Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Addig lesz még két meccs , egyik sem egyszerű (Sevilla, Benfica), tehát Titónak lesz ideje rendet tenni a fejekben, kitalálni valamit a Real ellen.bence-barca írta:Amúgy egyre érdekesebbnek tűnik ez a Clássico.
Mi utóbbi 2 meccsünkün egyre rosszabbul játszottunk... Real meg akár addigra kijöhet a hullámvölgyből, mert most még egy győzelem után nem mondhatni, h már kijöttek, még várni kell vele. Remélem addigra mi újra magunkra találunk! Azért kemény lenne, ha 2 rossz formában lévő csapat vívná a Clássicot... De szerintem addigra Real képes lehet kijönni a hullámvölgyből és mi is, csak addigra gyorsan össze kell kapni magunkat!
Én azért óva intenék mindenkit az elbizakodottságtól. Nem kell messzire menni, csak a saját házunk tájára, és áprilisre. Ha megnyertük volna a Clasico-t, amire a pocsék játékunk ellenére ha csak Tello 1000000%-os ziccereit nézzük, reális esélyünk volt, akkor kb 1.5 hónap alatt ledolgoztunk volna 9 pontot. Úgyhogy ha esetleg marad a különbség 7.-éig, és akkor megverjük a Madridot, és 11-el megyünk, akkor sem fogom azt mondani, hogy eldőlt a bajnokság, mert nagyon korán van még. Ki tudja mi lesz tavasszal. Lehetnek sérülések (ne legyenek, koppkoppkopp), lehetnek forma visszaesések, stb stb. Ha április elején is 8-al megyünk, akkor azt mondom, hogy lehet kezdeni örülni. De addig...blupatrik írta:Madridban a ma éjjel erős lehűlés várható, akár -11 is lehet...
Nincs netem és nem tudom, hogy miről beszéltetek mostanában, ezért előre is elnézést kérek, ha olyasmit említek, amit már alaposan kiveséztetek.REMY írta:
egyszer fent egyszer lent. Tavaly fordított volt a helyzet.
Viszont a Rayo elleni meccsünket szerintem erőből behúzzuk. Nagyon gyenge a szezon kezdésünk és a City elleni győzelem tuti, hogy hatalmas lelki erőt adott a csapatnak. Van egy érzésem, hogy a Rayo egy szerencsétlen áldozat lesz ma este és 4-5 is lehet közte.
egyszer fent egyszer lent. Tavaly fordított volt a helyzet.P.U.Y.O.L. írta:Ez nagyjából pont annyira vicces, mint amikor fordítva hangzott el...blupatrik írta:Madridban a ma éjjel erős lehűlés várható, akár -11 is lehet...![]()
Ez nagyjából pont annyira vicces, mint amikor fordítva hangzott el...blupatrik írta:Madridban a ma éjjel erős lehűlés várható, akár -11 is lehet...
Ha elolvasod az egészet, rájössz, h ugyanazt beszéljük.18Barca99 írta:tudtommal Montoya nem vallott szégyent a szuperkupa visszavágón.recrea írta:
Szerintem is, inkább Busit fogja betenni, vagy a félig sérült Pique-t, mint akármelyik fiatalt, a többi marketingszöveg. A Real ellen nem bízza fiatalra a dolgot, bár, ha valaki 10 éve középső védőt játszik, csak jobb megoldás egy középpályásnál. Jön két meccs, ki lehet próbálni (úgysem fogja, max a Granada ellen), ha megy, mehet a Real ellen. Megértem én, h egy fiatalt bedobni kockázatos nagy meccsen, mert esetleg hibázhat, de ezt állítani most álszentség lenne tekintve a sztár védőinket és a kapott gólokat.
Egyébként nem gondolom, h ne vernénk meg a Madridot, tekintve a hazai pályát és azt, h van miért vissza vágnunk.
Folyamatosan kapjuk az elkerülhető gólokat, nem tetszett, ahogy Song kétszer is direkt faultot, de legalább nem vitték el mellette és nem lett belőle kontra vagy létszámfölény.
tudtommal Montoya nem vallott szégyent a szuperkupa visszavágón.recrea írta:
Szerintem is, inkább Busit fogja betenni, vagy a félig sérült Pique-t, mint akármelyik fiatalt, a többi marketingszöveg. A Real ellen nem bízza fiatalra a dolgot, bár, ha valaki 10 éve középső védőt játszik, csak jobb megoldás egy középpályásnál. Jön két meccs, ki lehet próbálni (úgysem fogja, max a Granada ellen), ha megy, mehet a Real ellen. Megértem én, h egy fiatalt bedobni kockázatos nagy meccsen, mert esetleg hibázhat, de ezt állítani most álszentség lenne tekintve a sztár védőinket és a kapott gólokat.
Egyébként nem gondolom, h ne vernénk meg a Madridot, tekintve a hazai pályát és azt, h van miért vissza vágnunk.
Folyamatosan kapjuk az elkerülhető gólokat, nem tetszett, ahogy Song kétszer is direkt faultot, de legalább nem vitték el mellette és nem lett belőle kontra vagy létszámfölény.
„A Real Madrid visszautasítja a rágalmazást, amit Alfons Godall, a Barcelona volt alelnöke tett edzőnkre, José Mourinhóra a Bajnokok Ligája mérkőzés után. Az ügyben jogi lépéseket fogunk tenni. A klub a jövőben sem tolerál semmilyen megjegyzést, amely játékosaink, személyzetünk becsületét sérti".
Az nem baj, hogy a special five folyamatosan iszonyatosan lenéző stílusban beszél a Barcelonáról, hogy majdnem kinyomja Tito szemét??? Neeem, ő bánthat bárkit, de aki őt piszkálja, az fizessen. Hát elmész a k. anyádba...A Madrid edzője a Marca spanyol sportlap egyik szerkesztőjét is beperelte, amiért a lap csütörtöki számában olyan embernek írta le őt, aki előbb megüt valakit, aztán elszalad.
Szerintem is, inkább Busit fogja betenni, vagy a félig sérült Pique-t, mint akármelyik fiatalt, a többi marketingszöveg. A Real ellen nem bízza fiatalra a dolgot, bár, ha valaki 10 éve középső védőt játszik, csak jobb megoldás egy középpályásnál. Jön két meccs, ki lehet próbálni (úgysem fogja, max a Granada ellen), ha megy, mehet a Real ellen. Megértem én, h egy fiatalt bedobni kockázatos nagy meccsen, mert esetleg hibázhat, de ezt állítani most álszentség lenne tekintve a sztár védőinket és a kapott gólokat.visca el barca írta:tökmind1. néhanapján puyolt meg pikét is megetetik. gólt úgyis kapunk (ez lett az uj barca védjegye) a kérdés az h mennyit tudunk rúgni.shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
amugy ha nem épül fel akkor tuti busi megy hátra. mondjuk a szpartak ellen se értettem miért songt vitte hátra...
tökmind1. néhanapján puyolt meg pikét is megetetik. gólt úgyis kapunk (ez lett az uj barca védjegye) a kérdés az h mennyit tudunk rúgni.shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
Szerintem mindenkinek nagyobb biztonságérzetet ad ha Piqué-Mascherano van hátul, akármennyire nem működött legutóbb a védekezés ebben a felállásban.recrea írta:Miért, a Pique-Masch kettős múltkor jobb volt?
Miért, a Pique-Masch kettős múltkor jobb volt?shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
vicces lesz. én a 2 makker gólt előre elkönyvelem,annyit rúgatunk velük az biztos.shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
Ez besz@rás, komolyan....Mihu írta:Hozzászoktatott a csapat minket ahhoz, hogy csak a Barcelona az ellenfél a Primerában, bár ahogy a Szuperkupa-meccseken látszott, már ők is inkább csak nehezítik a dolgunkat, de már bőven többek vagyunk, mint egyenrangú felek.
forrás: A korona mögött blog