Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.08.15. 20:18:14

Bogdán – Varga J., Mészáros N., Juhász, Laczkó – Pintér Á. – Gyurcsó, Koman, Szakály P., Dzsudzsák – Szalai Á.

Érdekes lesz ez a 4-1-4-1, már ha tényleg alkalmazzák majd.
Hajrá, fiúk :!:

szerk.: http://sportgeza.hu/futball/2012/08/15/izraeli_balhe/ :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.05. 20:16:38

Igen kár a tegnapiért :? , de felkészülésnek jó volt ez a 2 meccs eredményektől függetlenül.
Íreket nagyon szeretem, s ismerem is elég jól őket, ennél azért több kell főleg amilyen csoportban vannak.Mondjuk felkészülés és nagy következtetést nem kell még levonni, a horvátok elleni első meccs nagyon fontos.A 2 "nagy" ellen lehet egy kontrára épülő szervezett jó játékot hozni, s meglepetést. :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.05. 20:04:09

G.Gabe írta:a francba, egy igazán bemehetett volna. Megérdemelték volna a győzelmet.
Több gól is Szalai lábában maradt sajnos...
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.06.05. 15:58:50

a francba, egy igazán bemehetett volna. Megérdemelték volna a győzelmet.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.06.04. 20:36:44

Nem tudjátok, magát a meccset lehet nézni az m2 online-on? Eddig volt adás, most nincs. Mindegy, találtam jobbat. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.04. 20:31:19

Tudok gratulálni a szövetségnek,vagy bárkinek akik a jegyárakat megszabják.
Mi a bütykösért kell drágán adni a jegyeket? a legolcsóbb 2000 forint a kapu mögé. beljebb meg elmegy 7000ig...kapu vonalában is talán már 4000.
Miért nem lehet egy ilyen barátságos meccsre 1000 forintért adni a jegyeket? lehet kimennének 10ezren,az is 10M bevétel. ehelyett kimegy 1-2ezer ember,aztán kong a stadion az ürességtől. nem értem komolyan. még ha valami hiperszuper stadion lenne azt mondanám oké,de így?!

Nah mindegy,pedig szívesen kimentem volna,de így nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.06.02. 16:51:12

zola8787 írta:
Igen, közben rákerestem. Olasz első osztályból francia másodosztályba.
Még a francia első osztály is gyengébb az olasznál, nem hogy a második vonal.
Totális süllyesztő.
Legalább játszik! A francia 2 meg sokkal jobb, mint a magyar 1 (ha már összefüggéseket írsz). Ha jól játszik, idővel megkeresik a nagyobbak, ha nem, akkor marad ott na bumm. Így is kiemelkedő a válogatottban. Inkább játsszon a francia 2-ben, mint padozzon valamelyik erősebb bajnokságban. SZVSZ
Az igaz. leginkább egy kis sikeresség férne rá az olasz meló után.
Nagyon remélem mielőbb kilábal a gödörből.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.02. 16:25:38

Aztán speciel Gyurcsóval mi bajod van?
Nincs semmi, nem tudom, honnan veszed!?
Várom a VB selejtezőket, remélem kijutunk. [-o< [-o<
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.06.02. 16:07:42

Totális süllyesztő.
Legalább játszik! A francia 2 meg sokkal jobb, mint a magyar 1 (ha már összefüggéseket írsz). Ha jól játszik, idővel megkeresik a nagyobbak, ha nem, akkor marad ott na bumm. Így is kiemelkedő a válogatottban. Inkább játsszon a francia 2-ben, mint padozzon valamelyik erősebb bajnokságban. SZVSZ
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.06.02. 15:39:39

Rajmó írta:
G.Gabe írta:Sajnos az a baj, hogy a tehetségek, mint pl Koman is, eltűnnek. Neki már van csapata? Mert úgy volt, hogy lelép olaszoktól.
Már fél éve a francia Monacoban játszik, folyamatosan kezdő és rendre végigjátssza a bajnokikat. ;)
Totális süllyesztő.
Rajmó
Capitá del Barça

2012.06.02. 15:36:56

G.Gabe írta:Sajnos az a baj, hogy a tehetségek, mint pl Koman is, eltűnnek. Neki már van csapata? Mert úgy volt, hogy lelép olaszoktól.
Már fél éve a francia Monacoban játszik, folyamatosan kezdő és rendre végigjátssza a bajnokikat. ;)
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.02. 15:36:36

Az igazság az, hogy már szerintem mindenki úgy van vele, hogy minden mindegy, csak legyen valami előrelépés már. Az a baj, hogy túl gyenge a védelmünk ahhoz, hogy egy bátor támadófocit játsszunk. Úgyhogy marad ez.
Ezzel egyet értek. Nem vagyunk abban a helyzetben, h válogathassunk milyen játékkal érjünk el eredményeket. Ha csak bunkerfocival megy, akkor azzal kell. Nyilván egy Barcánál, egy Real Madridnál, vagy a braziloknál a szurkolók úgy elvannak kényeztetve, h nem elég az eredmény, szép játék is kell. De olyan csapatoknál, mint mi, vagy sok más európai kis csapatnál feláldozható a szép játék az eredményekért. Azt hiszem a görögök is sokkal inkább örülnek a bekkelős focival elért EB győzelmüknek, mintha szépen játszva kizúgtak volna a csoportból.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.06.02. 15:27:04

ifetes123 írta:
Nekem a hollandok illetve svédek elleni vereség jobban tetszett, mint a tegnapi győzelem. Itt az ideje, hogy eredményesek legyünk és ne csak a múltból táplálkozzunk. Igenis vannak tehetségeink, csak valahogy nem tudjuk őket egy igazi csapattá formálni.
Valahogy az van bennem is, hogy ott látszott, hogy akartak, hajtottak, szép gólokat is rúgtak, és bizony ha 2-1-nél bemegy az a két nagy ziccer, akkor valszeg nem rúgnak nekünk a hollandok ötöt.
Viszont tegnap meg ez a cselszkij-stílus jött be, és vezetett eredményre.
Ezért mondom, h nem tudom. Mert igen, azokon a meccseken, baromira izgultam a fiúkért, de tegnap pipa voltam rájuk, hogy nem támadnak.
De ugyanakkor örülök a győzelemnek.

Az igazság az, hogy már szerintem mindenki úgy van vele, hogy minden mindegy, csak legyen valami előrelépés már. Az a baj, hogy túl gyenge a védelmünk ahhoz, hogy egy bátor támadófocit játsszunk. Úgyhogy marad ez.

Sajnos az a baj, hogy a tehetségek, mint pl Koman is, eltűnnek. Neki már van csapata? Mert úgy volt, hogy lelép olaszoktól. Szerencsétlen Dzsudzsák is pórul járt a ruszkikkal. A menedzser meg jól megtömte a zsebét. Jobban járt volna egy angol középcsapattal, vagy egy spanyollal. De még azzal is, ha ott marad a PSV-ben. De hát a pénz beszél.

A magyar csapatokhoz is áramlanak be tömegével a külföldi játékosok.
Múltkor belenéztem egy bajnokiba. Nem tudom kik játszottak már, talán a honvéd volt, de az, hogy egy magyar nevet hallottam csak a csapatban, kicsit durva. Miért nem kaphatnak a magyar fiatalok lehetőséget? Ha már beléjük ölték mindenféle Puskás-programokkal meg fejlesztésekkel a milliókat? Ha még csak a nagy csapatok közelébe sem kerülnek, akkor csak kidobott pénz az ablakon.
Totálisan meg kéne reformálni itt a focit. Mindenki eddig csak nagy szavakat puffogtatott, de tenni nem tett semmit. Biztos jó kis állások vannak itt azoknak, akik a nagyobb húsos fazekakhoz nem fértek hozzá.
Gondolom Bogdánra gondoltál, de egyet kell értenem. Nagyon nagy kapus a srác már most, ha folyamatos lehetőséget kap továbbra is, világsztár lehet belőle szvsz.
Igen, őrá gondoltam. Nem is tudom miért írtam Buzsákyt :-D kösz a javítást
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.02. 15:17:58

Érzésem szerint azért örülni kell ennek a győzelemnek, nem játszottak rosszul a fiúk, a cseheknek nem voltak ordító helyzeteik.És oké barátságos menők vagyunk :D De számítanak a pontok a ranglista kiemelés stb szempontjából, s önbizalom növelésnek is remek volt.Hétfőn pikáns az ír meccs :D
Kép
Kép
Kép
Boccantoka
Barça B

2012.06.02. 15:13:04

Capon írta:Majd kijutunk ha megemelik a résztvevő csapatok létszámát (talán).
Szerintem meg akkor, ha mi rendezzük az EB-t. :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.02. 15:12:48

Capon írta:
:D na ja.
Majd kijutunk ha megemelik a résztvevő csapatok létszámát (talán).
Aztán a nagy számok törvénye szerint lehet egyszer tényleg kijön úgy a lépés, vagy tényleg összeáll a jövőben egy jobb képességű generáció, de JELENLEG még nagyon nem látni a fényt az alagút végén szvsz.
Mert amig olyan időket élünk, h hazai bajnokságukban a külföldi selejtek a meghatározó játékosok, és a külföldön játszó magyar játékosok közül elvétve van olyan, aki le is tud tenni vmit az asztalra, de azt a teljesítményt sem tudja hosszú távon nyújtani, addig nincs nagyon remény, hiába a szép eredmények az utánpótlásban, ha felnőttek között mind erre a sorsra jutnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2012.06.02. 15:16:01-kor.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.02. 15:07:41

Kash írta:Elég sok a hiányzó, ami a legroszabb ebben, hogy nem Buzsáky meg Gyurcsó szintű játékosok hiányoznak, hanem ilyen Rudolf, Szalai...stb.
Aztán speciel Gyurcsóval mi bajod van? :shock: Szerintem életedben nem láttad még játszani.
Ehhez képest élete első válogatott meccsén beáll, kap 25 percet, aztán győztes gólt lő a világ egyik legjobb kapusának. Tavaly meg még az NB 2-ben koptatta a kispadot. Sousa érdeme is a srác ! Bár egyébként valamikor márciusban már megírtam NB1 topicba, hogy róla még sokat fogunk hallani. 8)
Évek óta hiányzik egy normális jobbszélső a válogatottból, reménykedhetünk.

G.Gabe írta:Szerintem tegnap nem(csak) Dzsudzsák volt a meccs embere, hanem Buzsáky is. Bizony-bizony sokszor hatalmas bravúrokkal mentett meg minket a góltól.
Gondolom Bogdánra gondoltál, de egyet kell értenem. Nagyon nagy kapus a srác már most, ha folyamatos lehetőséget kap továbbra is, világsztár lehet belőle szvsz.
messideco írta:És bírtam Egervárit, hogy Szakályt a kezdőbe tette, és Gyurcsónak is bizalmat szavazott. Lassan kiválnak Hajnalék meg Geráék szvsz. és helyüket átveszik Koman, Gosztonyi, Vass, Elek stb.
A védelemben meg Korcsmár úgy néz ki, gyökeret tud verni, Lázár is talán, de Zámbó vagy Debreceni is ott lehet a tűz közelében.
Így van, örültem én is az új arcoknak, főleg Gyurmának, bár a középpályánk látszott, hogy eléggé összeszokatlan volt. Korcsmár tényleg nagyon jó, Lázár Pali (ha rá gondolsz) viszont elb.ta a karrierjét. Elment a törökökhöz, azóta nem hallani róla semmit. 2 meccs után megsérült, utána összeveszett az edzővel, a maradék 20 meccset meg a lelátóról figyelte. :roll:

Gosztonyit meg szerintem felejtsük el felnőtt szinten. Hétről-hétre látom játszani Fehérváron, de olyan szinten buta a srác, hogy azt elmondani nem lehet. Nem tud semmit, passzolni sem, cselezni sem, beadni sem igazán, és még csak nem is gyors. Ha csak fele annyi tudás jutott volna neki, mint tetoválás, előrébb tartana.
Több éve be van harangozva, mint lehetséges szélső majd a nagyválogatottban, ehhez képest Gyurcsó fél év alatt villantott, és megkapta a behívót.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2012.06.02. 15:42:46-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.02. 14:44:41

LG írta:
ifetes123 írta:Itt az ideje, hogy eredményesek legyünk és ne csak a múltból táplálkozzunk. Igenis vannak tehetségeink, csak valahogy nem tudjuk őket egy igazi csapattá formálni.
De sokat hallottam már ezt az elmúlt évtizedekben. Ez kb. ugyanolyan, mint a Magyarország megújul. :lol:
:D na ja.
Majd kijutunk ha megemelik a résztvevő csapatok létszámát (talán).
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.02. 14:30:59

ifetes123 írta:Itt az ideje, hogy eredményesek legyünk és ne csak a múltból táplálkozzunk. Igenis vannak tehetségeink, csak valahogy nem tudjuk őket egy igazi csapattá formálni.
De sokat hallottam már ezt az elmúlt évtizedekben. Ez kb. ugyanolyan, mint a Magyarország megújul. :lol:
ifetes123
Barça C
Kapcsolat:

2012.06.02. 14:23:46

G.Gabe írta:Őszintén szólva nem tudom eldönteni melyik a jobb:
ez a bekkelős stílus, amit tegnap bemutattunk (és eredményes is volt),
vagy pedig az a hajtás, amit bemutattunk a svédek (2-1) illetve a hollandok ellen (5-3). Őszintén szólva sokszor úgy érzem, hogy csak egy kicsit kéne a fiúknak több tudás, és akkor simán megcsípnénk egy kiutazást érő helyet.

Mindig látni elég tehetséges fiatalokat, akik ifi meg U szinten megverik a nagyobb csapatokat elég sokszor (bár most van egy kis visszaesés).
Aztán ezek hirtelen eltűnnek, aki meg feljut nagy csapatba, az elszürkül.

Azt hiszem ez a legnagyobb probléma. Egyszerűen eltűnnek a süllyesztőben a nagy ígéretek. Máshol kiemelik őket, tolják őket előre. Nálunk meg a Lisztes a király, aki már a Nyilasi-féle FTC-ben is focizott. Meg a Tököli, aki szintén akkoriban már rúgta a bőrt.
Fiatalok meg alig-alig akadnak.

A gólkirály is egy francia srác lett, aki odakint csak egy targoncásnak volt jó. és ő is csak 20 gólt volt képes rúgni. Ez egy spanyol vagy angol bajnokságban egy középcsapathoz lenne elég.
Fizikálisan sincsenek ott, látni sokszor, hogy egy-egy ilyen nemzetközi meccsen a 70-80 perc után alig kapnak levegőt. A technikai tudásukról meg ne is beszéljünk. Szerintem tegnap nem(csak) Dzsudzsák volt a meccs embere, hanem Buzsáky is. Bizony-bizony sokszor hatalmas bravúrokkal mentett meg minket a góltól. Látszik rajtuk, hogy nem itthon fociznak, hanem egy a miénknél jóval erősebb bajnokságban.
Nekem a hollandok illetve svédek elleni vereség jobban tetszett, mint a tegnapi győzelem. Itt az ideje, hogy eredményesek legyünk és ne csak a múltból táplálkozzunk. Igenis vannak tehetségeink, csak valahogy nem tudjuk őket egy igazi csapattá formálni.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.06.02. 12:14:49

Kash: azok nem Cseh-ek, hanem a magyar nyelv úgy nevezi őket, hogy csehek, az ország Csehország vagy Cseh Köztársaság, lakói a cseh nép. A h hangot nehéz szóvégén ejteni, ezért gyakran cse-ként szerepelnek.

Mindegy, nem akarok ismét valaki miatt kitiltásban részesülni.

On:
Gabe érdekes dolgokat vázolt fel. Azt kell játszani, ami működik. A bolgárok ellen meg alig tudom eldönteni mi volt... Mondjuk az egy lelkes társaság volt, a hollandokat is meg tudták verni.
És bírtam Egervárit, hogy Szakályt a kezdőbe tette, és Gyurcsónak is bizalmat szavazott. Lassan kiválnak Hajnalék meg Geráék szvsz. és helyüket átveszik Koman, Gosztonyi, Vass, Elek stb.
A védelemben meg Korcsmár úgy néz ki, gyökeret tud verni, Lázár is talán, de Zámbó vagy Debreceni is ott lehet a tűz közelében :)

Hajrá Magyarok!
Kép
"And my heart will leave you never."
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.06.02. 10:20:07

Őszintén szólva nem tudom eldönteni melyik a jobb:
ez a bekkelős stílus, amit tegnap bemutattunk (és eredményes is volt),
vagy pedig az a hajtás, amit bemutattunk a svédek (2-1) illetve a hollandok ellen (5-3). Őszintén szólva sokszor úgy érzem, hogy csak egy kicsit kéne a fiúknak több tudás, és akkor simán megcsípnénk egy kiutazást érő helyet.

Mindig látni elég tehetséges fiatalokat, akik ifi meg U szinten megverik a nagyobb csapatokat elég sokszor (bár most van egy kis visszaesés).
Aztán ezek hirtelen eltűnnek, aki meg feljut nagy csapatba, az elszürkül.

Azt hiszem ez a legnagyobb probléma. Egyszerűen eltűnnek a süllyesztőben a nagy ígéretek. Máshol kiemelik őket, tolják őket előre. Nálunk meg a Lisztes a király, aki már a Nyilasi-féle FTC-ben is focizott. Meg a Tököli, aki szintén akkoriban már rúgta a bőrt.
Fiatalok meg alig-alig akadnak.

A gólkirály is egy francia srác lett, aki odakint csak egy targoncásnak volt jó. és ő is csak 20 gólt volt képes rúgni. Ez egy spanyol vagy angol bajnokságban egy középcsapathoz lenne elég.
Fizikálisan sincsenek ott, látni sokszor, hogy egy-egy ilyen nemzetközi meccsen a 70-80 perc után alig kapnak levegőt. A technikai tudásukról meg ne is beszéljünk. Szerintem tegnap nem(csak) Dzsudzsák volt a meccs embere, hanem Buzsáky is. Bizony-bizony sokszor hatalmas bravúrokkal mentett meg minket a góltól. Látszik rajtuk, hogy nem itthon fociznak, hanem egy a miénknél jóval erősebb bajnokságban.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.02. 10:19:09

messideco írta:Kösd fel magad.
Buzsáky sérült. Gyurcsó góllal debütált. Szalai ott volt.

A név szvsz nem számít, jöhet a harmadosztályból is, ha a nemzeti mezben kettészakad a pályán, és 150 százalékot nyújt.
Tudom hogy sérült, és azt is, hogy Gyurcsó góllal debütált a Cseh-ek ellen egy barátságos mérkőzésen.
Én csak arra szerettem volna rávilágitani, hogy kulcsfontosságú játékosok hiányoznak...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.06.02. 09:16:40

Kösd fel magad.
Buzsáky sérült. Gyurcsó góllal debütált. Szalai ott volt.

A név szvsz nem számít, jöhet a harmadosztályból is, ha a nemzeti mezben kettészakad a pályán, és 150 százalékot nyújt.
Kép
"And my heart will leave you never."
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.01. 23:53:43

LG írta:
Kash írta:Nem volt rossz mérkőzés, a Cheh-ek nagyon akarták birtokolni a labdát, azthitték, hogy ők a Barcelona... :roll: Erre benyaltak egy gólt :lol:
Grat Balázsnak a góljához, igazi klasszis megoldás.
Egyébként a Cheh-ek 79%-ban birtokolták a labdát.
Ezt a Cheh-ek-et nyugtass meg, h csak poénnak szánod. [-o<

Képzeld, viccnek szántam... :roll: :roll:
Elég sok a hiányzó, ami a legroszabb ebben, hogy nem Buzsáky meg Gyurcsó szintű játékosok hiányoznak, hanem ilyen Rudolf, Szalai...stb.
Kép
Válasz küldése