2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miranda nem eltiltott???K900 írta:A Goal.com szerint a kezdő 11-ek:
ATA:Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe , Gabi, Suarez, Adrian, Diego, Arda,Falcao.
REAL:Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Higuain, Ozil, Ronaldo, Benzema.
Elméletileg Falcao, és Adrián is influenzás, és nem edzettek tegnap, de a keretben benne vannak...ab1daL írta:Mario Suárez, Salvio, meg Miranda az igazi komoly hiányzók.bali 15 írta:Elvileg 5 hiányzó van az Athletico keretében. Amekkora füstje van ennek a meccsnek olyan kicsi lesz majd a lángja.
Diego amúgy mióta van ott?![]()
Mario Suárez, Salvio, meg Miranda az igazi komoly hiányzók.bali 15 írta:Elvileg 5 hiányzó van az Athletico keretében. Amekkora füstje van ennek a meccsnek olyan kicsi lesz majd a lángja.
5 hiányzó, de utólag néztem meg a várható felállást.bali 15 írta:Elvileg 5 hiányzó van az Athletico keretében. Amekkora füstje van ennek a meccsnek olyan kicsi lesz majd a lángja.
Bocs, de én mégis jobban örülnék egy Barca bajnoki címnekBrian 20 írta: De jó is lesz, gondolhatnánk, csakhogy ezért a Madrid hatalmas árat fizet.
Bár nem vagyok madridista, de azt hiszem ahhoz lehet köze, hogy lemondta a válogatottságot. Zsozé neheztel rá, valahol olvastam ilyesmit, aztán lehet, hogy az is csak találgatás volt.Barcaman1993 írta:A madridistákhoz lenne 1 kérdés. Mi a frász van Carvalhoval? Tavaly nagy jól nyomta, aztán volt egy elég hosszú sérülése. De egy ideje már felépült és mostanában nem igazán láttam játszani.
Sajnos a precedensek mást mutatnak, minden Clasico-n volt valami durvaság Messivel szemben (kéztaposás, Marcelo rúgása, Xabi térdre irányuló szerelése, Ramos mellkasrúgása stb.)kanty írta:Nem hiszem, az lenne a Madrid legfőbb célja, h Messi megsérüljön. Mégis csak a Real Madridról beszélünk.![]()
Szerintem mindkettő + a kupa is.Sanama írta:felőlem meg nyerje a ligát a real, számomra sokkal fontosabb lenne egy BL címvédésvisca el barca írta:én alá is írnám. a bajnokság sokkal fontosabb számomradaffy írta:én odaadnám azt a 4 pontot a bl-ért cserébe
(fogadással vigyázz, mert deus és ilu ugyanaz)
felőlem meg nyerje a ligát a real, számomra sokkal fontosabb lenne egy BL címvédésvisca el barca írta:én alá is írnám. a bajnokság sokkal fontosabb számomradaffy írta:én odaadnám azt a 4 pontot a bl-ért cserébe
(fogadással vigyázz, mert deus és ilu ugyanaz)
Én meg nem tudom.Szezon előtt nekem is BL lett volna elsődleges, természetesen kupa történetének első címvédése miatt.Mostmár viszont...Ha 10 pontról visszajönnénk, az nem lenne semmi.A csapat remélem a BL-re figyel, mert az van a mi kezünkben, a bajnoksághoz ugye nem elég a mi teljesítményünk.Én nem tudom, melyiket választanám, ha lehetne.daffy írta: ui: azt kifelejtettem,hogy nekem továbbra is a legfontosabb a bl. ott 3 meccs van,amit ha megnyer a csapat,akkor itt a kupa. az a kupa,amely további 2-t hoz magával és amely kupa elnyerésével esély lenne az európa és a világ legjobb klubcsapata cím megszerzésére. mivel az utolsó már elég poros a vitrinben,így jobb lenne ezeket megnyerni. én odaadnám azt a 4 pontot a bl-ért cserébe
én alá is írnám. a bajnokság sokkal fontosabb számomradaffy írta:én odaadnám azt a 4 pontot a bl-ért cserébe