2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha kiesik a Loki, az EL rájátszásába jut.Mihu írta:Es ha mondjuk a BATE ellen kiesik a Loki, akkor jatszania kell meg egy selejtezot az EL-ert, vagy ha most kiesnek akkor bucsu az egesz europai szezonnak? A BL-ben hany kor van meg? En ugy emlekszem hogy 4 kor van osszesen es ez lesz a 3. ha jol tudom.
Semmit sem játszanak akkor már, búcsúznak az európai kupa porondtól.Mihu írta:Es ha mondjuk a BATE ellen kiesik a Loki, akkor jatszania kell meg egy selejtezot az EL-ert, vagy ha most kiesnek akkor bucsu az egesz europai szezonnak? A BL-ben hany kor van meg? En ugy emlekszem hogy 4 kor van osszesen es ez lesz a 3. ha jol tudom.
Láttam a Loki első meccsét az albánok ellen, és az a meccs után azt mondtam öcsémnek, hogy ilyen játékkal ki is fognak esni tőlük. Erre a visszavágón ahogy hallottam teljesen lefocizták az albánokat, sorra dolgozták ki a debreceniek a ziccereket. Úgy tűnik, jól jött nekik az első mérkőzésen a pofon...MessiFan91 írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ra-2152371
A fehéroroszoktól 5 játékos olimpián van, köztük 3 alapember, ők az első meccsen nem játszanak.
Ez jó, mert ha az első meccsen jó eredményt ér el a Loki (győzelem vagy sokgólos döntetlen), akkor Nyíregyházán szerintem ki tudja harcolni a továbbjutást
Szerintem sem kérdés! Arra ezért mindenképp kell figyeljenek, hogy gólt ne kapjanak, mert akkor hajlamosak kapkodni, az pedig soha nem vezet jó útra.Zsolti95 írta:(persze nem kérdés h megfordítja a LOKI, mert leszedik a fejüket)
És sokkal kevesebből mégis hogy hozod ki?socio66 írta:majd meglátjuk hogy most a nemzetközi porondon mit mutat a videoton, mert gondolom ezt a keretet nem 'csak' egy bajnoki címre hozták össze, azt sokkal kevesebből is ki lehetett volna hozni.
viszont ha megint kiesés lesz, és esetleg a bajnoki cím is elúszik, az azért ilyen költségvetéssel fail, nem?
Amikor idejött Sousa, és nagytakarításba kezdett, nagyon nagyon sok kétkedő hang volt. De az idő azért kezdi igazolni a döntéseit.Barcaman1993 írta:Maradjunk Vidinél, de egy kicsit más téma. Új edző, új koncepció, új csapat, stb... Én értem, hogy Sousa magával hozta a változást, de abban mi logika van, hogy megszabadulnak a legjobb játékosoktól? De most komolyan. Alvesről már korábban lehetett hallani, hogy megy, benne volt... De tavaly Lipták, idén Elek... Hát sztem Elek a magyar bajnokságot nézve minimum a TOP3-ban van, sőt válogatott játékos. Pl. sztem hússzor jobb játékos, mint Tóth Balázs (azt hiszem ő játszik a helyén). Erről mit tudsz? Számomra érthetetlen.
én a "simán verhetőn" akadtam fönn nem azon h esetleg verhető lenne a gent.tény h nem egy ajax,marseille stb. de nagyon kevés olyan csapat van aimre mi magyarok azt mondhatnánk h simán verhető!talán:lichteinstein,luxemburg,san marino,izland,lett,észt,litván csapatok.am meg a maribor volt az 2 éve amit viszonylag simán ki lehetett volna ütni a vidinek....Messa írta:Sturm Graz meccs volt, nem Salzburg.Barcaman1993 írta:Nem kezdek el veled vitatkozni. Tavaly nagyjából ugyanilyenkor volt egy Vidi-Salzburg. Én mondtam, hogy bőven verhetőek, le lettem ugatva... Az első meccsen a Vidi befosott, ki is kapott. A 2. meccsen meg olyan játékot hoztak, hogy az első meccsen elszenvedett 2 gólos vereség ellenére is a játék alapján továbbmehettek volna. És kérlek szépen verhető csapat. Ne hülyéskedjünk már. Genk tavaly egy pofozógép volt és ez a csapat gyengébb annál. Akkor nem mondom azt, hogy simán verhető, de verhető. Pl. az Anzsinál sokkal gyengébbek, aztán az oroszok is mit mutattak? A belga foci ugyanolyan gyenge, mint mi nálunk. Kicsit itt a külföldi focit páran túlmisztifikálják, vagy a magyar túlságosan gyengének. Utóbbi igaz is, de az a némethez, spanyolhoz, angolhoz... A csúcsbajnokságokhoz igen, de a többi bajnokság legjobbjaival föl tudjuk venni a versenyt. Persze most nem Portóra, meg Ajaxra gondolok, hanem ezekre a kisebb futball nemzetekre. Ha továbbmegy a Vidi és a Gent okozna neki gondot, akkor meg fölösleges is EL-ről, meg BL-ről álmodozni, mert a Gent egyáltalán nem olyan szintű csapat.![]()
Amúgy nem hinném hogy ettől a Genttől tele kéne csinálni a gatyát, jobb csapat mint mi, de nem tűnnek verhetetlennek. Csoportkör a cél, ott meg csak erősebb csapatok lesznek. Bár előbb tovább kéne jutni a Slovan ellen...
A Vidi sorsolásáról annyit tudok, hogyha továbbjutunk, jön a Gent meccs, ha onnan is akkor pedig rájátszás, itt már igazi nagyhalak vannak, csak 1-2 gyengébb csapat van, a többi pl a Newcastle, Stuttgart, stb... És ezután következik a csoportkör. Szóval az még nagyon messze van, őszintén szólva nem túl reális.
A DVSC-nek pedig tovább kell jutnia a Skenderbeu ellen, és utána ha ki is esik, folytathatja az EL rájátszásban.
De itt részletesen le van írva minden:
EL 2012/2013 lebonyolítás
BL 2012/2013 lebonyolítás
Utólag már nekem is leesett.Messa írta:Sturm Graz meccs volt, nem Salzburg.![]()
Sturm Graz meccs volt, nem Salzburg.Barcaman1993 írta:Nem kezdek el veled vitatkozni. Tavaly nagyjából ugyanilyenkor volt egy Vidi-Salzburg. Én mondtam, hogy bőven verhetőek, le lettem ugatva... Az első meccsen a Vidi befosott, ki is kapott. A 2. meccsen meg olyan játékot hoztak, hogy az első meccsen elszenvedett 2 gólos vereség ellenére is a játék alapján továbbmehettek volna. És kérlek szépen verhető csapat. Ne hülyéskedjünk már. Genk tavaly egy pofozógép volt és ez a csapat gyengébb annál. Akkor nem mondom azt, hogy simán verhető, de verhető. Pl. az Anzsinál sokkal gyengébbek, aztán az oroszok is mit mutattak? A belga foci ugyanolyan gyenge, mint mi nálunk. Kicsit itt a külföldi focit páran túlmisztifikálják, vagy a magyar túlságosan gyengének. Utóbbi igaz is, de az a némethez, spanyolhoz, angolhoz... A csúcsbajnokságokhoz igen, de a többi bajnokság legjobbjaival föl tudjuk venni a versenyt. Persze most nem Portóra, meg Ajaxra gondolok, hanem ezekre a kisebb futball nemzetekre. Ha továbbmegy a Vidi és a Gent okozna neki gondot, akkor meg fölösleges is EL-ről, meg BL-ről álmodozni, mert a Gent egyáltalán nem olyan szintű csapat.
Nem kezdek el veled vitatkozni. Tavaly nagyjából ugyanilyenkor volt egy Vidi-Salzburg. Én mondtam, hogy bőven verhetőek, le lettem ugatva... Az első meccsen a Vidi befosott, ki is kapott. A 2. meccsen meg olyan játékot hoztak, hogy az első meccsen elszenvedett 2 gólos vereség ellenére is a játék alapján továbbmehettek volna. És kérlek szépen verhető csapat. Ne hülyéskedjünk már. Genk tavaly egy pofozógép volt és ez a csapat gyengébb annál. Akkor nem mondom azt, hogy simán verhető, de verhető. Pl. az Anzsinál sokkal gyengébbek, aztán az oroszok is mit mutattak? A belga foci ugyanolyan gyenge, mint mi nálunk. Kicsit itt a külföldi focit páran túlmisztifikálják, vagy a magyar túlságosan gyengének. Utóbbi igaz is, de az a némethez, spanyolhoz, angolhoz... A csúcsbajnokságokhoz igen, de a többi bajnokság legjobbjaival föl tudjuk venni a versenyt. Persze most nem Portóra, meg Ajaxra gondolok, hanem ezekre a kisebb futball nemzetekre. Ha továbbmegy a Vidi és a Gent okozna neki gondot, akkor meg fölösleges is EL-ről, meg BL-ről álmodozni, mert a Gent egyáltalán nem olyan szintű csapat.Zsolti95 írta: Ugye nem gondoltad komolyan amit írtál, h a belga csapat(valszeg már továbbjutott) simán verhető a vidi számára????![]()
a luxemburgi csapatra még azt mondom h oké, verhető, bármely magyar csapatna,bár a loki meccse után nem vennék mérget rá....
Ugye nem gondoltad komolyan amit írtál, h a belga csapat(valszeg már továbbjutott) simán verhető a vidi számára????Barcaman1993 írta:Na meg is volt a sorsolás és nem lehet rá panaszunk. a Vidi van a legjobb helyzetben, ráadásul ez a luxemburgi-belga duó is simán verhetőnek tűnik. A Debrecennek előbb bizonyítania kéne a Skenderbeu ellen, mert ez szégyen volt, amit legutóbb mutattak, de ilyen hülye vagyok, hogy mindig bizakodok.Azért az övék valamivel nehezebbnek tűnik, a BATE Boriszov miatt, jó lenne ha ott a macedónok jutnának tovább. Majd a Honvéd... Ha továbbmennek az Anzsin (amire 5% esélyt nem adok, de hátha), akkor nagyon jó sorsolást kaptak. Egyébként, hogy is lesz majd a továbbiakban? Ha továbbmegy a Vidi, akkor kapják ugye az ő duójukat és ha onnan is, akkor még 1 sorsolás és párharc a csoportkör előtt? A Lokinak meg úgy, hogy ha most továbbmennek, akkor az ő duójuk után ha kiesnek akkor még egy EL párharc, ha nyernek akkor még1 BL párharc? Ezt jó lenne tisztába tenni. És tegyük fel, ha mind2(3
, de ha 1 az is jó) csapat eljut a 4. körig, akkor arról mit lehet tudni? A bentmaradt csapatok sorsolják össze, vagy ott is van vmi féle irányítás? Jó lenne ezt tisztába tenni, mert nem igazán tudom.