Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A bíró nagyon sz@r volt, ennek ellenére a piros jogos. Thiago kezezését nem tudom mi alapján engedte tovább. Persze azért nem kéne úgy csinálni, mintha a kéz után rögtön gólhelyzetünk lett volna. Kellet még 2-3 passz, közte egy Messi lézer.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Nem kell írni rá semmit, ugyanazt a meccset néztük...ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
11.....mes írta:8 pont.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
azt amiket mi írkáltunk nektek tavaly..ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
OFFMQuC írta:Mik ezek a mérkőzés időpontok? Lehet észrevettétek már és javítás alatt van. Nem hiszem, hogy 04:50 és 05:45 kor játszanának meccset![]()
sajna ez így van, azért a Madrid alapból erősebb csapat, de jól látható, hogy a Rayo miért került fel az egybe.shutterisland írta:többet volt a rayonál a labda, de amit én láttam (2.félidő) sokkal veszélyesebb volt a real.
a rayo próbált menni, csak nincsenek meg a megfelelő embereik előre.
megérdemelten győztek madridék.
"A Marca három lehetséges variációról ír. Ha sikerül megszerelni a világítást, akkor hétfőn, 20 órakor fog kezdődni a mérkőzés. Amennyiben nem sikerül megjavítani, akkor 17 órás kezdést javasolnak a házigazdák. Illetve, ha nem jutnak egyezségre a felek és a szövetség, akkor az első szabad dátumig fogják halasztani az összecsapást, ami februárban lesz. "kilibarca írta:Állítólag ha ma sem tudják megrendezni a meccset , 0-6-os gólkülönbséggel a madridé a 3pont.
A sok sérülés engem is zavar, de azért ezen a téren a Realos kollégák sem lehetek elégedettek. Az elmúlt másfél évet leszámítva szerintem szerencsésebbek voltunk az apró sérüléseket illetően.Léfe írta:Azt nem értem, hogy évek óta mindig sok a sérültünk. Ráadásul izomsérülés a zöme. Most éppen Adrianó. De tavaj és idén szinte mindenki átesett valamin. Pique, Adrianó, Puyol, Iniesta, Xavi, Affelay, Villa, Cuenca, Alexis, Thiagó, Pedró. Őrület. A Reálnál tiz év alatt nem volt ennyi sérült. Véletlen lenne ?
ez szemlélet kérdése! az hogy Pique néhány perc után lesétál a pályáról egy bajnokin, és kap két három hét pihenőt,szerintem nem orvosi kérdés, mint ahogy Adriano is simán végig játszhatta volna de ha az a helyzet, hogy a kispad tele, akkor úgymond "megelőzik" a nagyobb bajt. innnen már csak egy lépés, hogy aki "rájátszik" az kicsit többet pihen.Léfe írta:Azt nem értem, hogy évek óta mindig sok a sérültünk. Ráadásul izomsérülés a zöme. Most éppen Adrianó. De tavaj és idén szinte mindenki átesett valamin. Pique, Adrianó, Puyol, Iniesta, Xavi, Affelay, Villa, Cuenca, Alexis, Thiagó, Pedró. Őrület. A Reálnál tiz év alatt nem volt ennyi sérült. Véletlen lenne ?