Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Lego
Jugador del Barça

2012.09.23. 22:24:11

Abban "reménykedtem", hogy holnap is 11 pontos előnnyel leszünk velük szemben...éshátvégülis... :lol:

Na jó, foglalkozzunk csak a saját meccseinkkel...

Mondjuk kíváncsi leszek, hogy mit kreál majd a sajtó ebből...hamáramadridazegyikérintett...
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.09.23. 22:10:10

érdekes a Real Madrid meccse.nagyon eseménydús! :lol: :lol:
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.09.23. 22:04:06

Livescore

Spain - Primera Division
22:01 September 23
FT Mallorca 2 - 0 Valencia
FT Levante 2 - 1 Real Sociedad
FT Atletico Madrid 2 - 1 Valladolid
FT Athletic Bilbao 0 - 0 Malaga
The Strongest 0 - 0 Real Potosi
a real meccs helyett :D

szerk: toroltek is a meccset a livescorerol
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.23. 21:58:13

Nagy valószínűség szerint, elmarad a Madrid vendégjátéka a Vallecanoi csapat otthonában, mert valaki szándékosan elvágta a reflektorok kábeleit.
22:00 lesz hivatalos tájékoztatás ha addig orvosolják a helyzetet, megtarthatják a ,meccset, ellenkező esetben holnap estére halasztják!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.23. 12:26:47

bence-barca írta:Amúgy egyre érdekesebbnek tűnik ez a Clássico.
Mi utóbbi 2 meccsünkün egyre rosszabbul játszottunk... Real meg akár addigra kijöhet a hullámvölgyből, mert most még egy győzelem után nem mondhatni, h már kijöttek, még várni kell vele. Remélem addigra mi újra magunkra találunk! Azért kemény lenne, ha 2 rossz formában lévő csapat vívná a Clássicot... De szerintem addigra Real képes lehet kijönni a hullámvölgyből és mi is, csak addigra gyorsan össze kell kapni magunkat!
Addig lesz még két meccs , egyik sem egyszerű (Sevilla, Benfica), tehát Titónak lesz ideje rendet tenni a fejekben, kitalálni valamit a Real ellen.
Ráadásul (ha jól emlékszem) a Clásicóra felépül Iniesta is, ami nagy pluszt jelenthet majd. (Gondolok itt egy Xavi-Busquets-Iniesta középpályára, Cesckel a kispadon.)
José is van olyan jó edző, ez kétségtelen, hogy kihozza a hullámvölgyből Mariskáékat, ráadásul nem is lesznek annyira nehéz meccseik, mint nekünk, ők ugyebár a Rayo és a Deportivo ellen nyomnak még egy-egy bajnokit, illetve az Ajax ellen játszanak a BL-ben, szóval pihentetni is tud majd a special five a Clásico előtt.
Amivel nekünk azért csínján kell bánni, én úgy gondolom, hogy inkább a Benfica ellen kaphatna pihenőt mondjuk Xavi és Mascherano, csak hogy azokat említsem, akik 99,99% hogy játszanak a Clásicón.
Summa summarum, két remek csapat fogja vívni a klasszikust. És ha így folytatjuk küzdés terén, nincs az a helyzet, ahonnan ne tudnánk visszajönni.
Persze magunkat ismerve addig még lesérülhet Messi, Busquets, Xavi és Alves is... Úgyhogy reménykedjünk, hogy egy egészséges, egységes csapat futhat majd ki a gyepre a Madrid ellen.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.23. 12:10:20

Amúgy egyre érdekesebbnek tűnik ez a Clássico.
Mi utóbbi 2 meccsünkün egyre rosszabbul játszottunk... Real meg akár addigra kijöühet a hullámvölgyből, mert most még egy győzelem után nem mondhatni, h már kijöttek, még várni kell vele. Remélem addigra mi újra magunkra találunk! Azért kemény lenne, ha 2 rossz formában lévő csapat vívná a Clássicot... De szerintem addigra Real képes lehet kijönni a hullámvölgyből és mi is, csak addigra gyorsan össze kell kapni magunkat!
Mihu
Director del Fútbol

2012.09.23. 12:01:29

blupatrik írta:Madridban a ma éjjel erős lehűlés várható, akár -11 is lehet... 8)
Én azért óva intenék mindenkit az elbizakodottságtól. Nem kell messzire menni, csak a saját házunk tájára, és áprilisre. Ha megnyertük volna a Clasico-t, amire a pocsék játékunk ellenére ha csak Tello 1000000%-os ziccereit nézzük, reális esélyünk volt, akkor kb 1.5 hónap alatt ledolgoztunk volna 9 pontot. Úgyhogy ha esetleg marad a különbség 7.-éig, és akkor megverjük a Madridot, és 11-el megyünk, akkor sem fogom azt mondani, hogy eldőlt a bajnokság, mert nagyon korán van még. Ki tudja mi lesz tavasszal. Lehetnek sérülések (ne legyenek, koppkoppkopp), lehetnek forma visszaesések, stb stb. Ha április elején is 8-al megyünk, akkor azt mondom, hogy lehet kezdeni örülni. De addig...
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.09.23. 12:00:07

REMY írta:
egyszer fent egyszer lent. Tavaly fordított volt a helyzet.

Viszont a Rayo elleni meccsünket szerintem erőből behúzzuk. Nagyon gyenge a szezon kezdésünk és a City elleni győzelem tuti, hogy hatalmas lelki erőt adott a csapatnak. Van egy érzésem, hogy a Rayo egy szerencsétlen áldozat lesz ma este és 4-5 is lehet közte.
Nincs netem és nem tudom, hogy miről beszéltetek mostanában, ezért előre is elnézést kérek, ha olyasmit említek, amit már alaposan kiveséztetek.

A City elleni meccs lehet, hogy erőt adott, de számomra érthetetlenül gyenge volt az "angol" csapat. Nem csak támadásban voltak impotensek, de nevetséges volt a védelmük is. Még a saját 16-osuk környékén is 2 méterre követték a labdás embert. Hihetetlen volt, hogy még így is csak nüanszokon múlott, hogy nem nyertek. (vagy értek el döntetlent) Az viszont látszott, hogy a Realnál nagyon nem klappol a játék. Egyszerűen az ötlettelenség jellemezte minden támadásukat. A támadásaik 90%-a egy távoli "próbálkozással" ért véget, pedig nem játszottak egy felbonthatatlan védelemmel. Ennél jóval nagyobb akadályokba ütközhetnek bármelyik spanyol kiscsapat ellen. Valahogy nagyon szétestek. Úgy ültem le a TV elé, hogy lássak egy remek rangadót és esetleg egy City győzelmet, de az első félidő után már abban bíztam, hogy ilyen trágya játékkal nem nyer a City, mert ez a foci megcsúfolása. Rossz volt nézni.

A Madrid szerintem jól igazolt Modriccal, engem ezalatt a pár meccs alatt bőven meggyőzött. Nem is értem, hogy Mourinho hogy nem tudja összerakni a csapatát (bár neki most nincs csapata saját bevallása szerint, pedig ő építette fel.) mikor van alternatívája a kp-ra és a támadósorba is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára P.U.Y.O.L. 2012.09.23. 12:01:44-kor.
REMY
Madridista

2012.09.23. 11:45:52

P.U.Y.O.L. írta:
blupatrik írta:Madridban a ma éjjel erős lehűlés várható, akár -11 is lehet... 8)
Ez nagyjából pont annyira vicces, mint amikor fordítva hangzott el... :roll:
egyszer fent egyszer lent. Tavaly fordított volt a helyzet.

Viszont a Rayo elleni meccsünket szerintem erőből behúzzuk. Nagyon gyenge a szezon kezdésünk és a City elleni győzelem tuti, hogy hatalmas lelki erőt adott a csapatnak. Van egy érzésem, hogy a Rayo egy szerencsétlen áldozat lesz ma este és 4-5 is lehet közte.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.09.23. 11:36:05

Ez nagyjából pont annyira vicces, mint amikor fordítva hangzott el... :roll:

A Rayora nagyon kíváncsi leszek, ha nem telepakolt gatyával futnak ki a pályára, akkor szerintem lehet este egy háromesélyes meccs. Már így is gyönyörű a szezonkezdet, de egy esetleges 10-11 pont eléggé demoralizáló lehetne és görcsösebbé teheti a madridiakat.
Az eddigi szezon legnagyobb pozitívuma szerintem messze az, hogy a tavalyival ellentétben hozzuk a gyötrelmes meccseket (is).
recrea
Llegenda del Barça

2012.09.22. 19:21:17

18Barca99 írta:
recrea írta:
Szerintem is, inkább Busit fogja betenni, vagy a félig sérült Pique-t, mint akármelyik fiatalt, a többi marketingszöveg. A Real ellen nem bízza fiatalra a dolgot, bár, ha valaki 10 éve középső védőt játszik, csak jobb megoldás egy középpályásnál. Jön két meccs, ki lehet próbálni (úgysem fogja, max a Granada ellen), ha megy, mehet a Real ellen. Megértem én, h egy fiatalt bedobni kockázatos nagy meccsen, mert esetleg hibázhat, de ezt állítani most álszentség lenne tekintve a sztár védőinket és a kapott gólokat.

Egyébként nem gondolom, h ne vernénk meg a Madridot, tekintve a hazai pályát és azt, h van miért vissza vágnunk.

Folyamatosan kapjuk az elkerülhető gólokat, nem tetszett, ahogy Song kétszer is direkt faultot, de legalább nem vitték el mellette és nem lett belőle kontra vagy létszámfölény.
tudtommal Montoya nem vallott szégyent a szuperkupa visszavágón.
Ha elolvasod az egészet, rájössz, h ugyanazt beszéljük.
blupatrik
Jugador del Barça

2012.09.22. 17:56:24

Madridban a ma éjjel erős lehűlés várható, akár -11 is lehet... 8)
18Barca99
Capitá del Barça

2012.09.22. 15:29:34

recrea írta:
Szerintem is, inkább Busit fogja betenni, vagy a félig sérült Pique-t, mint akármelyik fiatalt, a többi marketingszöveg. A Real ellen nem bízza fiatalra a dolgot, bár, ha valaki 10 éve középső védőt játszik, csak jobb megoldás egy középpályásnál. Jön két meccs, ki lehet próbálni (úgysem fogja, max a Granada ellen), ha megy, mehet a Real ellen. Megértem én, h egy fiatalt bedobni kockázatos nagy meccsen, mert esetleg hibázhat, de ezt állítani most álszentség lenne tekintve a sztár védőinket és a kapott gólokat.

Egyébként nem gondolom, h ne vernénk meg a Madridot, tekintve a hazai pályát és azt, h van miért vissza vágnunk.

Folyamatosan kapjuk az elkerülhető gólokat, nem tetszett, ahogy Song kétszer is direkt faultot, de legalább nem vitték el mellette és nem lett belőle kontra vagy létszámfölény.
tudtommal Montoya nem vallott szégyent a szuperkupa visszavágón.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.22. 15:02:17

Talán itt van a legjobb helyen.
Visszavonult Guti. Elég megosztó volt, fejben rettenetesen gyenge, de nagyon sok volt a lábában. Igazából soha nem volt huzamosabb ideig meghatározó játékosa a Real-nak, megsínylette a galaktikus érát. De volt nagyon sok szép, emlékezetes meccse, megmozdulása, igaz legalább ennyi vagy talán még több alibi meccse is.
Az biztos, hogy nem egy szürke pali sem a pályán, sem azon kívül. Állítólag a Real fiataljaival szeretne foglalkozni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
jenooo
Madridista

2012.09.21. 14:10:47

Kár lovagolni egyes madridisták hozzászólásain, az ellen oldal is találhatna könnyedén (akár itt is) hasonlóan elfogult véleményt 1-2 dologról és nincs is ezzel baj szerintem.

Di Maria-ról nekem is hasonló a véleményem, nagyon jó a srác és még bőven fog fejlődni (leginkább fejben). A legnagyobb hibája, hogy rendkívül sérülékeny, illetve hogy soha nem alibizik, mindig próbálja meghúzni a váratlant, az 1v1-eket, ezért sok esetben nagy hibaszázalékkal játszik, viszont ha jó napot fog ki, akkor kb mindegy, hogy ki az ellenfél. Egyébként játszott ő már középen is 1-2 meccsen, be is tett pár labdát a védelem mögé, aminek aztán gól lett a vége. Meg hát Messi is nyilatkozott valami hasonlót amikor idekerült, hogy érdemes lesz rá figyelni, mert nagyon jó a srác (oké, hogy honfitársak, de azért mégiscsak a legnagyobb rivális egyik játékosáról beszélt).
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2012.09.21. 13:57:32

http://sportgeza.hu/futball/2012/09/21/ ... zichopata/
„A Real Madrid visszautasítja a rágalmazást, amit Alfons Godall, a Barcelona volt alelnöke tett edzőnkre, José Mourinhóra a Bajnokok Ligája mérkőzés után. Az ügyben jogi lépéseket fogunk tenni. A klub a jövőben sem tolerál semmilyen megjegyzést, amely játékosaink, személyzetünk becsületét sérti".
A Madrid edzője a Marca spanyol sportlap egyik szerkesztőjét is beperelte, amiért a lap csütörtöki számában olyan embernek írta le őt, aki előbb megüt valakit, aztán elszalad.
Az nem baj, hogy a special five folyamatosan iszonyatosan lenéző stílusban beszél a Barcelonáról, hogy majdnem kinyomja Tito szemét??? Neeem, ő bánthat bárkit, de aki őt piszkálja, az fizessen. Hát elmész a k. anyádba...
A másodikhoz meg annyit, hogy "don't poop where you eat". A Marca eddig is Madrid fan lap volt, nem tudom, mi a baj azzal, amikor néha kritizálni merik Mout.
Szánalmas ez az ember
Pep! Gracias por todo!
recrea
Llegenda del Barça

2012.09.21. 09:30:01

visca el barca írta:
shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
tökmind1. néhanapján puyolt meg pikét is megetetik. gólt úgyis kapunk (ez lett az uj barca védjegye) a kérdés az h mennyit tudunk rúgni.

amugy ha nem épül fel akkor tuti busi megy hátra. mondjuk a szpartak ellen se értettem miért songt vitte hátra...

visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.21. 09:10:18

shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
tökmind1. néhanapján puyolt meg pikét is megetetik. gólt úgyis kapunk (ez lett az uj barca védjegye) a kérdés az h mennyit tudunk rúgni.

amugy ha nem épül fel akkor tuti busi megy hátra. mondjuk a szpartak ellen se értettem miért songt vitte hátra...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.09.20. 08:51:19

recrea írta:Miért, a Pique-Masch kettős múltkor jobb volt?
Szerintem mindenkinek nagyobb biztonságérzetet ad ha Piqué-Mascherano van hátul, akármennyire nem működött legutóbb a védekezés ebben a felállásban.

Én azt is megmerem kockáztatni, hogy Mascherano mellé inkább Sergiot teszi be és Songot KP-ra. Bár a legjobb az lenne ha felépülne Piqué...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2012.09.19. 23:53:06

Miért, a Pique-Masch kettős múltkor jobb volt?
Torokra vették egész meccsen, nem tudták milyen rendezvényen vannak, a koncentráció teljes hiánya látszott.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.09.19. 23:46:15

vicces lesz. én a 2 makker gólt előre elkönyvelem,annyit rúgatunk velük az biztos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
shutterisland
Director del Fútbol

2012.09.19. 23:39:17

nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.09.19. 13:27:51

Ahogy Di Mariát egyre többet látom játszani egyre jobban meggyőz. Nagy tehetség a gyerek, őszintén még sajnálom is hogy nem nálunk kötött ki anno. Jelenleg a legjobb bal lábas szélsőnek tartom - Messi már rég nem az, Silva meg nem egy kimondott szélső -, habár nincs mostanában túltelítve a játékospiac ilyen playerekből.. De nekem pont egy ilyen játékos hiányzik nálunk a jobb odlalról. Aki a kapu felé tör és tüzel, jól cselez, és a passzai sem elhanyagolhatóak. Mint ahogy anno Messi csinálta. Jobblábas játékosból vagyunk bőven elől, és ha Sánchez tartja a Valencia elleni formáját, akkor a baloson meg is lesz oldva ez a dolog, de sajna a jobb oldalra nincs ilyen alternatívánk. De persze Mária csak ilyen gyermeteg álom, mint hogy Ronaldinho térjen vissza csúcsformában, vagy hogy Thiago legyen az új Dinhonk, vagy esetleg Neymar hozza azt a szintet ha ide kerül.. De néha jó álmodozni azért.. :D

De vissza Marishoz. Szóval tegnap is rendkívül jól játszott szerintem - már amit láttam -, egy gyönyörű gólpasszt is adott, Higunak is olyan lasztit pöttyintett a védők közé pont jó ütemben, hogy csak lestem, csak hát Gonzálo fiú nem tudta levenni. De nem is ragoznám túl, lényeg a lényeg. Ha fejben teljesen ott van, akkor szerintem a Real legjobbja - csak néha ez még hiányzik nála. Nagy vétel volt anno a Realnak..
fcbarca78
Jugador del Barça

2012.09.18. 21:27:08

ez a higany, úgy néz ki mintha a reál madrid csatára lenni, pedig nem.... Ha jobban megnézzük az ellenfél embere. Hihetetlen hány ziccert tud rontani
Kintaro
Barça B

2012.09.18. 20:39:24

Mihu írta:Hozzászoktatott a csapat minket ahhoz, hogy csak a Barcelona az ellenfél a Primerában, bár ahogy a Szuperkupa-meccseken látszott, már ők is inkább csak nehezítik a dolgunkat, de már bőven többek vagyunk, mint egyenrangú felek.

forrás: A korona mögött blog
Ez besz@rás, komolyan....:-) Csak nehezítjük a dolgukat..háháháháááá :-)
Válasz küldése