2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne erőlködj, átlátszó vagy, inkább kicsit vegyél vissza az arcból.robertfcb írta:cyrax: Az az igazság nem tudom miről beszélsz? De magyarázd már el, hogy kik vonulnak ott. Gondolom Te minden nap végig vonulsz ott és ezért példálózol ezzel.
Irritáló a stílus, főleg, hogy nincs igazad. Az evvel-avval olyannyira helyes, hogy még a középiskolai felvételimben (nem ma volt, de nem is rég) egy feladat megoldókulcsában mindkettő helyes válaszként volt leírva. Tévedni emberi dolog, de így kezelni... Tudok egy ehhez a stílushoz méltó csapatot neked.robertfcb írta:ez már elég off, de akkor is, ez nem helyes, amikor a teljes hasonulást kellett volna tanulni biztos beteg voltálpuszi, ja és irritáló is, nem csak helytelen
szép kapufa, ügyes voltálrobertfcb írta: ez már elég off, de akkor is, ez nem helyes, amikor a teljes hasonulást kellett volna tanulni biztos beteg voltálpuszi, ja és irritáló is, nem csak helytelen
esetleg Pesten sehol máshol az országbanshutterisland írta:kíváncsiságból utánanéztem, a wikin ezt találtam.
de még ha nyelvtanilag nem is helyes...rajtad kívül a lőtéri papírkutyát sem érdekli, mert nem ez volt a lényege, illetve ha helytelen is, teljesen elterjedt az avval és evvel szaval használata.Megjegyzés: az evvel/ezzel és az avval/azzal alakoknál, ahol a névmásoknál szokásos hátraható hasonulás és a -val/-vel ragnál szokásos előreható hasonulás szembekerül egymással, mindkét megoldás lehetséges (bár az előreható hasonulás valamivel gyakoribb).
de kötekedni jóóóóóó
de még ha nyelvtanilag nem is helyes...rajtad kívül a lőtéri papírkutyát sem érdekli, mert nem ez volt a lényege, illetve ha helytelen is, teljesen elterjedt az avval és evvel szaval használata.Megjegyzés: az evvel/ezzel és az avval/azzal alakoknál, ahol a névmásoknál szokásos hátraható hasonulás és a -val/-vel ragnál szokásos előreható hasonulás szembekerül egymással, mindkét megoldás lehetséges (bár az előreható hasonulás valamivel gyakoribb).
ez már elég off, de akkor is, ez nem helyes, amikor a teljes hasonulást kellett volna tanulni biztos beteg voltálcyrax írta:Grétsy tanár úr, el kell keserítselek, de az avval is helyes...robertfcb írta:Avval? ember tanulj már meg magyarul...shutterisland írta:semmi baj nem lenne <b>avval</b> a fórummal amúgy, csak az "év fórumozója" + mourinho demagóg tanai hatnak sok embernél.
...
Grétsy tanár úr, el kell keserítselek, de az avval is helyes...robertfcb írta:Avval? ember tanulj már meg magyarul...shutterisland írta:semmi baj nem lenne <b>avval</b> a fórummal amúgy, csak az "év fórumozója" + mourinho demagóg tanai hatnak sok embernél.
...
Avval? ember tanulj már meg magyarul...shutterisland írta:semmi baj nem lenne <b>avval</b> a fórummal amúgy, csak az "év fórumozója" + mourinho demagóg tanai hatnak sok embernél.
...
mondjuk én ezeket az eseteket furcsállom, eléggé.shutterisland írta:én olyanokat is ismerek, akik a saját fenn sincsenek, csak az ellenoldalon.
a madridistán is vannak páran (pl. lesliejr) vagy itt az eb-n daffy.
shutterisland írta:a két fórumot nem tudom összehasonlítani objektíven, mivel azt sokkal jobban ismerem, mint ezt
Naaaaa, ne legyünk gonoszak, a spanyol kis csapatok zömét a madrid látja el játékosokkal.visca el barca írta:én is benéztem és megláttam egy ilyen topicot: utánpótlás 2 perce ezen röhögök... minek nekik olyan?
én is benéztem és megláttam egy ilyen topicot: utánpótlásshutterisland írta:mind a két oldal a másikat tartja szánalmasnak.
Akkor már tudom, hogy milyen néven nyomulsz.mahitoo írta: Nem érzem hibának.Kíváncsi voltam a véleményükre, megkaptam.Nem vitatkoztam velük, inkább csak kérdéseket tettem fel.Egy pozitív tapasztalat, valaki elküldött vissza ide, nagyon csúnyákat nem is írt, de a modik törölték a hozzászólását.
Bár ha úgy vesszük, ez is az igazság meghamisítása, mert igenis volt olyan hozzászólás...
![]()
Én nem akarom bántani a madridistákat, se a klubot, csak azokat a maximálisan nem odavaló embereket, akik jelenleg ott vannak náluk.
Hát el is vettük!minyi-monyi írta:A sötét oldalon olyan "emberek" fórumoznak, mint akiknek 4, azaz négy éve elvették a játékát!!