Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, de ha nem is lesznek állandó kezdők, első számú cserék lesznek valószínűleg. Illetve Arbeolánál azt sem tartom kizártnak, h kezdő lesz, mert nem nagyon tudok a posztjára jobb opciót.Pavel írta: A vasárnapit én sem tudom, de Dél-Korea ellen nem voltak ott a barcások és a bilbaósok. Valószínűleg ezért kezdtek.
A tét meccsek lesznek az irányadók.
hát de olyat mondasz ami hülyeség. Miért Ronaldinho a PSG-be lett világsztár??? ki nyert BL-t a barcának?? a tényeket ne ferdítsük már.daffy írta:az a korszak pedig hány év is? 4! akkor legenda ronaldinho is a barcában? a témát itt lezártam!REMY írta:mondjuk tényleg elég nagy hülyeség azt mondani, hogy Xavi nem egy barca legenda... akkor ki az ?? akit az idő megszépít ?? Xavi igen is egy korszakos kiválóság a barcánál aki örökre beírta magát a barca történelmébe....
még te is győzzél meg,hogy márpedig a kedvenc színem a sárga...
Miért, vége van annak a bizonyos korszaknak?daffy írta:az a korszak pedig hány év is? 4! akkor legenda ronaldinho is a barcában? a témát itt lezártam!REMY írta:mondjuk tényleg elég nagy hülyeség azt mondani, hogy Xavi nem egy barca legenda... akkor ki az ?? akit az idő megszépít ?? Xavi igen is egy korszakos kiválóság a barcánál aki örökre beírta magát a barca történelmébe....
az a korszak pedig hány év is? 4! akkor legenda ronaldinho is a barcában? a témát itt lezártam!REMY írta:mondjuk tényleg elég nagy hülyeség azt mondani, hogy Xavi nem egy barca legenda... akkor ki az ?? akit az idő megszépít ?? Xavi igen is egy korszakos kiválóság a barcánál aki örökre beírta magát a barca történelmébe....
A vasárnapit én sem tudom, de Dél-Korea ellen nem voltak ott a barcások és a bilbaósok. Valószínűleg ezért kezdtek.LG írta:Nem követtem a spanyolok felkészülését, de mintha itt fórumon azt olvastam volna, h Arbeola és Albiol is kezdő volt az elmúlt meccseken.Pavel írta:De minek. Azért, hogy meglegyen a keret és ne csak három madridista legyen már kint az EB-n.LG írta: Ott van még Arbeola, meg Albiol is. Ők mind válogatottak is. Szóval azért akad Realos a válogatottban is.
Jah, és Raúl pont olyan szélső mint Pedro...REMY írta:
Valdes miért van ott ?? lehetne egy fiatalnak is helyet biztosítani a keretben...![]()
Pedro is csak azért került be mert barcás... nem az ez évi teljesítménye alapján. Raúl 10x jobban megérdemelte volna.
Xavi, Iniesta alap.
Puyol is.
Azt a szintet amit Piqué az utóbbi időben lehoz azt Albiol is tudja.
Arbeloa sztem kezdő is lesz az EB-n, de Albiol sztem egyszerűen csak azért került a csapatba, mert a Barcásoknak később kellett csatlakozniuk a kerethez (így Piquének is)LG írta:Nem követtem a spanyolok felkészülését, de mintha itt fórumon azt olvastam volna, h Arbeola és Albiol is kezdő volt az elmúlt meccseken.Pavel írta:De minek. Azért, hogy meglegyen a keret és ne csak három madridista legyen már kint az EB-n.LG írta: Ott van még Arbeola, meg Albiol is. Ők mind válogatottak is. Szóval azért akad Realos a válogatottban is.
Nem akarok vitatkozni,mert felesleges tényleg.daffy írta:32 éves,27-28 éves korától akkora név és idén már erősen halványodik. elnézést,hogy nem esem hasra tőle. elismerem,hogy klasszis játékos és hogy a barcánál élte le a 32 évét,de nehogy bocsánatot kelljen kérnem azért,mert más a véleményem. az én szememben volt 4 kiemelkedő szezonja,előtte meg az eladását is követelték. neked legenda,nekem nem. ez a véleményem,nem szeretnék oldalakat vitázni róla,mert változni nem fog(ha te szeretnél,kérlek ezt privátban tedd meg)csababarca írta:Ha Xavi nem a barca legendája akkor ki az?
A klub legsikeresebb korszakának kulcsjátékosa,emellett a válogatottban sem vallott szégyent ebben az időszakban.
Nem követtem a spanyolok felkészülését, de mintha itt fórumon azt olvastam volna, h Arbeola és Albiol is kezdő volt az elmúlt meccseken.Pavel írta:De minek. Azért, hogy meglegyen a keret és ne csak három madridista legyen már kint az EB-n.LG írta: Ott van még Arbeola, meg Albiol is. Ők mind válogatottak is. Szóval azért akad Realos a válogatottban is.
Valdes miért van ott ?? lehetne egy fiatalnak is helyet biztosítani a keretben...Pavel írta:De minek. Azért, hogy meglegyen a keret és ne csak három madridista legyen már kint az EB-n.LG írta: Ott van még Arbeola, meg Albiol is. Ők mind válogatottak is. Szóval azért akad Realos a válogatottban is.
De minek. Azért, hogy meglegyen a keret és ne csak három madridista legyen már kint az EB-n.LG írta: Ott van még Arbeola, meg Albiol is. Ők mind válogatottak is. Szóval azért akad Realos a válogatottban is.
Ne haragudj, azt nem figyeltem ki írta! De tudom már, ez a becsületes Casillas visszapillantó tükrözéses beszólásával volt 1 időben.REMY írta:
azt a cikket én linkeltem oda is![]()
és a Google a barátodmeglehet találni 1-2 ott.
Albiol amennyit játszik...a Real-ban is, meg a válogatottban is...LG írta:Ott van még Arbeola, meg Albiol is. Ők mind válogatottak is. Szóval azért akad Realos a válogatottban is.Mihu írta:
Egyébként is kezdjük ott, hogy ahány spanyol van a Real-ban...![]()
Véleményem szerint Ramos, Casillas meg Alonso biztos beszéltek a barcásokkal, és gratuláltak nekik amikor bajnokok lettek. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy az ilyen Marcelo meg Pepe féle csürhék nem...szóval szerintem Xavi itt nem a spanyolokra gondolt, hanem a légiósokra. És ezt a válogatottbeli társai pontosan tudják, így feszkó se lesz.
2005 óta nézek focit és egyben Real meccseket. De azt már nem tudom, hogy ki volt az ellenfél az első meccsen.Megkérdezhetem, hogy melyik volt az első Real meccs amit láttál?
32 éves,27-28 éves korától akkora név és idén már erősen halványodik. elnézést,hogy nem esem hasra tőle. elismerem,hogy klasszis játékos és hogy a barcánál élte le a 32 évét,de nehogy bocsánatot kelljen kérnem azért,mert más a véleményem. az én szememben volt 4 kiemelkedő szezonja,előtte meg az eladását is követelték. neked legenda,nekem nem. ez a véleményem,nem szeretnék oldalakat vitázni róla,mert változni nem fog(ha te szeretnél,kérlek ezt privátban tedd meg)csababarca írta:Ha Xavi nem a barca legendája akkor ki az?
A klub legsikeresebb korszakának kulcsjátékosa,emellett a válogatottban sem vallott szégyent ebben az időszakban.
Ott van még Arbeola, meg Albiol is. Ők mind válogatottak is. Szóval azért akad Realos a válogatottban is.Mihu írta:
Egyébként is kezdjük ott, hogy ahány spanyol van a Real-ban...![]()
Véleményem szerint Ramos, Casillas meg Alonso biztos beszéltek a barcásokkal, és gratuláltak nekik amikor bajnokok lettek. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy az ilyen Marcelo meg Pepe féle csürhék nem...szóval szerintem Xavi itt nem a spanyolokra gondolt, hanem a légiósokra. És ezt a válogatottbeli társai pontosan tudják, így feszkó se lesz.
Megkérdezhetem, hogy melyik volt az első Real meccs amit láttál?REMY írta:
szeretem amikor mindig a Real a csúnya és gonosz....
azt a cikket én linkeltem oda iskennyke04 írta:És képes voltál egy majd 3 éves cikkel átmászni, mert láttad, hogy a túloldalt valaki belinkelte?REMY írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-v ... ezet-29584
"Szégyen, hogy a Real Madrid listavezetőként látogat a Nou Campba" - kommentált a sztár.
És képes voltál egy majd 3 éves cikkel átmászni, mert láttad, hogy a túloldalt valaki belinkelte?REMY írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-v ... ezet-29584
"Szégyen, hogy a Real Madrid listavezetőként látogat a Nou Campba" - kommentált a sztár.
Miért? Nem volt igaza.REMY írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-v ... ezet-29584