Jól van már, egyem azt a tudálékos zúzádatzsírosdeszka írta:A Classico meg a Bl sem olyan biztos, és a kupában a Valencia is okozhat meglepetést. Ez a meg kell, hogy legyen azért korán sem oly biztos. Szerintem.shutterisland írta:nyugi, ha minden úgy alakul, ahogy kell, akkor a cdr és bl meg kell legyen, van 3 mikiegér kupánk már a szezonban + a hazai bajnoki clasicót megnyerjük, aztán legyenek boldogok
Barça vs. Real - El Clásico
Bírom, hogy mindenre van valami kényszeredett, erőltetett ellenpélda...zsírosdeszka írta:Mint a Pintoé...lowride írta:Na menjenek a f...omba s még a madrid szövegel, hogy a bírók... áhhhh ez mi ???
Még szerencse, hogy nem törött el a keze a labdától...
Egyébként erre próbáltam felhívni a figyelmet. Amikor nem fújnak nekünk akkor mindenki kussol, amikor valami van mindenki hőbörög, dehát ez természetes.
Ebben azért nem lennék olyan biztos.a kupában a valenciától otthon nem fogunk szerintem kikapni,

Hala Madrid!
- zsírosdeszka
- A Madridista
A Portót az Intert sem gondolta még januárban senki. Akárki oda érhet kis (vagy nagy) szerencsével. Jöhet mélyrepülés, szárnyalás, Messi sípcsonttörést szenvedhet, Villa látványosan felépülhet stb.shutterisland írta:a kupában a valenciától otthon nem fogunk szerintem kikapni, a bl-t pedig a barca-real duóból fogja egy nyerni, ez szinte biztos idén is, a bayern sem nagy szám.zsírosdeszka írta:A Classico meg a Bl sem olyan biztos, és a kupában a Valencia is okozhat meglepetést. Ez a meg kell, hogy legyen azért korán sem oly biztos. Szerintem.shutterisland írta:nyugi, ha minden úgy alakul, ahogy kell, akkor a cdr és bl meg kell legyen, van 3 mikiegér kupánk már a szezonban + a hazai bajnoki clasicót megnyerjük, aztán legyenek boldogok
itt jön elő, hogy szerintem az utolsó meccstől függetlenül még jobb csapat vagyunk, és ezért írtam, amit írtam.
nem azt írtam, hogy ez lesz, hanem ennek KELL LENNIE
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

- shutterisland
- Director del Fútbol
a kupában a valenciától otthon nem fogunk szerintem kikapni, a bl-t pedig a barca-real duóból fogja egy nyerni, ez szinte biztos idén is, a bayern sem nagy szám.zsírosdeszka írta:A Classico meg a Bl sem olyan biztos, és a kupában a Valencia is okozhat meglepetést. Ez a meg kell, hogy legyen azért korán sem oly biztos. Szerintem.shutterisland írta:nyugi, ha minden úgy alakul, ahogy kell, akkor a cdr és bl meg kell legyen, van 3 mikiegér kupánk már a szezonban + a hazai bajnoki clasicót megnyerjük, aztán legyenek boldogok
itt jön elő, hogy szerintem az utolsó meccstől függetlenül még jobb csapat vagyunk, és ezért írtam, amit írtam.
nem azt írtam, hogy ez lesz, hanem ennek KELL LENNIE

- zsírosdeszka
- A Madridista
A Classico meg a Bl sem olyan biztos, és a kupában a Valencia is okozhat meglepetést. Ez a meg kell, hogy legyen azért korán sem oly biztos. Szerintem.shutterisland írta:nyugi, ha minden úgy alakul, ahogy kell, akkor a cdr és bl meg kell legyen, van 3 mikiegér kupánk már a szezonban + a hazai bajnoki clasicót megnyerjük, aztán legyenek boldogok

Cali írta:Mikor mi így játszunk, és egy gólos előnyben vagyunk, mindig bekapunk valami béna gólt... A Real miért nem?
Mert a Real az Real a Barca az meg Barca aki fiatalokkal próbálkozott ezen a meccsen. Kicsit úgy érzem ,hogy amikor a Getafe otthonában játszottatok akkor nagyon lebecsültétek őket.
Hala Madrid!
- shutterisland
- Director del Fútbol
nyugi, ha minden úgy alakul, ahogy kell, akkor a cdr és bl meg kell legyen, van 3 mikiegér kupánk már a szezonban + a hazai bajnoki clasicót megnyerjük, aztán legyenek boldogok 

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Amúgy teljesen függetlenül csapatoktól, lehet utálni a focistákat, akik színészkednek, akik állat módjára játszanak és akik alattomosak. Pepe az all in one.
Már csak az elképesztő nagyképűséget kell kitanulnia. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.02.04. 21:42:10-kor.
ez sajnos szurkolói hovatartozásfüggőzsírosdeszka írta: Mint a Pintoé...
Egyébként erre próbáltam felhívni a figyelmet. Amikor nem fújnak nekünk akkor mindenki kussol, amikor valami van mindenki hőbörög, dehát ez természetes.

magyarázom én itt már egy ideje,hogy mindenki csak azt látja,ami neki fáj. ez természetes és egyben kétszínű is.mert míg 1-2 éve gusztustalan volt a bírózás(holott lehetett akár jogos is),úgy most teljesen elfogadott. hogy ez miért van? mert most a másik csapat van a második helyen. legközelebb ismét változik a helyzet. ilyen az ember
Mikor mi így játszunk, és egy gólos előnyben vagyunk, mindig bekapunk valami béna gólt... A Real miért nem? 

- lowride
- Jugador del Barça
Igen, ez természetes az eurobarca fórumán már megbocsáss. Van külön fórum és weboldal a madridistáknakzsírosdeszka írta:Mint a Pintoé...lowride írta:Na menjenek a f...omba s még a madrid szövegel, hogy a bírók... áhhhh ez mi ???

Amúgy meg Pintó 16-oson kívül volt tehát nem kellett volna 11-es legyen. De mind1 is. Nekem csak ne hőbörögjenek a madridisták többet, hogy a bírók nem fújnak a Barca ellen.
Egy Leo tízezer botlábúval felér.
Ez csak természetes.Páholyból nézve várják ,hogy legalább egy pontot veszítsünk.Egyébként erre próbáltam felhívni a figyelmet. Amikor nem fújnak nekünk akkor mindenki kussol, amikor valami van mindenki hőbörög, dehát ez természetes.
Hala Madrid!
Elég görbe a tükör, mert ez nálatok még inkább így van. Csak ott nem csak a szurkolók szintjén, hanem a játékosokén is...zsírosdeszka írta:Mint a Pintoé...
- zsírosdeszka
- A Madridista
Szerintem 2 pirosat és 4 sárgát kellett volna neki adni! Meg a mostani műesésért még egyet!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsírosdeszka 2012.02.04. 21:39:54-kor.

10 perce nézem a meccset.
Pepe minimum 3 sárgát kaphatott volna. Túl szép elhinni, hogy még egy sincs neki...
Pepe minimum 3 sárgát kaphatott volna. Túl szép elhinni, hogy még egy sincs neki...
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Daffynak igaza van, meg engem már nem is érdekel. De hogy Pepe ebben a szituban is eljátszotta a nagyhalált, az a színészkedés új szintje...
Busi nevét madridisták mostantól a szájukra ne vegyék..

- zsírosdeszka
- A Madridista
Mint a Pintoé...lowride írta:Na menjenek a f...omba s még a madrid szövegel, hogy a bírók... áhhhh ez mi ???

ezzel a meg nem adott tizik 1-1Sándor_is írta:Kizárt, hogy ezt a kezezést nem látta a bíró...
Nyilván, mert a bírók mindig a Barcának fújnak...zsírosdeszka írta:És beindul a topik...
Kizárt, hogy ezt a kezezést nem látta a bíró...
- zsírosdeszka
- A Madridista
És beindul a topik... 

- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem még mindig jobbak vagyunk.Most eddig a barca volt
- zsírosdeszka
- A Madridista
Hát a meccsbe benne van a ponthullajtás, nem valami átütőek.