Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Wembley.Zsolti95 írta:lehet tudni h jövőre hol lesz a BL döntő? már ha nem lesz világvége
WembleyZsolti95 írta:lehet tudni h jövőre hol lesz a BL döntő? már ha nem lesz világvége
CAPS LOCKtib072 írta:SCHWEINSTEIGER...LE A KALAPPAL..HATALMAS SZÍVVEL JÁTSZIK
Ettől én is tartok. Ha büntetők lesznek, ott már a Chelsea esélyesebb. Főleg, ha Robben megint odaáll.#David Villa# írta:Hihetetlen egy szerencsés csapat ez a Chelsea. Most pedig lélektani előnyben vannak. A kihagyott büntető megviselte a Bayernt. Rendes játékidőben ha kihúzzák azt a pár percet... Szorítok a bajoroknak.
Igen, de Robbennél erősebb a negatív oldal szvsz. Legalábbis bennem a VB döntőn kihagyott két meccslabdája, és az idei nagyon fontos Dortmund ellenni kihagyott 11-s és ziccerek maradtak meg. Most ez is...ha innen elvesztik a bajorok, jogosan veszik majd őt elő.Firefox írta:
Sajnos Messién is .. Pozitív és negatív értelemben is. Ugye ha beveri akkor most döntőznénk ..
Sajnos Messién is .. Pozitív és negatív értelemben is. Ugye ha beveri akkor most döntőznénk ..LG írta:Vhogy én is sejtettem. Robben lelkén már sok fontos meccs szárad.tib072 írta:TUTI KIMARAD...
Vhogy én is sejtettem. Robben lelkén már sok fontos meccs szárad.tib072 írta:TUTI KIMARAD...
ennyire udvarias, hogy ad 1 tizit az ellenfélnek, de ezzel se tud élni a BayernFirefox írta:Idézem magam:
Na, az új igazolásunk ...