Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mit akartam mondani? Náluk a tehetségekből futballisták lettek... Pedig aztán a ghánai fociban mekkora lehetőségek vannak. Nekünk meg van egy Komanunk, aki senkinek sem kell, van egy Németh Krisztiánunk a góljait szökő évente szállítja, az is akkor, mikor már nincs rá szükség. Bezzeg a Walvijkben (vagy hol is van) rúgott 2 gólt, akkor már alanyi jogon válogatottság... És megint egy név, akit mindig el mondok. Böde Dániel egyedül több gólt lőtt kp ként, mint az egész magyar válogatott csatársor együtt véve. Nem hinném, hogy csak a védelemmel lenne gond.Mihu írta:Ezt a bekezdést viszont nem igazán értem. Mire gondolsz, hogy erről ennyit? Kifejtenéd bővebben légyszives?
Ez így van. Azokat, akik ki merik mondani, hogy a magyar foci egy nagy tartály fekália, azokat ilyenkor elkussoltatják, nehogy még véletlenül is kritika fogalmazódjon meg a magyar labdarúgásról. Ehelyett majd hallgathatjuk Mészöly bá'-t, és azt, hogy a pozitívumot kell nézni a tegnapi meccsben, az első félidőre 2-2-vel mehettünk volna, ha megadják azt a 11-est, és akkor teljesen más 2. félidőt láttunk volna...jah, mert akkor a hollandok nem 4-et, hanem 6-ot rúgnak nekünk. Az Isten mentsen meg minket attól, hogy a Holland-Magyaron legyen tétje a hollandoknak...mert akkor megint nem jövünk haza 5-nél kevesebbel.Barcaman1993 írta:Kíváncsi vagyok a következő Zuhanyhíradóra... Szinte biztosra veszem, hogy a Hegyi Ivánt nem hívják meg, pedig egyedül talán ő az egyetlen normális szakértő a Sport TV-nél. Bezzeg a díszhuszároknak mennyire jól esik elcsámcsogni vasárnap esténként a ócska, nézhetetlen magyar focin a Harmadik félidőben...
Aztán látom itt azért fölmerült az akkori U20-as VB bronz csapat. Megjegyzem az akkori győztes Ghánának a játékosai, most a nagy válogatott magját alkotják! Nálunk van egy gyenge Koman Vladimir, egy 5 év alatt 10 gólt nem lövő Németh Krisztián, meg egy Korcsmár Zsolt, akit a világ végéről szalasztottak. Erről ennyit.

Nekem az tetszett a legjobban, mikor az első félidő vége felé volt egymás után két "jó"szögletünk és azt mondja: "Életveszélyesek a pontrúgásaink"Barcaman1993 írta: Tegnap is ez a gyökér kommentátor...

Véleményem szerint az angol másodosztály ezerszer erősebb egy NB1-nél, de megmerem kockáztatni, hogy még a harmadosztály is.Vakmacska írta:Meg kell nézni, hogy hol játszanak azok a fiatalok. Angol másod- meg harmadosztályban.
Nem kötekedni szeretnék, de már nem ott játszik. Koman már az Orosz első osztályban van, az FK Krasznodar csapatában.Vakmacska írta:Koman is csak francia másodosztályban tolja, stb.

Regisztrálsz és már nézheted is magyarulgeridoss írta:Pár napja költöztünk fel albérletbe, és még nem intéztük el a TV-t, szóval valaki, aki tud egy linket, adja már meg, megköszönném nagyon... én nem találtam.. nem hiszem el, hogy nem adják sehol sem :S