Végre egy értelmes ember. Nem a csapat a szánalmas, hanem a fórumozók nagy része. Egy nagyon erős ellenfelet ejtettünk ki, sajnos ezt nagyon sokan elfelejtik. Az emberek hozzá vannak szokva, hogy minden meccsünket gálázva több góllal megverjük....a reált is. Ami elő szokott forulni, de most nem. És akkor mi van? A reál balszerencséjére létezik egy Barca nevű csapat, amely ha nem lenne sztem a reál lenne jelenleg a világ (egyik) legjobb csapata, és gyűjtögetné a trófeákat. Csak az a gond, hogy a barca még náluk is jobb

.
Továbbjutottunk. A Reál kiesett. Megérdemelten jutottunk tovább a két meccs alapján. A reál nem volt jobb mint a barca, pláne nem futballozta le. Egy dolog van, ami felháborít a tegnapi meccsel kapcsolatban, és ez nem a mutatott játék, hanem a közvetítés. Elképesztő volt az az elfogultság ami a digin ment EV részéről, a stúdióban ülő "szakértőkről" nem beszélve.
" Dani Alves gólja szerencse volt, csak belerúgott a labdába, bezzeg Özil lövése mennyire tudatos volt" - Ekkora hülyeséget hogy lehet mondani. Mindkét játékos gólt akart lőni....célzott....lőtt. Az egyik bement, mert pontos volt, a másik nem. Ilyen alapon minden gól szerencse kérdése."
Az ellenfél durva szabálytalanságai rendre "taktikai szabálytalanságok" voltak, míg a barcánál hosszasan ecsetelgette EV a szabálytalanságot, színészkedést és még sorolhatnám.
Játékvezetői hibák pedig mindkét oldalon voltak, az, hogy a reálból kiállítottak egy játákost meg nehogymár a barcelona hibája legyen. Ez a játékvezetőt minősíti, nem pedig a barcelonát.
Ja az index szerint a "Reál lefocizta a Barcát". Könyörgöm 2:2 lett az eredmény. Múlt héten még cikk sem nagyon jelent meg az indexen, amikor a barca nyert. Én kérek elnézést, hogy most nem vertük meg őket 5:0-ra.
Jobb volt a reál? Nem. A Barca volt jobb? Nem. Ugyanis 2:2 lett az eredmény. A Reálnak most több helyzete volt... És? Ez egy két meccses párharc, amin összességében a Barcelona vot JOBB, mert ő jutott tovább.
Ne essünk már hasra a Reáltól, mert 4 perc alatt rúgtak 2 gólt a 2. félidőben. Mi meg az első félidőben rúgtunk 2-t 4 perc alatt.
Szóval örüljünk már annak, hogy továbbjutottunk!
Olyan meg nincs, hogy mindíg megverjük majd a Madridot. Előbb-utóbb a reál is fog nyerni. És akkor majd szépen gratulálni kell nekik, mert jobbak voltak. Most viszont nem voltak, ezért kiestek....
Ugyanez a véleményem a bajnokságról. A sok hülyegyerek sír, hogy elment a bajnokság, stb... Ha nem vesztenek pontot mostantól, akkor nincs mit tenni, ők érdemlik meg a bajnokságot. Még jó, gyakorlatilag akkor lehetne egy ilyen csapatot megelőzni, ha 100%-os mérlegünk lenne.
Sztem a tegnapi egy jó kis izgalmas meccs volt, persze 2:0-nál én sem erre számítottam. Én is mindíg elfelejtem, hogy a pályán mindíg két csapat van és mindkettő nyerni akar, ja meg azt is, hogy a futballt emberek játszák. Olyan feledékeny vagyok....Nem is értem. Na mind1.
Hajrá Barca! Előre a további címekért! Aki meg szidja ezeket a játékosokat, az MONNYON LE!!!!!
noname írta:Szégyen h a világ alighanem 2. legjobb csapatát csak nehézségek árán vertük meg. Szégyen h nem rúgtunk mindjárt 5 gólt! Égessük fel Barcelonát és sózzuk be a helyét! Költöttön át a csapat Tarragonába és induljon tiszta lappal a 2. vagy 3. osztályból, mert ez a tegnapi elfogadhatatlan volt!!!
Páran komolyan ilyen hülyék vagytok vagy csak megjátsszátok?
Idén 5x játszottunk a Reallal és 3 győzelem, illetve 2 döntetlen a mérleg!
Mindez úgy h a csapat szezon elején pocsék formában volt, most pedig sérülések tizedelik.
Tegnap jobb volt a Real. És??!!
Minden meccsen nem guríthatunk nekik féltucat gólt és uralhatjuk teljesen egyértelműen a meccset. Továbbmentünk. Hazai pályán a csapat némileg elbízta magát, ráadásul a Real nagyon meg akarta mutatni h nem kell őket temetni. Érthető ha nem képes minden Clasicon 100%-ot nyújtani a csapat.
Örülni kell a továbbjutásnak. A Bernabeuba lemostuk őket, most megszorongattak alaposan. Szálljatok le a földre!
Idén 5 Clasico volt már és még nem kaptunk ki. A bajnokságra rátérve:
Először is tény h idén hagy némi kívánnivalót az idegenbeli forma magat után, de azért pár dolgot ne felejtsetek el eközben: ez a csapat idén többet játszott, mint bárki más Európában. Amikor a Real már biztosan tudta tavaly h 2. helyezett lesz, és megnyerte a kupát, addig a mieink BL döntőre készültek. Így szezon elején nem volt meglepő, hogy le voltunk maradva kb 2 héttel hozzájuk képest. Nekünk 2 héttel tovább tartott a szezon is. Utána jött az Európai szuperkupa, ami megint egy fárasztó utazás és meccs, mondhatni felesleges stressz. Ezután jött a világkupa, amit nagyon komolyan vett a csapat és simábban nyerte meg, mint az utóbbi években bárki. Nem egy pontot meggyőződésem h azért hullajtottunk el, mert egyszerűen mással foglalkozott a csapat, fejben máshol voltak. Nem véletlen h nehéz 2 egymást követő szezonban mindent megnyerni. Egyszerűen annyi a stressz h a játékosok kikészülnek. A Bl győzelem pl együtt jár EU szuperkupa + világkupa meccsel, ami laposan kikészíti a csapatokat, így következő szezonban rendszerint kifáradnak a csapatok, mire jönnek a Bl-ben a legfontosabb meccsek. Ez az egyik ok, amiért szinte lehetetlen a címvédés. A BL teljesítményünkön idén nem látszott meg egyáltalán a sok + meccs. A bajnokságban pedig nem csodálom ha néha fejben nem tudnak ott lenni a játékosok.
Nézzük jelenleg hogy állunk: mi vagyunk minden idők talán legesélyesebb csapata a BL címvédésre, ami nagy nyomás, de a Realnak ezzel szemben nincs sok vesztenivalója. Nekik továbbá csak a bajnokságra és a BL-ra, nekünk a kupára is kell koncentrálni, ráadásul 3 nagyon kemény meccs vár ránk(remélhetőleg).
Legyetek büszkék a csapatra! Évről évre a legtöbb kupát megnyerik, amiben indultak, mégsincs soha nagy visszaesés.
A szezon 2. felétől azt várom h feljövünk a bajnokságban. Az utóbbi meccseken a Real mindig épp csak megúszta a pontvesztést, kezd rajtuk is látszani a fáradtság. Kiestek a kupából, ami megint demoralizáló. Én elégedett vagyok a csapattal!
Sose szabad elfelejteni h itt emberekről van szó. Hiába kapnak egy raklap pénzt azért, amit csinálnak, ami mást kifáraszt(állandó terhelés+stressz), az őket is kifárasztja. Láthattuk Villa példáján ezt. Tavaly szezon 2. felére kifáradt fizikálisan és mentálisan is, idén pedig a túlterhelés miatt eltört a lába. Ameddig a többletterhelés és sok stressz ellenére is meg tudjuk fogni a Realt, addig nem szabad bírálni a csapatot!