2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
tavalyi után nem igen hat meg, jóformán minden 2. játéknap sújtott minket vmi hiba, őket meg segítette ILL az ellenfeleit sújtotta.visca el barca írta:nah 2 honapra megint megvan a téma. nálunk lesgól, odaát meg egy kezezésegol amit a getafe lőtt...
Ez nem változtatna azon a tényen, hogy ha ez így marad, akkor a Real idén még nem nyert tétmeccset. És könnyen lehet, hogy szerdán sem nyernek...visca el barca írta:nah 2 honapra megint megvan a téma. nálunk lesgól, odaát meg egy kezezésegol amit a getafe lőtt...
egyék megvisca el barca írta:nah 2 honapra megint megvan a téma. nálunk lesgól, odaát meg egy kezezésegol amit a getafe lőtt...
Sajnos az ilyen hozzászólások mindig elsikkadnak a többi között..Halfkey írta: Viccet félretéve, nyilván ismertek sok-sok Barcást, ha máshonnan nem, innen a fórumról. Velük nyilván sok a beszédtéma, és kevesebb a konfliktusforrás. A másik oldalról eleve kevesebb embert (és itt a fórumon gyakran a kötekedőbb fajtákat) ismertek, és velük sokkal több lehet a vitás pont. Nem gondoljátok, hogy inkább ebből fakad az ellenfél szurkolóival kapcsolatos negatív véleményetek, és nem abból, hogy az egyik szurkolótábor a szerény és alázatos a másik pedig a nagyképű és irritáló emberek gyűjtőhelye?
szerintem egyszerű: Portugál-Portugál... soha nem csípte Kaka-t, azért nálunk is volt, hasonló:Yaya-Busquets! ennél az élet igazolta, hogy kár volt elküldeni, de ez legalább nem akkora bukta mint Ibra, vagy Csigri...Barcaman1993 írta:Most nézem én is és mi a franc ez? Elhiszem, hogy sem neki, sem a Madridnak nem jöttek össze a számítások és mennie kell, ez OK. De kimarad a keretből? Pocsék formában is nyolcszor különb játékos, mint ez a Callejon, vagy Granero. nem igazán értem ezt a dolgot.ab1daL írta:Kell a Clásicora Pepe. Kaká viszont ha nem megy el, akkor ücsörögni fog a lelátón egész szezonban.
És akkor mivan, ha kihagy? Nincs az idei terveikben. Olyan, mintha már eladták volna júliusban, annyi különbséggel, hogy még mindig a klub alkalmazottja. De a csapat életében már nem vesz részt. Ha nem adják el, akkor használni fogják. De addig az eladása élvez prioritást. És ebbe nem fér bele, hogy megsérül...Barcaman1993 írta:És ha rajtuk marad? Ha várnak jövő péntekig és rajtuk marad, akkor konkrétan kihagy 2 Klasszikust, 1 Valenciát és 1 Getafét. Ugye 2 meccsen nyeretlenek és van 1 sanda gyanúm (vagy legalábbis nagyon remélem), hogy a második Klasszikuson sem nyernek. A Getafe ellen meg mindig nehéz volt nekünk is és nekik is. Tavaly a jó formában lévő csapat is csak vitatott körülmények között 1-0-ra, a pontvesztés simán benne lehet. Az meg nem mindegy, hogy Kaká egy minőségi játékos (még rossz formában is), míg Callejon, Granero meg nem. Sztem túl biztonságit játszanak vele kapcsolatban.Mihu írta:Pedig elég egyszerű...csak abba kéne belegondolni, hogy mi van ha lesérül...és máris megvan a válasz a kérdésre.
És ha rajtuk marad? Ha várnak jövő péntekig és rajtuk marad, akkor konkrétan kihagy 2 Klasszikust, 1 Valenciát és 1 Getafét. Ugye 2 meccsen nyeretlenek és van 1 sanda gyanúm (vagy legalábbis nagyon remélem), hogy a második Klasszikuson sem nyernek. A Getafe ellen meg mindig nehéz volt nekünk is és nekik is. Tavaly a jó formában lévő csapat is csak vitatott körülmények között 1-0-ra, a pontvesztés simán benne lehet. Az meg nem mindegy, hogy Kaká egy minőségi játékos (még rossz formában is), míg Callejon, Granero meg nem. Sztem túl biztonságit játszanak vele kapcsolatban.Mihu írta:Pedig elég egyszerű...csak abba kéne belegondolni, hogy mi van ha lesérül...és máris megvan a válasz a kérdésre.
Pedig elég egyszerű...csak abba kéne belegondolni, hogy mi van ha lesérül...és máris megvan a válasz a kérdésre.Barcaman1993 írta:Most nézem én is és mi a franc ez? Elhiszem, hogy sem neki, sem a Madridnak nem jöttek össze a számítások és mennie kell, ez OK. De kimarad a keretből? Pocsék formában is nyolcszor különb játékos, mint ez a Callejon, vagy Granero. nem igazán értem ezt a dolgot.ab1daL írta:Kell a Clásicora Pepe. Kaká viszont ha nem megy el, akkor ücsörögni fog a lelátón egész szezonban.
Most nézem én is és mi a franc ez? Elhiszem, hogy sem neki, sem a Madridnak nem jöttek össze a számítások és mennie kell, ez OK. De kimarad a keretből? Pocsék formában is nyolcszor különb játékos, mint ez a Callejon, vagy Granero. nem igazán értem ezt a dolgot.ab1daL írta:Kell a Clásicora Pepe. Kaká viszont ha nem megy el, akkor ücsörögni fog a lelátón egész szezonban.
Ez azért érdekes. Már miért ne lenne jogunk felhozni? "Belekapott" a szemébe. Mintha épp csukott szemmel fogócskáztak volna.Lego írta:Azt a "szemkinyomós" dolgot meg hagyjuk már békén.
1. Ha Tito és Mou "kibékültek" és Tito sem akar ezzel foglalkozni, akkor nekünk sincs jogunk felhozni.
2. Kissé túlzás, hogy Mou majdnem széttrancsírozta Tito szemét...egyszerűen csak belekapott...ezt még nem kell gyilkossági kísérletnek felfogni. Kiskoromban én is kaptam bele másnak a szemébe és az én szemembe is kaptak már bele...megjegyzem élek és virulok...a többiekről nemtudok... :lol
Nem véletelenül fogalmazott így.. Ezzel kb azt akarta mondani, hogy neki eszébe sem jutna szídni a bírókat, hisz ő ennél sokkal jobb ember, de a gonosz bírók erre késztetik sorozatos baklövéseikkel.Lego írta: Most azzal, hogy szóvá tette még nem mondott semmi rosszat...az edzők 95%-a szóvá szokta tenni az ilyet...akkor mindenki patkány?
Továbbá elismerte, hogy jobbak voltunk...szal most "kivételesen" nem kéne b*szogatni. Rég nem volt már ilyen tiszta klasszikus, elég békés volt, tehát megint nem csinált semmit.
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy nagyképű vagy. Pontosan ezért használtam a kivétel Bob kifejezést, mert a te gondolkodásod, véleményed a dolgokról, homlokegyenest eltérőek, mint a fórum, rajtad kívül 100%-áéBob_Marley írta:Nem biztos hogy így van, amit írtál Mihu, sőt.
Én pl magamat nem tartom nagyképű embernek, s pl Mourinho személye számomra izgalmas, s próbálom megérteni az ő pszichológiáját.
És ezerszer leírtam már, amit csinál nem jó, viszont pl iszonyat elismerésre méltó az a céltudatosság amivel rendelkezik, az hogy milyen úton éri el egy dolog, de hogy a célért mindent megtesz számomra pl szimpatikus.
Annyiban egyet értek REMY-vel, hogy pl olyat hogy rohadék, meg patkány meg stb jelzők egy emberre sem tudnék mondani.Mert pl Mihu azt írod gyűlölet, így pl számomra "hiteltelenné" válik a dolog, hogy úgy ítélkezzünk egy emberről hogy közben ugyanolyanok vagyunk.
szerk: ráadásul iszonyat esze és intelligenciája van Mourinhonak ehhez a játékhoz, remekül megtudja szervezni a csapatát
Nincs statisztika. Mondjuk én nem terjesztek semmit, azt meg pláne nem, hogy a Barca drukkerek a hozzánemértők. Ha Mou a mi edzőnk lenne, és itt is így csinálná...utálnánk mint a szrt.Lego írta:Erről van vmi statisztika?A 16 év alatti kis divatdrukkereket, meg a fogalmatlan ööö...embereket leszámítva a szurkolókon is meglátszik a két klub közti különbség. Én se sértésnek szánom ezt, ne értsd félre, nekem is van Realos haverom akivel nagyon jóban vagyok, de bizonyos esetekben előjönnek azok a tulajdonságai, amik Real Madrid-szurkoló, játékos, edző, elnök...
Egy linket pls.!
A túl oldalon is van egy emberke, aki ilyeneket, terjeszt, hogy a Barca drukkerek a "hozzánemértők"... gondolom sokan sejtik, hogy kiről beszélek.
Csak azért, hogy védik a saját véleményüket, még nem baj... és hogy kinek van igaza...azt nehéz eldönteni...mi sem középről szemlélődünk...
Nagyon kiváncsi lennék, hogy mi lenne, ha Mou a mi edzőnk lenne...