Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.20. 11:47:57

Mikaos írta:Xabi Alonso kivételével Pinto kapusunk többet passzolt minden Madrid játékosnál :)
http://www.totalbarca.com/2012/news/sta ... ed-madrid/
Hát ez mindent elmond a madridról. Hazai pályán jól játszottak :D
Egyébként azt sajnálom, hogy nem aláztuk meg még jobban őket. Akár nagyobb különbségű is lehetett volna ez a győzelmünk, akárcsak a decemberi. Valamint, ha ezen a meccsen Xabi, Pepét és Carvalhot lezavarta volna a bíró teljesen jogosan, akkor azt hiszem elég nagy pofon következett volna a Camp Nouban.
A szövetség pedig nem tiltja el őt. Mert a bíró nem látott és nem hallott semmit. Hihetetlen mennyire szemet hunynak a dolgok felett. És ami még nagyobb pofátlanság, hogy Pepe kijelenti, ő soha nem akarna sérülést, és véletlen volt. Hát én véletlen nem szoktam taposni és földön fekvőt rúgni....
Királyi klub, az ja. No comment
Mikaos
Director del Fútbol

2012.01.20. 11:26:14

Xabi Alonso kivételével Pinto kapusunk többet passzolt minden Madrid játékosnál :)
http://www.totalbarca.com/2012/news/sta ... ed-madrid/
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.20. 10:02:12

A Marca információi szerint Mourino elégedetlen Pepével, mivel szerinte az egyenlítő gólnál Ő hibázott és az újság feltételezése szerint elképzelhető, hogy izomfájdalmakra hivatkozva akár 15 napig nem számít majd a játékosra.

Gondolom a Camp Nouba legalábbis nem jön, mert a fejét szednék.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.20. 10:01:53

daffy írta:
Alexander Mahone írta: Változtatni nem fog, azon hogy az emberek azt gondolják hogy a Barca a csúnya gonosz, színész, akiket segít a bíró. De mi tudjuk, hogy ez nem így van. Mert ti vagytok a mocskos szimulálók, és a ti csapatotok van tele ócskábbnál ócskább férgekkel.

Egyébként Conetrcao megmozdulásáról nem esett szó, pedig az én zsebembe szintén kinyílt a bicska, amikor fejbekúrta Messit.
úriembereket nagyítóval kell keresni a mai mez?nyben. igen,színészkedett a real is,igen paraszt mód játszott,de még mindig ezzel magyarázod azt,hogy a barca színészkedik. pedig ez tény. messi,ini,alves,busi,pedro nem egyszer m?velte és nem csak a real meccsen. ez hozzátartozik sajnos a mai labdarúgáshoz,ezért nem is csak a barcára értem,de úgy gusztustalan a foci,ahogy van. kár bármely csapatot kivételként emlegetni,mert van az a helyzet,ahol suttyó mindegyik.

pepét a nyáron el kell adni. ez nem kérdés már. nem pótolhatatlan játékos,de amit tönkretesz,az az. psg,malaga,city amúgy is nagybevásárol. leértékeljük,azt kakával duopack-ban mehet is. itt nincs úriemberek klubja,a fehér mez eléggé piszkos lett az utóbbi id?ben és ezt többé-kevésbé mourinho hozta,aki nem tudja megváltani a világot és tanácstalan. amit nem értek,hogy nem látja,hogy nem m?ködik a taktika? az a taktika,ami arra épül,hogy beállunk 5 véd?vel és 3 labdaszerz?vel,magunkra húzzuk a barcát(amivel el is döntöttük a meccset) és reméljük,hogy bemákolunk egy gólt,valamint nem kapunk. ezt más edz? is megcsinálja. annyiban nem hibáztatom,hogy egy edz? sem tud jobbat kitalálni,mert nem lehet. ezt a barcát nem lehet megverni sem otthon,sem nemzetközi porondon. 1-1 meccs van,amikor el lehet kapni,lásd kupadönt?,de a gond az,hogy sokszor 2 meccses párharcra kerül a sor és ott nincs sansz. ez nagy peche mou-nak,mert szemmel láthatóan ebbe a feladatba belebukni látszik. kíváncsian várom,hogy meddig megy még,illetve perez és a publikum meddig t?ri. sajna nem tudom,ki válthatja majd a padon,de mint írtam,más edz?vel is lehetünk másodikok mindenhol(kupagy?zelem szép volt)
Nekem az a meglátásom,hogy azért van ez az irányunkba kiemelve,mert egyszer?en nem tudnak másba belekötni. és ez nem fölényeskedés,tényleg ezt gondolom.
ez igaz és a realt sem szépítem,s?t még azt is aláírom,hogy hozzátartozik már a focihoz. a kolléga hozzászólásával is egyetértettem,csak megütötte a szemem,hogy a reallal menti fel a barcát. mint az óvodások,hogy "de hát ? is megütött..."
Daffy! Ez az úriember, nem úriember kérdés baromira nem újdonság, de gondolom ezt te is tudod. Nem a 2000-es évek futballjának sajátja az, hogy kevesebb az úriember és, hogy teljes mértékben meghonosodott a mindent a győzelemért szellemiség. Ez több tíz éve így van. Mióta figyelem a futball, azóta legalább is biztosan,de a régi történetekből tudom, hogy annak előtte is volt. A felhajtás miatt jobban szem előtt van és talán egy nagyon picit erősödik, de létezik. Talán az 50-es, 60-as években volt utoljára ilyen ( bár Puskásra is rászállt a német "vaddisznó" és agyonrúgta a csoportban, plusz a bírók sem nekünk fújtak, szóval lehet még visszább kell menni az időben...). És azt hiszem, hogy ha a mai top klubokat nézzük,akkor mi játszunk minden tekintetben a legtisztábban. Ez persze nem magyarázza a "Busquets-szindrómát", én sem szeretem és fogadom el a hattyú halála akciókat, de ettől függetlenül ez az állítás megállja a helyét. Sajnos a Realra nem, pedig valamikor ott is sok volt világviszonylatban az úriember....
Deus
Boixos Nois

2012.01.20. 09:47:24

olvasom a face -n, a pepe -ről: "A legnagyobbak egyike!"

Ilyenkor úgyérzem hogy főbe kell lőnöm magam...
KépKép
eric
Barça B

2012.01.20. 08:57:33

Balinho: tökéletesen egyet értek, én ezt egy jelentősen rövidebb és hitványabb megfogalmazásban leírtam már ide jó 1 éve.

Az a baj, hogy tulajdonképpen jogos a felháborodás a "buszkecc" szindróma ellen, ezért Barcásként nehéz a rágalmakra válaszolni.... hisz mi is látjuk. Slowmotion, kinagyítás, tök1értelmű. De ezt már anno is leírtam Balinho-hoz hasonlóan, hogy ez semmi más, mint a természetes válasz az alattomos, bíró háta mögött történő cselekedetekre (Arbeloa féle fekvő játékosok vádlijára lépegetés, Pepe féle fekvő játékos fejébe beletérdelés/lábszárazás vagy újonnan kézretaposás). Amikor csinálod a kis finom cseleidet, de minden alkalommal kapod a véletlenül vagy szándékosan elkésett apró-közepes-nagy szurkákat, akkor előbb-utóbb meg fogod unni, és mivel a bíró nem láthatja az összeset, ezért NINCS MÁS: valahogy meg kell próbálni felhívni rá a figyelmet!!!
Sándor_is
Jugador del Barça

2012.01.20. 08:49:52

Wow, riszpekt...
Szerintem minden benne van...
Balinho írta: Igazából én ketté bontanám a témát. Abban igazad van, hogy nagyjából minden csapatban azonos a színészkedések száma abban az értelemben, amikor megpróbálnak valótlan dolgokat eladni (eljátszás értelemben). Ez a műesés kategóriája, a Rivaldo-féle hason talál a labda és a fejemet fogom, meg hozzám se érnek és homorítok. Nálam ez az undorító csalás kategória és a foci rákfenéje. Objektíven (ha úgy tetszik mondjuk 10 éves, vagy történelmi távlatokból) nézve minden csapat nagyjából azonos ilyenre hajlamos játékost alkalmaz.

A másik fele, az a "színészkedésnek" a rájátszás oldala. Itt nem valótlan dolgokat akarnak eladni a játékosok, hanem tényleges sérelmekért akarnak megfelelő retorziót kicsikarni. Amíg a játékotokban az van benne, hogy bármelyik pillanatban eldurranhat valami és idegből odab*sztok, addig ez a része a színészkedésnek egyszerű akció-reakció, és az én szememben ez nem bántó, sőt felvállalható. Ilyen értelemben vagyunk mi megbélyegezve, hiszen az ilyen rájátszásokkal szerzünk játékbeli, ugyanakkor jogos előnyt. Ilyen nem fordul elő nálatok, mert nálunk is vannak ugyan csúnya, elkésett belépők, de ezek nem (v. elenyésző mértékben) tudatos, tendenciózus belépők.

Viszont amíg minden meccsen van egy-két extra veszélyes és/vagy idegből menő belépőtök, addig mi megpróbáljuk majd ezeket megmutatni a játékvezetőnek, ha kell földön pörgéssel, ha kell akkor úgy, hogy Valdestől kezdve Pinton át, még Jorquerát is visszahozva testületileg reklamálunk, nyomást gyakorlunk stb. Ti max egy-két esetet tudtok felhozni, amikor mi léptük át a határt.

Ilyen értelemben a ti harcmodorotokból eredő következmény az, hogy mi rájátszunk és színészcsapatnak vagyunk megbélyegezve. Nálatok nincs ilyen és nem is lehet, mert alapvetően nem adunk rá lehetőséget.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sajnálatos módon egyedül az marad most az meg/elkeseredettebb szurkolóknak, hogy a mi örömünket próbálják csökkenteni (saját fájdalmukat tompítani) azzal, hogy színészcsapatnak, csalónak bélyegeznek minket. Olyan értelemben persze igazuk van, hogy matematikailag a rájátszás kategóriával egybevéve többet színészkedünk ellenetek, mint fordítva, de ezt az én szememben nagy hiba összemosni a tipikus 'dive' kategóriájába eső csalással.

Persze nyilván fordított esetben 5év folyamatos kudarcok után elmennének otthonról egyes Barca-játékosoknál is (Alves, Sergio B., Mascherano korábbról Belletti, Marquez), ilyen értelemben nincs nagy különbség a csapatok között. Csak úgy gondolom azt felejtik el néhányan (és itt nyilván nem rád gondolok), hogy amikor majd fordul a kocka, akkor ugyanezt ti is meg fogjátok majd kapni, lehet hogy kamatostul is, akkor meg nyilván sz*rul fog esni. Az, hogy az uralkodó ott ül a trónján az csak egy darabig jó és szórakoztató, egy darabig hírértékű csak. A bukáson sokkal tovább lehet majd csámcsogni (lsd galaktikus éra). Most egyelőre ott tartunk, hogy a Barca nem akar bukni, úgyhogy megy ez a nem túl szép befeketítése a csapatnak...
Andris
Adminisztrátor

2012.01.20. 08:48:49

Boixos írta:
Capon írta:Jaj Pepe és még buta is vagy.
Látta mindenki mit csinált és képes benyögni ilyen marhaságot. Pont ezért fikázza mindenki mert már a meccsen is látták, hogy ez csak véletlen lehetett.
És senki nincs a Realnál aki oda figyelne az értelmi fogyatékos portugálokra, hogy ne égessék már tovább magukat meg a klubjukat a médiában?
sikerült anno 23 misiért venniük egy darab közveszélyes agysejtet, ami folyamatosan erodálódik.
gratulálok.
33ra emlékszek :) persze lehet hogy én tévedek, nem vagyok biztos.

Hát mást persze nem mondhatott, csak hogy véletlen volt. Guardiola is mondja mindig 3 nappal előtte, hogy még nem az el clasicora koncentrálunk, hanem a Mátészalkára, de mindenki tudja hogy nincs úgy, csak ezt kell mondani.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2012.01.20. 08:37:36

Capon írta:Jaj Pepe és még buta is vagy.
Látta mindenki mit csinált és képes benyögni ilyen marhaságot. Pont ezért fikázza mindenki mert már a meccsen is látták, hogy ez csak véletlen lehetett.
És senki nincs a Realnál aki oda figyelne az értelmi fogyatékos portugálokra, hogy ne égessék már tovább magukat meg a klubjukat a médiában?
sikerült anno 23 misiért venniük egy darab közveszélyes agysejtet, ami folyamatosan erodálódik.
gratulálok.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Balinho
Entrenador del Barça

2012.01.20. 07:41:30

daffy írta: igen,színészkedett a real is,igen paraszt mód játszott,de még mindig ezzel magyarázod azt,hogy a barca színészkedik. pedig ez tény. messi,ini,alves,busi,pedro nem egyszer m?velte és nem csak a real meccsen.
Igazából én ketté bontanám a témát. Abban igazad van, hogy nagyjából minden csapatban azonos a színészkedések száma abban az értelemben, amikor megpróbálnak valótlan dolgokat eladni (eljátszás értelemben). Ez a műesés kategóriája, a Rivaldo-féle hason talál a labda és a fejemet fogom, meg hozzám se érnek és homorítok. Nálam ez az undorító csalás kategória és a foci rákfenéje. Objektíven (ha úgy tetszik mondjuk 10 éves, vagy történelmi távlatokból) nézve minden csapat nagyjából azonos ilyenre hajlamos játékost alkalmaz.

A másik fele, az a "színészkedésnek" a rájátszás oldala. Itt nem valótlan dolgokat akarnak eladni a játékosok, hanem tényleges sérelmekért akarnak megfelelő retorziót kicsikarni. Amíg a játékotokban az van benne, hogy bármelyik pillanatban eldurranhat valami és idegből odab*sztok, addig ez a része a színészkedésnek egyszerű akció-reakció, és az én szememben ez nem bántó, sőt felvállalható. Ilyen értelemben vagyunk mi megbélyegezve, hiszen az ilyen rájátszásokkal szerzünk játékbeli, ugyanakkor jogos előnyt. Ilyen nem fordul elő nálatok, mert nálunk is vannak ugyan csúnya, elkésett belépők, de ezek nem (v. elenyésző mértékben) tudatos, tendenciózus belépők.

Viszont amíg minden meccsen van egy-két extra veszélyes és/vagy idegből menő belépőtök, addig mi megpróbáljuk majd ezeket megmutatni a játékvezetőnek, ha kell földön pörgéssel, ha kell akkor úgy, hogy Valdestől kezdve Pinton át, még Jorquerát is visszahozva testületileg reklamálunk, nyomást gyakorlunk stb. Ti max egy-két esetet tudtok felhozni, amikor mi léptük át a határt.

Ilyen értelemben a ti harcmodorotokból eredő következmény az, hogy mi rájátszunk és színészcsapatnak vagyunk megbélyegezve. Nálatok nincs ilyen és nem is lehet, mert alapvetően nem adunk rá lehetőséget.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sajnálatos módon egyedül az marad most az meg/elkeseredettebb szurkolóknak, hogy a mi örömünket próbálják csökkenteni (saját fájdalmukat tompítani) azzal, hogy színészcsapatnak, csalónak bélyegeznek minket. Olyan értelemben persze igazuk van, hogy matematikailag a rájátszás kategóriával egybevéve többet színészkedünk ellenetek, mint fordítva, de ezt az én szememben nagy hiba összemosni a tipikus 'dive' kategóriájába eső csalással.

Persze nyilván fordított esetben 5év folyamatos kudarcok után elmennének otthonról egyes Barca-játékosoknál is (Alves, Sergio B., Mascherano korábbról Belletti, Marquez), ilyen értelemben nincs nagy különbség a csapatok között. Csak úgy gondolom azt felejtik el néhányan (és itt nyilván nem rád gondolok), hogy amikor majd fordul a kocka, akkor ugyanezt ti is meg fogjátok majd kapni, lehet hogy kamatostul is, akkor meg nyilván sz*rul fog esni. Az, hogy az uralkodó ott ül a trónján az csak egy darabig jó és szórakoztató, egy darabig hírértékű csak. A bukáson sokkal tovább lehet majd csámcsogni (lsd galaktikus éra). Most egyelőre ott tartunk, hogy a Barca nem akar bukni, úgyhogy megy ez a nem túl szép befeketítése a csapatnak...
Capon
Llegenda del Barça

2012.01.20. 01:18:15

Jaj Pepe és még buta is vagy.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.01.20. 00:28:56

„Nem szándékos mozdulat volt – áll Pepe közleményében. – Ennek ellenére elnézést kérek, ha mégis megbántottam Messit, csak az járt a fejemben, hogy a csapatomat megvédjem. A szívem-lelkem beleadom minden meccsen, de sosem akartam sérülést okozni az ellenfeleimnek.”

Többre mentél volna te b***m, egy elnézéssél, kár is erről beszélni.Ajánlom neki, h ne menjen Angliába, mert rengeteget hagyna ki, még egy olyan kemény bajnokságban is.
Kép
daffy
Madridista

2012.01.19. 22:23:28

Tocy írta: Még a kupából sem estetek ki, arra is van esély. Másrészt a BL-b?l annyira kiemelkedik ez a két csapat, hogy...csak egymás ellen lehet eldönteni. Mindig mi sem nyerhetünk...bár most már kezdem azt érezni, hogy de :D Persze, nyilván nem. Csak most már ott tartunk, hogy nemhogy egy Betis, Getafe, Granada nem tud felpörgetni, még pár ilyen meccs és egy Klasszikus sem...
real bl-re úgy van esély,hogy a dönt?ben találkozunk(a bayernnel)
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.19. 22:20:59

daffy írta:
Tocy írta: De azokat a 2-1-eket mindig hozzátok, akármilyen gyengén, ötlettelenül játszotok, van futás-küzdés, aztán vki csak villan. Majd ha teljesen elfáradtok, vagy nem is tudom, akkor lesz talán pontvesztés, de még akkor is ott lesz a Clásicó és nézzük reálisan, ha azon múlik a bajnokság, akkor bizony igenis páros lábbal tapossa földbe Messit-Xavit-Init mindenki, a 8-1-1-es felállásban...
nagy el?ny,hogy a padunk is veri a bajnokság nagy részét,így ha cé helyén callejon játszik vagy khedira helyén lass,akkor sincs semmi. a 2 pont elég motivációt kell jelentsen a továbbiakra,remélem behúzzák,mou meg mondhatja,hogy nyert egy kupát,egy bajnokságot,oszt pá. a bl-re úgy van esély,hogy más csapat szépen kiejt benneteket,mi meg behúzzuk. tavaly az arsenal közel járt hozzá. remélem idén is valami hasonló lesz és akkor még sansz is van a gy?zelemre.
Még a kupából sem estetek ki, arra is van esély. Másrészt a BL-b?l annyira kiemelkedik ez a két csapat, hogy...csak egymás ellen lehet eldönteni. Mindig mi sem nyerhetünk...bár most már kezdem azt érezni, hogy de :D Persze, nyilván nem. Csak most már ott tartunk, hogy nemhogy egy Betis, Getafe, Granada nem tud felpörgetni, még pár ilyen meccs és egy Klasszikus sem...
daffy
Madridista

2012.01.19. 22:12:31

Tocy írta: De azokat a 2-1-eket mindig hozzátok, akármilyen gyengén, ötlettelenül játszotok, van futás-küzdés, aztán vki csak villan. Majd ha teljesen elfáradtok, vagy nem is tudom, akkor lesz talán pontvesztés, de még akkor is ott lesz a Clásicó és nézzük reálisan, ha azon múlik a bajnokság, akkor bizony igenis páros lábbal tapossa földbe Messit-Xavit-Init mindenki, a 8-1-1-es felállásban...
nagy el?ny,hogy a padunk is veri a bajnokság nagy részét,így ha cé helyén callejon játszik vagy khedira helyén lass,akkor sincs semmi. a 2 pont elég motivációt kell jelentsen a továbbiakra,remélem behúzzák,mou meg mondhatja,hogy nyert egy kupát,egy bajnokságot,oszt pá. a bl-re úgy van esély,hogy más csapat szépen kiejt benneteket,mi meg behúzzuk. tavaly az arsenal közel járt hozzá. remélem idén is valami hasonló lesz és akkor még sansz is van a gy?zelemre.
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.19. 22:06:58

daffy írta:
Tocy írta:daffy...továbbra is baromi nagy az esélyetek a Ligára, 5 pont az 5 pont, oké jelenleg nagy az esély arra, hogy behúzzuk a Camp Nouban, de ez korántsem biztos, és még akkor is maradna 2 pont el?ny. A mi bajnoki formánkat látva nem hogy közeledni nem fogunk, inkább távolodás lesz még akkor is, ha a kupakiesés titeket kicsit kibillent ( amit nem hiszek ). Akkor pedig, mégiscsak megverte José a Barcát, még ha csak összesítésben is, az egymás elleniket folyamatosan bukva.
remélem pakol is. én sajnos félek attól,hogy elbalf.kodjuk azt a 2 pontot. sokszor nyögvenyel?s,sokszor gálás meccsek vannak és nincsenek egyensúlyban. lenne mind 2-0,de 2-1,meg 6-1... meglátjuk mi lesz
De azokat a 2-1-eket mindig hozzátok, akármilyen gyengén, ötlettelenül játszotok, van futás-küzdés, aztán vki csak villan. Majd ha teljesen elfáradtok, vagy nem is tudom, akkor lesz talán pontvesztés, de még akkor is ott lesz a Clásicó és nézzük reálisan, ha azon múlik a bajnokság, akkor bizony igenis páros lábbal tapossa földbe Messit-Xavit-Init mindenki, a 8-1-1-es felállásban...
Cali
Entrenador del Barça

2012.01.19. 22:04:41

margarin
Jugador del Barça

2012.01.19. 22:01:10

daffy írta:
Alexander Mahone írta: Változtatni nem fog, azon hogy az emberek azt gondolják hogy a Barca a csúnya gonosz, színész, akiket segít a bíró. De mi tudjuk, hogy ez nem így van. Mert ti vagytok a mocskos szimulálók, és a ti csapatotok van tele ócskábbnál ócskább férgekkel.

Egyébként Conetrcao megmozdulásáról nem esett szó, pedig az én zsebembe szintén kinyílt a bicska, amikor fejbekúrta Messit.
úriembereket nagyítóval kell keresni a mai mez?nyben. igen,színészkedett a real is,igen paraszt mód játszott,de még mindig ezzel magyarázod azt,hogy a barca színészkedik. pedig ez tény. messi,ini,alves,busi,pedro nem egyszer m?velte és nem csak a real meccsen. ez hozzátartozik sajnos a mai labdarúgáshoz,ezért nem is csak a barcára értem,de úgy gusztustalan a foci,ahogy van. kár bármely csapatot kivételként emlegetni,mert van az a helyzet,ahol suttyó mindegyik.

pepét a nyáron el kell adni. ez nem kérdés már. nem pótolhatatlan játékos,de amit tönkretesz,az az. psg,malaga,city amúgy is nagybevásárol. leértékeljük,azt kakával duopack-ban mehet is. itt nincs úriemberek klubja,a fehér mez eléggé piszkos lett az utóbbi id?ben és ezt többé-kevésbé mourinho hozta,aki nem tudja megváltani a világot és tanácstalan. amit nem értek,hogy látja,hogy nem m?ködik a taktika. az a taktika,ami arra épül,hogy beállunk 5 véd?vel és 3 labdaszerz?vel,magunkra húzzuk a barcát(amivel el is döntöttük a meccset) és reméljük,hogy bemákolunk egy gólt,valamint nem kapunk. ezt más edz? is megcsinálja. annyiban nem hibáztatom,hogy egy edz? sem tud jobbat kitalálni,mert nem lehet. ezt a barcát nem lehet megverni sem otthon,sem nemzetközi porondon. 1-1 meccs van,amikor el lehet kapni,lásd kupadönt?,de a gond az,hogy sokszor 2 meccses párharcra kerül a sor és ott nincs sansz. ez nagy peche mou-nak,mert szemmel láthatóan ebbe a feladatba belebukni látszik. kíváncsian várom,hogy meddig megy még,illetve perez és a publikum meddig t?ri. sajna nem tudom,ki válthatja majd a padon,de mint írtam,más edz?vel is lehetünk másodikok mindenhol(kupagy?zelem szép volt)
Nekem az a meglátásom,hogy azért van ez az irányunkba kiemelve,mert egyszer?en nem tudnak másba belekötni. és ez nem fölényeskedés,tényleg ezt gondolom.
ez igaz és a realt sem szépítem,s?t még azt is aláírom,hogy hozzátartozik már a focihoz. a kolléga hozzászólásával is egyetértettem,csak megütötte a szemem,hogy a reallal menti fel a barcát. mint az óvodások,hogy "de hát ? is megütött..."
Kb annyit színészkedünk mint bármely más csapat,sajnos ez már része a játéknak,f?leg ha egy hentes áll veled szemben.

Az hogy a fehér mez "bemocskolódott" senki másnak nem köszönhet? mint egy nagykép?,lekezel? embernek:Mou.Elhintette a szövegét,majd ? megváltja a világot stb eltörli a Barcát.
Ehhez képest 1 a mutatója és senki ne mondja nekem hogy egy értelmes edz? nem tudja fékezni játékosa- ámokfutó ténykedéseit.Nem is akarja megfékezni. Sajnálatos mindez mert mi is felnéztünk a régi galaktikusokra akik nem mellesleg igazi sportemberek voltak!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
daffy
Madridista

2012.01.19. 21:57:03

Tocy írta:daffy...továbbra is baromi nagy az esélyetek a Ligára, 5 pont az 5 pont, oké jelenleg nagy az esély arra, hogy behúzzuk a Camp Nouban, de ez korántsem biztos, és még akkor is maradna 2 pont el?ny. A mi bajnoki formánkat látva nem hogy közeledni nem fogunk, inkább távolodás lesz még akkor is, ha a kupakiesés titeket kicsit kibillent ( amit nem hiszek ). Akkor pedig, mégiscsak megverte José a Barcát, még ha csak összesítésben is, az egymás elleniket folyamatosan bukva.
remélem pakol is. én sajnos félek attól,hogy elbalf.kodjuk azt a 2 pontot. sokszor nyögvenyel?s,sokszor gálás meccsek vannak és nincsenek egyensúlyban. lenne mind 2-0,de 2-1,meg 6-1... meglátjuk mi lesz
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.19. 21:54:11

daffy...továbbra is baromi nagy az esélyetek a Ligára, 5 pont az 5 pont, oké jelenleg nagy az esély arra, hogy behúzzuk a Camp Nouban, de ez korántsem biztos, és még akkor is maradna 2 pont el?ny. A mi bajnoki formánkat látva nem hogy közeledni nem fogunk, inkább távolodás lesz még akkor is, ha a kupakiesés titeket kicsit kibillent ( amit nem hiszek ). Akkor pedig, mégiscsak megverte José a Barcát, még ha csak összesítésben is, az egymás elleniket folyamatosan bukva.
daffy
Madridista

2012.01.19. 21:50:00

pepét a nyáron el kell adni. ez nem kérdés már. nem pótolhatatlan játékos,de amit tönkretesz,az az. psg,malaga,city amúgy is nagybevásárol. leértékeljük,azt kakával duopack-ban mehet is. itt nincs úriemberek klubja,a fehér mez eléggé piszkos lett az utóbbi id?ben és ezt többé-kevésbé mourinho hozta,aki nem tudja megváltani a világot és tanácstalan. amit nem értek,hogy nem látja,hogy nem m?ködik a taktika? az a taktika,ami arra épül,hogy beállunk 5 véd?vel és 3 labdaszerz?vel,magunkra húzzuk a barcát(amivel el is döntöttük a meccset) és reméljük,hogy bemákolunk egy gólt,valamint nem kapunk. ezt más edz? is megcsinálja. annyiban nem hibáztatom,hogy egy edz? sem tud jobbat kitalálni,mert nem lehet. ezt a barcát nem lehet megverni sem otthon,sem nemzetközi porondon. 1-1 meccs van,amikor el lehet kapni,lásd kupadönt?,de a gond az,hogy sokszor 2 meccses párharcra kerül a sor és ott nincs sansz. ez nagy peche mou-nak,mert szemmel láthatóan ebbe a feladatba belebukni látszik. kíváncsian várom,hogy meddig megy még,illetve perez és a publikum meddig t?ri. sajna nem tudom,ki válthatja majd a padon,de mint írtam,más edz?vel is lehetünk másodikok mindenhol(kupagy?zelem szép volt)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.01.19. 21:55:09-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.19. 21:42:49

daffy írta:a kérdésre még mindig nem sikerült válaszolnod,de amit írtál az tény
válaszolok helyette ha nem gond (egyszer probléma lett bel?le :D ).
igen,mi is színészkedünk, az hogy ti is az nem változtat ezen.

Mi itt csak azt nem szeretjük,hogy a mi színészkedéseink túl vannak hangsúlyozva. mert más is színészkedik annyit mint mi.

De mondom,a madrid viselkedése nem menti fel a mi stiklijeinket. és ez fordítva is igaz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
andris871120
Jugador del Barça

2012.01.19. 21:41:51

A színészkedés is taktika volt. Emlékezzetek vissza mikor kezd?dött el f?leg Sergio és Pedro jóvoltából. Kiállítottak a Madridtól két meccsen egymás után egy-egy ember. Mou emberkedett hogy lehet ilyen gyalázatos a játékvezetés. Addig is alkottak a Pepe féle emberkék. Mit csinált a Barca? rájátszott és meg is lett az eredménye... Mindenki háborgott hogy milyen színész társaság Pepet meg a többit szépen szórták ki, meg kapták a sárgákat. De szerintem az elmult 4 szezonból 10 esetet nem tudnátok felsorolni amikor annyira nagyon színészkedtek volna! (a classicon kívül)
szilamer
Barça B
Kapcsolat:

2012.01.19. 21:40:43

"Azt szeretném mondani, hogy a tegnapi eset ami Messivel történt véletlen volt, de mégis elnézést kérek, mert meg szeretném megvédeni a csapatot és a klubot. Soha nem okoznék szándékosan sérülést egy másik játékosnak." - nyilatkozta Pepe
Hehe :D
Hala Madrid!!
margarin
Jugador del Barça

2012.01.19. 21:40:19

Alexander Mahone írta:
csütörtök, 21:28 - "Azt szeretném mondani, hogy a tegnapi eset ami Messivel történt véletlen volt, de mégis elnézést kérek, mert szeretném megvédeni a csapatot és a klubot. Soha nem okoznék szándékosan sérülést egy másik játékosnak." - nyilatkozta Pepe
ááá istenem sírok :lol: :lol: :lol:
Ezért sunyi kis pö.... gerince az nincsen se esze.
Mindenesetre nem csak ? a hibás,Mou és a vezetés is sáros mindenben.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Válasz küldése