Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Deus
Boixos Nois

2012.01.26. 18:24:23

Kép

Kép
KépKép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.26. 18:12:56

madridronie írta:Itt meg ugye már évek óta folyamatosan az van (tisztelet a szolid kivételnek)! :oops: :roll:
Hogy Lass mi alapján úszta meg a második sárgát,hogy Sánchezt kétszer takarította el Pepe úgy,hogy labdához köze nem volt, arról megint néma mindenki...
Azért D. Alves, Bu(k)si, Fabregas lap nélkül lehozott meccse is megér egy misét! :oops: :shock:
Teljesen igazad van, én is furcsán néztem mikor Alves és Fabregas megúszta, de ugye a sárga nem vetekszik a pirossal. Egyébként nem értem miért szidja az egész sajtó a bírókat. Nem is nagyon emlékszem, hogy ilyen korrekt elbírálás mikor volt utoljára. Persze a lapokat okosabban is lehetett volna osztogatni, de a szabálytalanságokat, vagy épp a szabályos megmozdulásokat rendre észrevették.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.26. 18:11:14

Mourinho megvárta a sporit a parkolóban :D
Boixos
Llegenda del Barça

2012.01.26. 18:03:38

vicces, h a mostani madrid barkit kepes lenne megverni a vilagon (mu, inter, puposok, mittudomen) csak tolunk vannak annyira betojva, h egy x-et meg kell unnepelniuk. ez eddig kb a betis szint velunk szemben. nem is ertettem tegnap pl az index “lefocizos“ dumajat, mi amikor lefocizzuk oket, akkor annak 5 a vege, nem oda. es az is tetszett, h tolunk meg max 40% eleg volt, h lehozzuk a meccset, igaz nagy makunk is volt, de az is kell a bugihoz. ramos kiallitasat nem ertettem, koze nem volt hozza. de a diarrat sem ertettem, h hogy maradhatott bent? ezektol eltekintve korrekt, tiszta meccs volt. ilyen az amikor ezek a brigadok vegre a focival torodnek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
madridronie
Madridista

2012.01.26. 17:06:20

mindenesetre örülök, h elhiszik magukrol, hogy most ők a királyok (mire fel? nyertek, továbjutottak? ), mert nagy lesz a mellény.
Itt meg ugye már évek óta folyamatosan az van (tisztelet a szolid kivételnek)! :oops: :roll:
Hogy Lass mi alapján úszta meg a második sárgát,hogy Sánchezt kétszer takarította el Pepe úgy,hogy labdához köze nem volt, arról megint néma mindenki...
Azért D. Alves, Bu(k)si, Fabregas lap nélkül lehozott meccse is megér egy misét! :oops: :shock:
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.26. 17:05:58

Amúgy mi ez a nagy Egri VIktor utálat? Tegnap olvasom madridistán, h milyen jó vt a kommentátor rég vt ennyire jó, látszik, h pártatlan. Feljöttem ide utána, itt megy úgy küldték el, ahogy csak lehet. Most akkor mi is volt?
eddig ahány meccsünket közvetített a digin, mindig csak szidta a csapatot :D
oké, amikor színészkedtünk, akkor jogos volt, de már mindenbe belelátta a hülyeségeit, és ha hegyiék meg horváth feri nem korrekt, akkor ő sem volt az. :D
tri_campeones
Jugador del Barça

2012.01.26. 17:05:01

kilibarca írta:Real Madrid bejelentette hogy megvette Egri Viktort még nem tudni milyen poszton számít rá az isteni Mou ... Amúgy teljesen "korrekt" közvetítés volt...
Kép
A meccsről a véleményem annyi hogy mi nem játszottunk jól a real meg jobban játszott mint szokott de semmi extra. Nem volt elég motiváció 2-0nál elhittük hogy itt már tényleg vége nem szabadott volna. Annak viszont örülök hogy most azt hiszik a madridisták hogy végünk van következő meccset simán nyerik.
Hát ez kúrva nagy :D
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.26. 17:04:34

S.Agüero írta:xabi is nyilatkozza, h a lényeg, h fölényben voltak...
persze ha nyernek és mi lettünk volna fölényben, akkor a lényeg, h továbbjutottunk stb...
:roll:

egyébként grat a realnak!
Decemberi Clásicon, meg egy hete bezzeg simán érthető volt, hogy nem esnek neki a Barcának, mert akkor könnyen gólt kapnak, ezért inkább védekeznek, és kontrára játszanak, most meg jön ez az újabb kifogás. Muszáj a szurkolóiknak leadni valamit, nehogy már az újabb kiesést kelljen magyarázni.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.26. 17:02:18

tegnap nekem az is bebizonyosodott, h a védelmunk sem akkora ász, ha támad az ellenfél! elég csak a betis elleni vagy a tegnapi meccsre gondolni. abidal rendre verhető, piqué meg kissé trehány mostanaban... jol irta vki a topicjában, h már inkább celeb mint focista. kicsit össze kellene magukat kapni a srácoknak ott hátul (is)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.01.26. 17:01:13

shutterisland írta:off : kilibarca, köszi, ez jó lesz avának :D

on : az elmundo lehozta, hogy mourinho várta a sporit a parkolóban, hogy számonkérje :D
van kép is : KÉP

bár gondolom kamu, de JM-ból kinézem simán :D
Ennyi erővel a mögötte lévő biztonsági emberek, meg segíteni akartak Mounak... Most egy ilyen kép egyáltalán nem mérvadó... :roll:

Amúgy mi ez a nagy Egri VIktor utálat? Tegnap olvasom madridistán, h milyen jó vt a kommentátor rég vt ennyire jó, látszik, h pártatlan. Feljöttem ide utána, itt megy úgy küldték el, ahogy csak lehet. Most akkor mi is volt? :-k
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.26. 16:57:42

off : kilibarca, köszi, ez jó lesz avának :D

on : az elmundo lehozta, hogy mourinho várta a sporit a parkolóban, hogy számonkérje :D
van kép is : KÉP

bár gondolom kamu, de JM-ból kinézem simán :D
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.26. 16:55:47

xabi is nyilatkozza, h a lényeg, h fölényben voltak...
persze ha nyernek és mi lettünk volna fölényben, akkor a lényeg, h továbbjutottunk stb...
:roll:

egyébként grat a realnak!
tibi18
Barça B

2012.01.26. 16:41:07

Korrekt leírás a meccsről! Két jó csapat! Nekem ez elég volt. Az első meccsen ment el a továbbjutás. Ha figyelembe vesszük, hogy Lass-t ki kellett volna állítani az első félidőben, akkor talán minden máshogy alakul. Volt tévedés mindkét oldal kárára, javára de ez benne van. Remélem a BL-ben csak a döntőben találkozunk és hasonló színvonalú játékkal előrukkolva, 11-esekkel nyerünk. Hala Madrid!
Hala Madrid!
kilibarca
Capitá del Barça

2012.01.26. 16:37:19

Real Madrid bejelentette hogy megvette Egri Viktort még nem tudni milyen poszton számít rá az isteni Mou ... Amúgy teljesen "korrekt" közvetítés volt...
Kép
A meccsről a véleményem annyi hogy mi nem játszottunk jól a real meg jobban játszott mint szokott de semmi extra. Nem volt elég motiváció 2-0nál elhittük hogy itt már tényleg vége nem szabadott volna. Annak viszont örülök hogy most azt hiszik a madridisták hogy végünk van következő meccset simán nyerik.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kilibarca 2012.01.26. 16:46:23-kor.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.01.26. 15:51:32

zola8787 írta: Az én hozzászólásaimat nyugodtan megnézheted, mert én tuti, hogy múlt héten se dícsértem Pep-et.
Busquets-ről meg nem kelljen már leírni, hogy miért 1 féreg, nem fogok kiállni mellette, mert meccsről-meccsre csinálja ezeket a szánalmas színleléseket. És, hogy miért utálom őt annyira? Mert a Barca ellenesek az egész csapatot megítélik miatta!! Nem az, hogy ő ilyen hanem egyből az egész Barcelona. Ne mond már, hogy nem lenne szebb úgy nyerni, hogy senki se szimulál és 1 rossz szót se szólhatnának ránk.
De írd le, hogy miért egy féreg. Azért, mert túljátssza az ellene elkövetett szabálytalanságot.
A Barca ellenesek meg találnának más indokot, ha nem volna Busi, akkor lenne Alves vagy Messi. Nekik egy bajuk van, az irigység.
Neked pedig meg kellene tanulnod, ha van is egy fekete-bárány a csapatban akkor is a mi bárányunk.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.26. 15:42:46

LG
Az Év fórumozója 2016

2012.01.26. 15:31:10

G.Gabe írta:Azért arról se feledkezzünk meg, hogy Ini egy szabálytalan belépőnél sérült meg, továbbá Alexis is a báránylelkü Pepe fellökése által sérült meg. A nagy Pepe, aki senkit nem akar bántani, és sérülést okozni.
Eddig.....
Jó, mondjuk Iniesta eseténél sztem semmiképp nem lehet mondani, h szándékos lett volna. Az inkább egy nagyon balszerencsés eset volt.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.26. 15:28:58

barcami írta:Csak egy röhejes kettős mérce: Casillas:'Szerencsések voltak, hogy 5 perc alatt gólokat szereztek.'
Ők hány percen belül szerezték meg a 2 gólt?
Elképesztő.

Szerencsére kívűlről nézve egyértelmű volt minimum a döntetlen.
De ez meg a másik amin összesz*rom magam. Mi az hogy 5 perc alatt, meg emlékszem a szuperkupán is evvel jöttek, hogy a semmiből rúgtuk a gólokat. Mi az hogy a semmiből? Gól, gól nem? Casillasnak a múltban is nagyon rosszkor jött, és elég gyenge nyilatkozatai voltak, látom ahogy lábbal sem bánik jól a labdával, a nyilatkozatok terén is elég gyatrán áll. Bárha én is ennyi gólt kaptam volna a Barcától amennyit ő, nyilván nem lenék boldog. :lol:

Ma Sport1 19:30 Zuhanyhíradó. Kíváncsi leszek a véleményekre majd a szakértőktől. Tegnap fb-n olyat olvastam nem egy helyen, hogy még a kommentátor is azt mondja, hogy színészkedünk, milyen szánalmas. Éljen Egri Viktor, aki ha rosszat mond a Barcára, állva tapsolják a túl oldalról, de ha ez fordítva van Hegyi, vagy Nyilasi stb. által, akkor egy hülye, hozzánemértő ember... Kettős mérce urak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2012.01.26. 15:32:03-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.26. 15:27:55

ab1daL írta:http://www.youtube.com/watch?v=l823RiyQ ... r_embedded#!

Ezek után tényleg nem értem, hogyan lehet bármiben is kiállni e mellett a dilettáns mellett.. Szerintem az utóbbi évek, az egy hete történt eset után is mindenféle létjogosultságát vesztette a "csak elkapja az ideg, nem tehet róla" és akármilyen más kifogás.
ez a szitu is azon múlott,hogy Alves továbbgurult,ha nem teszi,megtapossa Pepe.
emellett tudod mi a vicc? hogy el is lett felejtve neki a múlt heti. És ma már megint a világ LEGJOBB hátvédjének tartják, aki emellett nagyszerű ember a pályán és azon kívül főképpen...

Hányok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2012.01.26. 15:29:18-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barcami
Jugador del Barça

2012.01.26. 15:25:05

G.Gabe

Igazad van. Erre utaltam lentebb én is.

A másik:

http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=12437

Hát ez meg mi?

Egészen elképesztő nyilatkozatok.
Ilyen agymosott társaságot.
Ez tényleg nevetséges.

Csak egy röhejes kettős mérce: Casillas:'Szerencsések voltak, hogy 5 perc alatt gólokat szereztek.'
Ők hány percen belül szerezték meg a 2 gólt?
Elképesztő.

Szerencsére kívűlről nézve egyértelmű volt minimum a döntetlen.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.26. 15:24:33

http://www.youtube.com/watch?v=l823RiyQ ... r_embedded#!

Ezek után tényleg nem értem, hogyan lehet bármiben is kiállni e mellett a dilettáns mellett.. Szerintem az utóbbi évek, az egy hete történt eset után is mindenféle létjogosultságát vesztette a "csak elkapja az ideg, nem tehet róla" és akármilyen más kifogás.

G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.26. 15:14:31

Azért arról se feledkezzünk meg, hogy Ini egy szabálytalan belépőnél sérült meg, továbbá Alexis is a báránylelkü Pepe fellökése által sérült meg. A nagy Pepe, aki senkit nem akar bántani, és sérülést okozni.
Eddig.....
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.26. 15:09:11

istenem, már megint megy a sz.rdobálás fb-n, meg mindenhol, az egész világ a barca ellen fordult, újabb csíter videók, stb.

annyira szánalmas, pont mindig a madridisták és antibarcások beszélnek kettős mércéről, de folyamatosan csak az van kiemelve, ahol mi színészkedünk, vagy minket segít a bíró :roll:
barca2010
Jugador d'estrella

2012.01.26. 14:53:04

Könnyű helyzetben volt Mou, mert nem volt vesztenivalója! Támadó felállást választott, bejött neki, mert az esélytelenek nyugalmával játszhattak! Így nem támadhatja a média, és a madridi publikum sem! Ha kitömtük volna Őket, akkor meg mondhatta volna, hogy ezért nem tesz be ennyi támadót! Így Ő csak nyertes lehetett ezen a meccsen! Majd amikor igazi tétje lesz a dolgoknak (BL), akkor kíváncsi leszek a Madrid felállására!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.26. 14:36:13

Mekkora indulatok vannak egy továbbjutás után :lol:
Én már írtam azt a nagy leeresztést nem éreztem, az tény az RM egész mérkőzésen dacból megakarta mutatni, de 2:0 után a második félidő első 15-20 percében abszolút kontrolláltuk a meccset, nagy helyzeteink nem voltak, de ahogy valaki írta az utolsó passzok rosszul sikerültek!Nem egy olyan szituáció volt amikor 4-4 ben vihettük a labdát lendületből (amiből az első gól is lett) s rendre rossz átadással zártuk le!
A védelem egész meccsen katasztrófa volt!Én nem gondolom, hogy ilyen taktikát alkalmazna Mourinho innentől ellenünk, mert nagyon kétélű fegyver, amiben benne van hogy rúgsz 2 gólt, s kapsz 4et vagy fordítva!

Dekoncentráltság volt felfedezhető a meccsen egyes szakaszokban, ez az ami idén többször előfordul, ezt belehet tudni egyfajta jól lakottságnak, de ahogy noname is írta a szezon borzasztó hosszú, s bizony ezek azok a meccsek amiket teljsen mindegy hogy miképpen, de le kell hozni!1:0al vagy 5:0al mindegy!Mi tegnap a feladatot teljesítettük TOVÁBBJUTOTTUNK, kellett hozzá szerencse, részben igen, mint valaki írta ha ők vezetnek már teljesen más meccskép lett volna valószínűleg, 2:2 után volt egy elfutása Özilnek és Ronaldo luft, az volt a meccslabda, ha még az is bemegy 5 percen belül, akkor onnan nem állunk fel!
Miért állunk le?Nem arról van szó, hogy nem akarjuk megnyerni vagy qazt hisszük ennyi is elég, egyszerűen főleg tegnap stabilizálni kellett a játékot, 2:0 előnyben nem lehet ész nélkül rohangálni, hogy még rúgjunk ötöt, mert ahogy tegnap is látszódott a semmiből jöhet 1-1 gól!
Miért nem készülünk fel jobban, hogy ilyen ne forduljon elő, biztos vagyok hogy ezt is megbeszéték az öltözőben mi van ha mi állunk kiesésre, de 2:0 után abszolút uraltuk a meccset, ahogy arra nem lehet felkészülni, hogy Özil rálövi Kecskemétről a labdát, s esetleg bemegy, úgy arra se, hogy Pique fejbe lövi Callejónt és odapattan Benzemához!Nem érdemtelenül jutottunk tovább, ikszes meccs volt, az tény feltűnően sokat hibáztunk, s ehhez nem vagyunk hozzászokva, de itt jött a képbe a RM akik mindent megtettek hogy hibára késztessenek minket!

Összességében az figyelmeztető volt, hogy ennyire nem játszhat rosszul a védelem, főleg hogy nem először játssznk velük, 2 ember van akit "meg kell fogni" és meg is szoktuk oldani az őrzésüket (Özil, Ronaldo emlékezzen mindenki mennyire szoktak ők általában szenvedni, tegnap meg...), erre tegnap mind Abidal mind Alves országnyi üres területeket adott, s rossz ütemű szerelési kísérletek tömkelegét mutatta be!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése