értem.B. Tamás írta:...
az,hogy szerinted xavi tényeket mondott,nyilatkozatokkal bizonyíthatóan megcáfolható,de nem az én dolgom ezt megtenni,nem nekem fáj amit mondott. értem a tartalmát is,de vagy rosszul fogalmazott vagy rosszul lett fordítva. ha úgy mondja,hogy sokszor/gyakran/volt már olyan,hogy a real nem tudott veszíteni,azt ember nem vitatja.teszem hozzá,hogy ezt sem az eb előtt tenném meg a helyében. viszont ha arra gondol,hogy SOSEM tapasztaltak semmilyen tiszteletet a real részéről,az szerintem egyértelműen hamis kijelentés. ennek nem szabadna magyarázatra szorulnia
kíváncsi lennék az eredeti nyelvű nyilatkozatban hogy hangzott ez a mondat,mert el tudom képzelni,hogy egy jól sikerült fordítás eredménye,esetleg a média megmásítása,mert nagyon logikátlan lépés ilyenkor ezt nyilatkozni
a giggses részt hagyjuk,én sem vagyok mindig normális. nekem xavi nem legenda,neked lehet az.Giggs nem MU-legenda, mert kiderült a magánéletéről pár valóban gusztustalan részlet? Először szerintem azt tisztázzuk, mint jelent a fogalom.
Abban egyetértünk, hogy ez sem használ a megbékélésnek, de hogy Mourinho százszor károsabb a csapategységre, az tuti.
a második részhez:
igen,mou lehet,hogy károsabb,de ettől még lehet viselkedni rendesen is