Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Fel van fújva az egész.. én a budapesti közlekedésben hetente b*zizok, meg k**a any**zok... de gondolom van ezzel más is így... amíg sportoltam a meccs hevében én is tettem ilyet.. és akkor mi van?! kimondta, kimondta.szóval normális dolog valakit lebuzizni, ha nincs ott kamera.
gondolom, ha azt venné fel a kamera, hogy téged illetnének ilyen jelzővel, nem nagyon örülnél neki. főleg úgy, hogy minden ok nélkül.
mert a szavaidból ez derül ki, hogy bárkit lehet szídni, ha nincs ott a kamera, ez természetes emberi reakció.
szóval normális dolog valakit lebuzizni, ha nincs ott kamera.ferninho írta:sziryboy írta:ferninho írta:
normális emberként...
szerintem ebben semmi kivetnivaló nem volt, ez egy természetes dolog, ami tényleg probléma volt ezzel, az tényleg egyedül a kamera volt.
én konkrétan erre az esetre gondoltam, de kis is fejtettem ha nem tűnt volna fel... a korábbi történéseket nem is érdemes szóba hozni se, annak sose lesz jó vége...sziryboy írta:istenem meg uramatyám...belegondoltam...ferninho írta:istenem...te uramatyám....
erre már tényleg nem lehet mit írni...
most gondoljatok bele légy szíves, hogy jelenleg miért van José megtalálva...
komolyan emberek...
Az ominózus szemkinyomkodós, majdnem belerúgok a sérülten, földön fekvő játékosba -jelenetsorozat után utáltam meg végleg Josét.
azért a tavalyi évhez képest jócskán javult a viselkedése...A cikk csak egy újabb példája ill. igazolás arról, hogy meg sem próbál javulni, normális emberként viselkedni. Csupán ennyi.
istenem meg uramatyám...belegondoltam...ferninho írta:istenem...te uramatyám....
erre már tényleg nem lehet mit írni...
most gondoljatok bele légy szíves, hogy jelenleg miért van José megtalálva...
komolyan emberek...
altercore írta:Most olvastam: "A Real Madrid edzőjét egy hétfői felvétel buktatta le, amin sértő megjegyzéssel illette a másnapi, CSZKA Moszkva elleni BL-nyolcaddöntő játékvezetőjét és segítőit."
Jellemző
És akkor mivan, ha ezt mondta? Sztem ez említésre sem méltó, cifrább dolgok is elhangzanak egy-egy edzésen, mérkőzésen ( pl. "momo").
Ez van: Az Európai Homoszexuális és Leszbikus Sport Federáció (EGLSF) feljelentette Mourinhót az UEFA-nál, mivel az edző állítólag melegnek nevezte a CSKA elleni mérkőzés bíróit a meccs előtt. A szervezet szeretné, ha az edzőt megbüntetnék. Az UEFA egyelőre nem válaszolt a feljelentésre.altercore írta:Most olvastam: "A Real Madrid edzőjét egy hétfői felvétel buktatta le, amin sértő megjegyzéssel illette a másnapi, CSZKA Moszkva elleni BL-nyolcaddöntő játékvezetőjét és segítőit."
Jellemző
És akkor mivan, ha ezt mondta? Sztem ez említésre sem méltó, cifrább dolgok is elhangzanak egy-egy edzésen, mérkőzésen ( pl. "momo").
Ami amúgy mono.altercore írta:momo=majom. elvileg busqets ellen ezért a kifejezésért indult eljárás.
ez öngól feco. az elmúlt 1 évben kb 3xr kommenteltem, egyik sem volt támadó szándékú. ha kötekedésnek vetted ez a kommentem, akkor sajnálom h megsértettem a rózsaszín szipiszupi lelkivilágod, nem kötekedésből írtam, csupán megjegyeztem, hogy a buzizás ma már mindennapos dolog, ennél sokkal durvább dolgokat is mondanak, nem értem hogy miért van egy ilyennek hírértéke...Fecooo írta:...és JM szóvivőjétől...altercore írta: És akkor mivan, ha ezt mondta? Sztem ez említésre sem méltó, cifrább dolgok is elhangzanak egy-egy edzésen, mérkőzésen ( pl. "momo").![]()
egyébként ha már kötözködni akarsz (mert szoktam látni a cikkek alatt, h előszeretettel teszed...), legalább pontosan idézhetted volna, nem ezzel a "momoval"...
...és JM szóvivőjétől...altercore írta: És akkor mivan, ha ezt mondta? Sztem ez említésre sem méltó, cifrább dolgok is elhangzanak egy-egy edzésen, mérkőzésen ( pl. "momo").
momo=majom. elvileg busqets ellen ezért a kifejezésért indult eljárás.sziryboy írta:Igazából semmi, de Guardiólától nem hallod, hogy szídná a játékveztőket, ez Műringyó reszortja.altercore írta:Most olvastam: "A Real Madrid edzőjét egy hétfői felvétel buktatta le, amin sértő megjegyzéssel illette a másnapi, CSZKA Moszkva elleni BL-nyolcaddöntő játékvezetőjét és segítőit."
Jellemző
Mondjuk a buzeránsok is mindenre ugranak![]()
momo mit jelent?
Igazából semmi, de Guardiólától nem hallod, hogy szídná a játékveztőket, ez Műringyó reszortja.altercore írta:Most olvastam: "A Real Madrid edzőjét egy hétfői felvétel buktatta le, amin sértő megjegyzéssel illette a másnapi, CSZKA Moszkva elleni BL-nyolcaddöntő játékvezetőjét és segítőit."
Jellemző
Így van, ez abszolút egyoldalú megközelítése a dolgoknak, nyilván, ha egy madridista számol utána más számok jönnek ki. Másik dolog, meg hogy feltételezésekre épül az egész. Nincs rá garancia, h pl. ha nekünk megadnak egy 11-t, azt be is kell még rúgni. Ha feltételezzük, h be is lőttük volna a 11-st, még mindig ott a lehetőség, ha az ellenfél is góllal válaszol rá. Ugyanúgy nincs rá garancia, h ha Real nem kapott volna meg egy 11-st, ne nyomott volna később jobban, és ne szerzett volna mégis egy gólt. Ezért nincs a a fociban mi lett volna ha, és ezért nincs értelme az ilyen cikkeknek.dak900 írta:Azért ebben vannak erős túlzások!! Ha a Mallorcának megadják a lesgólját, akkor a végeredmény elvileg 2-2 lett volna....nem értem miért 3 pontot vontak le ezért elméletben a Madridnak. És a Getafe elleni Pepe kezezés mellett még úgy emlékszem, hogy a hazaiknál is akadt 1 kezezés, ezt ne felejtsük el!! 5 pontos előnyünk biztos nem lenne a bírói hibák miatt, de ha jól belegondolunk, akkor elvileg még a 3 pontos hátrány is nekünk kedvezne...de nem is érdemes ezekkel foglalkozni!!Ezzel csak azt érjük el, hogy a mi régebbi címeinket is ugyanúgy kétségbe fogják vonni a bírók miatt...
Honnan tudod, hogy rúgtak volna kettőt?dak900 írta:Azért ebben vannak erős túlzások!! Ha a Mallorcának megadják a lesgólját, akkor a végeredmény elvileg 2-2 lett volna....nem értem miért 3 pontot vontak le ezért elméletben a Madridnak. És a Getafe elleni Pepe kezezés mellett még úgy emlékszem, hogy a hazaiknál is akadt 1 kezezés, ezt ne felejtsük el!! 5 pontos előnyünk biztos nem lenne a bírói hibák miatt, de ha jól belegondolunk, akkor elvileg még a 3 pontos hátrány is nekünk kedvezne...de nem is érdemes ezekkel foglalkozni!!Ezzel csak azt érjük el, hogy a mi régebbi címeinket is ugyanúgy kétségbe fogják vonni a bírók miatt...
Azért ebben vannak erős túlzások!! Ha a Mallorcának megadják a lesgólját, akkor a végeredmény elvileg 2-2 lett volna....nem értem miért 3 pontot vontak le ezért elméletben a Madridnak. És a Getafe elleni Pepe kezezés mellett még úgy emlékszem, hogy a hazaiknál is akadt 1 kezezés, ezt ne felejtsük el!! 5 pontos előnyünk biztos nem lenne a bírói hibák miatt, de ha jól belegondolunk, akkor elvileg még a 3 pontos hátrány is nekünk kedvezne...de nem is érdemes ezekkel foglalkozni!!
Azért nem teljesen így van, és a büntetőket még be is kell rúgni ami mostanában nem az erőségünk.
Puyol-lal teljesen egyetértek!A bajnokság mindig is a legfontosabb sorozat!Ráadásul ez lenne a 4ik zsinórban amire csak a korszakos csapatok képesek!herlius írta:Azért egy BL szvsz van annyira értékes, mint egy bajnoki cím. Főleg úgy, hogy a BL-ben nem csak töltelékcsapatokat kell kitömni 6-8 gólokkal. A spanyol bajnoki cím az utóbbi 5-6 évben szép lassan vesztett az értékéből, annyira kiugró lett a 2 sztárcsapat fölénye, a BL-ben viszont minden évben vért kell izzadni a sikerért. Ráadásul az is minősíti a színvonalát, hogy még senki nem volt képes a címvédésre. Valami azt súgja, hogy nekünk összejöhet az idén. Számomra pl. mindennél többet jelentene ez, első BL-címvédőként tényleg a halhatatlanok közé kerülnének a srácok (nem mintha eddig nem kerültek volna oda).P.U.Y.O.L. írta:Azért nem mindegy, hogy mi az az 1 kupa.
A bajnokság mindennél sokkal fontosabb és ha az a Realé lesz, akkor az nálam ér annyit, mint egy (esetleges) BL serleg meg 1 Copa Del Rey. A 3 kis kupát szándékosan nem említem, mert bár elismerésre méltó mind, de nem közelíthetik meg a jelentőségét a másik 3 kupának.
Amúgy azzal teljes mértékig egyet értek, hogy nem kuka ez az idei szezon és ha összejön a Bl+a Spanyol Kupa döntő, (de a liga nem) akkor kifejezetten sikeres szezont tudhatunk magunkénak most is. Számomra azonban nagyobb öröm lenne, ha beérnénk valami csoda folytán a Madridot a bajnokságban, de nem ismételnénk a Bl-ben...
Azt hiszem erre mondják, hogy epic fail. Ezek után kíváncsi vagyok, hogy hol jár, amikor ellenünk nyomul a Madrid...Cali írta:José Mourinho nem volt maradéktalanul elégedett a játékvezetéssel sem:
„Mindenképpen jobb játékvezetést várok a visszavágón, mert a bíró ezúttal túlságosan is kedvezett a moszkvaiaknak, engedte, hogy a CSZKA játékosai időnként átlépjék a sportszerűség határát, többször is felmutathatta volna nekik a sárga lapot”
Szenilis lett...