogy nem először tompítja a Real Madrid fényét (finomabban fogalmaztam). magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt, azzal, hogy ha pattogunk, szerintem még mi tompítjuk. had égjenek!
Mit lehet kezdeni azzal, aki azt állítja, hogy mi öljük meg a futballt a tiki-takával? Semmit. Nyilván azért szerette meg a madridot, mert úgy "játszottak", ahogy ma...
A legcsattanósabb választ adtuk erre, amit a fociban lehet: legyőztük őket. Ismét. Fordítottunk.
De a saját házunk táján is szét kell nézni! Nem szabad alapot adni a visszavágásra.
Szívemből szóltál.Mikaos írta:Évek óta várom a Classico-t.
Hogy megjelenjen végre a madridi csapat is.
Mint focicsapat, és nem hentesbrigád.
73-27.
a kis betist úgy lebecsültétek,mint annak a rendje. nem gondolod,hogy ha a barca odateszi magát rendesen,akkor megismétlődik az eredmény?!Gali írta: Ezért becsülöm a Betist. "Kis" csapat létére játszott egy élvezetes meccset a Barcával és nem utolsó sorban bevert 2 gólt. A "nagy" Real meg hazai pályán előadta a futball paródiáját, fűszerezve a favágással.
jelwaz írta:Srácok!
Mit lehet kezdeni azzal, aki azt állítja, hogy mi öljük meg a futballt a tiki-takával? .
Ezért becsülöm a Betist. "Kis" csapat létére játszott egy élvezetes meccset a Barcával és nem utolsó sorban bevert 2 gólt. A "nagy" Real meg hazai pályán előadta a futball paródiáját, fűszerezve a favágással.Mikaos írta:Évek óta várom a Classico-t.
Hogy megjelenjen végre a madridi csapat is.
Mint focicsapat, és nem hentesbrigád.
73-27.