Érdekes lesz ez a 4-1-4-1, már ha tényleg alkalmazzák majd.
Hajrá, fiúk

szerk.: http://sportgeza.hu/futball/2012/08/15/izraeli_balhe/

Több gól is Szalai lábában maradt sajnos...G.Gabe írta:a francba, egy igazán bemehetett volna. Megérdemelték volna a győzelmet.
Az igaz. leginkább egy kis sikeresség férne rá az olasz meló után.zola8787 írta:Legalább játszik! A francia 2 meg sokkal jobb, mint a magyar 1 (ha már összefüggéseket írsz). Ha jól játszik, idővel megkeresik a nagyobbak, ha nem, akkor marad ott na bumm. Így is kiemelkedő a válogatottban. Inkább játsszon a francia 2-ben, mint padozzon valamelyik erősebb bajnokságban. SZVSZIgen, közben rákerestem. Olasz első osztályból francia másodosztályba.
Még a francia első osztály is gyengébb az olasznál, nem hogy a második vonal.
Totális süllyesztő.
Legalább játszik! A francia 2 meg sokkal jobb, mint a magyar 1 (ha már összefüggéseket írsz). Ha jól játszik, idővel megkeresik a nagyobbak, ha nem, akkor marad ott na bumm. Így is kiemelkedő a válogatottban. Inkább játsszon a francia 2-ben, mint padozzon valamelyik erősebb bajnokságban. SZVSZIgen, közben rákerestem. Olasz első osztályból francia másodosztályba.
Még a francia első osztály is gyengébb az olasznál, nem hogy a második vonal.
Totális süllyesztő.
Igen, közben rákerestem. Olasz első osztályból francia másodosztályba.Rajmó írta:Már fél éve a francia Monacoban játszik, folyamatosan kezdő és rendre végigjátssza a bajnokikat.G.Gabe írta:Sajnos az a baj, hogy a tehetségek, mint pl Koman is, eltűnnek. Neki már van csapata? Mert úgy volt, hogy lelép olaszoktól.
Már fél éve a francia Monacoban játszik, folyamatosan kezdő és rendre végigjátssza a bajnokikat.G.Gabe írta:Sajnos az a baj, hogy a tehetségek, mint pl Koman is, eltűnnek. Neki már van csapata? Mert úgy volt, hogy lelép olaszoktól.
Ezzel egyet értek. Nem vagyunk abban a helyzetben, h válogathassunk milyen játékkal érjünk el eredményeket. Ha csak bunkerfocival megy, akkor azzal kell. Nyilván egy Barcánál, egy Real Madridnál, vagy a braziloknál a szurkolók úgy elvannak kényeztetve, h nem elég az eredmény, szép játék is kell. De olyan csapatoknál, mint mi, vagy sok más európai kis csapatnál feláldozható a szép játék az eredményekért. Azt hiszem a görögök is sokkal inkább örülnek a bekkelős focival elért EB győzelmüknek, mintha szépen játszva kizúgtak volna a csoportból.Az igazság az, hogy már szerintem mindenki úgy van vele, hogy minden mindegy, csak legyen valami előrelépés már. Az a baj, hogy túl gyenge a védelmünk ahhoz, hogy egy bátor támadófocit játsszunk. Úgyhogy marad ez.
Valahogy az van bennem is, hogy ott látszott, hogy akartak, hajtottak, szép gólokat is rúgtak, és bizony ha 2-1-nél bemegy az a két nagy ziccer, akkor valszeg nem rúgnak nekünk a hollandok ötöt.ifetes123 írta:
Nekem a hollandok illetve svédek elleni vereség jobban tetszett, mint a tegnapi győzelem. Itt az ideje, hogy eredményesek legyünk és ne csak a múltból táplálkozzunk. Igenis vannak tehetségeink, csak valahogy nem tudjuk őket egy igazi csapattá formálni.
Igen, őrá gondoltam. Nem is tudom miért írtam BuzsákytGondolom Bogdánra gondoltál, de egyet kell értenem. Nagyon nagy kapus a srác már most, ha folyamatos lehetőséget kap továbbra is, világsztár lehet belőle szvsz.
Szerintem meg akkor, ha mi rendezzük az EB-t.Capon írta:Majd kijutunk ha megemelik a résztvevő csapatok létszámát (talán).
Aztán a nagy számok törvénye szerint lehet egyszer tényleg kijön úgy a lépés, vagy tényleg összeáll a jövőben egy jobb képességű generáció, de JELENLEG még nagyon nem látni a fényt az alagút végén szvsz.Capon írta:
na ja.
Majd kijutunk ha megemelik a résztvevő csapatok létszámát (talán).
Aztán speciel Gyurcsóval mi bajod van?Kash írta:Elég sok a hiányzó, ami a legroszabb ebben, hogy nem Buzsáky meg Gyurcsó szintű játékosok hiányoznak, hanem ilyen Rudolf, Szalai...stb.
Gondolom Bogdánra gondoltál, de egyet kell értenem. Nagyon nagy kapus a srác már most, ha folyamatos lehetőséget kap továbbra is, világsztár lehet belőle szvsz.G.Gabe írta:Szerintem tegnap nem(csak) Dzsudzsák volt a meccs embere, hanem Buzsáky is. Bizony-bizony sokszor hatalmas bravúrokkal mentett meg minket a góltól.
Így van, örültem én is az új arcoknak, főleg Gyurmának, bár a középpályánk látszott, hogy eléggé összeszokatlan volt. Korcsmár tényleg nagyon jó, Lázár Pali (ha rá gondolsz) viszont elb.ta a karrierjét. Elment a törökökhöz, azóta nem hallani róla semmit. 2 meccs után megsérült, utána összeveszett az edzővel, a maradék 20 meccset meg a lelátóról figyelte.messideco írta:És bírtam Egervárit, hogy Szakályt a kezdőbe tette, és Gyurcsónak is bizalmat szavazott. Lassan kiválnak Hajnalék meg Geráék szvsz. és helyüket átveszik Koman, Gosztonyi, Vass, Elek stb.
A védelemben meg Korcsmár úgy néz ki, gyökeret tud verni, Lázár is talán, de Zámbó vagy Debreceni is ott lehet a tűz közelében.
LG írta:De sokat hallottam már ezt az elmúlt évtizedekben. Ez kb. ugyanolyan, mint a Magyarország megújul.ifetes123 írta:Itt az ideje, hogy eredményesek legyünk és ne csak a múltból táplálkozzunk. Igenis vannak tehetségeink, csak valahogy nem tudjuk őket egy igazi csapattá formálni.
De sokat hallottam már ezt az elmúlt évtizedekben. Ez kb. ugyanolyan, mint a Magyarország megújul.ifetes123 írta:Itt az ideje, hogy eredményesek legyünk és ne csak a múltból táplálkozzunk. Igenis vannak tehetségeink, csak valahogy nem tudjuk őket egy igazi csapattá formálni.
Nekem a hollandok illetve svédek elleni vereség jobban tetszett, mint a tegnapi győzelem. Itt az ideje, hogy eredményesek legyünk és ne csak a múltból táplálkozzunk. Igenis vannak tehetségeink, csak valahogy nem tudjuk őket egy igazi csapattá formálni.G.Gabe írta:Őszintén szólva nem tudom eldönteni melyik a jobb:
ez a bekkelős stílus, amit tegnap bemutattunk (és eredményes is volt),
vagy pedig az a hajtás, amit bemutattunk a svédek (2-1) illetve a hollandok ellen (5-3). Őszintén szólva sokszor úgy érzem, hogy csak egy kicsit kéne a fiúknak több tudás, és akkor simán megcsípnénk egy kiutazást érő helyet.
Mindig látni elég tehetséges fiatalokat, akik ifi meg U szinten megverik a nagyobb csapatokat elég sokszor (bár most van egy kis visszaesés).
Aztán ezek hirtelen eltűnnek, aki meg feljut nagy csapatba, az elszürkül.
Azt hiszem ez a legnagyobb probléma. Egyszerűen eltűnnek a süllyesztőben a nagy ígéretek. Máshol kiemelik őket, tolják őket előre. Nálunk meg a Lisztes a király, aki már a Nyilasi-féle FTC-ben is focizott. Meg a Tököli, aki szintén akkoriban már rúgta a bőrt.
Fiatalok meg alig-alig akadnak.
A gólkirály is egy francia srác lett, aki odakint csak egy targoncásnak volt jó. és ő is csak 20 gólt volt képes rúgni. Ez egy spanyol vagy angol bajnokságban egy középcsapathoz lenne elég.
Fizikálisan sincsenek ott, látni sokszor, hogy egy-egy ilyen nemzetközi meccsen a 70-80 perc után alig kapnak levegőt. A technikai tudásukról meg ne is beszéljünk. Szerintem tegnap nem(csak) Dzsudzsák volt a meccs embere, hanem Buzsáky is. Bizony-bizony sokszor hatalmas bravúrokkal mentett meg minket a góltól. Látszik rajtuk, hogy nem itthon fociznak, hanem egy a miénknél jóval erősebb bajnokságban.
Tudom hogy sérült, és azt is, hogy Gyurcsó góllal debütált a Cseh-ek ellen egy barátságos mérkőzésen.messideco írta:Kösd fel magad.
Buzsáky sérült. Gyurcsó góllal debütált. Szalai ott volt.
A név szvsz nem számít, jöhet a harmadosztályból is, ha a nemzeti mezben kettészakad a pályán, és 150 százalékot nyújt.
LG írta:Ezt a Cheh-ek-et nyugtass meg, h csak poénnak szánod.Kash írta:Nem volt rossz mérkőzés, a Cheh-ek nagyon akarták birtokolni a labdát, azthitték, hogy ők a Barcelona...Erre benyaltak egy gólt
![]()
Grat Balázsnak a góljához, igazi klasszis megoldás.
Egyébként a Cheh-ek 79%-ban birtokolták a labdát.