2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Cali írta:Mikor mi így játszunk, és egy gólos előnyben vagyunk, mindig bekapunk valami béna gólt... A Real miért nem?
ez sajnos szurkolói hovatartozásfüggőzsírosdeszka írta: Mint a Pintoé...
Egyébként erre próbáltam felhívni a figyelmet. Amikor nem fújnak nekünk akkor mindenki kussol, amikor valami van mindenki hőbörög, dehát ez természetes.
Igen, ez természetes az eurobarca fórumán már megbocsáss. Van külön fórum és weboldal a madridistáknakzsírosdeszka írta:Mint a Pintoé...lowride írta:Na menjenek a f...omba s még a madrid szövegel, hogy a bírók... áhhhh ez mi ???
Még szerencse, hogy nem törött el a keze a labdától...
Egyébként erre próbáltam felhívni a figyelmet. Amikor nem fújnak nekünk akkor mindenki kussol, amikor valami van mindenki hőbörög, dehát ez természetes.
Ez csak természetes.Páholyból nézve várják ,hogy legalább egy pontot veszítsünk.Egyébként erre próbáltam felhívni a figyelmet. Amikor nem fújnak nekünk akkor mindenki kussol, amikor valami van mindenki hőbörög, dehát ez természetes.
Elég görbe a tükör, mert ez nálatok még inkább így van. Csak ott nem csak a szurkolók szintjén, hanem a játékosokén is...zsírosdeszka írta:Mint a Pintoé...
Mint a Pintoé...lowride írta:Na menjenek a f...omba s még a madrid szövegel, hogy a bírók... áhhhh ez mi ???
Még szerencse, hogy nem törött el a keze a labdától...
ezzel a meg nem adott tizik 1-1Sándor_is írta:Kizárt, hogy ezt a kezezést nem látta a bíró...
Nyilván, mert a bírók mindig a Barcának fújnak...zsírosdeszka írta:És beindul a topik...
szerintem még mindig jobbak vagyunk.Most eddig a barca volt
így van innentől kezdve a kupa kötelező+ ott a BL, idén 1. csapatként meg kell védeni a címet ami még egy csapatnak se sikerültszilamer írta:Pontosan.. mindkét csapatnak voltak és lesznek is fénykorai illetve lesznek a táblázat másik felénél is.. Most eddig a barca volt, jobb, egyszer minden sorozat lejár, úgy hogy lehet ennek most járt le.krampusz írta:Nem értelek bennneteket....![]()
![]()
Komlyan gondoltátok, hogy Real ma pontot veszit? Simán hozza ezt és többit is. Lazán lesz bajnok(bőven több mint 7 pontal), ekkor se lesz világ vége!!! Látom itt nagyon sok új arc van és nem emlékezknek arra az időkre, mikor nem ment szekér és táblázat másik felén jártunk. Nem is volt az olyan régen. Ez évben Real többet tett/tesz, hogy bajnok legyen.
Pontosan.. mindkét csapatnak voltak és lesznek is fénykorai illetve lesznek a táblázat másik felénél is.. Most eddig a barca volt, jobb, egyszer minden sorozat lejár, úgy hogy lehet ennek most járt le.krampusz írta:Nem értelek bennneteket....![]()
![]()
Komlyan gondoltátok, hogy Real ma pontot veszit? Simán hozza ezt és többit is. Lazán lesz bajnok(bőven több mint 7 pontal), ekkor se lesz világ vége!!! Látom itt nagyon sok új arc van és nem emlékezknek arra az időkre, mikor nem ment szekér és táblázat másik felén jártunk. Nem is volt az olyan régen. Ez évben Real többet tett/tesz, hogy bajnok legyen.