2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Végülis behúzták,de ezzel kitörölhetik a ...ozsimiki írta:...
Nincs itt hülyeségről szó.Mihu írta:Azért az érdekes, sőt mi több, vicces, hogy először leírod hogy a Milan és a Chelsea marha könnyű ellenfél, inkább a Cselzi 100x mint a Bayern 1x, majd a Barcát kiejteted mind a két csapattal szemben, viszont a Real kiesésére 0% esélyt adszultrasur írta:Nem tom mit vagytok oda.
Ez a milan egy rakás fos tavalyi barcának csemege ideinek is sima kell hogy legyen.
Cselszi komolyan irigy vagyok őket mindenképp akartam akármikor cserélném a Bayernre.
Aztán jön a döntő 1 meccs ami mindenről dönt valszeg aranylabdáról, és vagy bebetonozza a barca trónját vagy a real felcsüccsen rá.
Döntő:
80%-real-barca
20%-real-milan/cselszi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ez olyan,hogy ha mi tovább jutunk,mindenki jobban örülne a Chelsea kiesésének,mert erősebb csapat,és könnyebb a Benfica ellen.sjd írta:Ha a Bayern olyan gyenge, hogy a Marseille kis mázlival ki tudja ejteni, akkor egy esetleges bajor továbbjutó is ugyanúgy elvérezne ellenükcsababarca írta: Amilyen mázlijuk van,még a marseille valahogy kiüti a bayern,aztán tényleg csak besétálnak a döntőbe,komolyabb meccs nélkül.
Március 27, vagy 28. Jó utat.barca 1986 írta:gyerekek, mikor lesz a milan-barca? kimennék milano-ba, lesz jegy, lesz, ha nem akkor így jártam.
Ha a Bayern olyan gyenge, hogy a Marseille kis mázlival ki tudja ejteni, akkor egy esetleges bajor továbbjutó is ugyanúgy elvérezne ellenükcsababarca írta: Amilyen mázlijuk van,még a marseille valahogy kiüti a bayern,aztán tényleg csak besétálnak a döntőbe,komolyabb meccs nélkül.
pff... kb két percen mulott h a napoli meg az inter is ott legyen ráadasul bl-ben, szoval azért mégsem annyira egyértelmusalas9 írta:Az olaszok még csodálkoznak, hogy 2012-2013-tól 3 csapatot indíthatnak BL-ben és a németek meg 4-et? Talán most már rájönnek miért...
Ez a hazai visszavágó kicsit túl van lihegve szerintem. Konkrét előnyt akkor jelenthet, ha nem eleve hátrányból kezd a csapat. 0-0-nál, illetve bármekkora hátránynál viszont a vendégcsapat kontrajátéka érvényesülhet, ráadásul minden találatuk szinte duplán számít.Deus írta:de a visszavágó az Bernabeu -ban lesz... ez hatalmas előny nekik.herlius írta:Azért én a Bayern-t nem írnám le. Biztosan motiválja majd őket a hazai döntő lehetősége, másrészt pedig a múltban is már jópárszor megtréfálták a Realt. Ha jó napot fognak ki, bárkit megcsaphatnak.
Azért az érdekes, sőt mi több, vicces, hogy először leírod hogy a Milan és a Chelsea marha könnyű ellenfél, inkább a Cselzi 100x mint a Bayern 1x, majd a Barcát kiejteted mind a két csapattal szemben, viszont a Real kiesésére 0% esélyt adszultrasur írta:Nem tom mit vagytok oda.
Ez a milan egy rakás fos tavalyi barcának csemege ideinek is sima kell hogy legyen.
Cselszi komolyan irigy vagyok őket mindenképp akartam akármikor cserélném a Bayernre.
Aztán jön a döntő 1 meccs ami mindenről dönt valszeg aranylabdáról, és vagy bebetonozza a barca trónját vagy a real felcsüccsen rá.
Döntő:
80%-real-barca
20%-real-milan/cselszi
A Chelsea a rutinjában és a Napoli elleni feltámadásból merített erőben bízhat. A Benfica pedig a portugál csapatok angolok elleni dominanciájában. Egyszerűen nagyon fekszik nekik az angol csapatok játéka. Nagyon szoros párharc lesz ez szerintem.Risu92 írta:Kérdezem én: Miért Chelsea? Mit vártok ti tőle? Benfica úgy lefogja mosni, mint a tudjátok mit. Bár lehet én vagyok ennyire szkeptikus és nem hiszek a chelseaben. Na mindegy én jobban örülnék egy Benfica - Barca elődöntőnek már csak a pikánsság miatt is.
de a visszavágó az Bernabeu -ban lesz... ez hatalmas előny nekik.herlius írta:Azért én a Bayern-t nem írnám le. Biztosan motiválja majd őket a hazai döntő lehetősége, másrészt pedig a múltban is már jópárszor megtréfálták a Realt. Ha jó napot fognak ki, bárkit megcsaphatnak.
Csak éppen az a Real a nyolcaddöntőkön se tudta átverekedni magát 8 évig. Szerintem kár egy Bayern döntős szereplést vízionálni, főleg úgy hogy a visszavágó Madridban lesz.herlius írta:Azért én a Bayern-t nem írnám le. Biztosan motiválja majd őket a hazai döntő lehetősége, másrészt pedig a múltban is már jópárszor megtréfálták a Realt. Ha jó napot fognak ki, bárkit megcsaphatnak.Deus írta:tipp:
APOEL - Real
Marseille - Bayern
Benfica - Chelsea
Milan - Barca
elődöntő:
Real - Bayern
Chelsea - Barca
Döntő:
Barca - Real
Azért én a Bayern-t nem írnám le. Biztosan motiválja majd őket a hazai döntő lehetősége, másrészt pedig a múltban is már jópárszor megtréfálták a Realt. Ha jó napot fognak ki, bárkit megcsaphatnak.Deus írta:tipp:
APOEL - Real
Marseille - Bayern
Benfica - Chelsea
Milan - Barca
elődöntő:
Real - Bayern
Chelsea - Barca
Döntő:
Barca - Real