Nazario írta:Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.
Álszent mert nem jelentik ki nyíltan,hogy mi vagyunk a legjobbak? ha megtenné nagyképű,egoistáknak lennének általatok titulálva...
Sunyi? komolyan? nem sunyiság valakit szándékosan lekönyökölni? az biztos nem az.
Színészkedés. még itt tartatok? van két játékosunk,akik ezt megteszik szezononként 3-4szer. általában ellenetek.
Nálatok is van ilyen, Di Maria,Cé.
nálunk ezzel szemben nincsenek állatkodások, nincs ellenfél semmibe vétele.
Jah és bocs,hogy nem tudok azonosulni a Ramos-Pepe féle hentesekkel, vagy Mourinhoval. Akit mindennél jobban jellemez,hogy amikor a bíró elkezdte neki mutogatni hogy menjen el a kispadtól, akkor bebújt a segítői mögé,és szépen meglapult.
Komolyan,én vagyok a hülye hogy leállok veled vitatkozni,főleg egy olyan meccs után,ahol szó sem volt arról,hogy elfújták a meccset,csak a bíró megtette,amit már ideje volt megtenni.
Én többet nem foglalkozok a témával,és ez volt az utolsó reakcióm,mert nem éri meg ezen vitatkozni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."