Nem kell szerintem ennyire kötekedni a madridistákkal, a csapatuk jól játszik, legtöbbször dominálja az ellenfeleit, ezért megérdemelten vezeti a bajnokságot. Nem a legjobb csapat fog nyer idén, de nem alaptalanul fogják majd azt mondani, hogy ők nyertek, tehát ők a jobbak.
Szerencsére nem az eredményeinkért szerettem a Barcába, nem is fogok mindig odakopizni a bajnoki címeink számát, a rekordjainkat és az egyéb trófeáinkat mindenhova, mint ahogy a másik féltől gyakran látom.
Főleg otthon, de idén is nagyon jó, szórakoztató meccseket játszottunk, nekem továbbra sincs szebb a mi játékstílusunknál!
A Real focija is nagyszerű idén, magasan a többiek felett játszik színvonalban, a világon talán 2-3 klub lép eséllyel ellenük a pályára rajtunk kívül, szóval szintén nem szeretném szándékosan degradálni a játékukat, hogy magunkat fényezzem, ezt a fegyvert is szerintem hagyjuk meg a madridistáknak a lelkük gyógyítgatására.
Bírózni sem érdemes szerintem, mert azzal megint csak az ő szintjükre süllyednénk! Változtatni úgysem fogunk tudni az eredményeken, és amúgy is; legtöbbször olyan meccseken vétenek a kárunkra, amikor az említett mérkőzéseken bekötött szemmel is győznünk kellene. El kell ismernünk, idén nem játszottunk mindig úgy, ahogy azt vártuk, vagy ahogy kellett volna.
Az El Clásicokat viszont senki sem veheti el tőlünk, és bevallom; nekem a BL-döntőnél is fontosabbak ezek a meccsek(kivéve ha a döntő nem egy El Clásico is egyben

).
Ahogy észrevettem a másik oldal ezeket a meccseket is már próbálja lekicsinyíteni, degradálni, tegyék csak nyugodtan! Ne éljünk álomvilágban, azokon a meccseken sem fogunk mindig győzni, egyszer minden sorozatnak vége lesz, de egyelőre élvezem azt kényeztetést, amivel a csapat kiszolgál minket!

A másik fél nagyképűségéből pedig próbáljunk meg erényt kovácsolni, és mutassuk meg, hogy a keseredettségünkben sem fogunk hozzájuk hasonlóan gyűlölködő, köpködő, gyerekes hangnemet megütni.
*A madridisták alatt a szurkolóik többségét értettem, elnézést amiatt, hogy így az intelligensebb szurkolóikat is így beskatulyáztam.