2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van, ez abszolút egyoldalú megközelítése a dolgoknak, nyilván, ha egy madridista számol utána más számok jönnek ki. Másik dolog, meg hogy feltételezésekre épül az egész. Nincs rá garancia, h pl. ha nekünk megadnak egy 11-t, azt be is kell még rúgni. Ha feltételezzük, h be is lőttük volna a 11-st, még mindig ott a lehetőség, ha az ellenfél is góllal válaszol rá. Ugyanúgy nincs rá garancia, h ha Real nem kapott volna meg egy 11-st, ne nyomott volna később jobban, és ne szerzett volna mégis egy gólt. Ezért nincs a a fociban mi lett volna ha, és ezért nincs értelme az ilyen cikkeknek.dak900 írta:Azért ebben vannak erős túlzások!! Ha a Mallorcának megadják a lesgólját, akkor a végeredmény elvileg 2-2 lett volna....nem értem miért 3 pontot vontak le ezért elméletben a Madridnak. És a Getafe elleni Pepe kezezés mellett még úgy emlékszem, hogy a hazaiknál is akadt 1 kezezés, ezt ne felejtsük el!! 5 pontos előnyünk biztos nem lenne a bírói hibák miatt, de ha jól belegondolunk, akkor elvileg még a 3 pontos hátrány is nekünk kedvezne...de nem is érdemes ezekkel foglalkozni!!Ezzel csak azt érjük el, hogy a mi régebbi címeinket is ugyanúgy kétségbe fogják vonni a bírók miatt...
Honnan tudod, hogy rúgtak volna kettőt?dak900 írta:Azért ebben vannak erős túlzások!! Ha a Mallorcának megadják a lesgólját, akkor a végeredmény elvileg 2-2 lett volna....nem értem miért 3 pontot vontak le ezért elméletben a Madridnak. És a Getafe elleni Pepe kezezés mellett még úgy emlékszem, hogy a hazaiknál is akadt 1 kezezés, ezt ne felejtsük el!! 5 pontos előnyünk biztos nem lenne a bírói hibák miatt, de ha jól belegondolunk, akkor elvileg még a 3 pontos hátrány is nekünk kedvezne...de nem is érdemes ezekkel foglalkozni!!Ezzel csak azt érjük el, hogy a mi régebbi címeinket is ugyanúgy kétségbe fogják vonni a bírók miatt...
Azért ebben vannak erős túlzások!! Ha a Mallorcának megadják a lesgólját, akkor a végeredmény elvileg 2-2 lett volna....nem értem miért 3 pontot vontak le ezért elméletben a Madridnak. És a Getafe elleni Pepe kezezés mellett még úgy emlékszem, hogy a hazaiknál is akadt 1 kezezés, ezt ne felejtsük el!! 5 pontos előnyünk biztos nem lenne a bírói hibák miatt, de ha jól belegondolunk, akkor elvileg még a 3 pontos hátrány is nekünk kedvezne...de nem is érdemes ezekkel foglalkozni!!
Azért nem teljesen így van, és a büntetőket még be is kell rúgni ami mostanában nem az erőségünk.
Puyol-lal teljesen egyetértek!A bajnokság mindig is a legfontosabb sorozat!Ráadásul ez lenne a 4ik zsinórban amire csak a korszakos csapatok képesek!herlius írta:Azért egy BL szvsz van annyira értékes, mint egy bajnoki cím. Főleg úgy, hogy a BL-ben nem csak töltelékcsapatokat kell kitömni 6-8 gólokkal. A spanyol bajnoki cím az utóbbi 5-6 évben szép lassan vesztett az értékéből, annyira kiugró lett a 2 sztárcsapat fölénye, a BL-ben viszont minden évben vért kell izzadni a sikerért. Ráadásul az is minősíti a színvonalát, hogy még senki nem volt képes a címvédésre. Valami azt súgja, hogy nekünk összejöhet az idén. Számomra pl. mindennél többet jelentene ez, első BL-címvédőként tényleg a halhatatlanok közé kerülnének a srácok (nem mintha eddig nem kerültek volna oda).P.U.Y.O.L. írta:Azért nem mindegy, hogy mi az az 1 kupa.
A bajnokság mindennél sokkal fontosabb és ha az a Realé lesz, akkor az nálam ér annyit, mint egy (esetleges) BL serleg meg 1 Copa Del Rey. A 3 kis kupát szándékosan nem említem, mert bár elismerésre méltó mind, de nem közelíthetik meg a jelentőségét a másik 3 kupának.
Amúgy azzal teljes mértékig egyet értek, hogy nem kuka ez az idei szezon és ha összejön a Bl+a Spanyol Kupa döntő, (de a liga nem) akkor kifejezetten sikeres szezont tudhatunk magunkénak most is. Számomra azonban nagyobb öröm lenne, ha beérnénk valami csoda folytán a Madridot a bajnokságban, de nem ismételnénk a Bl-ben...
Azt hiszem erre mondják, hogy epic fail. Ezek után kíváncsi vagyok, hogy hol jár, amikor ellenünk nyomul a Madrid...Cali írta:José Mourinho nem volt maradéktalanul elégedett a játékvezetéssel sem:
„Mindenképpen jobb játékvezetést várok a visszavágón, mert a bíró ezúttal túlságosan is kedvezett a moszkvaiaknak, engedte, hogy a CSZKA játékosai időnként átlépjék a sportszerűség határát, többször is felmutathatta volna nekik a sárga lapot”
Szenilis lett...
Ahogy mondják, ilyen ez a filmes szakma, ha nincs tizi vagy piros máris más a gyermek fekvése.Cali írta:José Mourinho nem volt maradéktalanul elégedett a játékvezetéssel sem:
„Mindenképpen jobb játékvezetést várok a visszavágón, mert a bíró ezúttal túlságosan is kedvezett a moszkvaiaknak, engedte, hogy a CSZKA játékosai időnként átlépjék a sportszerűség határát, többször is felmutathatta volna nekik a sárga lapot”
Szenilis lett...
Azért egy BL szvsz van annyira értékes, mint egy bajnoki cím. Főleg úgy, hogy a BL-ben nem csak töltelékcsapatokat kell kitömni 6-8 gólokkal. A spanyol bajnoki cím az utóbbi 5-6 évben szép lassan vesztett az értékéből, annyira kiugró lett a 2 sztárcsapat fölénye, a BL-ben viszont minden évben vért kell izzadni a sikerért. Ráadásul az is minősíti a szinvonalát, hogy még senki nem volt képes a címvédésre. Valami azt súgja, hogy nekünk összejöhet az idén. Számomra pl. mindennél többet jelentene ez, első BL-címvédőként tényleg a halhatatlanok közé kerülnének a srácok (nem mintha eddig nem kerültek volna oda).P.U.Y.O.L. írta:Azért nem mindegy, hogy mi az az 1 kupa.
A bajnokság mindennél sokkal fontosabb és ha az a Realé lesz, akkor az nálam ér annyit, mint egy (esetleges) BL serleg meg 1 Copa Del Rey. A 3 kis kupát szándékosan nem említem, mert bár elismerésre méltó mind, de nem közelíthetik meg a jelentőségét a másik 3 kupának.
Amúgy azzal teljes mértékig egyet értek, hogy nem kuka ez az idei szezon és ha összejön a Bl+a Spanyol Kupa döntő, (de a liga nem) akkor kifejezetten sikeres szezont tudhatunk magunkénak most is. Számomra azonban nagyobb öröm lenne, ha beérnénk valami csoda folytán a Madridot a bajnokságban, de nem ismételnénk a Bl-ben...
Azért nem mindegy, hogy mi az az 1 kupa.Subinho írta:annyira odáig volt Murinnyó tavaly, hogy a Barca elől vitte el a kupát... most a ligát nyerhetik meg, de ha mi a BL-t nyerjük, akkor újból Európa királyai lehetünk és játszhatunk az Európai szuperkupáért és a Világkupáért, illetve a spanyol szuperkupában még megverhetjük a Realt, mint tavaly augusztusban. Vagyis jó eséllyel ilyen szezonunk lehetne:
BL, Spanyol Kupa, Spanyol Szuperkupa, Európai Szuperkupa, Világkupa = 5 kupa vs. Spanyol Liga a Realnak...![]()
Nos asszem ha ez így összejönne, nem lennék szomorú!!! a Real vigye az évi 1 kupáját, mint tavaly is, nekünk meg marad az 5!!!
Hátha megint összetörik.Subinho írta: a Real vigye az évi 1 kupáját, mint tavaly is, nekünk meg marad az 5!!!
Mert Pepe elég férfias ahhoz h eltiltassa magát és színészkedjen ugyehala real írta:Látom sikerült kiragadni a lényeget. Viszont azt ne mondja már senki, hogy 11 vs 11 ellen nem nyertünk volna.Vissza a megszokott mederbe.Amúgy nem döntetlennél volt a kiállítás.
Először is hala real!Ezt hívják férfias játéknak hala José! WinkMásodszor pedig szerintem nem érdemes a férfias játékról beszélnie egy barcásnak. Tudjuk miért...
Nekem sajnos akkor is fog. Lehet, hogy kevésbé, de attól még fog. 3 bajnoki cím után egy ekkora sanszot kapni, hogy ismét 4xes bajnokok legyünk, nem hiszem, hogy fogunk még egyszer. Mert ehhez igazán nem kéne egy hű de nagy teljesítmény, csak a sok "világválogatottat" 2-3-4 gólokkal verni, ahogy teszi azt a Madrid is. Bár még a Clásicon kívül elvesztett 5 pontjuk is soknak tűnik, a mi teljesítményünk meg egészen szégyenteljes, egy ilyen mezőnyben.barca 1986 írta:Így már igen. Sajna igazuk van..Drigo írta: Ez alapján nem tudom, hogy átment-e, hogy ezzel a 10 pontos különbségre céloznak.
Ha mi tudunk először BL-t duplázni, nekem nem fog fájni a bajnoki cím elvesztése.
Ezzel egyetértek. Remélem, kiejti valamelyik jó formában játszó csapat, de ha nem akkor miránk vár ez a feladat.noname írta:Meggyőződésem h egy jó formában játszó angol csapat cafatokra szedné őket-ezzel kevesek értenek egyet, de magasról teszek rá-. A CSZKA nem épp nagycsapat, de stabil csapat, a nemzetközi rutinjuk is megvan, összeszokott bagázs. Idegenben nagyon nehéz lesz a Realnak. Ha elkapják őket az oroszok, bármi lehet.
Így már igen. Sajna igazuk van..Drigo írta: Ez alapján nem tudom, hogy átment-e, hogy ezzel a 10 pontos különbségre céloznak.
Ez alapján nem tudom, hogy átment-e, hogy ezzel a 10 pontos különbségre céloznak.barca 1986 írta:a köv. 5 nap maxhőmérsékletek előrejelzése BCN-ben: 12, 14, 16, 17, 19.Drigo írta:
Erre mondaná a sok madridista ismerősöm, hogy ennél még a barcelonai -10 is hidegebb
De élnék kint...
Mikor ér már véget a szerencséjük?barca 1986 írta:Sajnos csak -5 fok lesz holnap Moszkvában, reménykedtem -15- -20 fokban
Ez igazából minden csapatra igaz: formától függ a játéka. Még a kontrákra álló csapatoknál is látszik, mikor van ilyen: amikor a szokásos unalmas betömörülés mellett az összes lehetséges kontra-esélynél elszórják a labdákat üresbe.LG írta:Sztem abszolút a formánktól függ a játékunk. Mikor jól megy a szekér, akkor gyönyörű játékra képes a csapat, szép támadásokat felépítve. De mikor kevésbé megy, akkor valóban az unalmas adogatás jellemzi a meccseinket
a köv. 5 nap maxhőmérsékletek előrejelzése BCN-ben: 12, 14, 16, 17, 19.Drigo írta:
Erre mondaná a sok madridista ismerősöm, hogy ennél még a barcelonai -10 is hidegebb
Erre mondaná a sok madridista ismerősöm, hogy ennél még a barcelonai -10 is hidegebbbarca 1986 írta:Sajnos csak -5 fok lesz holnap Moszkvában, reménykedtem -15- -20 fokban