2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem abszolút a formánktól függ a játékunk. Mikor jól megy a szekér, akkor gyönyörű játékra képes a csapat, szép támadásokat felépítve. De mikor kevésbé megy, akkor valóban az unalmas adogatás jellemzi a meccseinket, max pár szép megoldás, szépen felépített támadás, de a meccs nagyon nagy része szinte nézhetetlen, meddő labdafölény. Ebben a szezonban láthattuk mind2-t, de sajnos az előbbit többször. De ez jellemezte a 2009/2010-s évünket is, meg a Rijkaard éra utolsó két évét is. Ezekben az időkben nemcsak az eredmények nem jöttek, de a játékunkat is rossz volt nézni.ab1daL írta:Tényleg unalmas, és totál sablon focit játszik ez a Barca, nem is bírom, hogy tudják ezt nézni, anélkül hogy elaludnának az emberek![]()
![]()
...
Számomra ennyi volt a lényeg. No offense, csak én ehhez voltam szokva az elmúlt 17-18 évben.hala real írta:
Látom sikerült kiragadni a lényeget. Viszont azt ne mondja már senki, hogy 11 vs 11 ellen nem nyertünk volna.Amúgy nem döntetlennél volt a kiállítás.
Őszintén szólva, meg se nyitottam.c. írta:Referees mistakes in favor of Real Madrid 2011-2012
http://culedelbarca.com/2012/02/20/refe ... 2011-2012/
ajjj... annyira fárasztó vagy de komolyan...ab1daL írta:Tényleg unalmas, és totál sablon focit játszik ez a Barca, nem is bírom, hogy tudják ezt nézni, anélkül hogy elaludnának az emberek![]()
![]()
...
Én csak azért nem reagáltam, mert mindkettő vagyok és így feltételeztem, hogy nem nekem szól...(na jó...igazából a drukkel nem tom mi)Brian 20 írta:Emberek és drukkelek!
Ja, az euró-zóna válsága meg a németalföldi gyapottermesztők kiesett bevételeiből adódik.Brian 20 írta:Emberek és drukkelek!
A mostani FC Barcelonában Pique, Pedro nagyon gyenge és nincs megfelelő helyettes... ezért a hátrány
Tudom tudom, nincsenek páros lábbal berepülések, meg ütlegelések..hala real írta:Látom sikerült kiragadni a lényeget. Viszont azt ne mondja már senki, hogy 11 vs 11 ellen nem nyertünk volna.Vissza a megszokott mederbe.Amúgy nem döntetlennél volt a kiállítás.
Először is hala real!Ezt hívják férfias játéknak hala José! WinkMásodszor pedig szerintem nem érdemes a férfias játékról beszélnie egy barcásnak. Tudjuk miért...
Személy szerint az én véleményem az lenne hogy teljesen megérdemelten nyert a Real. Mert kiegyensúlyozottabbak, és ez nagyon sokat számít. És mert sokkal motiváltabbak, mi pedig egy kicsit elfásultunk. Ugyanakkor rendkívül csalódott és dühös is lennék a csapatra, mert alapvetően még mindig jobbak vagyunk, és ha jobban odatesszük magunkat az idegenbeli meccseinkre akkor nem kerültünk volna ekkora hátrányba.hala real írta: Én meg azt kérdezném tőled, mint Barcást, hogy mi lenne az általános vélemény, ha a Madrid behúzná a bajnokságot? Arra gondolok pl. hogy hallottam már nem egy olyat, aki azt mondja, hogy azért vezet a Madrid, mert a Barcának nem kell a bajnokság, ha akarnának vezetnének stb...
Ez nyilvánvalóan baromság. Mi az, hogy nem kell a Barcának a bajnokság? Én mondjuk ilyet nem olvastam sehol.hala real írta:Én meg azt kérdezném tőled, mint Barcást, hogy mi lenne az általános vélemény, ha a Madrid behúzná a bajnokságot? Arra gondolok pl. hogy hallottam már nem egy olyat, aki azt mondja, hogy azért vezet a Madrid, mert a Barcának nem kell a bajnokság, ha akarnának vezetnének stb...
Ne is, mert minden szurkolónak a saját klubja felé húz a szíve és hajlamos csak arra emlékezni, hogy a kedvenc csapatával mikor bántak el a sporik és az ellenfélnek mikor kedveztek. Nem hinném, hogy a Madridot jobban sújtották volna az előző években a bírók, mint minket, mint ahogy azt is elhiszem, hogy ebben az évben is hibáznak a károtokra bőven, csak nincs akkora jelentősége, mert nyertek. Erről már írtam valahol, hogy velünk is ez volt a helyzet. Mert hát kit érdekel, hogy 4-5 góllal megyünk és utána elvesz a bíró 1 szabályos gólt és nem ad meg 2 tizit? Senkit! Kit érdekel ugyanez, ha 1-1 az állás? Mindenkit! No meg persze az összes bíró elfújja a meccseinket. (Én továbbra is tartom, hogy csak mi magunknak köszönhetjük a hátrányt, illetve pechesek voltunk a sérülésekkel, de a bírói ítéletek csak az adott pillanatban tudnak felbosszantani, mert tudom, hogy nem azon múlik a legtöbb esetben...)hala real írta:Persze vannak bírói túlzások (ebbe ne menjünk most bele)
Nagy százalékban jogosak voltak, ez természetes egy nagy csapatnál, hogy több kiállítás van az ellennél. Persze vannak bírói túlzások (ebbe ne menjünk most bele) , és a nagy részét piros nélkül is behúzta volna az akkori Barca. A Madridisták többsége is ezt gondolja, a vitatott helyzeteken kívül.Mint madridistát, megkérdeznélek, hogy az elmúlt években, amikor tényleg sok embert küldtek le a pályáról ellenünk, (szerintem ugyanúgy jogosan, mint ahogy most ellenetek) mi volt a TE véleményed, illetve mi volt az általános vélemény a madridisták részéről? (Csak mert gyanítom, hogy most fordítva vannak a dolgok. Annak azért örülök, hogy viszonylag kevesen vannak nálunk, akik mindenáron a bírókra, meg szerencsére, meg összeesküvésre fogják, hogy hátrányban vagyunk 10 ponttal...)
Én speciel nem is vitatom, hogy jogosak-e a kiállítások vagy a tizik a Madrid javára. Azok közé tartozom, akik úgy gondolják, hogy elsősorban mi tehetünk arról, hogy 10 pont a difi. Nyilván voltak ellenünk (több vitathatatlan) bőven bírói tévedés, de ez nem volt másképp az előző szezonokban sem. Csak hát nem mindegy, hogy a bíró az 5-0ás vezetésünknél vesz el egy szabályos gólt vagy nem ad meg egy 11-est, vagy éppen akkor teszi ezt, amikor 1-1 van, illetve mondjuk megy egyel az ellenfél. Itt jön elő igazán, hogy mennyire mi tehetünk a kialakult helyzetről, mert a pontvesztéseink mindegyike olyan volt, (kivéve a Valencia elleni 2-2) hogy simán kellett volna hoznunk, mindenféle (akár pozitív vagy negatív) bírói ténykedés nélkül.hala real írta:...
Látom sikerült kiragadni a lényeget. Viszont azt ne mondja már senki, hogy 11 vs 11 ellen nem nyertünk volna.Vissza a megszokott mederbe.
Először is hala real!Ezt hívják férfias játéknak hala José! Wink
Ezt hívják férfias játéknak hala José!hala real írta:akkor 1-2 perccel később vki mást (bocsánat, nem tudom a nevét) amikor Ronaldonak lépett oda brutálisan.
Vissza a megszokott mederbe.hala real írta:. Egyébként tök mindegy volt, mert ígyis-úgyis behúztuk volna.
Abszolút nem értek veled egyet. Lehet, hogy az "csak" az utóbbi 2 meccsen volt piros, de abba biztos vagyok, hogy jóval több piros csattant már a Madrid elleni bajnokikon. Másrészt meg nem az bánt (de az is, de nem annyira), hogy a Madrid meccsein ennyi kiállítás és büntető van, hanem hogy minket károsítanak rendre a rossz ítéletekkel, akkor még nem dőlt volna el a bajnokság. Így meg ha 1-2 meccset el is buknak, akkor is simán megnyerik.JanPieterzoon írta:Megnéztem, ez zsinórban a második meccsük... Annyira szerintem ez nem vészes...Barcaman1993 írta:Már nem is tudom hányadik bajnokijuk ez zsinórban, amikor a Bernabeuban 1-gyel kevesebb emberrel fejezi be ellenük az ellenfél a játékot.
Légyszi hagyjuk már egyébként ezt a bírózást. Titeket nem zavart anno, amikor a klasszikusok után mindig elővették a bírót a madridiak? Engem igen, most, hogy fordult a helyzet ne csináljuk már ugyanezt. Főleg úgy, hogy az ítéletek nagy része teljesen jogos.
Például elnézve ezt a meccset szerintetek nem teljesen mindegy, hogy kiállították volna az a játékost, vagy sem?
Egyébként meg a spanyol bírók úgy általánosságban gyengébbek az utóbbi időben, ami nem is csoda ilyen gyors játékosok mellett, mint Messi meg C.Ronaldo. Gyakran 3-4szer is vissza kell nézni a TV-ben az adott esetet, és még akkor sem lehet egyértelműen megítélni.
Egyszer ide tévednek többet, egyszer oda, ebben a szezonban mi járunk ezzel rosszabbul, de tegyük a szívünkre a kezünket, és lássuk be, hogy nem csak a bírókon múlik a jelenlegi bajnoki állás.
Nem is feltétlenül neked címeztem, csak úgy veszem észre, csak úgy veszem észre, kezd itt egy olyan olyan eléggé általános vélemény kialakulni, h a Madridot tolják a bírok. Én ezt korántsem látom így.ab1daL írta:Félreértés van. Kutya nem beszélt itt a Madridról, meg hogy jogosak e piros lapok, meg a tizik. Nem is érdekelnek igazából. Az idei szezon bírói tévedései ellenünk a legtöbb esetben TÉNYEK, totál helytállóak, nem úgy mint az uefázás, meg unicefezés, amit ha valaki tényleg komolyan gondol, annak küldeném a beutalót a pszichiátriára.