Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Marcelo-n és Carvalho-n kívül az összes fekete öves karatés bekerült. De hát, istenem, mégse lehet 6 védővel játszani.lluisllach89 írta:Casillas; Coentrao, Arbeloa, Pepe, Ramos; Xabi Alonso, Lass, Kaká; Cristiano, Özil, Higuaín.
Láttam hogy írtátok már hogy ez a hivatalos, de ez kicsit aggaszt, persze nem kell tartani semmitől, de tudniuk kell a fiúknak, hogy ők bizony minden-mindegy alapon fognak hajtani..
Remélem azért megcsináljuk, és nem kapunk be egy bohóc gólt az elején, nem kéne többet jótékonykodni velük.
el clasico előtt ezt még beküldeném, hogy mire számíthatunk a meccsen:
Hát, ez a védősor nem tűnik valami félelmetesnek így elsőre.CsacsMate írta:Zolika10 írta:Barcelona: Pinto – Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Fábregas, Alexis.
Real Madrid: Casillas – Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo – Lass, Xabi Alonso, Coentrao – Özil, Higuaín, C. Ronaldo.
Sanchezt ma akkor élmény lesz nézniArbeloa meg Albiol nagyon jól hangzik a számunkra
viszont Higuaín elvileg eléggé jól keni mostanság...CsacsMate írta:Zolika10 írta:Barcelona: Pinto – Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Fábregas, Alexis.
Real Madrid: Casillas – Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo – Lass, Xabi Alonso, Coentrao – Özil, Higuaín, C. Ronaldo.
Sanchezt ma akkor élmény lesz nézniArbeloa meg Albiol nagyon jól hangzik a számunkra
Zolika10 írta:Barcelona: Pinto – Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Fábregas, Alexis.
Barcelonából jövő információk szerint a Real Madrid megérkezett a Camp Nouba. Megdöbbentő módon a szurkolók megtapsolták Pepét.
ki kell tiltanod,mert én erre nem mutatok semmiféle hajlandóságotozsimiki írta: Majd a meccs előtt pár perccel ezt a topikot bezárjuk, meccs után meg kinyitjuk (de érdekes mi?), aki nem tud viselkedni, nem fogjuk figyelmezgetni órákig,vagy napokig, hanem repül 1 hétre. Szóval ezek szerint fórumozzatok,és szurkoljatok a BARCÁNAK!
Na; ezt próbáltam hosszú bekezdéseken keresztül magyarázni, kifejteni (neked meg sikerül a lényeget 1 mondatban megfogalmazni)!A Mourinho-féle csapategységet és célra törő futball kellene ötvözni a technikás játékkal.
Akkor talán még sem csak és kizárólag ebben bízhat (lsd. fenti szavaid), mert azt hiszem itt némi félreértés van közöttünk; hiszen elsősorban nem a csapatjátékban szeretnénk titeket megverni (az valóban mission impossible-nek tűnik) csupán eredményesebbek akarunk lenni és ezáltal minél több trófeához szeretnénk jutni!"A Madrid abban bízhat, hogy ez a generáció kiöregszik, vagy szimplán csak "leereszt"."
A játékban való fölénk kerekedést azért nem is írtam, mert ez jelenleg lehetetlen. A mondandód másik részét pedig tulajdonképpen én is leírtam: "A Madrid abban bízhat, hogy ez a generáció kiöregszik, vagy szimplán csak "leereszt"."madridronie írta: Sima taktikázással valóban nem, játékban kellene sokkal közelebb kerülni hozzátok (az meg nem José védjegye)! Emellett valóban tökéletesnek tűnik a Barca gépezett, de azért a katalán csapat sem legyőzhetetlen --> előbb-utóbb mindennek eljön a vége!
Ehhez pedig nincs mit hozzáfűznöm, ezt gondolom én is. Talán nem a Madridnak kellene új edző, hanem Josénak egy másik csapat, mert az ő módszerei itt nem vezetnek sikerre, ezt már tudjuk. Szó szerinti játékban pedig valóban sohasem volt kiemelkedő egy csapata sem. ( ezek szerint mégsem mindenben kiemelkedő!). A Mourinho-féle csapategységet és célra törő futball kellene ötvözni a technikás játékkal. De ehhez José mesternek is fejlődnie kell.Megfojtani valóban ő képes leginkább, de 1.) teljesen hatástalanítani ő sem tudja, 2.) ez egy Inter-nél, Chelsea-nél talán még elég is lenne, de nem a Real Madridnál!José csapatot, egységet tud nagyon építeni, illetve a győztes mentalitást képes játékosainak remekeül átadni (a csapatnak meg arculatot), továbbá mindent tud az edzői szakmáról olyan szinten, amilyen szinten jelenleg talán senki más, ugyanakkor mindig is kizárólag a célfutball híve volt --> ide meg egy idő után ennél több kell! !
Azt, hogy ki képes ténylegesen is közelebb hozni a csapatot a Barcához csak a Jóisten tudhatja! Azt viszont tudjuk, hogy kik a vezetőség potenciálisan legnagyobb jelöltjei José munkájának folytatására; Wenger ill. Löw (én magam a franciában egyelőre jobban hiszek)!de a kérdés továbbra is az, hogy ki tudná közelebb hozni, véleményem szerint senki!
Ugyanezt írtam én is le! És pont azt mondtam, hogy nem is kell 50%-ban birtokolnunk a labdát (nem is tudnánk, képtelenek lennénk rá), mert abban mindig sokkal előrébb fogtok járni; ugyanakkor a 27 %-ról illene elmozdulni és la. egy 35-40% közötti szintet megcélozni, nos ha erre képes lehet egy csapat akkor az pont a Real Madrid! A jelenlegi fegyver arzenálból (letámadás, szinte tökélyre fejlesztett kontra, sündisznózás) és a korábban említett új elemek beépítésével azért bőven fejlődhetnénk még! Az alap adott (azt egy az egyben meg kell tartani) viszont a repertoárt illene bővíteni, én la.is így látom és ebben hiszek!soha nem fogtok ti 50% körül labdát birtokolni, s ordító helyzetek sokaságát kidolgozni!Lehet ez nagyképű kijelentés, de látható 3 éve, senki nem főzött ki olyat amivel meglehet minket szorongatni, s fölényben győzni!Azért is írom megint ezt a szót, hogy szorongatni, mert valóban Mourinho az aki képes lelassítani, meccsek közben esetenként megfojtani a játékunkat, de hatástalanítani ő se tudja!Viszont az is igaz mások voltak a játékosai egy Interben pl, s jobban betudták tartani a taktikai utasításokat!Erre a RM is bizonyította időlegesen de képes, viszont a koncentrációval gondok vannak 1-2 játékosnál, akik kulcsszerepet kellene betöltsenek az ellenünk vívott csatákban!1 szó mint szá, jelenleg a mi középpálya szekciónkkal 1 csapat sem tud vetekedni, s ezt az előnyt kőkeményen kihasználjuk!