Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen igazad van, én is furcsán néztem mikor Alves és Fabregas megúszta, de ugye a sárga nem vetekszik a pirossal. Egyébként nem értem miért szidja az egész sajtó a bírókat. Nem is nagyon emlékszem, hogy ilyen korrekt elbírálás mikor volt utoljára. Persze a lapokat okosabban is lehetett volna osztogatni, de a szabálytalanságokat, vagy épp a szabályos megmozdulásokat rendre észrevették.madridronie írta:Itt meg ugye már évek óta folyamatosan az van (tisztelet a szolid kivételnek)!![]()
![]()
Azért D. Alves, Bu(k)si, Fabregas lap nélkül lehozott meccse is megér egy misét!Hogy Lass mi alapján úszta meg a második sárgát,hogy Sánchezt kétszer takarította el Pepe úgy,hogy labdához köze nem volt, arról megint néma mindenki...![]()
Itt meg ugye már évek óta folyamatosan az van (tisztelet a szolid kivételnek)!mindenesetre örülök, h elhiszik magukrol, hogy most ők a királyok (mire fel? nyertek, továbjutottak? ), mert nagy lesz a mellény.
Azért D. Alves, Bu(k)si, Fabregas lap nélkül lehozott meccse is megér egy misét!Hogy Lass mi alapján úszta meg a második sárgát,hogy Sánchezt kétszer takarította el Pepe úgy,hogy labdához köze nem volt, arról megint néma mindenki...
eddig ahány meccsünket közvetített a digin, mindig csak szidta a csapatotAmúgy mi ez a nagy Egri VIktor utálat? Tegnap olvasom madridistán, h milyen jó vt a kommentátor rég vt ennyire jó, látszik, h pártatlan. Feljöttem ide utána, itt megy úgy küldték el, ahogy csak lehet. Most akkor mi is volt?
Hát ez kúrva nagykilibarca írta:Real Madrid bejelentette hogy megvette Egri Viktort még nem tudni milyen poszton számít rá az isteni Mou ... Amúgy teljesen "korrekt" közvetítés volt...
A meccsről a véleményem annyi hogy mi nem játszottunk jól a real meg jobban játszott mint szokott de semmi extra. Nem volt elég motiváció 2-0nál elhittük hogy itt már tényleg vége nem szabadott volna. Annak viszont örülök hogy most azt hiszik a madridisták hogy végünk van következő meccset simán nyerik.
Decemberi Clásicon, meg egy hete bezzeg simán érthető volt, hogy nem esnek neki a Barcának, mert akkor könnyen gólt kapnak, ezért inkább védekeznek, és kontrára játszanak, most meg jön ez az újabb kifogás. Muszáj a szurkolóiknak leadni valamit, nehogy már az újabb kiesést kelljen magyarázni.S.Agüero írta:xabi is nyilatkozza, h a lényeg, h fölényben voltak...
persze ha nyernek és mi lettünk volna fölényben, akkor a lényeg, h továbbjutottunk stb...
![]()
egyébként grat a realnak!
Ennyi erővel a mögötte lévő biztonsági emberek, meg segíteni akartak Mounak... Most egy ilyen kép egyáltalán nem mérvadó...shutterisland írta:off : kilibarca, köszi, ez jó lesz avának
on : az elmundo lehozta, hogy mourinho várta a sporit a parkolóban, hogy számonkérje
van kép is : KÉP
bár gondolom kamu, de JM-ból kinézem simán
De írd le, hogy miért egy féreg. Azért, mert túljátssza az ellene elkövetett szabálytalanságot.zola8787 írta: Az én hozzászólásaimat nyugodtan megnézheted, mert én tuti, hogy múlt héten se dícsértem Pep-et.
Busquets-ről meg nem kelljen már leírni, hogy miért 1 féreg, nem fogok kiállni mellette, mert meccsről-meccsre csinálja ezeket a szánalmas színleléseket. És, hogy miért utálom őt annyira? Mert a Barca ellenesek az egész csapatot megítélik miatta!! Nem az, hogy ő ilyen hanem egyből az egész Barcelona. Ne mond már, hogy nem lenne szebb úgy nyerni, hogy senki se szimulál és 1 rossz szót se szólhatnának ránk.
Jó, mondjuk Iniesta eseténél sztem semmiképp nem lehet mondani, h szándékos lett volna. Az inkább egy nagyon balszerencsés eset volt.G.Gabe írta:Azért arról se feledkezzünk meg, hogy Ini egy szabálytalan belépőnél sérült meg, továbbá Alexis is a báránylelkü Pepe fellökése által sérült meg. A nagy Pepe, aki senkit nem akar bántani, és sérülést okozni.
Eddig.....
De ez meg a másik amin összesz*rom magam. Mi az hogy 5 perc alatt, meg emlékszem a szuperkupán is evvel jöttek, hogy a semmiből rúgtuk a gólokat. Mi az hogy a semmiből? Gól, gól nem? Casillasnak a múltban is nagyon rosszkor jött, és elég gyenge nyilatkozatai voltak, látom ahogy lábbal sem bánik jól a labdával, a nyilatkozatok terén is elég gyatrán áll. Bárha én is ennyi gólt kaptam volna a Barcától amennyit ő, nyilván nem lenék boldog.barcami írta:Csak egy röhejes kettős mérce: Casillas:'Szerencsések voltak, hogy 5 perc alatt gólokat szereztek.'
Ők hány percen belül szerezték meg a 2 gólt?
Elképesztő.
Szerencsére kívűlről nézve egyértelmű volt minimum a döntetlen.
ez a szitu is azon múlott,hogy Alves továbbgurult,ha nem teszi,megtapossa Pepe.ab1daL írta:http://www.youtube.com/watch?v=l823RiyQ ... r_embedded#!
Ezek után tényleg nem értem, hogyan lehet bármiben is kiállni e mellett a dilettáns mellett.. Szerintem az utóbbi évek, az egy hete történt eset után is mindenféle létjogosultságát vesztette a "csak elkapja az ideg, nem tehet róla" és akármilyen más kifogás.