Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gratulálok! Miért nem lehet elfogadni, hogy ebben az évben a bajnokságban gyengék vagytok?? Mit hittél, hogy ezentúl csak a Barca fogja nyerni a Spanyol bajnokságot? ...Gratulálgass jo5é haverodnak az összesiránkozott, mocskolódott bajnoki címért.
Mondok egy példát, de lehet rossz lesz és előre elnézést az OFF miatt!zsírosdeszka írta:0:3-nál már nem fog meghalni a pályán.
1. MegjátsSza és akaSzkodikzsírosdeszka írta:Akkor Romaric miért akazkodik össze Alonsoval? Vagy csak megjátsza?
Ezzel annyi a gond, hogy 0:0-nál ugyanezt csinálták.zsírosdeszka írta: 0:3-nál már nem fog meghalni a pályán. Akkor eddig mindig amikor megszórtátok az ellent akkor lefeküdtek? Olyan nincs, hogy jól játszik valaki? Akkor Romaric miért akazkodik össze Alonsoval? Vagy csak megjátsza?
Gratulálgass jo5é haverodnak az összesiránkozott, mocskolódott bajnoki címért.zsírosdeszka írta:
Gratulálok!
cyrax írta:Áhh, hagyd, a halamakik nem akarják látni, ami a napnál is világosabb....salas9 írta: Remélem ezt a jelenetet most jól megnézted65. perc 0-3 az ellenfélnek, Verdu megkapja a labdát és kb fél méter előnye volt Kakával szemben. Ahelyett, hogy LENDÜLETBŐL elvitte volna Kaká előtt, lelassított megvárta még beérte majd visszafele(
) cselezett... Szerinted
0:3-nál már nem fog meghalni a pályán. Akkor eddig mindig amikor megszórtátok az ellent akkor lefeküdtek? Olyan nincs, hogy jól játszik valaki? Akkor Romaric miért akazkodik össze Alonsoval? Vagy csak megjátsza?salas9 írta:Remélem ezt a jelenetet most jól megnéztedzsírosdeszka írta: ...65. perc 0-3 az ellenfélnek, Verdu megkapja a labdát és kb fél méter előnye volt Kakával szemben. Ahelyett, hogy LENDÜLETBŐL elvitte volna Kaká előtt, lelassított megvárta még beérte majd visszafele(
) cselezett... Szerinted
Áhh, hagyd, a halamakik nem akarják látni, ami a napnál is világosabb....salas9 írta: Remélem ezt a jelenetet most jól megnézted65. perc 0-3 az ellenfélnek, Verdu megkapja a labdát és kb fél méter előnye volt Kakával szemben. Ahelyett, hogy LENDÜLETBŐL elvitte volna Kaká előtt, lelassított megvárta még beérte majd visszafele(
) cselezett... Szerinted
Remélem ezt a jelenetet most jól megnéztedzsírosdeszka írta: ...
Megkülönböztetted a 2 tábort hang alapján? Ezt most komolyan kérdezem.Sándor_is írta:Árulkodó volt, ahogy a két tábor a 20. perc környékén együtt "puta Barca"-zott, de nem is folytatom...zsírosdeszka írta:Mi a magyarázat arra, hogy mindenki csak a Barcát akarja megverni?
A magyarázat, hogy utálnak minket.zsírosdeszka írta:Mi a magyarázat arra, hogy mindenki csak a Barcát akarja megverni? Szerintetek a Madrid nem elég motiváció? Ne vicceljünk már...Van itt valaki aki focizott? Egy Újpest ellen nem úgy futnátok, mint egy Fradi ellen? A "galaktikus érában" akkor a Barca ellen nem játszottak úgy az ellenfelek? Hülyeség. Ha valaki nagyobb csapathoz akar kerülni, akkor van rá lehetősége, hogy megmutassa. Egy profi sem hagy ki ilyet direkt. Más bajnokságban a City ellen jobban játszik most valamelyik csapat mint a MU ellen? Ez kifogás...
Az imám meghallgattatott. Carvalho helyett Varane...közben 3. gól.
Árulkodó volt, ahogy a két tábor a 20. perc környékén együtt "puta Barca"-zott, de nem is folytatom...zsírosdeszka írta:Mi a magyarázat arra, hogy mindenki csak a Barcát akarja megverni?
Biztos így van. Meg Ronaldónak +10 gólt számoljunk rögtön. Mindenki a Madridot szereti a Barcelona meg a közös ellenség.herlius írta:Úgy fel van itt mindenki háborodva, mintha nem évek óta ez menne a két jóhaver csapat között. Az év eleji számolgatásokat eleve úgy kell kezdeni, hogy a Real +6 pontról indul és akkor nincs min hőbörögni.
Láttam. Megnézem az ellent is, ha tehetem.salas9 írta:Közvetlenül a mérkőzés után nézd meg felvételről az Espanyol-Barcelona találkozót és megérted miről magyaráznak neked. Addig úgysem érted...zsírosdeszka írta:Tudom. Mind a 18 csapat küzd a Barcelona ellen foggal-körömmel. A Real ellen meg egyáltalán nem. Szerintem a Bernabeu folyosóján Franco szellemével ijesztgetik őket...
Közvetlenül a mérkőzés után nézd meg felvételről az Espanyol-Barcelona találkozót és megérted miről magyaráznak neked. Addig úgysem érted...zsírosdeszka írta:Tudom. Mind a 18 csapat küzd a Barcelona ellen foggal-körömmel. A Real ellen meg egyáltalán nem. Szerintem a Bernabeu folyosóján Franco szellemével ijesztgetik őket...
Tudom. Mind a 18 csapat küzd a Barcelona ellen foggal-körömmel. A Real ellen meg egyáltalán nem. Szerintem a Bernabeu folyosóján Franco szellemével ijesztgetik őket...mahitoo írta:Én az Espanyol elleni meccsünk után is írtam, hogy az edzőjök helyében először gratuláltam volna nekik, aztán kegyetlenül leb...szom őket, hogy ha ilyen játékra és küzdésre képesek, akkor miért nincsenek minimum a harmadik helyen.Én nem mondom hogy lefekszenek, azt se hogy nyerniük kéne Madridban, de alig lehet rajtuk valami akarást látni.Egy takaréklángon futkározó Madrid megy simán 2-0-ra ellenük.
Carvalho is adott majdnem 2 gólpaszt...ronaldinho89 írta:ez így is van. ahogy hagyják. de néha olyan mozdulatokat csinálnak a vendégek ami nem illi egy első osztályú spanyol futballistához/csapathoz. nem látom rajtuk a küzdeni akarást, a hajtást, agilitást, mint ahogy már említettem. számomra csak ez elkeserítő. + az utóbbi pár percben, majdnem a középpályánál védekeztek néha...