2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha a bíróra utalsz, akkor vegyél példát a társaidtól, és add már hozzá a két partjelzőt, meg a tartalék bírót, mert gonosz szokott lenni Karankával meg Mou-val.Real Madrid 5 írta: rég nem láttam Barcát a Camp Nouban 12 emberrel bekkelni...
Nem viszonyítgatás kérdése, de ha belemegyünk, akkor DE. Jobbak voltunk legalább ennyivel. Ezen felül pedig ami számít, több gólt lőttünk.Real Madrid 5 írta:az első meccsen nem voltatok annyival jobbak mint mi a másodikon
na mindegy, gratulálok
És ha Te kritizálod a Barcát, akkor tovább fent maradnak a csúcson???jelwaz írta:Hát én meg téged nem értelek. A kritika nem jelenti a szeretet hiányát! Sőt. Nekem meg abból van elegem, hogy ,,jajj, Peppel x kupát nyertünk, vakon kell követni". Nem, nem és nem. A múlt jó dolog, de nem lehet belőle megélni. Nagyon haragszom a csapatra, ezt odaadtuk a Madridnak. Ez a meccs az övék. Pep helyében leordítanám az összes fejét, mert egy pofon ráférne már egy jópár emberre. Miért kell hagyni alapot a pofázásra a másik oldalról? Miért. még az se baj, hogy 2 után kiegyenlítettek. De akkor a nagy Barca, aki 3 lépéssel előbbre jár, mint a Real, a zsenik, a mágusok vagy mittomén, hogy hívják már őket, amikor meg lehet mutatni, hogy na kinek nagyobb a himbilimbije, akkor nem tesz semmit. Pep meg csak áll és vakargatja a kopasz fejét. Ott volt a lehetőség, hogy bizonyítsanak, ha ez sem motiválja őket, akkor mi. Lehet rosszul játszani, de szív nélkül... Ennél legalábbis sokkal lelkesebben kellet volna játszani, az egyenlítés után mindenkép. Ahelyett, hogy behajtunk még egy gólt, kiharcolunk egy pirosat... Minek? Miért nem lehet lehozni egy Classicot már úgy, hogy ne ezektől legyen hangos a média. Megint voltak csúnya belépők, aljas dolgok, de nekünk még így is sikerült a Real Madrid nimbuszát az egekbe emeleni. na ez balfasság.Asys írta:Erre egyszerűen már nem lehet mit mondani... Komolyan nem értelek![]()
Persze mindenkinek lehet véleménye és lehet kritikus, de azért más tészta az, ha egy semleges szurkoló teszi ezt vagy egy Barca drukker, utóbbiból igenis jöjjön ki, hogy hova húz a szíve, és 4 ilyen csodálatos év után ez a hangnem a csapattal és Guardiolával szemben... érthetetlen és igen szomorú. A világ többi csapatának szurkolója gyakorlatilag egytől-egyig cserélne velünk szívesen, mi meg itt fanyalgunk??? Áhhhh...
Elegem van abból, hogy attól, hogy sikeres ez a csapat, nem lehet kritizálni. Van mit kritizálni Pepen, és nem vagyok serlegmániás, de az igenis kritikával illetendő, hogy egy 2 csapatos bajnokságban miért vezet előttünk úgy a másik csapat, hogy nem tudnak igazából megverni minket. és még jó pár akad, de nem azért tesszük, hogy a barca leesen a trónról, hanem azért, hogy tovább maradjon ott. A tüzet meg lehet előzni, meg lehet oltani is.
A tegnapi meccs a Realé. Ami kritikával lehetne illetni őket, azt elfedi azt, amivel minket lehet. Talán morálisan is... Egri meg a digis "szakkommentátorok" meg a nevetséges bohócok kategória.
Ne ez a kiborító...barca2010 írta:A HATALMAS ZSENI PEP eddig hozott 13 trófeát!
Ezzel le is zártam a témát, mert úgy látom nem érteni amit akarok mondani!
Persze nem a múltból élünk. De szerinted mi a garancia arra, hogy legközelebb is így játszotok, mi meg ilyen gyengén?daffy írta:a múltból még mindig nem lehet megélni. ha a real nyeri a bajnokságot és a bl-t,akkor boldog leszel,mert tavaly ti nyertétek?#David Villa# írta: Teljesen igazad van. Egyrészt nem kaptunk ki, mi mentünk tovább. És most nem játszottunk jól. Hányszor nyertünk már ellenük? Mért ne csúszhatna be egy döntetlen, vagy akár vereség. Tegnap jól játszott a madrid. Vegyük már észre, hogy mi hányszor játszottunk jól...
jól megmondtad.noname írta:Pár embert ezzel alaposan megsértek, de megérdemlik:
Kit nevezünk divatszurkolónak. Nehéz pontosan meghatározni. Talán a legpontosabb: olyan szurkoló, aki mindig a jobbik csapatnak szurkol, ami általában azt jelenti h az adott periódus legerősebb csapata lesz a nagy kedvenc. Egy igazi szurkoló látja ha a csapat hibázik, meg is jegyzi, de ha győz a csapat, örül neki! Neki sikerélményt jelent a csapat jó játéka, de ha ez elmarad, néha annál édesebb a győzelem. Egy divatszurkoló ellenben istenít mindenkit, ha épp jól játszik és bírál mindenkit, ha épp nem. Én örülök a győzelemnek és annak is örülnék, ha a Real rúg 25 kapufát és mi mégis nyerünk egy kirúgásból szerzett góllal, ahol Casillas elcsúszik egy fűcsomón.
Ha mindig ilyen játékkal nyernénk/jutnánk tovább, az más téma lenne, akkor jogos lenne minden bírálat. De ameddig 10 meccsből 1 olyan van, ahol nem megy minden tökéletesen, addig semmi jogom bárkit bírálni.
Aki bírálja a csapatot egy győzelem után, szégyellheti magát. A hibákat meg lehet jegyezni. Elhihetitek h Pep nem szándékosan követ el hibát, ahogy más sem a csaptból, de aki ezen rágódik egész nap, az rossz csapatnak szurkolCity!
a múltból még mindig nem lehet megélni. ha a real nyeri a bajnokságot és a bl-t,akkor boldog leszel,mert tavaly ti nyertétek?#David Villa# írta: Teljesen igazad van. Egyrészt nem kaptunk ki, mi mentünk tovább. És most nem játszottunk jól. Hányszor nyertünk már ellenük? Mért ne csúszhatna be egy döntetlen, vagy akár vereség. Tegnap jól játszott a madrid. Vegyük már észre, hogy mi hányszor játszottunk jól...
noname írta:Pár embert ezzel alaposan megsértek, de megérdemlik:
Kit nevezünk divatszurkolónak. Nehéz pontosan meghatározni. Talán a legpontosabb: olyan szurkoló, aki mindig a jobbik csapatnak szurkol, ami általában azt jelenti h az adott periódus legerősebb csapata lesz a nagy kedvenc. Egy igazi szurkoló látja ha a csapat hibázik, meg is jegyzi, de ha győz a csapat, örül neki! Neki sikerélményt jelent a csapat jó játéka, de ha ez elmarad, néha annál édesebb a győzelem. Egy divatszurkoló ellenben istenít mindenkit, ha épp jól játszik és bírál mindenkit, ha épp nem. Én örülök a győzelemnek és annak is örülnék, ha a Real rúg 25 kapufát és mi mégis nyerünk egy kirúgásból szerzett góllal, ahol Casillas elcsúszik egy fűcsomón.
Ha mindig ilyen játékkal nyernénk/jutnánk tovább, az más téma lenne, akkor jogos lenne minden bírálat. De ameddig 10 meccsből 1 olyan van, ahol nem megy minden tökéletesen, addig semmi jogom bárkit bírálni.
Aki bírálja a csapatot egy győzelem után, szégyellheti magát. A hibákat meg lehet jegyezni. Elhihetitek h Pep nem szándékosan követ el hibát, ahogy más sem a csaptból, de aki ezen rágódik egész nap, az rossz csapatnak szurkolCity!
jelwaz írta:Hát én meg téged nem értelek. A kritika nem jelenti a szeretet hiányát! Sőt. Nekem meg abból van elegem, hogy ,,jajj, Peppel x kupát nyertünk, vakon kell követni". Nem, nem és nem. A múlt jó dolog, de nem lehet belőle megélni. Nagyon haragszom a csapatra, ezt odaadtuk a Madridnak. Ez a meccs az övék. Pep helyében leordítanám az összes fejét, mert egy pofon ráférne már egy jópár emberre. Miért kell hagyni alapot a pofázásra a másik oldalról? Miért. még az se baj, hogy 2 után kiegyenlítettek. De akkor a nagy Barca, aki 3 lépéssel előbbre jár, mint a Real, a zsenik, a mágusok vagy mittomén, hogy hívják már őket, amikor meg lehet mutatni, hogy na kinek nagyobb a himbilimbije, akkor nem tesz semmit. Pep meg csak áll és vakargatja a kopasz fejét. Ott volt a lehetőség, hogy bizonyítsanak, ha ez sem motiválja őket, akkor mi. Lehet rosszul játszani, de szív nélkül... Ennél legalábbis sokkal lelkesebben kellet volna játszani, az egyenlítés után mindenkép. Ahelyett, hogy behajtunk még egy gólt, kiharcolunk egy pirosat... Minek? Miért nem lehet lehozni egy Classicot már úgy, hogy ne ezektől legyen hangos a média. Megint voltak csúnya belépők, aljas dolgok, de nekünk még így is sikerült a Real Madrid nimbuszát az egekbe emeleni. na ez balfasság.Asys írta:Erre egyszerűen már nem lehet mit mondani... Komolyan nem értelek![]()
Persze mindenkinek lehet véleménye és lehet kritikus, de azért más tészta az, ha egy semleges szurkoló teszi ezt vagy egy Barca drukker, utóbbiból igenis jöjjön ki, hogy hova húz a szíve, és 4 ilyen csodálatos év után ez a hangnem a csapattal és Guardiolával szemben... érthetetlen és igen szomorú. A világ többi csapatának szurkolója gyakorlatilag egytől-egyig cserélne velünk szívesen, mi meg itt fanyalgunk??? Áhhhh...
Elegem van abból, hogy attól, hogy sikeres ez a csapat, nem lehet kritizálni. Van mit kritizálni Pepen, és nem vagyok serlegmániás, de az igenis kritikával illetendő, hogy egy 2 csapatos bajnokságban miért vezet előttünk úgy a másik csapat, hogy nem tudnak igazából megverni minket. és még jó pár akad, de nem azért tesszük, hogy a barca leesen a trónról, hanem azért, hogy tovább maradjon ott. A tüzet meg lehet előzni, meg lehet oltani is.
A tegnapi meccs a Realé. Ami kritikával lehetne illetni őket, azt elfedi azt, amivel minket lehet. Talán morálisan is... Egri meg a digis "szakkommentátorok" meg a nevetséges bohócok kategória.
Hát én meg téged nem értelek. A kritika nem jelenti a szeretet hiányát! Sőt. Nekem meg abból van elegem, hogy ,,jajj, Peppel x kupát nyertünk, vakon kell követni". Nem, nem és nem. A múlt jó dolog, de nem lehet belőle megélni. Nagyon haragszom a csapatra, ezt odaadtuk a Madridnak. Ez a meccs az övék. Pep helyében leordítanám az összes fejét, mert egy pofon ráférne már egy jópár emberre. Miért kell hagyni alapot a pofázásra a másik oldalról? Miért. még az se baj, hogy 2 után kiegyenlítettek. De akkor a nagy Barca, aki 3 lépéssel előbbre jár, mint a Real, a zsenik, a mágusok vagy mittomén, hogy hívják már őket, amikor meg lehet mutatni, hogy na kinek nagyobb a himbilimbije, akkor nem tesz semmit. Pep meg csak áll és vakargatja a kopasz fejét. Ott volt a lehetőség, hogy bizonyítsanak, ha ez sem motiválja őket, akkor mi. Lehet rosszul játszani, de szív nélkül... Ennél legalábbis sokkal lelkesebben kellet volna játszani, az egyenlítés után mindenkép. Ahelyett, hogy behajtunk még egy gólt, kiharcolunk egy pirosat... Minek? Miért nem lehet lehozni egy Classicot már úgy, hogy ne ezektől legyen hangos a média. Megint voltak csúnya belépők, aljas dolgok, de nekünk még így is sikerült a Real Madrid nimbuszát az egekbe emeleni. na ez balfasság.Asys írta:Erre egyszerűen már nem lehet mit mondani... Komolyan nem értelek![]()
A HATALMAS ZSENI PEP eddig hozott 13 trófeát!Sanama írta:A hatalmas zseni Guardiola máig nem tanul a saját hibájából. Egyszerűen nem bírom felfogni,hogy miért nem lehet feltüzelni a csapatot szünetben, főleg,hogy a REAL MADRID az ellenfél.
Azt még csak-csak megértem,hogy néha nem sikerül 100%on pörögni egy kisebb csapat ellen. De ezzel az a baj,hogy nem néha fordul elő,hanem 10ból 8szor, illetve egy Real ellen egyszerűen ez megengedhetetlen.
Egyszerűen ilyen tesze toszán játszani HAZAI pályán a REAL ellen, nevetséges. Azt érte el ezzel Pep,hogy Mourinho és az egész Real megint felszívta magát,mert ők most bíróznak, illetve halhatatlannak gondolják magukat,mert 2-0ról visszajöttek a játékba. A bajnokságot nézve sokkal jobb lett volna,ha 5öt kap a Real, nem pedig ez....
A csapat nem akart egyszerűen gólt lőni a 2.félidőben, csak akkor ébredtek rá,mikor már CR belőhette volna a 3-at...
Megérdemelte voltna a Barca,hogy kiessen, mert ez a játék, amit főleg a 2.félidőben bemutattak méltatlan a csapathoz. Mintha egy lefutott bajnokság utolsó meccsén játszottak volna,mert pihenni kell a BL döntőre.
VICC
ui: és akkor még nyilatkozik,hogy ő szenved...:D:D
Erre csak Pep szavait tudnám idézni: "A meccsen semmit sem adnak a múltban elért érdemek alapján." Most nem a múlt csodáin révedezünk, az tényleg hihetetlen, és lehet, hogy tíz év múlva már csak azokra fogunk emlékezni. Most a jelennel (értsd: tegnappal) és a jövőbeni kilátásokkal foglalkozunk, ami az aktualitásokkal való szembenézésről szól.Asys írta:Erre egyszerűen már nem lehet mit mondani... Komolyan nem értelekSanama írta:A hatalmas zseni Guardiola máig nem tanul a saját hibájából. Egyszerűen nem bírom felfogni,hogy miért nem lehet feltüzelni a csapatot szünetben, főleg,hogy a REAL MADRID az ellenfél.
.
.
.
Megérdemelte voltna a Barca,hogy kiessen, mert ez a játék, amit főleg a 2.félidőben bemutattak méltatlan a csapathoz. Mintha egy lefutott bajnokság utolsó meccsén játszottak volna,mert pihenni kell a BL döntőre.
VICC
![]()
Nem tudom mit csinál, csak az eredményét látjuk mindannyian. Ami nem más,mint teszetosza, nem törődöm játék. Ez nektek hatalmas motivációs siker ami 10ból 9szer bejön?Kalap1988 írta:Abban egyetértek, hogy tesze-toszán játszottunk és akár ki is eshettünk volna jogosan, de egy dolgot árulj már el: Honnan a büdös francból tudod, hogy Guardiola hibázott és nem ordította le a srácok fejét a szünetben? ( vagy bármikor máskor az ilyen meccseken) Bérletes vagy az öltözőben, vagy mi a fene? Attól még, hogy egy edző motiválja őket és jelzi, hogy ez nem lesz így jó, még alakulhat máshogy is, és lehet sikertelen is az a motiváció, ami Pep esetében 10-ből 9-szer bejön. Nem vagyok indulatos, a jelzőket csak azért írtam, hogy szemléletesebb legyen,de komolyan nem értem, amikor ennyire bennfentesnek és mindent tudónak érzitek magatokat. Ha a játékosokról írod le csak ezt, akkor jogos, igazad is van ( bár ott sem igaz mindenkire),de Pepről rohadtul nem tudhatod, hogy mit csinált és miből tanult, miből nem. Nem olyan egyszerű ez, mint az egyszer egy. Ha sportolsz, akkor tudhatod, hogy vannak napok mikor az edző mond neked valamit, mégsem tudod úgy teljesíteni, ahogy szeretnéd. A vérprofikra is igaz ez, csak maximum náluk sokkal kevesebbszer fordul elő.Sanama írta:A hatalmas zseni Guardiola máig nem tanul a saját hibájából. Egyszerűen nem bírom felfogni,hogy miért nem lehet feltüzelni a csapatot szünetben, főleg,hogy a REAL MADRID az ellenfél.
Azt még csak-csak megértem,hogy néha nem sikerül 100%on pörögni egy kisebb csapat ellen. De ezzel az a baj,hogy nem néha fordul elő,hanem 10ból 8szor, illetve egy Real ellen egyszerűen ez megengedhetetlen.
Egyszerűen ilyen tesze toszán játszani HAZAI pályán a REAL ellen, nevetséges. Azt érte el ezzel Pep,hogy Mourinho és az egész Real megint felszívta magát,mert ők most bíróznak, illetve halhatatlannak gondolják magukat,mert 2-0ról visszajöttek a játékba. A bajnokságot nézve sokkal jobb lett volna,ha 5öt kap a Real, nem pedig ez....
A csapat nem akart egyszerűen gólt lőni a 2.félidőben, csak akkor ébredtek rá,mikor már CR belőhette volna a 3-at...
VICC
Abban egyetértek, hogy tesze-toszán játszottunk és akár ki is eshettünk volna jogosan, de egy dolgot árulj már el: Honnan a büdös francból tudod, hogy Guardiola hibázott és nem ordította le a srácok fejét a szünetben? ( vagy bármikor máskor az ilyen meccseken) Bérletes vagy az öltözőben, vagy mi a fene? Attól még, hogy egy edző motiválja őket és jelzi, hogy ez nem lesz így jó, még alakulhat máshogy is, és lehet sikertelen is az a motiváció, ami Pep esetében 10-ből 9-szer bejön. Nem vagyok indulatos, a jelzőket csak azért írtam, hogy szemléletesebb legyen,de komolyan nem értem, amikor ennyire bennfentesnek és mindent tudónak érzitek magatokat. Ha a játékosokról írod le csak ezt, akkor jogos, igazad is van ( bár ott sem igaz mindenkire),de Pepről rohadtul nem tudhatod, hogy mit csinált és miből tanult, miből nem. Nem olyan egyszerű ez, mint az egyszer egy. Ha sportolsz, akkor tudhatod, hogy vannak napok mikor az edző mond neked valamit, mégsem tudod úgy teljesíteni, ahogy szeretnéd. A vérprofikra is igaz ez, csak maximum náluk sokkal kevesebbszer fordul elő.Sanama írta:A hatalmas zseni Guardiola máig nem tanul a saját hibájából. Egyszerűen nem bírom felfogni,hogy miért nem lehet feltüzelni a csapatot szünetben, főleg,hogy a REAL MADRID az ellenfél.
VICC
Erre egyszerűen már nem lehet mit mondani... Komolyan nem értelekSanama írta:A hatalmas zseni Guardiola máig nem tanul a saját hibájából. Egyszerűen nem bírom felfogni,hogy miért nem lehet feltüzelni a csapatot szünetben, főleg,hogy a REAL MADRID az ellenfél.
VICC