Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
salas9
Entrenador del Barça

2012.08.26. 22:55:48

Nos. Kikapott a Real, ráadásul egy olyan góllal ami az ő igazi fegyverük. Egy szép gyors kontra. Nem gondoltam volna 0-1-nél, hogy sikerül akár egy döntetlent is kiharcolni, ám tessék. Ronaldo nagyon halovány volt, Özil meg lassan annyit dobálja magát, és annyit reklamál, hogy rosszabb lesz mint Hiszti.

Két dolog történhet szerdán:
- Felpörög a Real a rossz kezdés miatt (két vereség, egy döntetlen) és 150%-ot hoznak.
- Annyira akarnak majd bizonyítani, hogy rosszul sül el nekik.

Bízok benne, hogy jól fogunk játszani, és nyerünk Madridban. Tudjátok... Addig kell ütni a vasat amíg meleg :twisted:

Coentrao sent off. (Ez a Szuperkupára érvényes?)
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2012.08.26. 22:53:09

Madrid parádé
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.08.26. 22:52:09

visca el barca írta:nah 2 honapra megint megvan a téma. nálunk lesgól, odaát meg egy kezezésegol amit a getafe lőtt...
tavalyi után nem igen hat meg, jóformán minden 2. játéknap sújtott minket vmi hiba, őket meg segítette ILL az ellenfeleit sújtotta.

ez az 5 pont nagyon komoly különbség, akkor is ha csak 2 forduló telt el, egyszerűen a klasszikusig ki kell tartania, ott pedig meglátjuk melyik csapat van jobb formában, az,hogy melyik képes a jobb játékra, az teljesen egyértelmű. De ott sok más dolgon is múlnak a dolgok...

nah de az még messze van, Getafe-Madrid 2-1, jelenleg ez a lényeg, meg,h mi nagyon nehezen, de nyertünk.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kurdt
Megmentő :)

2012.08.26. 22:48:23

visca el barca írta:nah 2 honapra megint megvan a téma. nálunk lesgól, odaát meg egy kezezésegol amit a getafe lőtt...
Ez nem változtatna azon a tényen, hogy ha ez így marad, akkor a Real idén még nem nyert tétmeccset. És könnyen lehet, hogy szerdán sem nyernek...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Initom
Entrenador del Barça

2012.08.26. 22:39:48

egyék meg :D

mi meg menni fogunk 5 ponttal ha így marad. ez számít.
Abi & Tito
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.26. 22:36:21

nah 2 honapra megint megvan a téma. nálunk lesgól, odaát meg egy kezezésegol amit a getafe lőtt...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.08.26. 22:34:56

5 pont. Egy álom kezdés lenne!
salas9
Entrenador del Barça

2012.08.26. 22:34:19

G.Gabe írta:na, 2-1 a Getafénak a MArgit ellen! :-D
Szép kontra volt, nem rossz a második félidőben a hazai csapat.
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.08.26. 22:33:18

na, 2-1 a Getafénak a MArgit ellen! :-D
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.26. 16:06:53

mourinhot utálom, viszont remélem idén ez lesz a 2 csapat között :)
kép
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Tim
Mezei fórumozó

2012.08.26. 08:42:07

Halfkey írta: Viccet félretéve, nyilván ismertek sok-sok Barcást, ha máshonnan nem, innen a fórumról. Velük nyilván sok a beszédtéma, és kevesebb a konfliktusforrás. A másik oldalról eleve kevesebb embert (és itt a fórumon gyakran a kötekedőbb fajtákat) ismertek, és velük sokkal több lehet a vitás pont. Nem gondoljátok, hogy inkább ebből fakad az ellenfél szurkolóival kapcsolatos negatív véleményetek, és nem abból, hogy az egyik szurkolótábor a szerény és alázatos a másik pedig a nagyképű és irritáló emberek gyűjtőhelye?
Sajnos az ilyen hozzászólások mindig elsikkadnak a többi között..
Engem is elkeserít hogy vannak szurkolók akik csak fekete-fehérben képesek látni. Ennek a mostani Madridnak olyan a megítélése itt a fórumon mintha a Sátán vezetésével 11 ördög játszana a pályán :lol: De a Madrid szurkolókat nem kellene összemosni ezzel az egész jelenséggel. Fixen tudom hogy nekik sem tetszik José minden húzása. Figyeld meg ha edző váltás lesz, itt is más lesz a hozzáállás. Márcsak azért is mert játékosokat ritkán ekéznek(na jó Pepe azért kivétel),de az is igaz hogy ők nem is nyilvánulnak úgy meg pályán kívül mint az edzőjük.
Nálunk is vannak bőven akik még hisznek a "mes que un club" mítoszban,de az már a múlté..Csak azért nem leszünk különbek mert a csapatot akinek szurkolunk Barcelonának hívják. És azt sem hiszem hogy genetikai alapon dől el hogy melyik csapatot választja az ember. :lol:
Ellenfél,és nem ellenség. Ilyen egyszerű lenne ez.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2012.08.26. 08:03:14

Barcaman1993 írta:
ab1daL írta:Kell a Clásicora Pepe. Kaká viszont ha nem megy el, akkor ücsörögni fog a lelátón egész szezonban.
Most nézem én is és mi a franc ez? Elhiszem, hogy sem neki, sem a Madridnak nem jöttek össze a számítások és mennie kell, ez OK. De kimarad a keretből? Pocsék formában is nyolcszor különb játékos, mint ez a Callejon, vagy Granero. nem igazán értem ezt a dolgot.
szerintem egyszerű: Portugál-Portugál... soha nem csípte Kaka-t, azért nálunk is volt, hasonló:Yaya-Busquets! ennél az élet igazolta, hogy kár volt elküldeni, de ez legalább nem akkora bukta mint Ibra, vagy Csigri...
Halfkey
Jugador del Barça

2012.08.26. 02:13:47

Sokféle előítélet és sztereotípia van a világon. Általában ezek elítélendőek, kevesen szimpatizálnak rasszistákkal és sovinisztákkal. Ma megéltem azt is, hogy úgy tűnik szurkolói hovatartozás alapján is meg lehet ítélni az embereket.

Én például az ilyen hozzáállást elég nagyképű dolognak tartom, biztos hogy nem vagytok ti is Real szurkolók? :)

Viccet félretéve, nyilván ismertek sok-sok Barcást, ha máshonnan nem, innen a fórumról. Velük nyilván sok a beszédtéma, és kevesebb a konfliktusforrás. A másik oldalról eleve kevesebb embert (és itt a fórumon gyakran a kötekedőbb fajtákat) ismertek, és velük sokkal több lehet a vitás pont. Nem gondoljátok, hogy inkább ebből fakad az ellenfél szurkolóival kapcsolatos negatív véleményetek, és nem abból, hogy az egyik szurkolótábor a szerény és alázatos a másik pedig a nagyképű és irritáló emberek gyűjtőhelye?
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.25. 21:47:30

Barcaman1993 írta:
Mihu írta:Pedig elég egyszerű...csak abba kéne belegondolni, hogy mi van ha lesérül...és máris megvan a válasz a kérdésre.
És ha rajtuk marad? Ha várnak jövő péntekig és rajtuk marad, akkor konkrétan kihagy 2 Klasszikust, 1 Valenciát és 1 Getafét. Ugye 2 meccsen nyeretlenek és van 1 sanda gyanúm (vagy legalábbis nagyon remélem), hogy a második Klasszikuson sem nyernek. A Getafe ellen meg mindig nehéz volt nekünk is és nekik is. Tavaly a jó formában lévő csapat is csak vitatott körülmények között 1-0-ra, a pontvesztés simán benne lehet. Az meg nem mindegy, hogy Kaká egy minőségi játékos (még rossz formában is), míg Callejon, Granero meg nem. Sztem túl biztonságit játszanak vele kapcsolatban.
És akkor mivan, ha kihagy? Nincs az idei terveikben. Olyan, mintha már eladták volna júliusban, annyi különbséggel, hogy még mindig a klub alkalmazottja. De a csapat életében már nem vesz részt. Ha nem adják el, akkor használni fogják. De addig az eladása élvez prioritást. És ebbe nem fér bele, hogy megsérül...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.25. 21:25:49

Mihu írta:Pedig elég egyszerű...csak abba kéne belegondolni, hogy mi van ha lesérül...és máris megvan a válasz a kérdésre.
És ha rajtuk marad? Ha várnak jövő péntekig és rajtuk marad, akkor konkrétan kihagy 2 Klasszikust, 1 Valenciát és 1 Getafét. Ugye 2 meccsen nyeretlenek és van 1 sanda gyanúm (vagy legalábbis nagyon remélem), hogy a második Klasszikuson sem nyernek. A Getafe ellen meg mindig nehéz volt nekünk is és nekik is. Tavaly a jó formában lévő csapat is csak vitatott körülmények között 1-0-ra, a pontvesztés simán benne lehet. Az meg nem mindegy, hogy Kaká egy minőségi játékos (még rossz formában is), míg Callejon, Granero meg nem. Sztem túl biztonságit játszanak vele kapcsolatban.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.25. 21:18:48

Barcaman1993 írta:
ab1daL írta:Kell a Clásicora Pepe. Kaká viszont ha nem megy el, akkor ücsörögni fog a lelátón egész szezonban.
Most nézem én is és mi a franc ez? Elhiszem, hogy sem neki, sem a Madridnak nem jöttek össze a számítások és mennie kell, ez OK. De kimarad a keretből? Pocsék formában is nyolcszor különb játékos, mint ez a Callejon, vagy Granero. nem igazán értem ezt a dolgot.
Pedig elég egyszerű...csak abba kéne belegondolni, hogy mi van ha lesérül...és máris megvan a válasz a kérdésre.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.25. 21:15:05

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Kintaro
Barça B

2012.08.25. 20:58:47

Én sem igazán értem, hogy miért próbálja itt valaki mosdatni jo5ét. Főleg, hogy megint csak, a sokadik alkalommal nem volt képes simán csak fejet hajtani a sokkal jobb csapat előtt. Mert a 3:2 nagyon nem tükrözi a játék képét. Összeteheti a két kezét jo5é, hogy nem formalitás a visszavágó.
REMY szerintem ne erőltesd itt védőbeszédet a futball egyik legnagyobb patkánya mellett. Akármeddig győzködheted itt az embereket, hasztalan. Mellesleg én jo5ét már jóval régebb óta rühellem, minthogy a Real edzője lenne. Lehet, a többség is így van itt vele, a mostani státusza csak katalizátor, megspékelve a viselkedésével. A sértődősdi, meg a "most egy ideig nem jövök" óvodázás meg aztán végképp hasztalan. Nem fog senki egyetlen könnycseppet sem elmorzsolni, elhiheted. Ennyi.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.25. 20:11:18

Lego írta:Azt a "szemkinyomós" dolgot meg hagyjuk már békén.
1. Ha Tito és Mou "kibékültek" és Tito sem akar ezzel foglalkozni, akkor nekünk sincs jogunk felhozni.
2. Kissé túlzás, hogy Mou majdnem széttrancsírozta Tito szemét...egyszerűen csak belekapott...ezt még nem kell gyilkossági kísérletnek felfogni. Kiskoromban én is kaptam bele másnak a szemébe és az én szemembe is kaptak már bele...megjegyzem élek és virulok...a többiekről nemtudok... :lol
Ez azért érdekes. Már miért ne lenne jogunk felhozni? "Belekapott" a szemébe. Mintha épp csukott szemmel fogócskáztak volna. :lol:
Odament és szándékosan belenyúlt a szemébe. Ez mi? A mai napig nem tudom hova tenni, ezért bűnhődnie kellett volna, akármit mondasz. Óvodás, sunyi, alattomos undorító dolog volt.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.25. 20:07:05

Kell a Clásicora Pepe. Kaká viszont ha nem megy el, akkor ücsörögni fog a lelátón egész szezonban.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.08.25. 20:05:36

A Real Madrid Getafe elleni kerete: Kapusok: Casillas, Adán és Jesús. Védők: Sergio Ramos, Marcelo, Coentrão, Albiol, Arbeloa és Varane. Középpályások: Özil, Xabi Alonso, Granero, Khedira, Lass, Callejón és Di María. Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín és Morata.
Kimaradt: PePe és Kaká :o
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Varga
Capitá del Barça

2012.08.25. 16:04:18

Lego írta: Most azzal, hogy szóvá tette még nem mondott semmi rosszat...az edzők 95%-a szóvá szokta tenni az ilyet...akkor mindenki patkány?
Továbbá elismerte, hogy jobbak voltunk...szal most "kivételesen" nem kéne b*szogatni. Rég nem volt már ilyen tiszta klasszikus, elég békés volt, tehát megint nem csinált semmit.
Nem véletelenül fogalmazott így.. Ezzel kb azt akarta mondani, hogy neki eszébe sem jutna szídni a bírókat, hisz ő ennél sokkal jobb ember, de a gonosz bírók erre késztetik sorozatos baklövéseikkel.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.25. 16:02:38

Bob_Marley írta:Nem biztos hogy így van, amit írtál Mihu, sőt.
Én pl magamat nem tartom nagyképű embernek, s pl Mourinho személye számomra izgalmas, s próbálom megérteni az ő pszichológiáját.

És ezerszer leírtam már, amit csinál nem jó, viszont pl iszonyat elismerésre méltó az a céltudatosság amivel rendelkezik, az hogy milyen úton éri el egy dolog, de hogy a célért mindent megtesz számomra pl szimpatikus.

Annyiban egyet értek REMY-vel, hogy pl olyat hogy rohadék, meg patkány meg stb jelzők egy emberre sem tudnék mondani.Mert pl Mihu azt írod gyűlölet, így pl számomra "hiteltelenné" válik a dolog, hogy úgy ítélkezzünk egy emberről hogy közben ugyanolyanok vagyunk.

szerk: ráadásul iszonyat esze és intelligenciája van Mourinhonak ehhez a játékhoz, remekül megtudja szervezni a csapatát
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy nagyképű vagy. Pontosan ezért használtam a kivétel Bob kifejezést, mert a te gondolkodásod, véleményed a dolgokról, homlokegyenest eltérőek, mint a fórum, rajtad kívül 100%-áé :D Tehát én tudom, hogy Te nem azért szimpatizálsz Mou-val, mert nagyképű vagy, hanem azért, mert te nem érzelmi alapon döntesz valakiről, hanem szigorúan szakmailag.

Más kérdés, hogy nálam a cél szentesíti az eszközt dolog nem állja meg a helyét. De ez nálam...Rendben van, hogy lehet majd egyszer a BL döntőben egy óriási műesésért 11-est adnak a javunkra, és azzal az egy góllal nyerjük meg a finálét, de akkor is azt fogom mondani, hogy patkány dolog volt, mert nem történt szabálytalanság...

A rohadék, patkány szavak használatáról meg annyit, hogy aki megpróbálja kinyomni egy másik ember szemét, arra egész egyszerűen nem tudok más jelzőt használni...

Szerk:

Jah, és egy óriási +1 Tocy barátom hsz-ének, miszerint meglátszik a különbség a két klub szurkolói közt a való életben is.
Kép
mvik
Jugador d'estrella

2012.08.25. 15:36:54

mini classico lesz ma a másodosztályba :lol: . kár h a tv nem közvetíti :( . HAJRÁ BARCA B :lol: :lol: :lol:
mvik
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.25. 15:35:06

Lego írta:
A 16 év alatti kis divatdrukkereket, meg a fogalmatlan ööö...embereket leszámítva a szurkolókon is meglátszik a két klub közti különbség. Én se sértésnek szánom ezt, ne értsd félre, nekem is van Realos haverom akivel nagyon jóban vagyok, de bizonyos esetekben előjönnek azok a tulajdonságai, amik Real Madrid-szurkoló, játékos, edző, elnök...
Erről van vmi statisztika?
Egy linket pls.!

A túl oldalon is van egy emberke, aki ilyeneket, terjeszt, hogy a Barca drukkerek a "hozzánemértők"... gondolom sokan sejtik, hogy kiről beszélek.

Csak azért, hogy védik a saját véleményüket, még nem baj... és hogy kinek van igaza...azt nehéz eldönteni...mi sem középről szemlélődünk...

Nagyon kiváncsi lennék, hogy mi lenne, ha Mou a mi edzőnk lenne... :lol:
Nincs statisztika. Mondjuk én nem terjesztek semmit, azt meg pláne nem, hogy a Barca drukkerek a hozzánemértők. Ha Mou a mi edzőnk lenne, és itt is így csinálná...utálnánk mint a szrt.
Válasz küldése